Ama bazı şeyleri yoluna koymadan yapma sakın o bebeği Gizemcim.
bebeğe daha var ya yaz sonu yada önümüzdeki yaz ... bende eşimde o sorumluluğu almaya hazırlanınca ..
irras sakın kafana takma
hersey olacagına varıyor sen her gece yatarken dua et
allahım de benım ıcımı bılıosun dusuncelerımı bılıosun
hangı tarafa gıtsem napsam bılemıorum
sen bızı dogru yola sokarsın de gec dha dusunme
allahım o kdr guzel herseyı yoluna sokuo kı dıosunkı bunu ben nıe dusunmedım kı
ınan buna ben heo bole yapıorum kendıne allaha bırak bak neler oluo
Hem olabildikçe ince başla hamileliğe.
Çıtır anne ol sonra da.
tek carem bu sanırım ... kafama taksamda ne ki değişiceğimi var
ayy yaa üff bi kilo veremedim zaten sinir oldum şimdi bak
Sinir olma sinir olma o zamana kadar 60lara ineceksin.
evet protein ağırlıklı diyet yamıştım geri almadım hatta vermiştim..60 dım ama okul açılınca düzen oturana kadar 61.5 oldum..geçen hafta 62.2 dim 62 görüncede dönmeye karar verdim..sizinle yazışmaya başlayınca dengeli beslendim..bir haftda 61.5 oldum...
turti tebrikler..ben ayrıldığımda kaç kiloydunyanlış hatırlmaıyorsam baya baya gitmiş kilon
bu arada dün akşam yine 45 dk koşu bandında sauna eşorfmanla hasta hastaaaaa yürüdümmm duştan sonra da kendime 1 koca fincan turkish coffeee yaptımkarnımda açtı zati açlığımı bastırdı....akşamları bi zararı olmaz dimi kızlar ya?
yaza kadar inermiyimki 70 olayım yeter yaaa 60 olmasamda olur ...
ayda 2 kilo versem 8 ay hedef belirlesem kendime 16 kilo yapar mayıs sonunda
oda eder 70,5
üff beee 98,5 lardan 70,5 ne güzel dimiiii
selammmmmmm panpisssslerimkilo veren herkesi tebrik ederimmmmmm veremeyenleride ederimmmm bende bugun kuaföre gitti saclarımı kestirdim ve koyu renge boyattım yarın yeni is yerime gidicem öff nefret ediyorum ilk is günlerinden bana sans dileyinnnnn
Bol şanslar turtam, umarım her şey çok güzel olur yeni işinle beraber.
hey gece kuşları. yorgunluktan 9,30 gibi uyumuşum. 12 ye doğru mesaj sesine uyandım. eşim sevgi cümleleri kurmuş özledim demiş filan.bende ondan sonra uyuyamadım tabi bi uyanınca. hemen aklıma geldi akşam burda dedim ya eşim jestler yapmaz diye aceba dedim okudumu yahuuuyok ya 13. takımı bilmiyo önceki takımımı biliyo o yüzden nafile sanırım buralardan mesaj yollamam. herneyse debelendim yatakta uyku tutmadı . turti logomu yapmıştır belkim dedim bakim dedim. turti kız bende filigran yaparım ya logo şart değil. amaaann ismim filan yazmasa nolur sanki çok da önemli değil boşver uğraşma az hava katacaktım testleri kendimin hazırladığını gösterecektim olmasada olurr.uykumu getirmek istiyorum ama 3 saatte hemen almışım şu an çok dincim. ve açımm..
hey gece kuşları. yorgunluktan 9,30 gibi uyumuşum. 12 ye doğru mesaj sesine uyandım. eşim sevgi cümleleri kurmuş özledim demiş filan.bende ondan sonra uyuyamadım tabi bi uyanınca. hemen aklıma geldi akşam burda dedim ya eşim jestler yapmaz diye aceba dedim okudumu yahuuuyok ya 13. takımı bilmiyo önceki takımımı biliyo o yüzden nafile sanırım buralardan mesaj yollamam. herneyse debelendim yatakta uyku tutmadı . turti logomu yapmıştır belkim dedim bakim dedim. turti kız bende filigran yaparım ya logo şart değil. amaaann ismim filan yazmasa nolur sanki çok da önemli değil boşver uğraşma az hava katacaktım testleri kendimin hazırladığını gösterecektim olmasada olurr.uykumu getirmek istiyorum ama 3 saatte hemen almışım şu an çok dincim. ve açımm..
14 - 15 Ekim : Elisya
17 - 18 Ekim : Mutedeyyin
19 - 20 Ekim : Triptofan
21 – 22 Ekim : mcrgozde
24 – 25 Ekim : Hulk
26 – 27 Ekim : bugungunlerdenaralik
28 – 29 Ekim : Elmaliturta
1 – 2 Kasım : ferdici
masaaaalll.. dün konuşurken bu sefer gerçekten uyuyakalmışım canımkusura bakma yaa..
hmm bi de 14 ekimi 15 ekimde saymam zorunlu mu? 14 ve 15 ekimi 16 ekimde saysam olur mu acaba, yarın sabah erkenden uyanıp evden çıkıcam ve geceye kadar gelemicem sanırım.. yoksa şimdiden sayayım ama uyumam da lazım hani? daha önceki msj sayımlarımda hep tam ertesi gün saydım da bu seferlik böyle bi tolerans söz konusu olabilir mii? çok yazdınız mı bugün saysam hemen biter miii?? çok soru sordum ama napayım bıraz uyuşuk bi kızımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?