Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sık kendini ocağa kadar ver kilolarını da görsün o
Aslında tam motive edecek şeyler.
Evet ya nasıl bozuldum valla,
Tutcam kendimi yemiycem

Ay babasına bir sempati duyamadım nedense bu da tuzu biberi oldu,

Ama görürler incecik bir kız olcam,

Of iri olmak ne bela birşey ya...

ayyy bende izlicemmmm

ayyyy sorma bacım benim sevgülücüğümm de beni kamerada koşu bandının yanında görünce biraz daha kullan dediii şakasına takıldı amaaaaldı cevabıı sen öle dedin diye şimdi gidip yemek yicem 100 kilo olcam dedimmm dediğine dicene pişman olduu bi daha da o konulara girmez sanırım ben senin için kilo vermiyorum kendim için veriyorum dedim o yüzdendirkiii amannn kimsecikler umrumuzda değilll biz kendimiz için yapıyoz herşeyiii bak ben 80 den nerelere indim ben yaqptıysam herkes yapabilirrrrrrrr yiterkiii kafaya koyalım gerçekten istiyelim biz hatunların yapamica yokkkistisnalar hariççç

Off kızlar nedense bugün akrnım cok acıktı ya :95:

Ezan olsada yemek yesem artık

Off çok sıkılıyorum bugün, havadan mıdır nedir :95:

Bi kasvet, bi sinir, bi açlık

Allahım aklıma mukayet ol

Kahvaltıdan önce :
- 1 fincan türk kahvesi

Kahvaltı:
- 2 yumurtadan kaşarlı omlet
- Biraz Peynir
- 3-4 ceviz
- 7-8 badem
- Yarım domates
Akşam :
- Yoğurtlu kabak salatası

Spor:
- Slim in 6

Sıvı :
- 1.5 litre su
- Sodalı yeşil çay

SÜPER MENÜ..
süper cnm böyle devam edersenn iddayı kazanırsın bak

hoşgeldin cnm nasılsınn bakalım bak hilalde 13.kişiyi kabul etti 13. takım 13 kişiiii hadi hayırlısııııı

afiyet olsun şekerrrr
hoş bulduk iyiyim..hayırlısı canım..
sen naslsın?
kızlar sabah kahvaltım
1 kepekli simit
az sürme tulum peyniri az salça
ve çay...
artık hergün düzeni menülerimi vericem... şu regl geçsin her sabah ta ilk iş nivea bady cd mi yapıcam...
kahvaltın çok az az yiyerek değilde dengeli yiyerek kilo verelim bence..
hoşbulduk ..herkes kim kız 8 yaşında kızım okula gidiyor oğlum 25 aylık hep dibimde tepemde..yani sadece sıpam uyuynca vaktim oluyor oda düzgün uyursa..((
hoşgeldin cnm bende ozlemmtekinn senden sonra bende nicki değiştirdim....
hoş bulduk canım saolun..özlemişim ..katılmaya karar verdim..yoksa saçmalamaya başlıyorum kilo almak istemiyorum zaten istediğim kiloyada inemdim busefer sizinle kışı ince geçirmeye karar verdim..:13:
özlemcim bir ara bana sormuştun yeni nickin hayırlı olsun..

selam kızlaar. güzel bir haftasonundan sonra yağmurlu güzel bir ankara akşamından kocaman selaammm...naptınız bakeemm maşallah sayfalar coşmuşş.

Ya öyle tabi ben de verdim zamanında 10 kilocuk

Ama asılmadım sonrasında daha çok vermem gerek her ne kadar her halini seviyorum her haline aşığım dese de ve senin de dediğin için ben kendim için sağlığım için istesem de kilo vermeyi onlarında hoşuna gitmiyor değil bu durum akşamı da atlatırsam menüm iidi bence bugün akşam yemeğinden sonra size de yazarım

bugün neler yedim bi yazimm.

kahvaltı 1 bardak süt.
okula gidince teneffüste 1 bardak süt daha içtim

öğlen 1 poğaça küçük ev poğaçasıydı velim sıcacık yapmış getirmiş sağolsun. tadı damağımda kaldı ama geri kalanını öğretmen arkadaşlara ikram ettim.

1 kase süt ve 4-5 kaşık müsli

okuldan gelince uyudum biraz dün eşim geç gittiği için uykusuzdum o yoldayken uyuyamıyorum

az önce de 1 bardak sıcak tarçınlı süt içtim.
2 yumurta kaynattım şimdide onu yiycemmm

gördüğünüz gibi dukanı bıraktım ama etkisinden çıkamadım.sebze filan yerken korkuyorum.

O zaman şöyle yapalım.
Paylaşım durumuna göre bakalım olmazsa yine burada olursun listede olmazsın.
Bir kaç arkadaşı paylaşımı düzenli olmadığı için izinli gösterdik bunu söyleyerek de haksızlık olmaması açısından.
Sakın yanlış anlama olur mu?

güzel kilo vermişsin tebrkler..bende 50li rakamları görmek istiyorum ..:84:

Sen yeterki iste hepsi oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…