Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

öyle mi yazıyor. kız masal bildirim yapmadı demek istemiştir bence yoksa neden ayrılasın.deryayada öyle yazmış izne ayrıldı değilde ayrıldı yazmış. hayır yaa olmaz öle şey..olur mu?

melek aradı beni sabah bildirimimi yaparmısın diye ama bende nöbetçiydim eve geç geldim sen bildirmiştin çoktan. kız hastanaeye götürmüş oğlunu hastaymış.

Anladım Gülçincim.
ben numaramı vereyim dur sana, bir şey olursa atarsınız mesaj.

Melekcimmm ..
Takımdan ayırır mıyız kuzum hiç seni.
Hani bildirimde bulunmadı değil de izinli yazdım biliyorduk nedenini diye.
izinli de o şekilde yazılıyor diye.
Yoksa nereye ayırıyoruzz ..

Çoook güzel ve çok belli kesinlikle maşallah.
Ne kadar değiştirmiş ya ..
Kalçaların falan çok erimiş.
Ama merak ettiğim bir şey var.
İkinci resmi arkandan kim çekti ?

karne günüydü.1sömestre giriyorduk. sınıf annesine karne verirken habersiz çek çocuklar kasılıyo dedim oda beni arkadan çekmiş
ama o zaman şöle düşünmüğştüm iyi oldu arkadanki halimide gördüm. ilerde kıyaslarım zayıflayınca diye düşünmüştüm.geçte olsa oldu. taaa geçen sene ya çok yavaş vermişim ayda 1,5 kilo vermişim ortalama

Melekcim gecmis olsun, ayrmamissindir takimdan ya liste icin yapmistir masal gecen hafta deryada da aynisi oldu..

Gulcin canim valla hem üst hem alt bölgen baya incelmis ama üst daha cok belli oluyor sanki, ama belki yeni fotolarda etek giymenden kaynaklaniyodur..

öyle mi yazıyor. kız masal bildirim yapmadı demek istemiştir bence yoksa neden ayrılasın.deryayada öyle yazmış izne ayrıldı değilde ayrıldı yazmış. hayır yaa olmaz öle şey..olur mu?

Aynen öyle Gülçincim.
Geçen hafta Deryaya da o şekilde yazmıştım, hatta belirttim yanlış anlama diye.
Rabia hep öyle yazardı izinli değil de geri dönmek üzere ayrıldı diye, bende de oradan alışkanlık.

gülçincimm maşallahhh bacımmm fark edilir derecede zayıflamışsınn aynen devammm senin üst taraf ince alt taraf kalın mı yoksa giydiğin etek mi öyle gösteriyoo çok güzelsin ama ya istediğin kiloyada ulaşınca daha bi güzel olcannnnn :81:

Çok güzel denk gelmiş gerçekten ya.
Arkadan bir fotoğrafın olması çok güzel bir şey.
Yavaş olsun sağlıklı olsun boşver tatlım.

sağol canım benimmm. evet şu simit denen pantolondan yanlardan fışkıran yerler çok fazla bende.

evet canım etek siyah ondna olabilir bide dar değil tam atlar belli değil ama inan üstten gitmesine çok svei,niyorum. alttan daha çok rahatsız ediyor beni.üste bişe giyemiyosun ne giysen kollar kalın kalın. üfff n dert ya tez amanda kurtuluruzda buna harcadığımız enerjiyi başka şeylere harcarız inşallah.ya zayıflama uğruna hem zaman,hem para hem enerji ne kadar zarar dimi.inşallah bu kilolara çıkmam bidaha çıksamda bebiş sebebiyle olsun inşallah.

Kızlar etap 5. si olmuşuz.
Ben hiç beklemiyordum.
Tebrik ederim kilo veren herkesi.
oooo maşallah bizeee benim kilo almam bilee 5. olmamıza engel olamamışş karşı takımlardan biri mi tuttu beni naptı kilo alayımda 1. olmayalım diye töbeee yaaa
sağol canım benimmm. evet şu simit denen pantolondan yanlardan fışkıran yerler çok fazla bende.

bendede var bacuuuummmm o yüzden etek giyiyorummmm ama kalçada yokki bende basen masen hak getireee

Valla biz de almasak harika olacakmış.
Ama haftaya inşallah biz de çok güzel vereceğiz kilolarımızı.

Hey maşallah,Allah nazardan saklasın bitanem seni,şu facedeki elbiseli resmini de koyyyyy,harikasınn

sağol canım senin sayende. desteklerin olmasa ben nasıl olsa veremiyorum der bırakırdım. ama sen bana verebileceğime inandırdın ve benden çok inandın bana . inşallah da 20. kilomu senle kutlarım kuzuu. şöleee bu şubatta tatil dönüşü mesela.kızılayda sen ben dukan menülerimiz önümüzde. heyyytttt.

melek yazdığımı okumadan çıktı, çok huzursuz oldum yanlış anlamamıştır umarım ya..

canım melek öyle biri değil ya kırgınlıkları uzatmaz. sen açıklarsan anlar. istersen bildirim yapamayana ayrıldı değilde bildirm yapmadı yaz tabi sen bilirsin yinede.numarasını vermem uygun olur mu ki versem arar konuşurdun. aslında ferdiciyede vermiş banada verdi eminim sanda verirdi numarasını ama yinede kararsız kaldım versemde arasan mı acebaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…