Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlaar. güzel bir haftasonundan sonra yağmurlu güzel bir ankara akşamından kocaman selaammm...naptınız bakeemm maşallah sayfalar coşmuşş.

Hoşgeldin canım .
Güzel bir hafta sonundan sonra eminim çok zor oluyordur ama ne güzel gelmiş özlem gidermişsiniz.
Dilerim bir an önce de kavuşursunuz.

Gülçin ben dukana basladım ama bayrama kadar yapıcam,güzel verirsem devam etmeyi düşünüyorum.

Bu kepek 500 gr.lık,onlar ne kadar gidiyor,normalde?
Ben ayın 15 inde sipariş ettiricem.ona göre 2 tane yada 3 tane alırım:44:

Menün gayet güzel olmuş da sabah kalkabilsen güzel bir kahvaltı yapsan sanki daha iyi olacak şeker.

Şu diyet bölümlerine bile yemek reklamı koymuyorlar mı sinir oluyorum

kilo vermen durakladıysa dukan verdirir canım. evde olduğun içinde kolay uygularsın. çeşit çeşit tarif yapabilirsin kepekle. bkepeğin 2 markası var 1 doğalsan 2. ruşeym marka. doğalsan tane tane gibi pul pul çorbalara filan iyi oluyor. hatta ben eşime kepek olduğunu söylemedim o bile beğendi. ruşeymde kreplere muffinlere keklere süper oluyor. kepek öyle bişey ki yağ koymuyosun ama kek kalıptan süper çıkıyor dışı parlak aynı yağlı ibi. tadıda işte normal hamur işi gibi olmuyor tabi fakat yinede idare eder.

zaman olarak ne kadar gider sana yarıum kilo. günde 2 kaşıktan hesapla işte 1 dondurma kapları oluyor ya onun dolusu çıktı bir bardak filan da arttı yanlış hatırlamıyorsam. 2 konserve kavanozu düşün şu orta boylardan. ben hergün kullanmadım ama hala var okul açılınca almıştım. 1 ay gder sanırım hergün kullansan.

Son düzenleme:
Kız tamamen algı meselesi.
Çıkar aklından yemekleri.
Hiç farketmemişim bak sen söyleyene kadar.

Bizim takımdan biri daha söylemişti bunu, " ne bu diyette bile yemek rekalmı diye "

Ay 30 dk. falan kaldı ama nedense bugün çok acayip acıktım
Uykumda geldi, off ne sorunlu bi mahlukum ben ya

Yapıcam inş. ya...
Bu 5 gün atak yapıcam, sonra 1+1 e gecicem inş.

15 indede sipariş edicem,şimdi zırnık kalmadı bende

Pahalıda değilmiş ya, ama yinede kargo falan 2 paket 20 lirayı buluyor.
Bu hafta zaten sırf protein,oruçluyum zorlanmam...
Haftaya kepeğimle bi sürü şey denerim...

Bizim takımdan biri daha söylemişti bunu, " ne bu diyette bile yemek rekalmı diye "

Ay 30 dk. falan kaldı ama nedense bugün çok acayip acıktım
Uykumda geldi, off ne sorunlu bi mahlukum ben ya

Başka şeyler düşün başka şeyler.
sadece kilo vermeyi, yemekleri düşünme kuzu.
Yoksa engelliyormuş bak.
Sen yediklerine dikkat et, sporunu yap.
Tamamdır .
Sonrasında sonucu göreceksin.

Menün gayet güzel olmuş da sabah kalkabilsen güzel bir kahvaltı yapsan sanki daha iyi olacak şeker.

evet canım planım oydu ama uyanamadım ya okula zor yetiştim.. ama yarın sabah güzel kahvaltı yapiciim inşallah. bu arada menüme közlenmiş patlıcan ekledim 3 adet..pulbiber ve tuzla yedim az önce.

evet canım planım oydu ama uyanamadım ya okula zor yetiştim.. ama yarın sabah güzel kahvaltı yapiciim inşallah. bu arada menüme közlenmiş patlıcan ekledim 3 adet..pulbiber ve tuzla yedim az önce.

Normal bugün için.
Gece de geç yatmışsındır.
Ya ben çok mu oluyorum bilmiyorum ama çok değil mi 3 patlıcan ?
Yoksa ben mi çok az yiyorum.

mütecim Allah kabul etsin orucunu.. bende bayramdan sonra 1 ay deliksiz tutayım diyorum yıllardır borçlarım birikti. ama bi gönlümde hedefime ulaştıktan sonra mı tutsam diyorum. çünkü tek öğünle uzun süre aç kalarak kilo verebileceğimi sanmıyorum. sende nasıl oluyor.
oruç kilo vermene yardım etti mi engelledi mi. ben dukanda daha çok verebilirdim sanırım oruç tutmasam çünkü ramazanda regl olduğumda daha çok kilo vermiştim. bide iftarlar sıkıntı ayy bilemedim kararsız kaldım

Oruç mükemmel bişi benim için...
Ben ramazanda neredeyse 4.5 kilo verdim. Yani bana yarıyor, o yüzden de bu ay tutmak istedim.Dukanla birleştirirsem, netice alabilirim diye düşünüyorum.

Çünkü yemeklere falan saldırmıyorum öyle, herseyden az az yedim baya iyi oldu, halende öyle...
oruca basladıgımdan beri 1 1 gitti kilolar inş. devam eder böyle

Normal bugün için.
Gece de geç yatmışsındır.
Ya ben çok mu oluyorum bilmiyorum ama çok değil mi 3 patlıcan ?
Yoksa ben mi çok az yiyorum.

canım senin kilon 59 benimki 74.. 15 kilo var arada o kadar fark da olsun dimi. 59 a düşünce ne yiycem şimdi 1 tane yersem. kiloya göre kalori ihtiyacıda değişiyor. hem patlıcanın tanesi 20 kalori filandı sanırım. közledim yağsız yani. çok olmuyorsun sen yaz ki menülerimizin izlendiğini bilelim.. bu arada ben doymadım yahuuu.ekmek var kepek ekmeği 1 dilim yesem mi. yemeyim demi.çay içersem sanırım bol bol açlık filan kalmaz.

Sen de haklısın Gülçincim.
Zamanla azaltmak gerekli değil mi ?
Bence biraz zaman geçince tok hissedeceksin yeme.
Ama normal çayı yemekten 2 saat önce içme olur mu?
demir eksikliğine neden olabilir.
Yeşil çay içsen hem de ödem attırsa.

2011-10-10 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ev Poğaçası 1 ADET 100
[2] yumurta 2 adet 160
[3] Eti Form Müsli 30 GRAM 89.7
[4] sek light süt 200 ml 5 adet 317
[5] Patlıcan 3 ADET 84
Toplam : 750.7 kal.

kalorim az olmuş dimi yaa.ama artık geç oldu bu saatte de yenmez ki.ya 1500 kalori sağlıklı kilo vermem için idealmiş. amaben 1500 klaori alırsam kilo alırmışım gibi geliyor. siz ne düşünüyosunuz.bu konuda doktor görüşü filan alan oldu mu daha önce.

Ben kaloriden çok besleyiciliğinin etkisi olduğunu düşünüyorum.
Sabah yemekle akşam yemek arasındaki fark gibi.
Bence bugün yeme artık.
Bundan sonrası için kalori miktarını arttırmak istersen, sabah ye arttır.
Akşamı bu şekilde devam et.

evet canım yeşilçayım var en iyisi yeşilçay içeyim. bide pc başından kalkmalıyım ya biraz ev işi ütü vs yapıp farklı şeylerle vakit geçirecem. burda durdukça aklım kilo verir miyim stresinde. vegerçekten diyet,kilo,yemek düşündükçe ne yaparsan yap veremiyosun beyin kilitliyor. ben çıkayım yarım saat spor yapayım. 1,5 lt su içtim okulda onu 3 e tammalayayım.öpüyorum sizi kızlarr. görüşürüz. bu arada yeni sayım listesi mi yayınlandı. gözüme çarptı bir ara eşimden gizli girdim 5 dk da o arada gördüm tam hatırlamıyorum masalcım kopyalarmısın bu sayfaya yine.

Kalk kalk.
Ben de eskisi kadar oturmuyorum.
Biraz daha hareketli olmaya çalışıyorum.
Evet canım dur ekleyeyim listeyi tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…