selam kızlar ben geldim...
berbat bi haftasonu geçirdim ama sonu güzel oldu çok şükür... barıştık yani....ara sıra lazım galiba kavga etmek... barışınca daha bi güzel oluyo... ama çooookkk düzensiz beslendim h. sonu.... herkeslerde benim d. günüme hedef koydu... bi ben ulaşamcam çoookkk utanıyorum...
günaydınnnnn canlarımmm men geldim çok üşüyorummmm ya cumartesi ve pazar beslenmem tam bi fiyaskooooosporda yokkk :26:
Merhaba yeni gün !!!
Merhaba 13. takımın çıtır adayları !!!
Merhaba Güzel insanlar !!!
Siyasetçiler gibi konuştum sabah sabah
Off 2 gündür tartıya sinir olmuştum ama bugün barıştık
Hedefim yinede 73. ü görmek bu hafta, inş. bi aksilik çıkmaz...
bendeeeeeeeeee 60 ları görmek istiyorumm artııııııııııııkkkkkkkkkkk
Ayy inşallah ben de bu ara iş teklifi alıyorum hem de kariyerden arayı duruyolar hayırdır inşallah ama ben kabul etmedim yine çok uzaktı mecidiyeköydebenim eski iş yerimi görmen lazımdı sen gene suratsız kadına bakıyorsun ben hergün tonlarca ayıyla ugrasıyodum hepsi yedek parçacıydı sabrın sonu selametmiş dimekki sabret sende canımm
tşk ederim canumm iyi basladık bakalım umarım iyi de devam eder
evet özloşum bence de toparlanma var
Ben de karar verdim.
Canımın istediği şeyler varmış.
BU hafta kaçamak haftam, sporla takviye edip aynı kilomda kalayım.
ama yediklerimi yazmayayım da kimsenin canı istemesin.
Kızlar ben geldim
Nihayeet denetçilerin biri gitti
Ama iki ayrı denetim için aradılar
Ekimde kafayı yemessem b,r daha yemem
bu durumda öyle çok kadın var ki, hepsinin korkusu da ekonomik özgürlüklerinin olmayışı.. haklı onlar da, neye kime güvenip de boşanacaklar.. o adam sen konuşsan da düzelmez bence, yani inşallah düzelir de, kadın kurtlabilse daha iyi olur, zaten aile zoruyla evlendirilmiş.. yazık ya
Görürsün turtam görürsün.
Duruyor duruyor bir anda patlatıyor.
bugün yediklerim sabah 1 kupa kahve
öğle
koca kase salata
200 gr et
1 muz
akşam
az önce yedim kalın 1 dilim salam
ve 1 kase yoğurt
doymadım tabi azcık daha yoğurt yesem nolur ki acebbaaa.yemeycem yaa
ınş cnm ya bende gormek ıstıorum:))
ısvec dıyetı oluo bu dımı:)
Görürsün turtam görürsün.
Duruyor duruyor bir anda patlatıyor.
Ayy inşallah ben de bu ara iş teklifi alıyorum hem de kariyerden arayı duruyolar hayırdır inşallah ama ben kabul etmedim yine çok uzaktı mecidiyeköyde
Bence de ödüllendir kendini,
Ben de kendimi Kasım ikinci haftası 70 kilo görmek istiyorum tarihimi belirledim dur bakalım olcak mı
turti yaaa galata kulseine yürüyerk gidiyordum ben yazınnn. istanbulda kabataşta eşim.15 tatildede ordayım öğle yemeğine bana gelebilirsin sana diyet yemekelri yaparım brokoli filan.yada masala söylemeyeceğine söz verirsen bellki mantıda olabilüüüü.
Ayy inşallah ben de bu ara iş teklifi alıyorum hem de kariyerden arayı duruyolar hayırdır inşallah ama ben kabul etmedim yine çok uzaktı mecidiyeköyde
Bence de ödüllendir kendini,
Ben de kendimi Kasım ikinci haftası 70 kilo görmek istiyorum tarihimi belirledim dur bakalım olcak mı
turti yaaa galata kulseine yürüyerk gidiyordum ben yazınnn. istanbulda kabataşta eşim.15 tatildede ordayım öğle yemeğine bana gelebilirsin sana diyet yemekelri yaparım brokoli filan.yada masala söylemeyeceğine söz verirsen bellki mantıda olabilüüüü.
masalcım sen yesende yazma cideen . reklamlarda filan gördüklerimi acayip canım istiyor şu an..
ama sen bence bunu bu hafta değilde 1 güne indir. mesela yarın da izin günün olsun ondan sonra canan hocanın kollaına dön geri bak . kadıncağız çırpınıyo bilinçlendireyim diye sen mantığı kavramışsın sonradan noluyo bakimmmm.detttt valla olmaz yarın iznin biticek ona göre son yemelerini ye.
Afiyet olsun ..bugün yediklerim sabah 1 kupa kahve
öğle
koca kase salata
200 gr et
1 muz
akşam
az önce yedim kalın 1 dilim salam
ve 1 kase yoğurt
doymadım tabi azcık daha yoğurt yesem nolur ki acebbaaa.yemeycem yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?