Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayy naptın canımm daha egcmisi tamamen okumadım ama diş agrısı beter yaaaa benimde yoldadır agrılar gitmem lazım o kadar cok disciye gidip kanal tedavisi vs yaptırdıgım halde gene de tırsıyorum yaa :18::18:

gunydın meleklerım donmuş bulunmaktayım sızlerle muhabbetı ozledım

hosgeldin canımmm nasılsınnnnnn

süpersin canımmm

Off oğlumu tam 1 saat ayagımda salladım...
Var mı böyle eziyet !!!

Uykusu var ama uyumuyor kerata
Neyse sonunda uyudu da, rahat bi nefes aldım

Bende cıkıyorum, dinlenicem azıcık,boynum tutulmuş gibi..

bana da gecenlerde arkadasım 4 de 3 ün gitmis dedi aglasammı gülsem mi bilemedim biri de veremlimisin dedi ciddi ciddi hasta sandı beni o kadar kilo verdigimi görünce ayy ne koptum ama saf yaa

hossgeldinn canımmmmm nasılsın ne yaptın kilo aldın mı kaç kilo aldın benim nickim hala aynı önceden bahtsız turtiydim şimdi aşık ve bahtsız turtiyim

kızlar sizinde sayfanız bi garip olmuşmu yanlardan daralmış gibi....

evet ya sanki korse giydirmişler gibi olmuş :76::76:

Tüm anlatılanlardan çıkardığımız sonuç bu erkeklerin zaman zaman odunlukları tutuyor.

yok cnm bence zaman zaman normal olabiliyorlar ama genelde zaten odunlar hatta kış aylarında doğalgaz pahalı olugu içüün b odunlardan faydalanabilürük mesela ex sevgililerimi falan atsam sobaya cayır cayırr bu arada içimde potansiyel bir katil besliyorum bilmem farkettiniz mii bence farkettiniz

kızlarr simdiki iş yerime carsamba ayrılacagımı söledim yeni baslıcam eyri aradım ama gecen gün konustugum adam yoktu baskasına not bıraktım dedi ileticem ona ama geri dönen olmadıı yarın gene arayayım dedi baslama tarihim kesinlessinnnnn yaww artık millete gğvenemiyorum da hee ya birde vazgecerlerse öle bisi olurmu kii o zaman en basta beni almazlrdıı :44::44::44::44::18::18::18::18::18:

bu arada ayın 23nde bende spora baslayalı 2 ay olacak merank ediyorum ölçücek hoca bende yazarım sizlere kızlar cok düzenli gidemesem bile bayaım ne kaa bir degisme var

kuzum ben sana bayıldım yaaa.... bence asansör aşkın senin güzelliğinden çekiniyo açılamıyo sana.... bu kız çok güzel kesin bana bakmaz falan diyodur....
:18::18::18:
.hepimiz toplanıp basalım orayı öyle bişiy olursa....

Canım bir süreliğine istanbulda gülçinin eşi.
Görevlendirme.
Gelecek geri ?
Hayırdır niye ayrılıyorsun ?
ama önce başka yer mi baksan ki ?

Bir şeycik olmaz o kadardan gayet iyi gitmişsin.
Ay akşamdan beri o yediğim ekmeği ben vicdan yüküyle erittim sanırım
Yok canım ya benim artık başka bir yeri bekleyecek durumum kalmadı,
Beni aylardır satınalma dan muhasebeye geçirdik diye eşşek gibi çalıştırdılar hoş bir tabir değil ama öleyim yani,
Şimdide ben birini alın diyorum satınalmaya filan da ben bakıyorum ya hala,
Muhasebeye alacaklarmış ben eskisi gibi devam edecekmişim,
Ben de herkesin ortasında benim yerime de arayın birini o zaman dedim,
Bugün patronlarımızın toplantısı vardı sonuç ne olacak bakalım...

kızlar sizinde sayfanız bi garip olmuşmu yanlardan daralmış gibi....

Ayyy evet iğrenç olmuşş ya yanlarda da hadisenin bacakları ve poposu sabah sabah

Günaydın kızlar nasılsınız ?

Ben çok üşüyorum ofis buz gibiiii

Tek başımayım bugün öğlene kadar filan sanırım...

İnş.kimse olmazda iş güç filan konuşuruz rahat rahat ya...

hılal ya dun klımacılar bı geldı sabahın korunde aksama dogru gıttıler mecbur gecıştırdım dun..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…