Canım dürüm istedi.Sipariş ettim, ama eti çok yaglıydı, aç karnına midem bulandı. Azıcık etinden didikledim.Evde menemen vardı onu yedim.Yarım kasede puding...
Menülerimi hiç böyle vermezdim nolduysa
Yazayım en baştan:
Akşam:
Azıcık dürüm etinden
1 porsiyon menemen, 1 dilim tam bugday ekmeği
1/2 kase puding
1.5 lt. bitki çayı + 2 lt. su
1 saat zumba + 30 dk. kemer...
Ben artık düşünce gücüne hakikaten inanmaya basladım ya...
Gecen hafta, yemeği o kadar abarttıgım 2 gün oldu, üstüne iki günde 100 er gram vermiştim.Ama diyodum ki;
" bu kadarcıkla almam ben "
Bu haftada azıcık kacırınca " eyvah aldım" diyorum, hakikaten tartı fazla cıkıyor ya...
Gecen hafta kalktıgımda diyordum ki " bugün su kadar cıkıcam " o kadar cıkarıyordu tartı...
Noluyo bana anlamadım
Yok yok fazlalık bir şey spor da var daha ne olsun.
Kesinlikle öyle.
ben de tüm yediklerime rağmen bu hafta kilo almayacağım diyorum.
Ve almayacağım da cuma gününe kadar.
Dün ve bugün yediklerimi telafi için 1 saat dişimi sıkıp yapacagım bu sporu..
Ahanda kalktım şimdi yapmaya gidiyom
Ya ben kesinlikle tartılmayacagım cumaya kadar ve KİLO ALMAYACAGIM (inşallah)
Ya bişi dicem, sen kalori sayıpda tekrar kilo geri alınıyor gibi bişi dedin.Neydi o?
Kalori saymayalım mı yani? :26:
ben de gidip sporumu yapayım kızlar.
Dün Canan hocaya birisi sordu.
Hocam kilo verebiliyorum ama bırakınca geri alıyorum neden dedi.
Çünkü kalori sayım yöntemiyle kilo veriyorsunuz ve vücut dirence geçiyor.
Bıraktığınız gibi kalori miktarı artınca hemen kilo alıyorsunuz dedi.
Kalori sayım yöntemi ile verilen kilolar geri alınır diye ilave etti.
O yüzden saymayın kalori falan diyor.
Zaten benim dediğim gibi sağlıklı beslenince istediğiniz kiloya inecek ve geri almayacaksınız diyor.
Selam mütiişşş nabersinn.
Masal ve turtişşş eski kıyafetlerinizi atarken duyduğunuz mutluluğu rabbim bizede yaşatsın inşallah..
38 leri görürüzde şu 42 leri atarız veririz tombul şahıslaraa. Hayrına giysinler şişkolar..yemeyede devam etsinler biz çıtır olmak için çabalerken bize yaaa yesene bişe olmaz diyenlerr yakında siz olacaksınız 44 büyüdü popolarınız farkında değilsinizzz...
bende spora gidiyorum. Umutsuz ev kadınlarını izlerken en az 45 dk yürürüm snaırım.
Suyumda 2 lt oldu bugün. çay yok yaa canım çay çekti 13 gün ansıl dayaniciiimm..
Masal ve turtişşş eski kıyafetlerinizi atarken duyduğunuz mutluluğu rabbim bizede yaşatsın inşallah..
38 leri görürüzde şu 42 leri atarız veririz tombul şahıslaraa. Hayrına giysinler şişkolar..yemeyede devam etsinler biz çıtır olmak için çabalerken bize yaaa yesene bişe olmaz diyenlerr yakında siz olacaksınız 44 büyüdü popolarınız farkında değilsinizzz...
bende spora gidiyorum. Umutsuz ev kadınlarını izlerken en az 45 dk yürürüm snaırım.
Suyumda 2 lt oldu bugün. çay yok yaa canım çay çekti 13 gün ansıl dayaniciiimm..
Ya sonrada saymaya devam etmeyi düşünüyorum ben ama nasıl olur bilemem...
Bakayım ben karataya, nasıl saglıklı besleniyormuş bu keratalar
İyiyim gülçincim sen nasılsın bacım?
Aaa cay yok mu hiç?
Ben bile alışmışım bitki çaylarına, 2 gün içmedim bugün demledim hemen
eteği hatırlıyorumm ..
Süper ya.
İncelmek ne güzel bir duyguymuş meğer.
Ayy diyorsun ben bu kadar mıymışım
Off yine umutsuzları oynuyorum.. Tartı azıcık yükselişe geçince sinirlerim bozuluyor benim...
Bundan sonra cumadan cumaya tartılayım en iyisi
Ah melek ahh söz dinlemezsin işte
evet ya 4/3 m gitmiş dedimben ömrümde hiç bu kadar zayıf oldugumu hatirlamiyorum kii şimdi deli fgibi alısveriş yapan kadınları anlıyorum üstüne herşey olunca kendini magazalardan dışarı zor atıyorsun ayy sunuda mı alsam ayy bunuda mı alsammmm önceden hiç anlam veremezdim
hergün tartılma datluuuuuum şişkinlik olur su olur kilo sanarsın moralin bozulur
amiin canım inş.beni şişmanladıım diye terk eden eski erkek arkadasımın resmini gördüm öküz gibi olmuş benim iki katım olmuş cok ortak arkimiz var simdi benim resimelri görünce facede beni abisine aratmaya basladı ben de salagım ya anlamadım tamam kilom gitmiş olabilir ama çok şükür zekamdan kaybetmedim
Amann hepsinde ne hayaller ne laflar var benimkide hiç sözümden çıkmazmış öyle dışarı çıkmazmış evinden vs.görcez centilmenlikleriniTam destek Gülçincim.
Pazar keyfi desene.
Birden hepimize birden neler oluyor ya.
Herkeste kaçamaklar görüyorum.
Olacak olacak her şey güzel sen bozma moralini.
Kız biz de bu üşengeçlik varken durun biz de üstünüze biniverelim ikimiz birden koşmayalım diye atlarla anlaşırız.
Kilo vermenin en garanti yolu tartışmak.
Ama uzatmak lazım tabi az
2 gün sürmüştü bizim hatta dolu dolu da değildi de 3 kilo verdim
Çiçek bana da hep başka gelir, çok mutlu oluyorum görünce çiçekleri.
Bir de çikolata tarzı şeyleri.
Geçen konuşuyorduk eve gelirken çikolata almadan gelmem ben diyordu.
Gece de pasta yapma yarışı yaparmışız.
Heh dedim içimden ben 45'e düşeyim şimdi ancak olur 1 sene de aldıracaksın nasıl olsa verdikleirmi.
iyi iyi yeme...
Ya bişi sorucam.Dün babamlar burdaydı.bir dilim börek ve 2 mercimek köftesi yedim.Hemen tartı yükselişe gecermi ya? tartı cıkmıştı.Ama yarın ne olacak bilmiyorum...Tabi vermek için elimden geleni yapıcam her zamnaki gibi
evet orucluyum.. sahur yapmıyorum bende.. cok acıkıyorum
içeride soba yanıyor bizim ama bilgisayarın oldugu odada soba yok, o yüzden soguk yani
Ayy bence de en kısa zamanda tatmanı istiyorum bu mutluluğu.
Nasıl oldu ya şaşırdım valla
O kadar olduğunun ben farkında değildim.
Yap yap.
5 mil yürüdüm ben çok iyi oldu.
Umutsuz ev kadınlarını beğendin mi ?
izleyeyim mi ?
Ayy zor ya çayın bile saati var değil mi ?
Bak bakalım beğenecek misin_?
evet ya 4/3 m gitmiş dedimben ömrümde hiç bu kadar zayıf oldugumu hatirlamiyorum kii şimdi deli fgibi alısveriş yapan kadınları anlıyorum üstüne herşey olunca kendini magazalardan dışarı zor atıyorsun ayy sunuda mı alsam ayy bunuda mı alsammmm önceden hiç anlam veremezdim
hergün tartılma datluuuuuum şişkinlik olur su olur kilo sanarsın moralin bozulur
amiin canım inş.beni şişmanladıım diye terk eden eski erkek arkadasımın resmini gördüm öküz gibi olmuş benim iki katım olmuş cok ortak arkimiz var simdi benim resimelri görünce facede beni abisine aratmaya basladı ben de salagım ya anlamadım tamam kilom gitmiş olabilir ama çok şükür zekamdan kaybetmedim
Amann hepsinde ne hayaller ne laflar var benimkide hiç sözümden çıkmazmış öyle dışarı çıkmazmış evinden vs.görcez centilmenliklerini
Ama mümkünse k,ilo aldırmasınlarrr:18:
Geçmiş olsun Melek oğlun hastaymış...
Umutsuz ev kadınları ç.ok güzell ben çok sevdim izle canım zevkli izlenir bir dizi ay zelişe bayılıyorum hayallerimdeki esmer türk kadını
Ayy sorma ya öyle hayaller ama olur ya inandırılıyor şimdiden.
Kilo aldıracağı konusu başta olmak üzere diğer konulara da.
İzleyeyim ben de bari ya.
Dizikolik olacağım yakında.
Amann hepsinde ne hayaller ne laflar var benimkide hiç sözümden çıkmazmış öyle dışarı çıkmazmış evinden vs.görcez centilmenliklerini
Ama mümkünse k,ilo aldırmasınlarrr:18:
Geçmiş olsun Melek oğlun hastaymış...
ben gedim canlarım nasılsınızz bakayım
Ben sabah erken kalkıp spor yapcam babam laptop almışodama koydum sabah spor yapcemmmm oleyyyy
Çok vurur o başını taşlara.
Kilo aldın diybırakan adama adam mı derim be ben.
İyiki almışsın turtam da anlamışsın nasıl birisi o.
Aaaa terbiyesiz şey,
İyiki bırakmış aklı o şekilde çalışan biriyle zaman kaybetmemişsin ne iyi turtii
ben gedim canlarım nasılsınızz bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?