Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Badem sadece bugünlük öyleydi. Bir daha olmayacak.

Rahatladım şimdi.

Kızlar ben kaçıyorum. İyi tatiller.

Menümü yazayım ben ..

Sabah :

- Kıymalı yumurta
- 4-5 ceviz
- 10 badem

Öğle :

- 1 elma
- 8-9 fıstık

Akşam :

- 1 kase mercimek çorbası
- Yoğurtlu kabak salatası

Sıvı :

- 1.5 litre civarı su

Spor:

- 1 saat yürüyüş.​

burda bi karatay mı görüyorum....
kızlar ben annemlere yemeğe gidiyorum.... halsizim çok nedense... yarında dersanem başlıyorr... acayip hevesliyim en cicili bicili kalemlerimi defterlerimi hazırladım...

burda bi karatay mı görüyorum....
kızlar ben annemlere yemeğe gidiyorum.... halsizim çok nedense... yarında dersanem başlıyorr... acayip hevesliyim en cicili bicili kalemlerimi defterlerimi hazırladım...

Hem Karatay hem de gayet düzenli sanki menüm.
Valla eksik bir şeyimi bulamadım.

Ohh ohh , okullu mu oldukk ..
Hafta sonu mu Özlemcim dersanen ?
Umarım her şey istediğin gibi olur.

Selam kizlar.. Bugunku menum;
sabah/ögle
1 krep
1 tatli kasigi labne
2 yesil zeytin
2 dilim domates

ara
1 mandalina
5 badem

aksam
3 kücük sosis (tost makinesinde yagsiz kizarttim)
2 dilim kepek ekmegi

3.5 litre su ictim daha da icerim (ilacin yan etkilerini en aza indirgemek icin bol su icmem lazim artik)
spor olarak da bugun sadece araliklarla toplam 400 ip atladim ve 20+20 mekik cektim.. Feriha baslayinca da belki yururum, ama belki

Akşama kadar menünü çok beğendim ama sonrasında daha besleyici şeyler tercih edebilirdin.
Su gayet güzel, sporun da güzel.
İzlerken de yürürsen harika olur.

Alinti yapamiyorum masalcim, haklisin aksam o iki dilim ekmek yerine herhangi bi sebze falan yesem daha iyi olurdu ama hazirlamaya usendim, annem de benim asla yememem gereken bir sey, patatesli manti yapti.. Tadina bile bakmadim ama 5. Olusumuz da cok iyi, ben de beklemiyordum.. Kilo veren herkesi de tebrik ediyorum.. En cok deryayi tabii hepimiz ornek almaliyiz gercekten.. cok azimli, cok guzel kilo veriyor masallah

Son düzenleme:
selam kızlar okuldan geldim bi naktım sonuçlar açıklanmamıştı,mecalim de omayınca yatmış uyumuştum ya çok fena sesim filan kısıldı hafta sonu iyice dinlenecem ve hiç konuşmaycam sesimi dinlendirece. şarkıcının biride öle yaparmış kimdi hatırlamadım 1 gün kimseyle konuşmazmış dinlensin diye.herneyse önceden beri diyordum 10. kilomda eski ve yeni fotoğraflarımı yayınlaycam diye birazdan geliyorrr. fark yok dermişinizzz...

bı tane 8 yasında kızım var :))

Allah bağışlasın.
Kardeşim de 8 yaşında..

Ekmektense sosis için demiştim ben ama
Afiyet olsun ..
iyi dayanmışsın valla ..
Maşallah gerçekten Deryaya, ilk haftadan beri çok güzel kilolar veriyor.

Hoşgeldin Gülçincim.
Melekten haberin var mı problem yok değil mi?
Ayy gelsin bakalım fotoğraflar çok merak ettim.
ben de haftaya 10. kilomu vermiş olacağım.
Şöyle düşününce çok geldi valla.

melek aradı beni sabah bildirimimi yaparmısın diye ama bende nöbetçiydim eve geç geldim sen bildirmiştin çoktan. kız hastanaeye götürmüş oğlunu hastaymış.

Beni neden geri dönmek üzere ayırdınız?
Takımdan cıkarıldım mı?
Bugün hiç vaktim olmadı,giremedim.Gülçinde okulda oldugu için haber veremedi size...
Saat 3 e kadar hastahanedeydim.Ondan sonra arkadasım ziyarete geldim.Onun laptopundan giriyorum şimdi..
Demek ayrıldım takımdan :44:

Gulciiinn canim valla bariz fark var, cok incelmissin.. Sana da masallah diyorum

gerçekmi kız . insan kendini gözlemleyemiyor. o yüzden dışardan bi gözün yorumu önemli. nerden gitmiş snece daha çok. üstten gibi hissediyorum kollarımdan midemden gitti ya o topaklanma o kadar olmuyor şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…