herkeseeee günaydınnnnnnnnnnnn panpişlerimbol kilo vermeli bir hafta olur inşşşşşşşşşşşş.
ayy çok şükür şimdilik iyi gibii hilalimm daha kimse yok ortada herkes relax takılıyor burda ya 9 30 dan sonra geliyorlar iyi yani gec kaldım derdim yokama akşama çok gec cıkmasak barii spora gidemem yoksam bu arada masam galata kulesine bakıyor
sen napıyorsun bakiimm
Kızlar bizim denetçi geldi ben kaçıyorum ara ara gelirim yine
Gunaydin kizlaaarr.. Okula gec kaldim iyi mi.. Ogleden sonraki derse gidicem ama bunu anneme nasil aciklicam bilmiyorum
ayy çok şükür şimdilik iyi gibii hilalimm daha kimse yok ortada herkes relax takılıyor burda ya 9 30 dan sonra geliyorlar iyi yani gec kaldım derdim yokama akşama çok gec cıkmasak barii spora gidemem yoksam bu arada masam galata kulesine bakıyor
sen napıyorsun bakiimm
Hocanın toplantısı varmış ders iptal
annem cok uyanik canim ya, inanmazasistani gelsin der
Ohh oh .
Ne güzel oldu diğer taraftan sonra.
Ama arada masadan kalk da hareket olsun.
Manzaran da var daha ne olsun kız ya ..
İyiyim ben de ne yapayım işte aynı tas aynı hamam.
Kolay gelsinn.
Gunaydin kizlaaarr.. Okula gec kaldim iyi mi.. Ogleden sonraki derse gidicem ama bunu anneme nasil aciklicam bilmiyorum
evet öyle yapıyorum zatüü yoksa totom yapışıyor burayaaaa bütün gün otur nereye kadarray evet öbür taraftan sonraa burası harika yanii tek sorunu sigara içilmesi
iptal de klasik yalannnnnn
Amann uyuyuvermişim de o zaman
gece yatmak bilmezsin, sabah kalkmak bilmezsin, sen nasil ogrencisin bik bik bikofff
İçilmemesi diyeceksin zannetmiştim bir ara
Ama kötü ya cidden en azından bir sigara odası olsa da orada içseler.
evet de işte 25 kişi falan var ofiste 25ide sigara içiyorr dogal olarak her yerde içiyolar yasak aslında ama yapcak bişi yok
gece yatmak bilmezsin, sabah kalkmak bilmezsin, sen nasil ogrencisin bik bik bikofff
Her yasak bozulmak için var, bak biz de diyetlerimizi bozup duruyoruz turtam.
kolay gelsin valla.
okula gidiyomus gibi git bir kafede takıl o zaman
neyse ben biraz işe döneyim gene gelirim arada öptüm siziiiiiii
Günaydınnnn ..
Günaydınn fıstıklar,
Bol bol kilo verdiğimiz bir hafta olur umarımm, herkese iyi haftalar...
Nasılsınız?
Ben sabah sporunu güç belada olsa 1,5 mil leslie ile yapmış bulunuyorum
Akşam da yaparsam süpper olur,
Bu hafta sıkı tutalım bakalım
Günaydın kızlar
Nasılsınız?
Kaçakamsız bir haftasonu oldu bir de bol yürüyüşlü
Bakalım tartıya yansıyacak mı?
herkeseeee günaydınnnnnnnnnnnn panpişlerimbol kilo vermeli bir hafta olur inşşşşşşşşşşşş.
neyse ben biraz işe döneyim gene gelirim arada öptüm siziiiiiii
selam kızlar ben geldim...
berbat bi haftasonu geçirdim ama sonu güzel oldu çok şükür... barıştık yani....ara sıra lazım galiba kavga etmek... barışınca daha bi güzel oluyo... ama çooookkk düzensiz beslendim h. sonu.... herkeslerde benim d. günüme hedef koydu... bi ben ulaşamcam çoookkk utanıyorum...
günaydınnnnn canlarımmm men geldim çok üşüyorummmm ya cumartesi ve pazar beslenmem tam bi fiyaskooooosporda yokkk :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?