Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu durumda öyle çok kadın var ki, hepsinin korkusu da ekonomik özgürlüklerinin olmayışı.. haklı onlar da, neye kime güvenip de boşanacaklar.. o adam sen konuşsan da düzelmez bence, yani inşallah düzelir de, kadın kurtlabilse daha iyi olur, zaten aile zoruyla evlendirilmiş.. yazık ya

Anlatışınla bile nasıl üzüldüm Gülçincim.
NAsıl insanlar var böyle, hiç mi haysiyet şeref yok.
Yazık ya evde eşin.
Ne isteklerle evlendi o kadın seninle.
YAzık ya yazık!!

Ahh bir de düzenli beslenmeye başlasan harika olacak da.

yaza kadar inermiyimki 70 olayım yeter yaaa 60 olmasamda olur ...
ayda 2 kilo versem 8 ay hedef belirlesem kendime 16 kilo yapar mayıs sonunda
oda eder 70,5
üff beee 98,5 lardan 70,5 ne güzel dimiiii

gizemdi sanırım
Gizemcim; kendine kısa kısa hedefler koymalısın.Ben mesela kurbana kadaren az 72 73 olacagım dedim.Ve artık haftalık hedefler belirliyorum.Öyle daha iyi oluyor...

ooo hayırlı olsun yeni iöajın ve işin
kendine yeni bir sen laızm turtiii

Sarılmak neden güzeldir bilir misin?
- Çünkü sağ tarafta kalp yoktur ve orası hep boştur,
Sarlınca sağ tarafını onun kalbi doldurur -

ayy cok güzel bi sözmüş...
Sarılmayı cok severim gercekten

Yemeye takılma, sonucta gerisini getirmyeceksen sorun yok...

Sevgilinin jestide cok hoşmuş gercekten...

yok kız ferdici kız, ben gördüm onu

günaydınlarrr canlarıııııım
mmmmm

Günaydın seminecim...

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar,

Hafta ortalarında 74,ü görecegim demiştim...
Ve dün tam 74.9 çıktım ama tabi bildirim yapamadım.
Evdeydim ama misafirlerim geldi, akşama kadar onlarlardım.Giremedim tabi...
Bu hafta hedefim 73.5 inş. ama 72 ye inmek için elimden geleni yapacagım.Ya evde olsam yaparım da, annemlere gidiyorum ordada olmuyor işte :44:

Saat 1 gibi arkadaşım ve annesi geldiler.Oturduk falan..Yarım saat sonra eşimin yeğeni,karısı ve cocugu geldi.Onlarda 22.30 da falan gittiler...

Bu arada dün bana zayıflamıssın dediler... Bi hoşnut oldum

Eşimede dedim ki, gecen hafta 76.4 idim, bu hafta 74.9 cıktım diye...

Oda o zaman hedefimi değiştiriyorum dedi... Mayısa kadar Tok karnına 63 çıkarsan kazanırsın dedi
Önceden tok 60 diyordu.

Adam baktı Melek, bayagı iddialı, bari bir an önce zayıf halini görelim dedi herhalde

Yemek işine gelince, dün orucluydum ama misafilerim gelince bozmak durumunda kaldım.

Öğle:

Yarım patatesli poğaça
1 çay
Yarım kasede patates salatası yedim.

Akşamada:

2 tavuk baget
1 dilim tam bugday ekmeği
Salata 3 kaşık pilav yedim..

Böyleydi işte günüm Sacma sapan bi gündü (yemek acısından)
Spor olarakda 30 dk. yürüdüm...

Son düzenleme:
günaydınlarrr canlarıııııımmmmmm

Günaydın Seminecimm.

Ayy ben de severim sarılmayı
Sevdiceğim de bu sıralarda pek romantik pekk ..

Maşallah kilo konusunda harika gidiyorsun görecek tabiki eşin de o azmini.
Minik minik hedefler derken kocaman olup çıkıyorlar karşımıza.

Dediğimiz gibi bizim de arada kaçamaklarımız olacak

Son düzenleme:
Merhaba kızlaaarrrr

Nasılsınız ?

Ben iyiyim, hastaneden geldim kontrolümü oldum,

Lazerimi yaptırdım ayy çok mutlu oldum çok iyi oldu ve acımadı ağdadan daha az bir acı hissediliyor emin olabilirsiniz,

Şimdide işlerimi düzene sokuyum bi sonra gelir geçmişi okurumm yediğimi içtiğimi yazarım

Hayırlı olsun Sinemcim lazerin.
Kurtulursun umarım hepsinden.

oh oh maşallah canım azmin böyle devam ederse cüpperrrrrrrrrrrrrrrben inanıyorum kurbanda daha az bile olabilirsin ....
yok kız ben erkeği aslındaa sen

hoşgeldin cnm iyiyiz sen nasılsın bakalım lazerin hayırlı olsun kaç seans gitcen belli mi ? bende düşünüyorum ya ama şimdilik sadece düşünüyorum yaniii madddi açıdan kendimi bi toplim bende düşünüyorum kaça anlaştın fiyat olarak nasıl bi yer ay çok merak ediyorum

turtammmm yeni işin hayırlı olsun kuzum inş hakkında hayırlısı olur maaaşıı n çok işin az olur da fazla yorulmazsınn

ya bu arada benim antibiyotik bitti kızlar ama sesim hala kısık düne göre iyiyim ama seste hala bi çatallaşma ayrıca soğuk algınlığı ilacınada devam ediyorum ..:26:
bu arada perşembe memlekete gidiyorum allahın izniyle salı gibi dönerim gitmeden yine haber veririm de bildirimi perşembe yaparımm sanırım izin almaya gerek yok ayrıca hedef olarak 60,3 olayım diyorummm bakalım 60 olsam fena olmaaaazzzz ama nasiiiiiii:26:
ya bide bu profiline hedef falan yazıyon ya hilal nası yapıyoz bacım onu ah ne kaaaaa teknolojiden uzağım yafff beni bu hale getirenler utansınnn

Geçmiş olsun seminecim.
Bir an önce iyi olursun umarım.

Gerek yok izne bildirimini yaparsın gitmeden.

Bak kontrol paneline gir.
Profil düzenle var solda.
Rütbenin altında düzenleme yerine yazıyorsun.

Evet malesef öyle olşdu dün..
Bugün bozmak yok inşallah :))

Bu gaz bana bi kaç ay daha yeter

git kız erkekmiş, gördüm ben seni..
hiç erkeğe benzemiyon

geçmiş olsun canım..

Kızlar kaç gündür oğlum rahatsızdı.Doktor iğne verdi.Şimdi giyinip acile gidicem,iğne vurdurmaya...
Geldiğimde görüşürüz inşaallah
...

ooo hayırlı olsun yeni iöajın ve işin
kendine yeni bir sen laızm turtiii

saol cnmmmmmm evet ya yaratmaya baslıyorum bende

saol datlum maaşım çok olsada işimin az olcagını snamıyorum şayet hala ofisteyim ama en azından burda internet varrrr ve tahmin edin ilk işim wweb sitesi düzenlemesi oldu

Kızlar kaç gündür oğlum rahatsızdı.Doktor iğne verdi.Şimdi giyinip acile gidicem,iğne vurdurmaya...
Geldiğimde görüşürüz inşaallah
...
çok geçmiş olsun cnm rabbim acil şifalar versinn oyyyy acır onun canı şimdi yaaa zaten minicikkkk bak üzüldüm şincikkk dayanamam ona benn ya

kızlar beni genel koordinatorun asistanı olarakda reklam bolumune koyuverdiler gene 7 24 calıs ma benim kaderimmi bu yaaa

hoşgeldin cnm iyi ne güzel int te var artıkın sık sık uğrarsınn ha bu web dizayn nasıl oliy uşağum heç bişey anlamayrum
genel koordinatörün asistanııııı hade bakem hayırlsı işin çok canım anammmmmm neyse turtimmmm üstesinden glirallah kolaylık versin cnm iyi çalışmalarrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…