Aynen öyle en iyisi konuşmamak bir de bunu deneyim bakalım...
Ben de aksine sinirleniyim ya ona bir an önce inceliyim,
İşim gücüm yerinde olsun patlasın o da sinirden istiyorum lokma koyasım yok ağzıma
Yok ya ne olursa olsun vazgeçmem bu konuda dinlemem kimseyi yanlış birşey yapmıyorum hem ben...
Kızma bana hep bir arada kavga ederiz şimdi sırayla biz,
Ya regl de ben de etrafa ateş saçıyorum aynen böyle oluyorum
Ben bazen ediyorum sinirden Allah benden alsın sana versin bu hastalığı diye, aman ne var abartıyosun dediğinde
canım bence hedefin iyi ama aten son kilonu bi anda verdin o yüzden vermekten ziyade korumaya bak vücutta biraz dinlensin
ay bi hafta veriyorum sonraki hafta alıyorumm ya ondan korkuyorumminş yine öle olmazzz
abartmıyoruz tatlım hiçte onlarda öle bişi olsaaa ooooooobizden beter olurlar
ayrıca bizim hormonlar malum bi yerinde duramıyoooillaaa birine çatcazzzz napalımmm belli zamanlarda alttan almayı bilceklerrrrrrr işte okaaa
kimsenin kilo almaması süperrrr tebrikler kızlarrrr
bende istiyommmmmm
hilalim kusuruma bakma ya hoca bi türlü bırakmadı ...soruyu çözmeden göndermedi de
kontrol edemedim ama sen birine kontrol ettirip vermişin paylaşıma mümkünse bizim listemizin kontrol edebilrismisn??
zaten hızlı verdin cnm... biraz dinlen bencede...
sense ölç gülüm...
13.10.2011 MESAJ SAYIMLARI
eskibirmasal: 49
balkaymak: 24
hulk: 14
ferdici: 13
elmaliturta: 12:13:
elisya: 10
maviyesil: 7
triptofan: 7 :92:
ysfmir: 4
mutedeyyin:4
irras: 4 :18:
bugungunlerdenaralık: 3
Masal
Ben gelecek hafta etkin katılamayacağım
Hergin bir denetim yada eğitim var.
Sorun olmaz değil mi?
Bu iş sporsuz olmuyor yada olsa bile çok uzun zamanda gidiyor kilolar
Benim de akşamalrı hiç canım istemiyor spor yapmak
Kızlar listeleri yaptım, biraz da yoğundum bugün derken geçmişi tam okuyamadım.
Öncelikle 4. olmuşuz herkesi tebrik ederim.
Ferdicim seni ayrıyetten tebrik ediyorum.
Bireyselde 3. olmuşsun.
Onun haricinde bir mesaj gözüme çarptı ona da cevap verip geçmişe döneceğim.
Nejlacım, zaten bildirmeden gittin demedim ki sana.
O sırada tabiki izinli sayılıyorsun ve mesaj sayımının bir etkisi yok.
Fakat kaptanlığı alırken özellikle sorduğum soruydu bu Rabia'ya.
İzine çıkan kişi geldiğinde yerin dolu olabileceğini kabullenecerek çıkar diye cevap vermişti bana.
Biliyorsunuz zaten listede böyle bir problem vardı.
Önümüzdeki hafta izinli gözüküp geri dönmek isteyen 2 kişiden ( sen ve ysmfr ) hanginizin paylaşımı daha çok ve düzenli ise onu listeye alacağız.
Yoksa yer olup da almama durumu değil.
masalcım ödülü haketmiştin tabi. ama devamı gelmez sen iradeli bi kızsın. yahu biizmki hiç düşünmez böyle şeyler yaa. ne jest ne bişey üfff.söylesem umduğumu belli etsem alır ama söyleyincede büyüsü bozuluyor. kocacıımmm buralara takıldığımı biliyosun bu mesajı okuduysan anladın sne onu. kızlar bu arada arkadaşımın 7 yıldır bebeği olmuyor. sebepsiz bi sebebi yok. geçenlerde anlattı eşi kk ya üye olmuş ve arkadaşımın hissettiklerini anlamak için tüp bebek sayfalarında muhabbet etmiş baya bayaa. aramızda erkekler olabilüüüüü. ferdici gerçek hayatta ferdiymiş mesela
ayyy sen söyleyince dereceye girdiğimi gördümmmunutmadan sessiz sedasız dereceye giren ferdiciyide kilo veren vermeyen takımımızı 4. lük gibi güzel bi yerde tutan herkese maşallah diyorumm ve kocamaannn öpüyorum herkesii
tşk ediyorum cnm hiç beklemiyodum öyle bişi sevindimmmmm dereceye girebilmeme....haftaya olmazsa bidahaki hafta 1. olam mı diyorum gaza gelem azcıkKızlar listeleri yaptım, biraz da yoğundum bugün derken geçmişi tam okuyamadım.
Öncelikle 4. olmuşuz herkesi tebrik ederim.
Ferdicim seni ayrıyetten tebrik ediyorum.
Bireyselde 3. olmuşsun.
Onun haricinde bir mesaj gözüme çarptı ona da cevap verip geçmişe döneceğim.
Nejlacım, zaten bildirmeden gittin demedim ki sana.
O sırada tabiki izinli sayılıyorsun ve mesaj sayımının bir etkisi yok.
Fakat kaptanlığı alırken özellikle sorduğum soruydu bu Rabia'ya.
İzine çıkan kişi geldiğinde yerin dolu olabileceğini kabullenecerek çıkar diye cevap vermişti bana.
Biliyorsunuz zaten listede böyle bir problem vardı.
Önümüzdeki hafta izinli gözüküp geri dönmek isteyen 2 kişiden ( sen ve ysmfr ) hanginizin paylaşımı daha çok ve düzenli ise onu listeye alacağız.
Yoksa yer olup da almama durumu değil.
ayyy napalım yediysen yedin olmaz birangi şeyyy yakarsın sen onları enişteyide ayriyeten tbrlerrrrrr ahhhh ahhhh rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın kuzummmm inşBana gelince kaç günlük gerginliğin acısını bugün yiyerek çıkardım.
Sabah yediklerimin üstüne bir de pasta yedim.
Bunalmıştım tam.
Neyse sonra uyudum biraz derken, kapıya uyandım bir baktım bir vazo kocaman çiçek.
Sevdiceğim dün moralimin çok bozuk olduğunu farketmiş, üzülmüş.
Gece de baya konuşmuştuk.
Rahatlatmıştı da biraz.
Çicekleri görünce nasıl mutlu oldum anlatamam.
Hemen aradım.
Bir de arayınca 2 saat konuştuk bir sürü güzel şey.
Kendime geldim sonunda.
Sabah yemeseydim akşama bıraksaydım yemezmişim meğerse.
hahahahhaa heee bacımmmm ben ferdiiiii hatta ferdi tayfurrrmasalcım ödülü haketmiştin tabi. ama devamı gelmez sen iradeli bi kızsın. yahu biizmki hiç düşünmez böyle şeyler yaa. ne jest ne bişey üfff.söylesem umduğumu belli etsem alır ama söyleyincede büyüsü bozuluyor. kocacıımmm buralara takıldığımı biliyosun bu mesajı okuduysan anladın sne onu. kızlar bu arada arkadaşımın 7 yıldır bebeği olmuyor. sebepsiz bi sebebi yok. geçenlerde anlattı eşi kk ya üye olmuş ve arkadaşımın hissettiklerini anlamak için tüp bebek sayfalarında muhabbet etmiş baya bayaa. aramızda erkekler olabilüüüüü. ferdici gerçek hayatta ferdiymiş mesela
ayyy sen söyleyince dereceye girdiğimi gördümmm
tşk ediyorum cnm hiç beklemiyodum öyle bişi sevindimmmmm dereceye girebilmeme....haftaya olmazsa bidahaki hafta 1. olam mı diyorum gaza gelem azcık
ayyy napalım yediysen yedin olmaz birangi şeyyy yakarsın sen onları enişteyide ayriyeten tbrlerrrrrr ahhhh ahhhh rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın kuzummmm inş
hahahahhaa heee bacımmmm ben ferdiiiii hatta ferdi tayfurrr
ay bazen benimde aklıma gelmiyo değil ya içimizde erkek varmı diye şu ziyaretçilerden çok şüpheleniyorum varya kimsiniz uleyyynn siz ne istiyonuz dikizleyip durman gariiiiiii
allahtan melek beni gördüüü yoksa güme giderdimmm
Hoşgeldinnben geldimm :44:
içimde bir sıkıntı varrrr
içimde bir sıkıntı varrrr
hayırdır bıseyemı kafayı taktın cnm
Hayırdır Gizemcim ne oldu ?
ben çok sıkıldım ya rahatsız eden bişi var .. rahat edemediğim huzursuzlandığım ...
kafamı dinlemek istiyorum bazen alıp başımı gitmek .. ama nereye ..
alt alta üstüste olmaktan bıktım
yaza kadar nasıl dayanıcam ..
bir insanda hiçmi anlayış olmaz .. kendi evimi istiyorummmm
Gizemcim şurada ne akdar kaldı.
Çıkacaksınız zaten evinize.
Tamamen ayrı.
Yeni cicileriniz, eşinle mutlu huzurlu bir şekilde.
Biraz daha sabır.
Ececim ben de uyuyup kalmışım bir ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?