Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi geceler kızlar...
canım çok sıkkın... sabaha 7 de çıktım evden yeni girdim yarın gene 7 de çıkıcam ne rejim kaldı ne bişiy... yemeklere saldırımadım tabi ama dışarıda da tosttan başka bişiy bulamadım.... eşimlede kavga ettim... bu gidişle hedefimede ulaşamıcam.....

Hayırdır Özlemcim neden canın sıkkın ?
Eşinle niye kavga ettiniz ?
Bozma moralini tatlım ya.

dün hiç giremedim yaaa benimki evdeydiii yapıştı pc başına
şimdide börek almaya gitti o arada geldim

bu arada dün gayet güzel şeyler yedim sadece kaçamak olarak akşam 9 da poğça yedim oda nasıl olmuş tatı diyee

bu arada bugun spora gidemicem sanırım ayaklarım fena biraz .. grip olucam sanırım ... çok üşüyorum ben yaa kalorifer yakmaya başlayan varmı ..

selam kızlaaarrr.. iyi pazarlar herkese, mesajları sayalım bakalım kim kaç tane yazmışş

kızlaarr mesajları saydım ama listeyi hazırlayamadım kahvaltıya gidecekmişizz, böylü buyurdu annemm gelir gelmez halledicem, hadi size eygünleerrr

selam hatunlaarrr... evde güzel bir pazar yaşıyorum ohhhh temizlik bakım vs derken tam benim günüm. siz neler yapıyosunuz.

bu arada dün gayet güzel şeyler yedim sadece kaçamak olarak akşam 9 da poğça yedim oda nasıl olmuş tatı diyee

selam canım. ben şölye anladım çok güzel diyet yemekler yedin ama sadece 9 da poğaça yedin kaçamka olrak. öyleyse sorun yok. dün kaçamak günün olsun cumaya kadar yapmazsın başka.

bugün isveç diyetine başladım bismillah didimm.. sağlıksız olabilir ama 13 gün ne kadar kötü olabilir ki diye düşündüm. hem protein hem meyve sebze hem ekmek var öğünlerdemotivasyona ve 6 ları görmeye çok ihtiyacım var o yüzden bu 13 gün bana destek motivasyon istiyorum baculaaarrr. sonrasındada karataya başlıcam çünkü kurban bayramında memlekete gittiğimde uygulaması sorun olmayacak..

Merhaba kızlarrr....

Nasılsınız ?

Dün işimi toparlayıp yazacaktım ama bitiremedim hala da bitmemişti ama çıktık,

Evde de misafir vardı geç gittiler,

Öğlene kadar miskinlik yaptım şimdide oturuyorum,

2 gündür kaçamak yapmamaya çalıştım ama herkes evde olunca yediklerim de çok iyi olmuyor kahvaltı da kızartmalar akşamları mantılar filan derken az da olsa fazla kaçtı ben de yarından itibaren protein yapıyım diyorum verdidiriyo bana çünkü,

Yerim de sayıyorum sıkıldım 69'u görmek istiyorumm

saol cnmmmmmm inş. gelebilirim üstesinden yaaww

evet canım burda tüm işimiz internetle oldugundan mütevellit girebiliyorum ayy inş. hilalim yaa herşey güzel olsun istiyorum bende artık

Yok olmuyor ben artık boğazımı tutamıyorum.
Ne olacak şimdi?:2:

ben de öyleyim ya bu sabah pogaca yedim sonra dondurma yedim dün de düzensiz yedim Allahtan spor yapıyorum salonda da kilo almıyorum bana da kızın simdi de spora gidiyorum yarışa çıkann atlar gibi kosturmam lazım bnları yakmak için neyseki aksam degil de sabah yedim hipodromda bizim evln tam karısında acaba gidip atlarla mı takılsm bir kaç gün kilo milo kalmaz hee kızlarr : nasıl kilo verdin diye sorana öyle diyorum zaten bizim ordaki atlarla kosuya cıktım verdim diyorum

moralini bozma canımmm bugunden itibaren düzenli yapmaya calıs eminim başaracaksın

Son düzenleme:

Selam canımm nasılsın ?

İsveç diyeti de neymiş,

Amma çok diyet varyaa hepsini bir kere denesen ideal kilona gelirsin

hayırdır cnm? amaa takma bence cunku hayatta hersey ıstedıgımız gıbı gıtmıyor.ayrıca erkeklerle kadınların yaratılışları farklı bu yuzden sorun çıkıo..zamana bırak herseyı ve de agırlıgını koy..unutma kaçan kovalanır

dün hiç giremedim yaaa benimki evdeydiii yapıştı pc başına
şimdide börek almaya gitti o arada geldim
ınş yememışsındı:)

bısı kalmamış ztn 69 cnm.senın basaracagına emınım..

su ısvec dıyetı nasıl oluo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…