Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gece hırpaladın kendini tabi yorgun olursun..
uykun varsa yat uyumaya çalış ..
.geri dönen üye hemen kabul edilmiyormuydu öyle hatırlıyorum...tamam liste işine ne dersen o olur elimden geldiğince paylaşımda bulunmaya çalışıyorum..evde tek çöp kaldırmadım burdayım..iki kelime yazayım diye oturuyorum.ama evde üstüme üstüme gelmeye başladı..(

Biraz deneyeyim uyumayı olmazsa zor gibi ama.
Deneme süreci olarak değil zaten sadece paylaşım açısından.
Bir kaç hafta önce paylaşımında problem var diye arkadşaı bir süre izinli gösterdik.
Sen de öyle bir şey olacağını da zannetmiyorum aslında da, daha önceden de biliyorum katılmak için elinden geleni yapıyordun.
Yine de sanırım beklesek daha doğru olur dedim.
Bu arada eşinle hallettiniz mi problemleri ?
Biraz problem vardı sanırım yaz öncesi.

Son düzenleme:
Zor valla, hele bugünlerde iyice zorlaştı ..
Neler yapmadım gece ama en sonunda oturdum bekledim valla.
Şimdi nasl yorgunum nasıl yorgun

senin can askerdi değilmi?bende polis eşiyimevlendiğim ilk günler eşim gece görevindeyken uyuymazdım ne zordu o günler..bebek olunca tabi herşey değişti..:))
içini ferah tut ortalık karışık rabbim yardımcıları olsun
polis asker eşi olmak zor..bizde onlarla aynı çileyi çekiyoruz..

Evet.
Gerçekten çok zor ya.
Ne oldu ne olacak.
Bir de sınırda görevli.
Aklım başımdan gidiyor her olayda.

çok şükür hallettik..10 yılın birikimiydi artık birşeyler yapmak gerekiyordu ve sorun eşimden çok kayınvalideydi babam olaya el koydu sorun çözüldü..aileme hiçbirşey yansıtmıyordum ..tek başım açözülemez duruma gelmişti herşey..neyse geçti bitti..o dönem çok sıkıntılıydım onun içinde ara verdim..ama diyeti bırakamdım..şimdide 3 kilo var vermem gereken almamak içinde aranıza katıldım..kış malum ayar kaçabiliyor ..buarya yazmaya başladım hemen kendimi toporladım..
liste işini sana bırakıyorım ne uygun görürsen..

Evet.
Gerçekten çok zor ya.
Ne oldu ne olacak.
Bir de sınırda görevli.
Aklım başımdan gidiyor her olayda.

seni çok iyi anlıyorum..ankarada kızılayın göbeğinde bomba patladı sınırda burada heryer risk altında..sana teselli vercek söz bulamıyorum..ama her aklına yarin geldiğinde ayetel kürsi oku ve korunması için onun adını söyleyip üfle ..

sende tatlisin cnm üzerine alinabilirsin

teşekkür ederim...

hiç sevmem kışı ya...
Güneş olmadı mı boguluyorum gibi oluyor...

Ama tabi yağmur,rahmettir.
Yağmur yağarken dualar kabul olunur.Böyle bi fırsatı kaçırmayın bence
Yağmur gördüğünüz yerde duaya baslayın... YAĞMUR DUASINA

ay oructan sonra nasıl uyku basıyo ya

kızlar ya ben deyayı çok merak ediyorum bir gitti pir gittii....

(alkış smileyi) waaoow tebrik ederim güzelim

kızlarr ben geldimmmmm
ama şimdi yemeğe gidiyorummmm
balık varrr

bende bugün yapacagım balık...

ıstesemde uyuyamam hılal bebegım uyumadan bana uyku haramp))

ah ahh... birde büyüyünce kıymet bilmezlerse

haha ben de oyleyim, oyle laflar sayarim ki kiz aglayacak duruma gelir gerci ben de lisede bir tekme yemistim simdi, inkar etmicem

ay bende bi kızlar kavga etmiştim kurtayken.. bende 7 yaş büyüktü, nerdeyse birbirmizi yolacaktık, arkadaşlar ayırmıştı

tabi şimdi iyi aramız...

Benim en yakın arkadaslarımla hep önceden bi kavga faslım vardır

gunaydın kızlar

yıne nıyetlıyım..

sahur yok... kalktım ama ıkı bardak su ıçtım

ıftarda yedıklerımle tutuyorum bakalım:))

bende 10 gündür ifatrdan iftara tutuyorum

Günaydın kızlar... :80:

günaydın canım...

günaydın..nasılsınız 13ç takım..ben pazartesi diyorum ama cumadan kilo bildirimi yapıcağım..iki gündür diyet modundayım..iyide oldu..

o zaman gazan mübarek olsun

Kızlar günaydınlar hepinize (off bu smileysizlik beni deli edecek)

Dün annemlerdeydim, o yüzden dukan yapamadım.Normal sebze yemeklerinden yedim.
Gülçin beni korkutmuştu,dukanı bırakınca geri alınıyor falan diye, o yüzden tartıda fazla cıkacagımı düşündüm.
Ama tabi içimden " olmaz ya, nasıl geri alayım" diye telki yapıyordum
Derken bi çıktım tartıya veee 75.3

Bi sevindirik oldum sormayın

Ama sunu anladım dukan değilde, protein ve sebze agırlıklı beslensem daha iyi olacak.
Çünkü ilk gün asırı midem bulandı ve basım cok agrıdı.Yinede kepeği sipariş edip (edebilirsem tabi ), onunla ekmek yapmayı planlıyorum..

Neyse geleyim en güzle yere...
Dün babam bana, " melek bence sen 10 kilo falan verdin " dedi
Bende " evet baba , tam 10 kilo vermiş bulunuyorum dedim"
" belli zaten" dedi.Babaannemde aynı şeyleri söyledi...

Eşimde "artık iyice belli yani kilo verdiğin" diyor...

Çok mutluyum bugün...

Son düzenleme:
bu orucuna niyeti diyet için yapmıyorusn değilmi..?

borcum var onları tutmam gerek cnm

benımde babam polisti.cok zor bılıorum ınsanın psikolojısı bozuluo beklemektenn.kötu bı hbr gelırmı gelmezm dıye dıye

hımm bakalım kılo da verebılcez mi??

melekçim ınsan verdıgı emegın karsılıgını gorunce cok sevınıor mutlu olursun tabı:)

selam kızlar sabahtan beri geçmişi okuyama çalışıyorum birileri gidp geliyo ancak bittiii oh beee nasılsınız bakalımmm dün akşam iş çıkışı polikliniğe gittim farenjit olmuşum kulaklarım da duymuyodu baktı doktor yıkadıı şimdi bi duyuyorum ki mübarek sanki kazı çalışmasının kulağımın dibinde yapıyolarr ilaçlarımı falan aldım öksürük boğaz ağrısı bakalım ne zamana geçicek

artık diyetle değilde kitap okuyarak veririk kilolarıııı
günaydın cnm aynen kışın herkes kilo alır ama benim mantığım buna uymuyo ben kilomun çoğunu kışın vermiştim gündüz saatleri yaza göre daha az olduğundan yemek yeme süremizde daha az onun için akşam 6 dan sonra yememek daha kolay bide yazın düşünün akşam 6da heryer aydınlık 8-9 oluyo anca kararıyooo çaylar börekler çörekler çorbalar

tşk ederiz tatlım gerçekten çok önemliiiiiii

ayyy bu arada verdiğim kiloları aldım mı acaba yaaa çok merak ediyorum ama korkudan tartıya çıkamıyorummmm smileylar da yokkkk ama biz ezberledik nede olsa

kızar sabah uyanır uyanmaz ilk iş sporumu yaptım sonunda....regl bitmesini faan bekleyemedim... ekim 25 geliyo 3 kiloya yakın vermem lasım... bu arada ekim 25 e kadar karataya geçtim... yoksa olcak gibi değil bana 3 kiloyıu verdirse verdirse karatay verdirir dedim o güne kadar....

Son düzenleme:
bende daha önce kışın kilo vermiştim... bi kere yazın meyveleri çok güzel sonra dondurma v.s, sonra bi tatile gidiyoruz 2 kilo alıp dönüyoruz....... kış kilo verme açısından daha uygun bencede....

Son düzenleme:
hımm bakalım kılo da verebılcez mi??

melekçim ınsan verdıgı emegın karsılıgını gorunce cok sevınıor mutlu olursun tabı:)

ben ramazanda iyi vermiştik.Şimdide ekimin basında beri tutuyorum.
1 ekimde 77 idim
12 ekim (bugün) 75.3

ay hakktten kulak yıkanınca ne tuhaf olyuor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…