3 ay oldu canım ya görüşmeyeli.
Burnumda tütüyor resmen.
6 saatten beri de şebeke meşgul diyor sesini duyamıyorum.
Sinirden delirdim.
ay kızlar çok süper bi karikatür gördüm ama resim ekleme kalkmış koyamıyorum....
Yakında yazı yazma da kalkar.
neyseki smiley ları ezberlemişiz...
Aa gercekten smileylar yok yine:/ zaten begen'i de kaldirdilar, sinir oldumkimse de kalmamis burda, herkes uykuda mii?ben de yatiyorum hadi iyi geceleeerr:)
Artık temkinliyiz duruma karşı.
Site batıyor sanırım
Ayy ne uykusu yahu, olaylar varmış da yine sınırda haber bekliyorum.
gunaydın kızlar
yıne nıyetlıyım..
sahur yok... kalktım ama ıkı bardak su ıçtım
ıftarda yedıklerımle tutuyorum bakalım:))
Günaydın kızlar nasılsınız ?
Soğuk ama güzel bir sabah seviyorum kışıı üşemeyi yorgana sarılıp uyumayı,
Ama sabah 7 de kalkmayı değil,
Kış gelince bence diyet yapmak daha kolay nedense ben hep kışları kilo veriyorum ya,
Ay dün gece işten gittim elektrik yoktu sabah kalktım hala yok,
9 buçuğa kadar annemlerle sohbet ettik oturduk, sonra sevgilimlenn :))) smileylar yokkk...
Şimdide geldim yine tam teçhizat oturuyorum montla filan soğuk burası ve yönetim 11.ayda uygun görmüş ısıtma sistemini o zaman açacakmış,
Zahmet olmasın dedim ben de kendimi tutamayıp,
Öyle işte ben de kızlar geçmişi de okudum ama gelip gittikleri için alıntılamadan okudum sadece...
Dün ki menüm:
Sabah:
Yarım bardak sütle 3-4 kaşık nesfit
Ara:
1 türk kahvesi, 1 yeşil çay (ısınmak için)
Öğlen:
5-6 kaşık mantar sote, 1 dilim çavdar ekmeği,
1 mandalina küçük
Akşam:
2 kase yayla çorbası
Ne olayı ya ?
Lanet olsun varya artık gazete okumaya korkar oldum,
Utanıyorum olaya bak her gün şehit haberi okuyoruz ama kimse hiç birşey yapamıyor,
Herkes eli yüreğinde anneler senin gibi yol bekleyenler ne diyceğimi bilmiyorum Allah sabır versin çok zor,
Çok içim acıyor cidden artık üzülüyorum çok zor ordakiler için de bekleyenleri içinde...
Diyetisyenlerin neredeyse hepsi göğüslerin sarkmaması için diyet yaparken gerekli besinleri yemeye özen göstermemizi önermektedir. Bu nedenle zeytinyağı, fındık ve mısır gevreklerini tamamen kesmemeliyiz. Ünlülerin diyetisyeni olan Fern Braytton, et, balık, sebze ve meyve dengesinin zayıflarken çok önemli olduğuna parmak basıyor.
Bu besin maddelerini dengeli tükettiğimizde göğüslerde bulunan kaslar sıkılığını ve güzelliğini koruyabiliyor. Göğüslerinizin büyümesini istiyorsanız ise fitoöstrojen denilen bitkisel bir çeşit hormon olan maddeyi içeren besinler tüketilmelidir.
Seksi ve dik göğüslerin püf noktası o bölgedeki kasları çalışmaya zorlamaktır. Beslenme ile birlikte egzersizlere de önem verirseniz göğüslerinizin sarkmasını engelleyebilirsiniz. Ayrıca cilt losyonları ve kremler de göğüslerinizin pürüzsüz olmasını sağlayacaktır.
Eveeettt benim çok ilgimi çekti paylaşmak istedimm
gunaydın kızlar
yıne nıyetlıyım..
sahur yok... kalktım ama ıkı bardak su ıçtım
ıftarda yedıklerımle tutuyorum bakalım:))
Günaydın kızlar
Dünkü menüm
Sabah
KAşarlı Tost
Öğle
Çorba ve nohut yemeğinin taneleri iki enar ekmek
Akşam pırasa
Ama dün kahve çok içtim
Spor yapamadım
Eve gidince toz aldım sil süpür ev işi yaptım
Günaydın kızlar... :80:
günaydın..nasılsınız 13ç takım..ben pazartesi diyorum ama cumadan kilo bildirimi yapıcağım..iki gündür diyet modundayım..iyide oldu..
çok güzel blgi..diyet yaparken protein ağırlıklı beslenmeye dikkat edilirse ciltte yaşlanma ve sarkma olmuyor..hatta cilt parlıyor gençleşiyor..:)))Diyetisyenlerin neredeyse hepsi göğüslerin sarkmaması için diyet yaparken gerekli besinleri yemeye özen göstermemizi önermektedir. Bu nedenle zeytinyağı, fındık ve mısır gevreklerini tamamen kesmemeliyiz. Ünlülerin diyetisyeni olan Fern Braytton, et, balık, sebze ve meyve dengesinin zayıflarken çok önemli olduğuna parmak basıyor.
Bu besin maddelerini dengeli tükettiğimizde göğüslerde bulunan kaslar sıkılığını ve güzelliğini koruyabiliyor. Göğüslerinizin büyümesini istiyorsanız ise fitoöstrojen denilen bitkisel bir çeşit hormon olan maddeyi içeren besinler tüketilmelidir.
Seksi ve dik göğüslerin püf noktası o bölgedeki kasları çalışmaya zorlamaktır. Beslenme ile birlikte egzersizlere de önem verirseniz göğüslerinizin sarkmasını engelleyebilirsiniz. Ayrıca cilt losyonları ve kremler de göğüslerinizin pürüzsüz olmasını sağlayacaktır.
Eveeettt benim çok ilgimi çekti paylaşmak istedimm
afiyet olsun..güzel menü..Dün ki menüm:
Sabah:
Yarım bardak sütle 3-4 kaşık nesfit
Ara:
1 türk kahvesi, 1 yeşil çay (ısınmak için)
Öğlen:
5-6 kaşık mantar sote, 1 dilim çavdar ekmeği,
1 mandalina küçük
Akşam:
2 kase yayla çorbası
yeni işin hayırlı olsun..kızzzzzzzzlaaar bu siteye gene bir haller olmus o kadar mesaj alıntıladım hiçbirini alıntıla yapmadı yaaa nalcak forummmmm smileylarda yokkkk bir daha da alıtılayamam ta en basa dönüp çok sinir oldum heeeeee şeytansmileyyy demek istiyorum
yarın bu iş yerinde ki son günüm umarım paramı yarın verirler ben de dinlenirim 2 gün cumartesi öbürüne baslıyorum bakalım nassı olcakk meraklardayım neyse simdilik yatem ben nasıl olsa 2 gün evdeyim bol bol konusurukkkk görüşürükk öptüm herkesii
kuzum benim hasretlik zor ..
3 ay oldu canım ya görüşmeyeli.
Burnumda tütüyor resmen.
6 saatten beri de şebeke meşgul diyor sesini duyamıyorum.
Sinirden delirdim.
içeblirsin yyağlı sütle iç neden kendine eziyet ediyorsun..Nescafe ıstıorum bol sutluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ıçsem bı dert ıçmesem bı dertpp
eşin ne iş yapıyor..?bende kocamı özlüyorum bugun sadece 30 dakka gördüm hatta göremedim bile uyuyorduu
yarında göremicem sabah işte olucam o eve gelicek
perşembe yatıcam kocamla sarılıpp ohhhhh :86:
hehee aynı bizim muhabbet ..ve eşimde sende bağır der hiç işim olmaz..şükür oda bağırmayı kestii..en iyisi...
hehehe bu kadınların genel yeteneği bence... bende eşimle tartışırken hiçççç sesimi yükseltmem... o bağırırsa bak ben bağırıyor muyum derim hemen??? o da keşke sen de bağırsan der hep... ben sakin sakin ondan daha fazla laf sayarım...
İçim çok sıkılıyor ya off
Ben onu çok özledimm, geldiler bana ..
çok güzel blgi..diyet yaparken protein ağırlıklı beslenmeye dikkat edilirse ciltte yaşlanma ve sarkma olmuyor..hatta cilt parlıyor gençleşiyor..:)))
afiyet olsun..güzel menü..
yeni işin hayırlı olsun..
kuzum benim hasretlik zor ..(
içeblirsin yyağlı sütle iç neden kendine eziyet ediyorsun..
eşin ne iş yapıyor..?
hehee aynı bizim muhabbet ..ve eşimde sende bağır der hiç işim olmaz..şükür oda bağırmayı kestii..
oy oy oy bu durumda ne yapılablirki gece yaşamışsın bunu ama ben yinede yazayım en iyisi güzel bir duş almak..rahatlamana faydası olur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?