yok hılal bankacııyım ben ama su an calısmıorum bebegım var:)
gene ben geldimmm
Öğretmen miydin sen Nejla ?
Çok fazla değil aslında ama yine de biraz azaltabilirsin miktarını.
Cevizin miktarı güzel de bademi de 1 çay bardağına indirebilirsin.
Badem çok faydalı deryacım.
Kalori olarak bakmamak gerekilen konulardan birisi.
Hem omega 3 kaynağı ki bu çok faydalı, hem de yapılan araştırmalarda badem tüketenler, tüketmeyenlere göre daha çok kilo verirmiş.
Ne güzel bir söz bu böyle.
Görüşürüz Deryacım.
Badem sadece bugünlük öyleydi. Bir daha olmayacak.
Rahatladım şimdi.
Kızlar ben kaçıyorum. İyi tatiller.
Menümü yazayım ben ..
Sabah :
- Kıymalı yumurta
- 4-5 ceviz
- 10 badem
Öğle :
- 1 elma
- 8-9 fıstık
Akşam :
- 1 kase mercimek çorbası
- Yoğurtlu kabak salatası
Sıvı :
- 1.5 litre civarı su
Spor:
- 1 saat yürüyüş.
burda bi karatay mı görüyorum....
kızlar ben annemlere yemeğe gidiyorum.... halsizim çok nedense... yarında dersanem başlıyorr...acayip hevesliyim en cicili bicili kalemlerimi defterlerimi hazırladım...
Selam kizlar.. Bugunku menum;
sabah/ögle
1 krep
1 tatli kasigi labne
2 yesil zeytin
2 dilim domates
ara
1 mandalina
5 badem
aksam
3 kücük sosis (tost makinesinde yagsiz kizarttim)
2 dilim kepek ekmegi
3.5 litre su ictim daha da icerim (ilacin yan etkilerini en aza indirgemek icin bol su icmem lazim artik)
spor olarak da bugun sadece araliklarla toplam 400 ip atladim ve 20+20 mekik cektim.. Feriha baslayinca da belki yururum, ama belki
bı tane 8 yasında kızım var :))Ben bunu daha önce de sormuştum ama okulla alakasını çözemedim de ..
:26::26:
Hoşgeldinnn..
bı tane 8 yasında kızım var :))
Alinti yapamiyorum masalcim, haklisin aksam o iki dilim ekmek yerine herhangi bi sebze falan yesem daha iyi olurdu ama hazirlamaya usendim, annem de benim asla yememem gereken bir sey, patatesli manti yapti.. Tadina bile bakmadim ama5. Olusumuz da cok iyi, ben de beklemiyordum.. Kilo veren herkesi de tebrik ediyorum.. En cok deryayi tabii esli manti yapti.. Tadina bile bakmadim ama 5. Olusumuz da cok iyi, ben de beklemiyordum.. Kilo veren herkesi de tebrik ediyorum.. En cok deryayi tabii hepimiz ornek almaliyiz gercekten.. cok azimli, cok guzel kilo veriyor masallah
selam kızlar okuldan geldim bi naktım sonuçlar açıklanmamıştı,mecalim de omayınca yatmış uyumuştum ya çok fena sesim filan kısıldı hafta sonu iyice dinlenecem ve hiç konuşmaycam sesimi dinlendirece. şarkıcının biride öle yaparmış kimdi hatırlamadım 1 gün kimseyle konuşmazmış dinlensin diye.herneyse önceden beri diyordum 10. kilomda eski ve yeni fotoğraflarımı yayınlaycam diye birazdan geliyorrr. fark yok dermişinizzz...
Gulciiinn canim valla bariz fark var, cok incelmissin.. Sana da masallah diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?