Ya acaba ben de mi yapsam bak bu hafta protein yaparım bir kaç gün,pirinç lapasını 2 gün yapıyosun canım 1,4 gitmişti 2 günde cuma cumartesi yapmıştım regl öncesi yapınca daha iyi oluyomuş bende öyle yaptım sonrasında kilo alanlar da var ama 400gr daha verdim üstüne
önceki yapışımda yoğurtla yapmıştım vücudumu çok şiş hissediyodum meğersem pirinç lapası yaparken protein olmicakmışşşbende sabah 1 domates 1 salatalık yanında pirinç lapası azcık zeytinyağıda koydum benn 1gün istinasız kaçamaksız yedim 2,gün sabah aynı şekilde öğlen 1 domates akşam da hamsi tava yedimm ama aç kaldığını hissediyosunnnn cidden dolu dolu yiyodum artık mide almıyo tabi yiyemiyosunnn toplam 3 çay bardağı pirinci 1 günde tüketiyosun ben bitirememiştim bilee
ama sporumu aksatmadım hiç sadece 1 gün yapmadım ondada hafta boyu yaptığım alışverişe sayıyorumm
Barıştık, barıştık,
Özendin değil mi bana küsüp kilo verdim diye
Kesinlikle 1 numaralı formül.
Bence de, benim de vücudumun da dinlenmeye ihtiyacı var.
Ayyy süper ben de hep derim hiç çiçek göndermedin geldiğimden beri die,Bana gelince kaç günlük gerginliğin acısını bugün yiyerek çıkardım.
Sabah yediklerimin üstüne bir de pasta yedim.
Bunalmıştım tam.
Neyse sonra uyudum biraz derken, kapıya uyandım bir baktım bir vazo kocaman çiçek.
Sevdiceğim dün moralimin çok bozuk olduğunu farketmiş, üzülmüş.
Gece de baya konuşmuştuk.
Rahatlatmıştı da biraz.
Çicekleri görünce nasıl mutlu oldum anlatamam.
Hemen aradım.
Bir de arayınca 2 saat konuştuk bir sürü güzel şey.
Kendime geldim sonunda.
Sabah yemeseydim akşama bıraksaydım yemezmişim meğerse.
Hayırlı olsun Sinemcim lazerin.
Kurtulursun umarım hepsinden.
oh oh maşallah canım azmin böyle devam ederse cüpperrrrrrrrrrrrrrrben inanıyorum kurbanda daha az bile olabilirsin ....
yok kız ben erkeği aslındaasen
hoşgeldin cnm iyiyiz sen nasılsın bakalım lazerin hayırlı olsun kaç seans gitcen belli mi ? bende düşünüyorum ya ama şimdilik sadece düşünüyorum yaniii madddi açıdan kendimi bi toplim bende düşünüyorum kaça anlaştın fiyat olarak nasıl bi yer ay çok merak ediyorum
hayırdır cnm? amaa takma bence cunku hayatta hersey ıstedıgımız gıbı gıtmıyor.ayrıca erkeklerle kadınların yaratılışları farklı bu yuzden sorun çıkıo..zamana bırak herseyı ve de agırlıgını koy..unutma kaçan kovalanır
ınş yememışsındı:)
bısı kalmamış ztn 69 cnm.senın basaracagına emınım..
su ısvec dıyetı nasıl oluo?
bugün isveç diyetine başladım bismillah didimm.. sağlıksız olabilir ama 13 gün ne kadar kötü olabilir ki diye düşündüm. hem protein hem meyve sebze hem ekmek var öğünlerdemotivasyona ve 6 ları görmeye çok ihtiyacım var o yüzden bu 13 gün bana destek motivasyon istiyorum baculaaarrr. sonrasındada karataya başlıcam çünkü kurban bayramında memlekete gittiğimde uygulaması sorun olmayacak..
slm kızllar
cok yorgunum mısafırım hala bende.aksam ıftardan sonra onlarla bırlıte sutlu tatlı kaçamagı oldu ne yazkkı.
ama telafı edecegıme ınanıyorum:)
haklısın zorr ama kendı kendının doktoru olacaksın bunu unutma..kendınden baskası yalan
Ya inşallahta çok çabuk dağılıyorum düzenim yerle bir oluyor sinir oluyorum o yüzden stres yapıyorum...
isveç diyetinde ilk üç gün çok zor geçiyor, sonra listedeki yemekleri bile yiyesin gelmiyor o kadar miden küçülüyor yani.. sağlıklı mı sağlıksız mı bilmiyorum ama bi ara annem ve arkadaşları yaptı bu diyeti hepsi acayip incelmişti, sonra yemeye başlayınca geri aldılar ama, sen dikkat edersin artıkınn
edersin edersin sütlü tatlıdan fazla bir şey olmaz.. 40 dk spor yapsan hallolur..
dün hiç giremedim yaaa benimki evdeydiii yapıştı pc başına
şimdide börek almaya gitti o arada geldim
bu arada dün gayet güzel şeyler yedim sadece kaçamak olarak akşam 9 da poğça yedim oda nasıl olmuş tatı diyee
bu arada bugun spora gidemicem sanırım ayaklarım fena biraz .. grip olucam sanırım ... çok üşüyorum ben yaa kalorifer yakmaya başlayan varmı ..
kızlaarr mesajları saydım ama listeyi hazırlayamadım kahvaltıya gidecekmişizz, böylü buyurdu annemmgelir gelmez halledicem, hadi size eygünleerrr
En sinir oldugum insan tipi
Bu arada daha sonra kaçamk yapmamışsındır inşalllah...
selam hatunlaarrr... evde güzel bir pazar yaşıyorum ohhhh temizlik bakım vs derken tam benim günüm. siz neler yapıyosunuz.
Arkadaşlar nasılsınız bakalım?
Oğlumun iğnesini yaptırdım geldim ve su an coook açım...
Akşam olsada yemek yesem...[/QUOTE
aynen:)) nıetlımısın sende melek
Of havalar iyice sogudu ya.. donuyorum su an
bende ya bu sene erken geldı kış
bugün isveç diyetine başladım bismillah didimm.. sağlıksız olabilir ama 13 gün ne kadar kötü olabilir ki diye düşündüm. hem protein hem meyve sebze hem ekmek var öğünlerdemotivasyona ve 6 ları görmeye çok ihtiyacım var o yüzden bu 13 gün bana destek motivasyon istiyorum baculaaarrr. sonrasındada karataya başlıcam çünkü kurban bayramında memlekete gittiğimde uygulaması sorun olmayacak..
Merhaba kızlarrr....
Nasılsınız ?
Dün işimi toparlayıp yazacaktım ama bitiremedim hala da bitmemişti ama çıktık,
Evde de misafir vardı geç gittiler,
Öğlene kadar miskinlik yaptım şimdide oturuyorum,
2 gündür kaçamak yapmamaya çalıştım ama herkes evde olunca yediklerim de çok iyi olmuyor kahvaltı da kızartmalar akşamları mantılar filan derken az da olsa fazla kaçtı ben de yarından itibaren protein yapıyım diyorum verdidiriyo bana çünkü,
Yerim de sayıyorum sıkıldım 69'u görmek istiyorumm
saol cnmmmmmm inş. gelebilirim üstesinden yaaww
evet canım burda tüm işimiz internetle oldugundan mütevellit girebiliyorumayy inş. hilalim yaa herşey güzel olsun istiyorum bende artık
ben de öyleyim ya bu sabah pogaca yedim sonra dondurma yedim dün de düzensiz yedim Allahtan spor yapıyorum salonda da kilo almıyorum bana da kızınsimdi de spora gidiyorum yarışa çıkann atlar gibi kosturmam lazım bnları yakmak için neyseki aksam degil de sabah yedim hipodromda bizim evln tam karısında acaba gidip atlarla mı takılsm bir kaç gün kilo milo kalmaz hee kızlarr : nasıl kilo verdin diye sorana öyle diyorum zaten bizim ordaki atlarla kosuya cıktım verdim diyorum
moralini bozma canımmm bugunden itibaren düzenli yapmaya calıs eminim başaracaksın
Ya acaba ben de mi yapsam bak bu hafta protein yaparım bir kaç gün,
Sonra lapa ya ama artık bu ay 70 oluyum bari en azında...
Barıştık, barıştık,
Uyuz durmuyo bir kaç gr da ben veriyim
Ayyy süper ben de hep derim hiç çiçek göndermedin geldiğimden beri die,
O habire telefon bilmem ne alır ben de işyerine çiçek gelenlere çok özenirim yaa
Ayy saolun kızlarr inş....
Ferdici özel bir hastane canım seans başı ücret k.altı+genital : 120 tuzlu ama napıyım sağlık başka yere güvenemiyorum,
15 gün sonrasında kontrol oluyor 4-5 seans normal de ama senin 4 seansta biter gibi dedi dr bakalım...
Arkadaşlar nasılsınız bakalım?
Oğlumun iğnesini yaptırdım geldim ve su an coook açım...
Akşam olsada yemek yesem...
Sen o şeytancıkları gösterirsin de ben yapar mıyım hiç.
İçim gidiyor ama ı-ıh olmaz cıss .
aynen:)) nıetlımısın sende melek
bende ya bu sene erken geldı kış
iyi iyi yeme...
Ya bişi sorucam.Dün babamlar burdaydı.bir dilim börek ve 2 mercimek köftesi yedim.Hemen tartı yükselişe gecermi ya? tartı cıkmıştı.Ama yarın ne olacak bilmiyorum...Tabi vermek için elimden geleni yapıcam her zamnaki gibi
evet orucluyum.. sahur yapmıyorum bende.. cok acıkıyorum
içeride soba yanıyor bizim ama bilgisayarın oldugu odada soba yok, o yüzden soguk yani
Melekcim sana şunu söylesem cevap olur sanırım.
Son 2 günde yaklaşık 5-6 dilim pasta
10dan fazla kuraBİYE
çikolata vs.
Yedim.
Bugün sabah hadi dedim korkunun ecele faydası yok tartıl sen bir.
59 kg çıktım
Melekcim sana şunu söylesem cevap olur sanırım.
Son 2 günde yaklaşık 5-6 dilim pasta
10dan fazla kuraBİYE
çikolata vs.
Yedim.
Bugün sabah hadi dedim korkunun ecele faydası yok tartıl sen bir.
59 kg çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?