Eki Görüntüle 266056
Eki Görüntüle 266057
83.4 kilodaki halim..
Eki Görüntüle 266058
buda bugünki halim.
Beni neden geri dönmek üzere ayırdınız?
Takımdan cıkarıldım mı?
Bugün hiç vaktim olmadı,giremedim.Gülçinde okulda oldugu için haber veremedi size...
Saat 3 e kadar hastahanedeydim.Ondan sonra arkadasım ziyarete geldim.Onun laptopundan giriyorum şimdi..
Demek ayrıldım takımdan :44:
melek aradı beni sabah bildirimimi yaparmısın diye ama bende nöbetçiydim eve geç geldim sen bildirmiştin çoktan. kız hastanaeye götürmüş oğlunu hastaymış.
Beni neden geri dönmek üzere ayırdınız?
Takımdan cıkarıldım mı?
Bugün hiç vaktim olmadı,giremedim.Gülçinde okulda oldugu için haber veremedi size...
Saat 3 e kadar hastahanedeydim.Ondan sonra arkadasım ziyarete geldim.Onun laptopundan giriyorum şimdi..
Demek ayrıldım takımdan :44:
Çoook güzel ve çok belli kesinlikle maşallah.
Ne kadar değiştirmiş ya ..
Kalçaların falan çok erimiş.
Ama merak ettiğim bir şey var.
İkinci resmi arkandan kim çekti ?
öyle mi yazıyor. kız masal bildirim yapmadı demek istemiştir bence yoksa neden ayrılasın.deryayada öyle yazmış izne ayrıldı değilde ayrıldı yazmış. hayır yaa olmaz öle şey..olur mu?
karne günüydü.1sömestre giriyorduk. sınıf annesine karne verirken habersiz çek çocuklar kasılıyo dedim oda beni arkadan çekmiş
ama o zaman şöle düşünmüğştüm iyi oldu arkadanki halimide gördüm. ilerde kıyaslarım zayıflayınca diye düşünmüştüm.geçte olsa oldu. taaa geçen sene ya çok yavaş vermişim ayda 1,5 kilo vermişim ortalama
gülçincimm maşallahhh bacımmm fark edilir derecede zayıflamışsınn aynen devammm senin üst taraf ince alt taraf kalın mı yoksa giydiğin etek mi öyle gösteriyoo çok güzelsin ama ya istediğin kiloyada ulaşınca daha bi güzel olcannnnn:81:
sağol canım benimmm. evet şu simit denen pantolondan yanlardan fışkıran yerler çok fazla bende.
Hey maşallah,Allah nazardan saklasın bitanem seni,şu facedeki elbiseli resmini de koyyyyy,harikasınnEki Görüntüle 266056
Eki Görüntüle 266057
83.4 kilodaki halim..
Eki Görüntüle 266058
buda bugünki halim.
Melekcim gecmis olsun, ayrmamissindir takimdan ya liste icin yapmistir masal gecen hafta deryada da aynisi oldu..
Gulcin canim valla hem üst hem alt bölgen baya incelmis ama üst daha cok belli oluyor sanki, ama belki yeni fotolarda etek giymenden kaynaklaniyodur..
oooo maşallah bizeee benim kilo almam bilee 5. olmamıza engel olamamışşKızlar etap 5. si olmuşuz.
Ben hiç beklemiyordum.
Tebrik ederim kilo veren herkesi.
sağol canım benimmm. evet şu simit denen pantolondan yanlardan fışkıran yerler çok fazla bende.
oooo maşallah bizeee benim kilo almam bilee 5. olmamıza engel olamamışşkarşı takımlardan biri mi tuttu beni naptı kilo alayımda 1. olmayalım diye töbeee yaaa
bendede var bacuuuummmm o yüzden etek giyiyorummmmama kalçada yokki bende basen masen hak getireee
Hey maşallah,Allah nazardan saklasın bitanem seni,şu facedeki elbiseli resmini de koyyyyy,harikasınn
melek yazdığımı okumadan çıktı, çok huzursuz oldum yanlış anlamamıştır umarım ya..
http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-almak-isteyenler/472887-1-etap-kilo-alma-yarismasi.html
Ağlasam mı gülsem mi bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?