Afiyet olsun kuzum da bu isveç çok sağlıksız yahu.
Sıfır uyku durumu bende de .
kızzz aklıma takıldı bi kere isveçi denemezsem çatlarım..
iyi geceler kızlar...
canım çok sıkkın... sabaha 7 de çıktım evden yeni girdim yarın gene 7 de çıkıcam ne rejim kaldı ne bişiy... yemeklere saldırımadım tabi ama dışarıda da tosttan başka bişiy bulamadım.... eşimlede kavga ettim... bu gidişle hedefimede ulaşamıcam.....
Aman yarım pop kek neymiş.
Bence de beni yoldan çıkarıyor.
Aman incecik bir de hiç durmadan da yiyor.
Off ne yapacağım bakalım.
bu arada dün gayet güzel şeyler yedim sadece kaçamak olarak akşam 9 da poğça yedim oda nasıl olmuş tatı diyee
çok geçmiş olsun cnm rabbim acil şifalar versinn oyyyy acır onun canı şimdi yaaa zaten minicikkkkbak üzüldüm şincikkk dayanamam ona benn ya
hoşgeldin cnm iyi ne güzel int te var artıkın sık sık uğrarsınn ha bu web dizayn nasıl oliy uşağum heç bişey anlamayrum
genel koordinatörün asistanııııı hade bakem hayırlsı işin çok canım anammmmmm neyse turtimmmm üstesinden glirallah kolaylık versin cnm iyi çalışmalarrrrrrr
Ne demek efendimm.
Ayy çok geçmiş olsun.
Kıyamam ben ona ya.
Turtam sen iş yerinden internete mi giriyorsun bakalım.
Ayy burası çok güzel olacak gibi biliyor musun öyle hissediyorum.
Bizim beğen butonlarını da düzenlesen bir
Kız çalışacaksın tabi ama güzel yerde başlamışsın.
Yok olmuyor ben artık boğazımı tutamıyorum.
Ne olacak şimdi?:2:
iyi geceler kızlar...
canım çok sıkkın... sabaha 7 de çıktım evden yeni girdim yarın gene 7 de çıkıcam ne rejim kaldı ne bişiy... yemeklere saldırımadım tabi ama dışarıda da tosttan başka bişiy bulamadım.... eşimlede kavga ettim... bu gidişle hedefimede ulaşamıcam.....
bugün isveç diyetine başladım bismillah didimm.. sağlıksız olabilir ama 13 gün ne kadar kötü olabilir ki diye düşündüm. hem protein hem meyve sebze hem ekmek var öğünlerdemotivasyona ve 6 ları görmeye çok ihtiyacım var o yüzden bu 13 gün bana destek motivasyon istiyorum baculaaarrr. sonrasındada karataya başlıcam çünkü kurban bayramında memlekete gittiğimde uygulaması sorun olmayacak..
selam hatunlaarrr... evde güzel bir pazar yaşıyorum ohhhh temizlik bakım vs derken tam benim günüm. siz neler yapıyosunuz.
hayırdır cnm? amaa takma bence cunku hayatta hersey ıstedıgımız gıbı gıtmıyor.ayrıca erkeklerle kadınların yaratılışları farklı bu yuzden sorun çıkıo..zamana bırak herseyı ve de agırlıgını koy..unutma kaçan kovalanıriyi geceler kızlar...
ınş yememışsındı:)dün hiç giremedim yaaa benimki evdeydiii yapıştı pc başına
şimdide börek almaya gitti o arada geldim
Merhaba kızlarrr....
Nasılsınız ?
Dün işimi toparlayıp yazacaktım ama bitiremedim hala da bitmemişti ama çıktık,
Evde de misafir vardı geç gittiler,
Öğlene kadar miskinlik yaptım şimdide oturuyorum,
2 gündür kaçamak yapmamaya çalıştım ama herkes evde olunca yediklerim de çok iyi olmuyor kahvaltı da kızartmalar akşamları mantılar filan derken az da olsa fazla kaçtı ben de yarından itibaren protein yapıyım diyorum verdidiriyo bana çünkü,
Yerim de sayıyorum sıkıldım 69'u görmek istiyorumm
bugün isveç diyetine başladım bismillah didimm.. sağlıksız olabilir ama 13 gün ne kadar kötü olabilir ki diye düşündüm. hem protein hem meyve sebze hem ekmek var öğünlerdemotivasyona ve 6 ları görmeye çok ihtiyacım var o yüzden bu 13 gün bana destek motivasyon istiyorum baculaaarrr. sonrasındada karataya başlıcam çünkü kurban bayramında memlekete gittiğimde uygulaması sorun olmayacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?