Evet ya nasıl bozuldum valla,Sık kendini ocağa kadar ver kilolarını da görsün o
Aslında tam motive edecek şeyler.
cnm henüztam gaz olmasada tekrarlarımı yapıyorum mutlaka... amadediğim gibi tam gaz başlıycam en yakın zamanda...
kız ben dediydim ya diyetisyeni şişmanlattı diyee....
sende babasıyla tanışana kadar ver şu kiloları da adam hönk diye kalsın.... ben eşim askere gittiğinde spor salıonuna yazılmıştım ilk bir ayda belim 13 cnm incelmişti... spor hocam inanamamıştı bu kadar olmaz bir ayda acaba yanlışmı ölçtük demişti... eşimde izne gelince ince belli çaybardağı gibi olmuşsun demişti....ama sporu bırakınca hepsi fazlasıyla geri geldi... aslında bu sözleri düşünüp motive olmamız gerekir.. zayıfken neler söyleniyo... şimdi neler...
ayyy bende izlicemmmmayy yahşi cazibenin son bölümünü izlemiş miydiniz ?
Dün izledim de, cazibe diyetisyene kilo aldırmayı başarıyor.
Diyetisyen geliyor öğle yemeğiniz biraz maydonoz bir de süpriz iki bıldırcın yumurtası diyor.
Kemalden cevap.
Yazık annesinden ayırmasaydınız bunları ben hepsini yerdim.
Ama bir haftada da 3 kg verdi valla.
Sıkma kendini bu kadar hasta olursun valla...
Ayy aynısını da bana erkek arkadaşım yaptı dün tabi o kırılacağımı filan düşünemedi de,
Yaştan filan laf açıldı biz onun kız kardeşi ile aynı yaştayız ama o narin ve incecik bir kızı bir lokma yer doyar hep de daha hoppa
Neyse dün yaştan filan laf açıldı siz aynı yaştasınız ama senin herşeyin onun iki katı demesin miiianam ne bozuldum beenn,
Anladı ya ben akıl bakımından filan dedim o çocuk gibi dediyse de hemen arkasından bir tane daha geldi babam tencere kapak buldunuz birbirinizi tombişlermi ne demişşş
Ben bunu da duydum ay çöktüm bildiğinn en acilinden tutmam lazım benim bu boğazımı,
O askere gitmeden gelir yani Ocak gibi filan o zaman versem keşke yaa
Babası bile bana ne demişş nerde gördüyse beni resimden gördü adam hemen tombiş demiş yaa
Tüm anlatılanlardan çıkardığımız sonuç bu erkeklerin zaman zaman odunlukları tutuyor.
hammadde odun oluncaaa ne kadar yontarsan yont odun odundur mühim olan ne kaaaa yonta bildiğimizzzzen ince hallerini alana kadar yontmaya devammmm
Off kızlar nedense bugün akrnım cok acıktı ya :95:
Ezan olsada yemek yesem artık
SÜPER MENÜ..Kahvaltıdan önce :
- 1 fincan türk kahvesi
Kahvaltı:
- 2 yumurtadan kaşarlı omlet
- Biraz Peynir
- 3-4 ceviz
- 7-8 badem
- Yarım domates
Akşam :
- Yoğurtlu kabak salatası
Spor:
- Slim in 6
Sıvı :
- 1.5 litre su
- Sodalı yeşil çay
hoş bulduk iyiyim..hayırlısı canım..süper cnmböyle devam edersenn iddayı kazanırsın bak
hoşgeldin cnm nasılsınn bakalım bak hilalde 13.kişiyi kabul etti 13. takım 13 kişiiiihadi hayırlısııııı
afiyet olsun şekerrrr
kahvaltın çok az az yiyerek değilde dengeli yiyerek kilo verelim bence..kızlar sabah kahvaltım
1 kepekli simit
az sürme tulum peyniri az salça
ve çay...
artık hergün düzeni menülerimi vericem... şu regl geçsin her sabah ta ilk iş nivea bady cd mi yapıcam...
hoşbulduk ..
Süpersin Melekcimm ..
Hoşgeldinn .
Herkesi okula gönderince bilgisayar sana kalıyor değil mi ?
Şu an için tam 12 kişiyiz ama düzenli katılacağım dersen 13. kişilik ekstra kontenjanımızı kullanırız.
hoş bulduk canım saolun..özlemişim ..katılmaya karar verdim..yoksa saçmalamaya başlıyorum kilo almak istemiyorum zaten istediğim kiloyada inemdim busefer sizinle kışı ince geçirmeye karar verdim..hoşgeldin cnm bende ozlemmtekinn senden sonra bende nicki değiştirdim....
Az kaldı biraz daha sabırr ..
çıkıyorum kzılar..
Görüşürüz..
güzel kilo vermişsin tebrkler..bende 50li rakamları görmek istiyorum ..:84:
ayyy bende izlicemmmm
ayyyy sorma bacım benim sevgülücüğümm de beni kamerada koşu bandının yanında görünce biraz daha kullan dediii şakasına takıldı amaaa aldı cevabıı sen öle dedin diye şimdi gidip yemek yicem 100 kilo olcam dedimmm dediğine dicene pişman olduu bi daha da o konulara girmez sanırım ben senin için kilo vermiyorum kendim için veriyorum dedim o yüzdendirkiii amannn kimsecikler umrumuzda değilll biz kendimiz için yapıyoz herşeyiii bak ben 80 den nerelere indim ben yaqptıysam herkes yapabilirrrrrrrr yiterkiii kafaya koyalım gerçekten istiyelim biz hatunların yapamica yokkk istisnalar hariççç
selam kızlaar. güzel bir haftasonundan sonra yağmurlu güzel bir ankara akşamından kocaman selaammm...naptınız bakeemm maşallah sayfalar coşmuşş.
Selammmm,
Gitti mi eşin ?
Nasılsın ?
Nasıl geçti haftasonun
SÜPER MENÜ..
hoş bulduk iyiyim..hayırlısı canım..
sen naslsın?
kahvaltın çok az az yiyerek değilde dengeli yiyerek kilo verelim bence..
hoşbulduk ..herkes kim kız 8 yaşında kızım okula gidiyor oğlum 25 aylık hep dibimde tepemde..yani sadece sıpam uyuynca vaktim oluyor oda düzgün uyursa.. ((
hoş bulduk canım saolun..özlemişim ..katılmaya karar verdim..yoksa saçmalamaya başlıyorum kilo almak istemiyorum zaten istediğim kiloyada inemdim busefer sizinle kışı ince geçirmeye karar verdim..:13:
özlemcim bir ara bana sormuştun yeni nickin hayırlı olsun..
güzel kilo vermişsin tebrkler..bende 50li rakamları görmek istiyorum ..:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?