Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ay kızlar çok süper bi karikatür gördüm ama resim ekleme kalkmış koyamıyorum....

Aa gercekten smileylar yok yine:/ zaten begen'i de kaldirdilar, sinir oldum kimse de kalmamis burda, herkes uykuda mii?ben de yatiyorum hadi iyi geceleeerr:)

neyseki smiley ları ezberlemişiz...

Artık temkinliyiz duruma karşı.
Aa gercekten smileylar yok yine:/ zaten begen'i de kaldirdilar, sinir oldum kimse de kalmamis burda, herkes uykuda mii?ben de yatiyorum hadi iyi geceleeerr:)

Site batıyor sanırım
Ayy ne uykusu yahu, olaylar varmış da yine sınırda haber bekliyorum.

Günaydın kızlar nasılsınız ?

Soğuk ama güzel bir sabah seviyorum kışıı üşemeyi yorgana sarılıp uyumayı,

Ama sabah 7 de kalkmayı değil,

Kış gelince bence diyet yapmak daha kolay nedense ben hep kışları kilo veriyorum ya,

Ay dün gece işten gittim elektrik yoktu sabah kalktım hala yok,

9 buçuğa kadar annemlerle sohbet ettik oturduk, sonra sevgilimlenn :))) smileylar yokkk...

Şimdide geldim yine tam teçhizat oturuyorum montla filan soğuk burası ve yönetim 11.ayda uygun görmüş ısıtma sistemini o zaman açacakmış,

Zahmet olmasın dedim ben de kendimi tutamayıp,

Öyle işte ben de kızlar geçmişi de okudum ama gelip gittikleri için alıntılamadan okudum sadece...

Dün ki menüm:

Sabah:

Yarım bardak sütle 3-4 kaşık nesfit

Ara:

1 türk kahvesi, 1 yeşil çay (ısınmak için)

Öğlen:

5-6 kaşık mantar sote, 1 dilim çavdar ekmeği,
1 mandalina küçük

Akşam:

2 kase yayla çorbası

Artık temkinliyiz duruma karşı.

Site batıyor sanırım
Ayy ne uykusu yahu, olaylar varmış da yine sınırda haber bekliyorum.

Ne olayı ya ?

Lanet olsun varya artık gazete okumaya korkar oldum,

Utanıyorum olaya bak her gün şehit haberi okuyoruz ama kimse hiç birşey yapamıyor,

Herkes eli yüreğinde anneler senin gibi yol bekleyenler ne diyceğimi bilmiyorum Allah sabır versin çok zor,

Çok içim acıyor cidden artık üzülüyorum çok zor ordakiler için de bekleyenleri içinde...

Diyetisyenlerin neredeyse hepsi göğüslerin sarkmaması için diyet yaparken gerekli besinleri yemeye özen göstermemizi önermektedir. Bu nedenle zeytinyağı, fındık ve mısır gevreklerini tamamen kesmemeliyiz. Ünlülerin diyetisyeni olan Fern Braytton, et, balık, sebze ve meyve dengesinin zayıflarken çok önemli olduğuna parmak basıyor.

Bu besin maddelerini dengeli tükettiğimizde göğüslerde bulunan kaslar sıkılığını ve güzelliğini koruyabiliyor. Göğüslerinizin büyümesini istiyorsanız ise fitoöstrojen denilen bitkisel bir çeşit hormon olan maddeyi içeren besinler tüketilmelidir.

Seksi ve dik göğüslerin püf noktası o bölgedeki kasları çalışmaya zorlamaktır. Beslenme ile birlikte egzersizlere de önem verirseniz göğüslerinizin sarkmasını engelleyebilirsiniz. Ayrıca cilt losyonları ve kremler de göğüslerinizin pürüzsüz olmasını sağlayacaktır.

Eveeettt benim çok ilgimi çekti paylaşmak istedimm

Günaydın kızlar

Dünkü menüm

Sabah

KAşarlı Tost

Öğle

Çorba ve nohut yemeğinin taneleri iki enar ekmek

Akşam pırasa

Ama dün kahve çok içtim

Spor yapamadım

Eve gidince toz aldım sil süpür ev işi yaptım

günaydın..nasılsınız 13ç takım..ben pazartesi diyorum ama cumadan kilo bildirimi yapıcağım..iki gündür diyet modundayım..iyide oldu..

Ben de çok severim çok.
Sıcacık salep yudumlamak ne de güzel olur kış aylarında.
Ayy Salep demişken artık onun da sezonunu açmak gerekli.
Ne güzel olmuştur aslında arada elektriklerin gitmesi falan, onu da severim.

Gayet güzel, harikasın .

Off Sinem Off .
Saat kaça kadar bekledim bilmiyorum.
Tam net anlatamadı da zaten neler olduğunu.
Sesinden belliydi yorgun olduğu hiç sormadım.
Şİmdi yattı uyudu biraz bakalım.
Allah korusun ya çok korkuyorum çok.

Ayy bu sıralarda kendilerinden pek memnunum.
TAbi ilgiyi gördüler
Her gün masaj falan.
Bu şekilde kalabilirlerse mükemmel.

gunaydın kızlar

yıne nıyetlıyım..

sahur yok... kalktım ama ıkı bardak su ıçtım

ıftarda yedıklerımle tutuyorum bakalım:))

Allah kabul etsin .

Spor çok etkiliyor ama ev işi de az hareket değil.

Günaydın kızlar... :80:

Günaydın Özlem.

günaydın..nasılsınız 13ç takım..ben pazartesi diyorum ama cumadan kilo bildirimi yapıcağım..iki gündür diyet modundayım..iyide oldu..

Günaydın canım.
Yorgun bitkinim bugün.
Uyuyabilsem de biraz daha uyusam ne iyi olur da uyuyamıyorum da.
Daha önceden de yazmıştım ama listeye ekrar girme durumunu paylaşımlara göre yapalım olur mu ?
Çünkü paylaşımı fazla olmadığı için bir süre listede göstermeyelim dediğimiz arkadaş da oldu, oluyor da.
Haksızlık olmasından tedirginim.
Bu hafta bakalım da haftaya yazalım listeye duruma göre.

çok güzel blgi..diyet yaparken protein ağırlıklı beslenmeye dikkat edilirse ciltte yaşlanma ve sarkma olmuyor..hatta cilt parlıyor gençleşiyor..:)))
afiyet olsun..güzel menü..
yeni işin hayırlı olsun..

3 ay oldu canım ya görüşmeyeli.
Burnumda tütüyor resmen.
6 saatten beri de şebeke meşgul diyor sesini duyamıyorum.
Sinirden delirdim.
kuzum benim hasretlik zor ..(
Nescafe ıstıorum bol sutluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ıçsem bı dert ıçmesem bı dertpp
içeblirsin yyağlı sütle iç neden kendine eziyet ediyorsun..
bende kocamı özlüyorum bugun sadece 30 dakka gördüm hatta göremedim bile uyuyorduu
yarında göremicem sabah işte olucam o eve gelicek
perşembe yatıcam kocamla sarılıpp ohhhhh :86:
eşin ne iş yapıyor..?
hehee aynı bizim muhabbet ..ve eşimde sende bağır der hiç işim olmaz..şükür oda bağırmayı kestii..
İçim çok sıkılıyor ya off
Ben onu çok özledimm, geldiler bana ..

oy oy oy bu durumda ne yapılablirki gece yaşamışsın bunu ama ben yinede yazayım en iyisi güzel bir duş almak..rahatlamana faydası olur ..

Zor valla, hele bugünlerde iyice zorlaştı ..
Neler yapmadım gece ama en sonunda oturdum bekledim valla.
Şimdi nasl yorgunum nasıl yorgun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…