Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nazar mı var nedir sizde Deryacım ya ?
Çok geçmiş olsun annene de.
Ciddi bir şey değildir umarım.
Senin aklın rahat olsun burası konusunda, keyfi şeyler değil hiç birisi.
Kendine dikkat et yeter.

aynen canım ya geçen kayınvalidemde aynısını söyledi

çok teşekkrler anlayışın için cnm
akşam kalmazsak aranıza katılırım yine.. çok öpüyorum hepinizi az işlerim var evde malum kaç gündür yoktum çıkmadan yine gelirim

51,8 kiloyum ya lutfen yetismis oluymmm

bekledik bekledik.

Rica ederiz Deryacımm ..
Kolay gelsinn ..

Yetistim mi? Ya kizlar hepinizden ozur dilerim uyuyakalmisim.. Hemen teli elime aldim tartiya ciktim nete baglan, siteye gir, konuyu bul, yok mesajiniz kisa 15 karaktere yukseltin falan.. Off cok heyecan yaptim ya, kilo verdigime sevinemedim bile

Yetistim mi? Ya kizlar hepinizden ozur dilerim uyuyakalmisim.. Hemen teli elime aldim tartiya ciktim nete baglan, siteye gir, konuyu bul, yok mesajiniz kisa 15 karaktere yukseltin falan.. Off cok heyecan yaptim ya, kilo verdigime sevinemedim bile

Normalde 11.30'a kadar ama bekledik problem yok canım.

(Yok yine alanti yapamiyoruumm)
cok sagol masalcim bekledigin icin, listede olamasam cok uzulurdum

kızlar kaptan yardımcımız yeniben çıksam bile tel.den girip kontrol etmeye çalışırım listeyi biz de birini bekliyoruz bakalım bekleyebildiğim kadar beklerim..

anaaammm :))) hayat işte kimiii bizler gibii vermeye uğraşıyoooo alıyoo kimileride almaya uğraşıyoo
merak ediyorum acep onlarda da ters tepki oluyo mu almaya çalışıpta verenlerrr

Cidden ya düşünsene yiyor yiyor kilo almam gerekiyor diye bir bakıyor 1 kg eksik.
Şaka gibi valla ..

Kızlar meraba çok kısa yazıp çıkcam,

Çok stres ve yorgunluk uykusuzluk derken sabaha kadar uyuyamadım mide bulantısı ve kusma ateş derken hastanede açtım gözümü midemi kendimi berbat derce de üşüttmüşüm serum filan verdiler tahlil filan yapıldı midem de problem var sanırım ama ayakta durcak halim ishal de oldum evdeyim 2 gün raporluyum beni idare edin bildirim de yapamadım toparlnır toparlanmaz yazarım.

kızlaar çok kötü durumdayım sorunum annem..

listemizi bi kontrol etseniz..

5. Takım 225. Etap

seng 64,7/64,6/0,1/%0,15
maway 79/79/0,0/%0,00
alew2187 72,5/71/1,5/%2,07
siret 76,8/76,8/0,0/%0,00bildirimde bulunmadı
chosen1234 72,6/71,9/0,7/%0,96
sirine35 72/70,9/1,1/%1,53 yeni üye hedef kilo 55
hasretttt 76,6/75,9/0,7/%0,91yeni üye hedef kilo 60
tdgd 69,6/69/0,6/%0,86yeni üye hedef kilo 58
tarfil 78/77,1/0,9/%1,15yeni üye hedef kilo 65

5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%0,85)

Çok geçmiş olsun Sinemcim.
Dikkat et lütfen kendine.
Yapma bu kadar stres, her şeyi takma kafana.
Unutma senden önemlisi yok bu hayatta.

Listenizde problem yok paylaşıma verebilirsin Ececim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…