Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkeseeee günaydınnnnnnnnnnnn panpişlerim bol kilo vermeli bir hafta olur inşşşşşşşşşşşş.

Ohh oh .
Ne güzel oldu diğer taraftan sonra.
Ama arada masadan kalk da hareket olsun.
Manzaran da var daha ne olsun kız ya ..

İyiyim ben de ne yapayım işte aynı tas aynı hamam.

Kızlar bizim denetçi geldi ben kaçıyorum ara ara gelirim yine

Kolay gelsinn.

Gunaydin kizlaaarr.. Okula gec kaldim iyi mi.. Ogleden sonraki derse gidicem ama bunu anneme nasil aciklicam bilmiyorum

hadi hayirli olsun canim yeni isin..

Ohh oh .
Ne güzel oldu diğer taraftan sonra.
Ama arada masadan kalk da hareket olsun.
Manzaran da var daha ne olsun kız ya ..

İyiyim ben de ne yapayım işte aynı tas aynı hamam.

Kolay gelsinn.

evet öyle yapıyorum zatüü yoksa totom yapışıyor burayaaaa bütün gün otur nereye kadarr ay evet öbür taraftan sonraa burası harika yanii tek sorunu sigara içilmesi

Gunaydin kizlaaarr.. Okula gec kaldim iyi mi.. Ogleden sonraki derse gidicem ama bunu anneme nasil aciklicam bilmiyorum

iptal de klasik yalannnnnn

evet öyle yapıyorum zatüü yoksa totom yapışıyor burayaaaa bütün gün otur nereye kadarr ay evet öbür taraftan sonraa burası harika yanii tek sorunu sigara içilmesi

iptal de klasik yalannnnnn

İçilmemesi diyeceksin zannetmiştim bir ara
Ama kötü ya cidden en azından bir sigara odası olsa da orada içseler.

selam kızlar ben geldim...
berbat bi haftasonu geçirdim ama sonu güzel oldu çok şükür... barıştık yani.... ara sıra lazım galiba kavga etmek... barışınca daha bi güzel oluyo... ama çooookkk düzensiz beslendim h. sonu.... herkeslerde benim d. günüme hedef koydu... bi ben ulaşamcam çoookkk utanıyorum...

günaydınnnnn canlarımmm men geldim çok üşüyorummmm ya cumartesi ve pazar beslenmem tam bi fiyaskooooosporda yokkk :26:

Günaydınnnn ..

Günaydınlar kızlar...

Günaydın kızlar

Nasılsınız?

Kaçakamsız bir haftasonu oldu bir de bol yürüyüşlü

Bakalım tartıya yansıyacak mı?

Ynasır inş. meraklanma sen ...

herkeseeee günaydınnnnnnnnnnnn panpişlerim bol kilo vermeli bir hafta olur inşşşşşşşşşşşş.

Günaydın turtam.. ya panpiş deyip durma, hilal cebecinin g...ü, memesi aklıma geliyo hep

gece yatmak bilmezsin, sabah kalkmak bilmezsin, sen nasil ogrencisin bik bik bik offf

Günaydın...

Tipik anne sendromu

Klasik laflarıda pek meşhurdur

neyse ben biraz işe döneyim gene gelirim arada öptüm siziiiiiii

Kolay gelsin...

Hoşgeldin...

Ya korkma.. Ulaşamasan da, haftalık hedefler koy sende...
Yapacak bişi yok artık

Bu arada sevindim barısmanıza...
günaydınnnnn canlarımmm men geldim çok üşüyorummmm ya cumartesi ve pazar beslenmem tam bi fiyaskooooosporda yokkk :26:

Ulen noluyo bu topiğe..

Ben normalde tutamam kendimi, bunlar hepten cozutmuş
Yoldan cıkarıyonuz beni bak haberiniz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…