Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

irras sakın kafana takma
hersey olacagına varıyor sen her gece yatarken dua et
allahım de benım ıcımı bılıosun dusuncelerımı bılıosun
hangı tarafa gıtsem napsam bılemıorum
sen bızı dogru yola sokarsın de gec dha dusunme
allahım o kdr guzel herseyı yoluna sokuo kı dıosunkı bunu ben nıe dusunmedım kı

ınan buna ben heo bole yapıorum kendıne allaha bırak bak neler oluo

tek carem bu sanırım ... kafama taksamda ne ki değişiceğimi var

Hem olabildikçe ince başla hamileliğe.
Çıtır anne ol sonra da.

ayy yaa üff bi kilo veremedim zaten sinir oldum şimdi bak

saol cnmm sen en son geldiginde ben 73 kilo falandım o günden bugune 10 kilo vermişim

bu arada deryayı hatırladım bende merak ettim simcükk :26::26:

yok olmaz canım hatta spordan sonra icmeyi yada önce tavsiye ediyorlar

yaza kadar inermiyimki 70 olayım yeter yaaa 60 olmasamda olur ...
ayda 2 kilo versem 8 ay hedef belirlesem kendime 16 kilo yapar mayıs sonunda
oda eder 70,5
üff beee 98,5 lardan 70,5 ne güzel dimiiii

Adını feriha koyduma dalmışım
Gizemcim bence kısa hedefler koymalısın .
Kasımın bilmem kaçında şu kadar olacağım diye.
Ama kesinlikle o hedefime ulaşacağım de.
Aylık hedefler koyacağım ben artık yada atıyorum 20 günlük ve ne ypıp ne edip o kiloya geleceğim.
Kendi haline bırakınca çok zor oluyor.

selammmmmmm panpisssslerim kilo veren herkesi tebrik ederimmmmmm veremeyenleride ederimmmm bende bugun kuaföre gitti saclarımı kestirdim ve koyu renge boyattım yarın yeni is yerime gidicem öff nefret ediyorum ilk is günlerinden bana sans dileyinnnnn

Bol şanslar turtam, umarım her şey çok güzel olur yeni işinle beraber.

hey gece kuşları. yorgunluktan 9,30 gibi uyumuşum. 12 ye doğru mesaj sesine uyandım. eşim sevgi cümleleri kurmuş özledim demiş filan.bende ondan sonra uyuyamadım tabi bi uyanınca. hemen aklıma geldi akşam burda dedim ya eşim jestler yapmaz diye aceba dedim okudumu yahuuu yok ya 13. takımı bilmiyo önceki takımımı biliyo o yüzden nafile sanırım buralardan mesaj yollamam. herneyse debelendim yatakta uyku tutmadı . turti logomu yapmıştır belkim dedim bakim dedim. turti kız bende filigran yaparım ya logo şart değil. amaaann ismim filan yazmasa nolur sanki çok da önemli değil boşver uğraşma az hava katacaktım testleri kendimin hazırladığını gösterecektim olmasada olurr.uykumu getirmek istiyorum ama 3 saatte hemen almışım şu an çok dincim. ve açımm..

ayy canım daha yeni girebildim valla ama ben sana hazırlarım yarın olmadı diğer testlerde kullanırsın

Benim de direk aklıma geldi.
Kullanıcı adını bilmiyor mu?

14 - 15 Ekim : Elisya
17 - 18 Ekim : Mutedeyyin
19 - 20 Ekim : Triptofan
21 – 22 Ekim : mcrgozde
24 – 25 Ekim : Hulk
26 – 27 Ekim : bugungunlerdenaralik
28 – 29 Ekim : Elmaliturta
1 – 2 Kasım : ferdici _

14 - 15 Ekim : Elisya
17 - 18 Ekim : Mutedeyyin
19 - 20 Ekim : Triptofan
21 – 22 Ekim : mcrgozde
24 – 25 Ekim : Hulk
26 – 27 Ekim : bugungunlerdenaralik
28 – 29 Ekim : Elmaliturta
1 – 2 Kasım : ferdici

masaaaalll.. dün konuşurken bu sefer gerçekten uyuyakalmışım canım kusura bakma yaa..
hmm bi de 14 ekimi 15 ekimde saymam zorunlu mu? 14 ve 15 ekimi 16 ekimde saysam olur mu acaba, yarın sabah erkenden uyanıp evden çıkıcam ve geceye kadar gelemicem sanırım.. yoksa şimdiden sayayım ama uyumam da lazım hani? daha önceki msj sayımlarımda hep tam ertesi gün saydım da bu seferlik böyle bi tolerans söz konusu olabilir mii? çok yazdınız mı bugün saysam hemen biter miii?? çok soru sordum ama napayım bıraz uyuşuk bi kızımm

bide bugün beni üzen ve uykumu kaçıran şeylerden biride şu oldu: velimin biri çok sert görünür duygusal görünmez. kollarımda ağladı bugün kadıncağız yaa. eşi pavyona filan takılıyomuş,kadınlara takılıyomuş anladınız işte.ya bide bunlar zenginde değil yani.neyse diyo başından belliydi annemler zorla verdi. 1 gün bile isteyerek koynuna girmedim hocam. çocukları bırakıp gitmeyi düşündüm ama bırakamadım onlarlada gidemem maddi yönden diyorr.o güveni vermişim demekki o insanlara duvar ören soyutlanan kadın çözülüverdi. ama çok üzüldüm ve şaşırdım. alınacak dersler
1. kadının madi gücü olması kesinlikle şart
2. mal olunca adam önceden işarteleri iyi yorumlamak ve çokkk geç olmadan önlem almak lazımmış
3. çocukların ne suçu var yaa isyan etmemek elde değil. kesin onların yanında da tartışıyolar.ve kadın gitmeyi kafaya koymuş gibiydi.çocuklarda beni anlasın istiyorum gitmke istiyorum dedi bi anne nasıl der diyorum ama neler yaşadığını da athmin edemiyorum. gurur filan kalmamış, ezildikçe ezilmiş. offff offff onun üstüne nöbetçi olduğum katta kızlar oğlanın birini şaka gibisinden dövüyodu bilirsiniz ortaokul flörtleri tatlı tartışmalar belli. oğlanda hocam bunlar beni dövüyor dedi. bende dövün kızlar hep erkekler mi kadınları üzecek dedim çocuk hönkkkk. çok üzüldüm ama elden ne gelir adamla konuşsam tınlar mı ki beni sanmıyorum yeniyetme bi öğretmeni takmaz böylesi.

ve dee bugünkü menümm

sabah
2 tane mürdüm eriğii

öğle
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı labne

ara
1 light biskuvi
1 yeşilçay

akşam
4 ızgara köfte
1 yk pilav
2 yk salata

spor yarım saat yürüyüş..

Olur olur 16sında sayarsın Elisyacım.
Yat uyu hadi güzelce sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…