Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hayırlı olsun kuzum.
İnsanın morali nasıl da bozuluyor problem olunca.

günaydınnnnn canlarımmm men geldim çok üşüyorummmm ya cumartesi ve pazar beslenmem tam bi fiyaskooooosporda yokkk :26:

Boşver bacım koruma haftası olsun bu da.

Harikasın Melekcim.
Senin haftan olsun bu hafta.

Ben de karar verdim.
Canımın istediği şeyler varmış.
BU hafta kaçamak haftam, sporla takviye edip aynı kilomda kalayım.
ama yediklerimi yazmayayım da kimsenin canı istemesin.

GÜNCELLEME:

17 - 18 Ekim : Mutedeyyin
19 - 20 Ekim : Triptofan
21 – 22 Ekim : mcrgozde
24 – 25 Ekim : Hulk
26 – 27 Ekim : bugungunlerdenaralik
28 – 29 Ekim : Elmaliturta
1 – 2 Kasım : ferdici _

Ayy inşallah ben de bu ara iş teklifi alıyorum hem de kariyerden arayı duruyolar hayırdır inşallah ama ben kabul etmedim yine çok uzaktı mecidiyeköyde
Ben de karar verdim.
Canımın istediği şeyler varmış.
BU hafta kaçamak haftam, sporla takviye edip aynı kilomda kalayım.
ama yediklerimi yazmayayım da kimsenin canı istemesin.

Bence de ödüllendir kendini,
Ben de kendimi Kasım ikinci haftası 70 kilo görmek istiyorum tarihimi belirledim dur bakalım olcak mı

turti yaaa galata kulseine yürüyerk gidiyordum ben yazınnn. istanbulda kabataşta eşim.15 tatildede ordayım öğle yemeğine bana gelebilirsin sana diyet yemekelri yaparım brokoli filan.yada masala söylemeyeceğine söz verirsen bellki mantıda olabilüüüü.

Kızlar ben geldim

Nihayeet denetçilerin biri gitti

Ama iki ayrı denetim için aradılar

Ekimde kafayı yemessem b,r daha yemem

aydancım ne hissettiğini anlamak için sık sık müfettiş geldiğini düşündüm. ve düşüncesi bile iğrenç Allah yardımcın olsun. kuzum avatarın çok karizmatik.gerçektede böyleysen süperrr.

balım kaymağım ben snein elbiseli fotonu hatırlıyorum orda daha zayıfmışsın giib gelmişti.a ya elbise kiloyu baesni filan kapatıyor ya kot daha çok belli ediyor. aklında olsun özel günlerde elbiseyi tercih et çıtır olana kadar ben öle yapıyom.senin nerende 75 var ki sadece göbiş mi var biraz 75 gibi görünmüyorsun şu an 70 derdim sorsan.tabi kilon dengeli benim alt tarafta daha çok kocamannnn değirmen taşı kadar şeyim var yaa 109 santim.kız sen saçınıda mı değiştirdin..

masalcım sen yesende yazma cideen . reklamlarda filan gördüklerimi acayip canım istiyor şu an..

ama sen bence bunu bu hafta değilde 1 güne indir. mesela yarın da izin günün olsun ondan sonra canan hocanın kollaına dön geri bak . kadıncağız çırpınıyo bilinçlendireyim diye sen mantığı kavramışsın sonradan noluyo bakimmmm.detttt valla olmaz yarın iznin biticek ona göre son yemelerini ye.

bugün yediklerim sabah 1 kupa kahve

öğle

koca kase salata
200 gr et
1 muz

akşam

az önce yedim kalın 1 dilim salam
ve 1 kase yoğurt

doymadım tabi azcık daha yoğurt yesem nolur ki acebbaaa.yemeycem yaa

Valla kızlar ben böylelerine acımıyoru böylelerinden kastım adamın zenginliğne kanıp rahat ederim deyim hayatta hiçbirşeyi kendş yapmaya çalışmayan hep hzıra yemek isteyen insanlara acımyıoruma rtık. Çünkü amaçları rahat ederim oluyor 20 li yaşlarda 40lara gelince de akılları başlarına geliyor ama iş işten geçiyor

Yanlış anşaşılamayayım. Gülçin'in örneği kadın zaten istememiş zorla vermişler benim dediklerim parasına kanıp gidenler bu konuda biraz dertliyim de ondan

Görürsün turtam görürsün.
Duruyor duruyor bir anda patlatıyor.

ınş cnm ya bende gormek ıstıorum:))

ısvec dıyetı oluo bu dımı:)

Görürsün turtam görürsün.
Duruyor duruyor bir anda patlatıyor.

inş. cnmm yawwww

olsun sen de bsvurmaya basla yeni yerleree cnmmm nerden ne cıkcagı belli olmuyor

ayy cnmmm biz istoça tasınıyoruz 10 gün içinde ama gene gelirim kız ben sen geldiginde hbr ver mantıya asla hayır demem bak masala sölemeyiz sölesek oda gelir yer zaten

kızlarr bugun ne olduu bu firma zuchex fuarıı düzenliyor ev esyaları züccaciye yaniiiii tüyapta ben bundan 2 seene önce zayıfkene tüyapta bu fuarda supervisorluk yaptım bu kapıda kayıt alan kızlar varya onlardan sorumluydum tüyabın müdürü fuardan sonra beni cok aradı gel sirketimde calıs satş bölümünde diye ben istemedimdi bugun o adamı gorunce hatırladım kadere bakın yaa simdi asistanlıgını yaptım adamada gıcık olmustum o zamalar bagırmıstı hatta dogru düzgün calıssın elemanlarına söle dye ama tabi sölemedim kimseye daha o zamanlar ne cok özenirdim bunlara simdi geldim o firmada calsııyorum şaka gibi resmen evren benle dalga geciyoorrrr

Olur olur, hemen yaz ama hedefini bir yere.

Amanınn ne diyorsun mantı mı
Sonra yürüyüşe çıkarsanız olur tabi

Öyle mi diyorsun.
Yarın bitsin mi ki o zaman izinim.
Arada yine yaparım olmazsa.
Tamam Gülçincim desteğimi aldım o zaman.
Şimdi oda arkadaşım kimbilir nelerle gelecek duruma göre bakayım
Afiyet olsun ..
Çok az ama isveç diyetine uyduğuna göre yeme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…