Kızlar merhaba.
Dünden beri baya aradı.
Konuştuk falan.
Korkuttum acıcık, istemiyorum bir şey falan diye.
Ama cidden istemiyordum hiç bir şeyi.
Şimdi iyi gibi bakalım.
Pek bir problem yok gibi gözüküyor.
Veee aşk kazandı diyelim mi?
Ayy agzini hayara ac kizim yaa bende karsi taraftan beklerim yapamam oyle seyler istee malesefaslinda yuzsuzluk yapip asilanlar goturuyor malida caktirma
Kızlar merhaba.
Dünden beri baya aradı.
Konuştuk falan.
Korkuttum acıcık, istemiyorum bir şey falan diye.
Ama cidden istemiyordum hiç bir şeyi.
Şimdi iyi gibi bakalım.
Pek bir problem yok gibi gözüküyor.
dost aci söyler elini cabuk tut zaman
canim cok sevindim valla, ama biliyodum zaten uzun sürmeyecegini:)
Canlarım merhaba,
Kızlar ya çok yoğunum çok çok iki seferdir açıyorum mesajları saymak için yazamadım saydım saydım yarım kaldı hep,
Akşam evde halletcem kızlarr ya evde hallederim olur mu,
Canım Hilall gördüm mesajını çook sevindim ki sonucun böyle gelişeceğini biliyordukAllah daha uzun ayrılık vermesin...
Gerçekten o kadar belli miydi anlattıklarımdan onun da aşık olduğu yoksa bana moral vermek için miydi çok merak ediyorum.
Kızlar
Bir arkadaşım browni ikram etti
Yedim bende
Gerçekten o kadar belli miydi anlattıklarımdan onun da aşık olduğu yoksa bana moral vermek için miydi çok merak ediyorum.
aferiiinn...
kızlar nabersiniz okuldan geldim geçmişe baktım geldimm. güzel şeyler gördüm masal barışmış.(hilal ben sana masal demeyi çok sevdim yahuu) masalcımın da dukan hakkında yorumunu okuduktan sonra kesin dukanı bırakmaya karar evrdim. zaten kaç zamandır düşünüyordum ama dünde bağırsaklarımdan kaynaklandığını düşündüğüm bir problem yaşadım detaylı anlatamayacam ama çok ilginç hiç duymadığım bişey oldu vücudumda.bunuda dukana devammı kararsızlık aşamasında olması bana işaret gibi geldi. korktum biraz sağlığıma zarar veriyorum diye düşünmeye başladım. sonuna kadar sürdürmek istiyordum ama zor ya yapamaycam. yapabilenlerde hayranım valla.o yüzden yinede protein ağırlıklı az meyve ekleyerek günde 4 dilimde ekmek ekleyerek yapıcam bi diyet bakim.
selamlar kızlar:79:
nasılsınız bakalım?
benim günlerim çok yoğun geçiyor. buraya uğrayamıyorum çok fazla ama aklımdasınız.
ben bugün naptım ya kendime çok güldüm. sınıfta hep aynı kişiler parmak kaldırıyordu sorulara.birden daha önce düşündüğüm bişey değildi," herkes günde en az 5 kere söz alacak,parmak kaldıracak "didimmm..yakında katılmayanları diskalifiye etmeye, 5 parmak kaldırıp kaldırmayanları saydırmaya filan kalkarsam aşırı doz 13. takım almışım demektirr..
nasılsınız bakalım?
benim günlerim çok yoğun geçiyor. buraya uğrayamıyorum çok fazla ama aklımdasınız.
Belli tabii
Sevmese bitirse bitirirdi
Arayıp arayı sinirini çıkarmaya çalışıyordu.
İstemeyen adam aramazdı.
Hadi geçmiş olsun. Bir kaç gün böyle soğuk -ılık gider sonra normale döner
Bundan istifa de bizlerede sizin durumunuz kaçamak olarak geri döndü. Bilgine
aferiiinn...
kızlar nabersiniz okuldan geldim geçmişe baktım geldimm. güzel şeyler gördüm masal barışmış.(hilal ben sana masal demeyi çok sevdim yahuu) masalcımın da dukan hakkında yorumunu okuduktan sonra kesin dukanı bırakmaya karar evrdim. zaten kaç zamandır düşünüyordum ama dünde bağırsaklarımdan kaynaklandığını düşündüğüm bir problem yaşadım detaylı anlatamayacam ama çok ilginç hiç duymadığım bişey oldu vücudumda.bunuda dukana devammı kararsızlık aşamasında olması bana işaret gibi geldi. korktum biraz sağlığıma zarar veriyorum diye düşünmeye başladım. sonuna kadar sürdürmek istiyordum ama zor ya yapamaycam. yapabilenlerde hayranım valla.o yüzden yinede protein ağırlıklı az meyve ekleyerek günde 4 dilimde ekmek ekleyerek yapıcam bi diyet bakim.
bilmiyorum hatirliyo musun ama bigün seninle sabaha kadar bu konulari konustuk, ikimiz de hikayemizi anlattik birbirimize.. ben o gün anladim.. sen ona, o da sana cok asiksiniz.. teselli vermek icin söylemedim yani hicbir seyi, barisacaginizi biliyodum.. ne badireler atlatmissiniz, bu kavga bence hicbir seydi.. Allah ayirmasin bi daha
ben bugün naptım ya kendime çok güldüm. sınıfta hep aynı kişiler parmak kaldırıyordu sorulara.birden daha önce düşündüğüm bişey değildi," herkes günde en az 5 kere söz alacak,parmak kaldıracak "didimmm..yakında katılmayanları diskalifiye etmeye, 5 parmak kaldırıp kaldırmayanları saydırmaya filan kalkarsam aşırı doz 13. takım almışım demektirr..
nasılsınız bakalım?
birarada yaşayan kadınlar bi süre sonra aynı dönemde adet olurlarmış.. beraber muhabbet eden hatunlarda aynı zamanda gerilip tartışığp aynı zamanda barışıyolar sanırım kocişleriyle.. ama tazeleniyor kavgadan sonra ilişki bence. hem bir çift ne kadar çok tartışırsa birbirini o kadar çok tanırmış.. tartışmayanlar biriktirir birden patlarmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?