Günaydın canım.
Yorgun bitkinim bugün.
Uyuyabilsem de biraz daha uyusam ne iyi olur da uyuyamıyorum da.
Daha önceden de yazmıştım ama listeye ekrar girme durumunu paylaşımlara göre yapalım olur mu ?
Çünkü paylaşımı fazla olmadığı için bir süre listede göstermeyelim dediğimiz arkadaş da oldu, oluyor da.
Haksızlık olmasından tedirginim.
Bu hafta bakalım da haftaya yazalım listeye duruma göre.
gece hırpaladın kendini tabi yorgun olursun..
uykun varsa yat uyumaya çalış ..
.geri dönen üye hemen kabul edilmiyormuydu öyle hatırlıyorum...tamam liste işine ne dersen o olur elimden geldiğince paylaşımda bulunmaya çalışıyorum..evde tek çöp kaldırmadım burdayım..iki kelime yazayım diye oturuyorum.ama evde üstüme üstüme gelmeye başladı..(
Zor valla, hele bugünlerde iyice zorlaştı ..
Neler yapmadım gece ama en sonunda oturdum bekledim valla.
Şimdi nasl yorgunum nasıl yorgun
senin can askerdi değilmi?bende polis eşiyimevlendiğim ilk günler eşim gece görevindeyken uyuymazdım ne zordu o günler..bebek olunca tabi herşey değişti..:))
içini ferah tut ortalık karışık rabbim yardımcıları olsun
polis asker eşi olmak zor..bizde onlarla aynı çileyi çekiyoruz..
Biraz deneyeyim uyumayı olmazsa zor gibi ama.
Deneme süreci olarak değil zaten sadece paylaşım açısından.
Bir kaç hafta önce paylaşımında problem var diye arkadşaı bir süre izinli gösterdik.
Sen de öyle bir şey olacağını da zannetmiyorum aslında da, daha önceden de biliyorum katılmak için elinden geleni yapıyordun.
Yine de sanırım beklesek daha doğru olur dedim.
Bu arada eşinle hallettiniz mi problemleri ?
Biraz problem vardı sanırım yaz öncesi.
Evet.
Gerçekten çok zor ya.
Ne oldu ne olacak.
Bir de sınırda görevli.
Aklım başımdan gidiyor her olayda.
sende tatlisin cnm üzerine alinabilirsin
Yağmur yağıyor.
Camı açtım, içeri toprak kokusu geliyor buram buram.
Pencere ormana bakıyor.
Türk kahvemi yaptım.
Sigaramı yaktım.
Bilgisayarımı açtım.
Düşünüyorum öyle.
Aman sonuna kadar pek keyifli gelmiş mesajım.
Eee siz nasılsınız bakalım ?
Özlemcim sonbahar kışı sevmeyenlerden misin ?
Ondansa alışma sürecidir.
boşver takma beterıın beterı var de gec:)))
kızlar orucumu actım sırası ıle:
4bardak su
1 bardak ayran
1tabak patates fırında ve tavuk haslama karısık
1 ayran daha
2su daha
su an dınlenme asamasındayyım ama baska bıssı yıcek halım yok muhtesem bı uyku bastı
kızlar ya ben deyayı çok merak ediyorum bir gitti pir gittii....
Selam kizlaarr.. Bugun derste hoca 100den fazla kisinin onunde "ne kadar zayiflamissin.. Nasil zayifladin bana da anlat, gobegim benden 50 metre ilerde gidiyor" dedi, ben de "diyet yaptim ama daha zayiflamam lazim" dedim "daha ne zayiflicaksin belin benim kizim kadar kalmis" dediben de bu gazla gittim 2 tane pogaca yedim off nasil mutluydum ama su an pismanlardayim bi daha boyle seyler yapmicam ama neyse menumu dogru durust bastan yazayim
sabah/ogle
2 tane sade pogaca
1 visne suyu
ara
1 nescafe
aksam
1.5 kase sulu köfte
cok duzensizlisti yine menulerim, saatleri, aldigim besinler falan felaket.. Kalan kilolari verecegime alicam diye korkuyorum ama bi turlu harekete gecemiyorum cok mutsuzum ya
kızlarr ben geldimmmmm
ama şimdi yemeğe gidiyorummmm
balık varrr
ıstesemde uyuyamam hılal bebegım uyumadan bana uyku haramp))
haha ben de oyleyim, oyle laflar sayarim ki kiz aglayacak duruma gelirgerci ben de lisede bir tekme yemistim simdi, inkar etmicem
gunaydın kızlar
yıne nıyetlıyım..
sahur yok... kalktım ama ıkı bardak su ıçtım
ıftarda yedıklerımle tutuyorum bakalım:))
Günaydın kızlar... :80:
günaydın..nasılsınız 13ç takım..ben pazartesi diyorum ama cumadan kilo bildirimi yapıcağım..iki gündür diyet modundayım..iyide oldu..
bu orucuna niyeti diyet için yapmıyorusn değilmi..?
senin can askerdi değilmi?bende polis eşiyimevlendiğim ilk günler eşim gece görevindeyken uyuymazdım ne zordu o günler..bebek olunca tabi herşey değişti..:))
içini ferah tut ortalık karışık rabbim yardımcıları olsun
polis asker eşi olmak zor..bizde onlarla aynı çileyi çekiyoruz..
Teşekkür ederim...
Hiç sevmem kışı ya...
Güneş olmadı mı boguluyorum gibi oluyor...
Ama tabi yağmur,rahmettir.
Yağmur yağarken dualar kabul olunur.böyle bi fırsatı kaçırmayın bence
Yağmur gördüğünüz yerde duaya baslayın... Yağmur duasına
Ay oructan sonra nasıl uyku basıyo ya
(alkış smileyi)Waaoow tebrik ederim güzelim
Bende bugün yapacagım balık...
Ah ahh... Birde büyüyünce kıymet bilmezlerse
hımm bakalım kılo da verebılcez mi??ay bende bi kızlar kavga etmiştim kurtayken.. Bende 7 yaş büyüktü, nerdeyse birbirmizi yolacaktık, arkadaşlar ayırmıştı
Tabi şimdi iyi aramız...
Benim en yakın arkadaslarımla hep önceden bi kavga faslım vardır
Bende 10 gündür ifatrdan iftara tutuyorum
Günaydın canım...
O zaman gazan mübarek olsun
kızlar günaydınlar hepinize (off bu smileysizlik beni deli edecek)
dün annemlerdeydim, o yüzden dukan yapamadım.normal sebze yemeklerinden yedim.
Gülçin beni korkutmuştu,dukanı bırakınca geri alınıyor falan diye, o yüzden tartıda fazla cıkacagımı düşündüm.
Ama tabi içimden " olmaz ya, nasıl geri alayım" diye telki yapıyordum
Derken bi çıktım tartıya veee 75.3
Bi sevindirik oldum sormayın
Ama sunu anladım dukan değilde, protein ve sebze agırlıklı beslensem daha iyi olacak.
çünkü ilk gün asırı midem bulandı ve basım cok agrıdı.yinede kepeği sipariş edip (edebilirsem tabi), onunla ekmek yapmayı planlıyorum..
Neyse geleyim en güzle yere...
Dün babam bana, " melek bence sen 10 kilo falan verdin " dedi
Bende " evet baba , tam 10 kilo vermiş bulunuyorum dedim"
" belli zaten" dedi.babaannemde aynı şeyleri söyledi...
Eşimde "artık iyice belli yani kilo verdiğin" diyor...
çok mutluyum bugün...
artık diyetle değilde kitap okuyarak veririk kilolarıııı
Çok acıkıldığında tüketiliyormuş.
İnisülin direnci oluşturmazmış.
Ama hiç ihtiyaç duymuyorum valla.
5-6 saat yemiyorum tık demiyor midem.
Çoğu zaman akşam zorla yiyorum.
Vücut enerjisinin yüzde 70'ini beyin harcıyor ağırlığı yaklaşık 1.7- 2 kg arası olmasına rağmen.
Kitap okumakta işe yarar mı ki ?
ben kitap çok okuyorum.
günaydın cnm aynen kışın herkes kilo alır ama benim mantığım buna uymuyo ben kilomun çoğunu kışın vermiştim gündüz saatleri yaza göre daha az olduğundan yemek yeme süremizde daha az onun için akşam 6 dan sonra yememek daha kolay bide yazın düşünün akşam 6da heryer aydınlık 8-9 oluyo anca kararıyooo çaylar börekler çörekler çorbalarGünaydın kızlar nasılsınız ?
Soğuk ama güzel bir sabah seviyorum kışıı üşemeyi yorgana sarılıp uyumayı,
Ama sabah 7 de kalkmayı değil,
Kış gelince bence diyet yapmak daha kolay nedense ben hep kışları kilo veriyorum ya,
Ay dün gece işten gittim elektrik yoktu sabah kalktım hala yok,
9 buçuğa kadar annemlerle sohbet ettik oturduk, sonra sevgilimlenn :))) smileylar yokkk...
Şimdide geldim yine tam teçhizat oturuyorum montla filan soğuk burası ve yönetim 11.ayda uygun görmüş ısıtma sistemini o zaman açacakmış,
Zahmet olmasın dedim ben de kendimi tutamayıp,
Öyle işte ben de kızlar geçmişi de okudum ama gelip gittikleri için alıntılamadan okudum sadece...
Diyetisyenlerin neredeyse hepsi göğüslerin sarkmaması için diyet yaparken gerekli besinleri yemeye özen göstermemizi önermektedir. Bu nedenle zeytinyağı, fındık ve mısır gevreklerini tamamen kesmemeliyiz. Ünlülerin diyetisyeni olan Fern Braytton, et, balık, sebze ve meyve dengesinin zayıflarken çok önemli olduğuna parmak basıyor.
Bu besin maddelerini dengeli tükettiğimizde göğüslerde bulunan kaslar sıkılığını ve güzelliğini koruyabiliyor. Göğüslerinizin büyümesini istiyorsanız ise fitoöstrojen denilen bitkisel bir çeşit hormon olan maddeyi içeren besinler tüketilmelidir.
Seksi ve dik göğüslerin püf noktası o bölgedeki kasları çalışmaya zorlamaktır. Beslenme ile birlikte egzersizlere de önem verirseniz göğüslerinizin sarkmasını engelleyebilirsiniz. Ayrıca cilt losyonları ve kremler de göğüslerinizin pürüzsüz olmasını sağlayacaktır.
Eveeettt benim çok ilgimi çekti paylaşmak istedimm
bende daha önce kışın kilo vermiştim... bi kere yazın meyveleri çok güzel sonra dondurma v.s, sonra bi tatile gidiyoruz 2 kilo alıp dönüyoruz....... kış kilo verme açısından daha uygun bencede....selam kızlar sabahtan beri geçmişi okuyama çalışıyorum birileri gidp geliyo ancak bittiii oh beee nasılsınız bakalımmm dün akşam iş çıkışı polikliniğe gittim farenjit olmuşum kulaklarım da duymuyodu baktı doktor yıkadıı şimdi bi duyuyorum ki mübarek sanki kazı çalışmasının kulağımın dibinde yapıyolarrilaçlarımı falan aldım öksürük boğaz ağrısı bakalım ne zamana geçicek
artık diyetle değilde kitap okuyarak veririk kilolarıııı
günaydın cnm aynen kışın herkes kilo alır ama benim mantığım buna uymuyo ben kilomun çoğunu kışın vermiştim gündüz saatleri yaza göre daha az olduğundan yemek yeme süremizde daha az onun için akşam 6 dan sonra yememek daha kolay bide yazın düşünün akşam 6da heryer aydınlık 8-9 oluyo anca kararıyooo çaylar börekler çörekler çorbalar
tşk ederiz tatlım gerçekten çok önemliiiiiii
hımm bakalım kılo da verebılcez mi??
melekçim ınsan verdıgı emegın karsılıgını gorunce cok sevınıor mutlu olursun tabı:)
selam kızlar sabahtan beri geçmişi okuyama çalışıyorum birileri gidp geliyo ancak bittiii oh beee nasılsınız bakalımmm dün akşam iş çıkışı polikliniğe gittim farenjit olmuşum kulaklarım da duymuyodu baktı doktor yıkadıı şimdi bi duyuyorum ki mübarek sanki kazı çalışmasının kulağımın dibinde yapıyolarrilaçlarımı falan aldım öksürük boğaz ağrısı bakalım ne zamana geçicek
ben ramazanda iyi vermiştik.şimdide ekimin basında beri tutuyorum.
1 ekimde 77 idim
12 ekim (bugün) 75.3
Ay hakktten kulak yıkanınca ne tuhaf olyuor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?