Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

araya giriyo gibi oluyorum ama..henüz sadece platonik sınırlarında olan duygularım var ama sana katılıyorum..o zaman gördüğün değer artar işte:26:

araya giriyo gibi oluyorum ama..henüz sadece platonik sınırlarında olan duygularım var ama sana katılıyorum..o zaman gördüğün değer artar işte:26:

bence hiç platonik fln takılma hatta onunla hiç takılma .. kusursuz hiç bişi olmuyor .. bazen diyorum onu tanımasaydım iç çatışmalarım olsaydı hayatımda huzursuz olsaydım ama şimdiki gibi zorluklar çekmeseydim ...

canlarım 4. olmuşsunuz çok kötülerinden daha iyidir...bu arada 3lükte olsa bireysellerde adınız var tebrikler..

hilalcim kendi adıma listeler için emeğine sağlık

Saol canım, ben de sizi tebrik ederim her afta derecedesiniz maşallah.

sorun değil canım 1. takımdan kontrol ettiler ...

Hallettiğinize çok sevindim.

Bir problem olunca her şey batıyor anlıyorum Gizemcim seni.
Biz her şekilde farklı şehirlerde olacağız zaten malum ama saolsun ailesi konusunda bir şey demeye kalksalar herkesin ağzını kapatır eminim yine de ne kadar uzak o kadar iyi haklısın tamamen.

Yapma Gizemcim.
düşün yanında yattığında ne kadar mutlu oluyorsun.
Ne kadar kızsanda onunla uyumak seni ne kadar mutlu ediyor.

Yapma Gizemcim.
düşün yanında yattığında ne kadar mutlu oluyorsun.
Ne kadar kızsanda onunla uyumak seni ne kadar mutlu ediyor.

varlığı mutlu ediyor kavgalı olsak bile hemde ..
ama dediğim gibi üff ben ne yaptım yaa neden aynı eve çıktım
dağ kadar borcumuz olsaydıda baştan ayrı eve çıksaydık
aynı evin içindeyiz aynı yatakta aynı odada insan nasıl özleyebilir kocasını ..
nasıl sessizlik ister ..
nasıl özler eşini anlamıyorum
katlanamıyorum her gün üstüste kafa dinleyemeden ... sessizliğin tadını çıkaramadan

İşte bunu çok iyi anlıyorum.
Başbaşa kalmak istiyorsun.
Sadece ikinize özel şeyler.
Haklısın en baştan aynı eve çıkmanız hata olmuş ama hepsi geçecek.
Kesin karar verdiniz değil mi?

allah yardımcın olsun cnm benim sende haklısın kim istemezki eşiyle baş başa kalmakk :2:

İşte bunu çok iyi anlıyorum.
Başbaşa kalmak istiyorsun.
Sadece ikinize özel şeyler.
Haklısın en baştan aynı eve çıkmanız hata olmuş ama hepsi geçecek.
Kesin karar verdiniz değil mi?

kesin karar ama para kısıtlı olunca nereye ne gideceği belli olunca bişiye başlayamıyorsun ki
1 ay öncesine kadar nerdeyse her gün adamın başını yiyiyordum ama ne gidip bişiye bakıodu nede başka bişi
tamam diyor acele etme diyor hepsini halledicez diyor ben nasıl yapayım herşeyi diyor ... aralıkta rahatlıyoruz biraz aralıkta başlarız diyor .. ama başlıcak olan insan bişiye başlamazmı ...
zaten bugun beni uyuz etti
paşa tost istiyor ama annesinden
ben güzel yapamıyormuşum neden biliyonmu annesi gibi her yerine yağ sürmüyorum diyemiş sanki ihtiyacı var her yerine yağ depolamış hala yağ dio yemezsen yeme benden yemek isteme o zaman dedim

allah yardımcın olsun cnm benim sende haklısın kim istemezki eşiyle baş başa kalmakk :2:

bu hafta çok gücüme gitti bazı şeyler ...
saat 7 lerde geldim eve 10 dk ya gördüm göremedim adamı ..
perşembe evdeydim yaa git büyük gelinine dimi yalnız kalalım ... odda yetmezmiş gibi büyük gelin geliyor bide 2 çocukla birlikte ...
ille kötü olup söylememmmi lazım

anladım cnm onlarında anlayışlı olmaları lazım yaa anlayış olmayınca çok zor oluyooo bide çocuklarrrr oy oyyy:26:

kızlar içinizde erkek varsa ya şimdi çıksın yada sonsuza kadar sussunnnnnn......

canım Allah kolaylık versin... benimde k. valdemin evi 2 katlı ama ben oraya oturmadım kiraya oturdum... çünkü melek bile olsalar dip dibe mutlaka bi sorun olur... 500 lira kira veriyorum her ay biraz koyuyo ama en azından kafam rahat.... inş sizde en yakın zamanda kendi evinize çıkarsınız...

Onun yerine güzelce sana söylese.
Hayatım her yerine yağ sürsen olmaz mı diye olmuyor mu ?
Bir şeyleri güzelce söylemeyi öğrense ama ..

Keşke biraz düşünceli olsa ama işte ..
İsterler diye düşünse ya şöyle eşiyle baş başa kalmayı.
Altlı üstlü müsünüz aynı ev mi Gizemcim ?

aynı ev canım ya kayınvaldem aslında iyi bi zararı yok kadının ama bazen düşüncesiz olabiliyor işte .. mesela eltimin kocası evdeyken telefonla bile aranmaz gidilmez .. sert olmak gerekiyor bence bunlara

aynı ev canım ya kayınvaldem aslında iyi bi zararı yok kadının ama bazen düşüncesiz olabiliyor işte .. mesela eltimin kocası evdeyken telefonla bile aranmaz gidilmez .. sert olmak gerekiyor bence bunlara

Bazı şeylerin tavrını en başından koymak gerekiyor başka türlü olmuyor gerçekten.
Bu her konuda geçerli.
Biraz arada mesafe olmalı ama bu ters bir şekilde değil arada saygı ve sevgi olarak.

Sarılmak neden güzeldir bilir misin?
- Çünkü sağ tarafta kalp yoktur ve orası hep boştur,
Sarlınca sağ tarafını onun kalbi doldurur -

anladım cnm onlarında anlayışlı olmaları lazım yaa anlayış olmayınca çok zor oluyooo bide çocuklarrrr oy oyyy:26:

amin yaaa

inşallah en yakın zamanda canım yaaa

Bazı şeylerin tavrını en başından koymak gerekiyor başka türlü olmuyor gerçekten.
Bu her konuda geçerli.
Biraz arada mesafe olmalı ama bu ters bir şekilde değil arada saygı ve sevgi olarak.

aynen canım kendi evime geçeyim o zaman görücekler ... sırayla bu işler .. hele hamile kalayım bebek doğurayım o zaman ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…