Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba yeni gün !!!

Merhaba 13. takımın çıtır adayları !!!

Merhaba Güzel insanlar !!!

Siyasetçiler gibi konuştum sabah sabah

Off 2 gündür tartıya sinir olmuştum ama bugün barıştık

Hedefim yinede 73. ü görmek bu hafta, inş. bi aksilik çıkmaz...

saol cnm hafta sonu çok büyük ket vuruyo galiba düzenimize... ben en iyisi her cuma bir önceki cumadan daha az olmayı hedef koyım....

sıkma kendiniiii canımm zorlarsan daha kötü oluyor hiç veremiyorsun düşük hedefler koy en başta

günaydınnnnn canlarımmm men geldim çok üşüyorummmm ya cumartesi ve pazar beslenmem tam bi fiyaskooooosporda yokkk :26:

bende üşüyorum burdaki klima anca kendini ısıtıyorr :S:S

oyum sana kuzummmmmmm

Bendeki yerın anayasanın ilk üç maddesine benzer..
Değiştirilmez Değistirılemez Degiştirılmesi teklif bile edilemeeez... ♥ ♥ ♥

Kızlar ben kaçtım görüşürüz...

Ders çalışayım biraz...

tamam kızlar öyle yapıcam saolun... bende ne diyeti yapıyım diye düşünüyordum sabah sabah... karatayı devamlı yapamıyorum ekmek yok diye galiba... isveç diyetine baktım aman diyim o ne .... onda hiç bişey yok.. .ayrıca kalıcı tansiyon, böbrek fonk. da bozukluk, rititim bozukluğu, psikolojik rahatsızlıklar yapabilir yazıyor.. bence sizde yapmayın kızlar zayıflıcaz diye bide sağlığımızdan olmayalım...

Son düzenleme:
günaydın..
bu sabah itibariyle düzenli beslenmeye (diyete ) başladım..ama hafta sonu biraz kaçırdım..62.1 le diyete başlamış oldum..mezuramı bulamıyorum çocuklar kaybetmiş ölçülerimi alamdım...(

Valla bende dukan+müsli+kalori sayımı karışık bişiler yapıyorum

Adıda karışık diyet olsun

Kendime iyi geldiğini hissettiğim şeyleri yapıyorum.Bakalım nasıl etki edecek

Günayın canım..
Dert etme, yarın alırsın bi tane..
Bi günde ölçülerin değişecek değil ya

her hafta ölçme kendini zatenn canımm 2 haftada bir falan ölç hem moralin bozulmaz hemde bir haftada deli gibi spor yapmadıgın sürece ölçülerin degismez zaten

bencede canımm yaa en iyisi düzenli beslenme ve spor öle diyetlere gerek yok bence zaten diyet yaptıgımız için vitaminsiz kaldıgından vücut direncimiz iice düşüyor :S

Son düzenleme:
:26:anlamdım.....
sanada günaydın..
günaydınnnnn canlarımmm men geldim çok üşüyorummmm ya cumartesi ve pazar beslenmem tam bi fiyaskooooosporda yokkk :26:
günaydın..bu hafta sonu hepimiz cozutmuşuz..
Kızlar bizim denetçi geldi ben kaçıyorum ara ara gelirim yine
kolay gelsin..

Günaydınnn ..
Turtam kalkmış işe gitmiş de nete girermiş.
NAsıl memnun musun işinden ?
İnşallah inşallah güzel kilolar veririz.
günaydın..........

Ayy inşallah hedef belirlicem kendime hemen oturup 69,9 için
Günaydın kızlar

Nasılsınız?

Kaçakamsız bir haftasonu oldu bir de bol yürüyüşlü

Bakalım tartıya yansıyacak mı?
Hadi inş.yansır canım...

Ayy işe bak ben de karşımda suratsız bir hatuna bakıyorum
Verirsin verirsin ne kavga ediyosunuz ya Allah Allah herkes de kavga ediyor sırayla

Günayın canım..
Dert etme, yarın alırsın bi tane..
Bi günde ölçülerin değişecek değil ya
birazdan dışarı çıkıcam alırım..ölçmezsem olmaz..
haftada bir ölçüyorum..
ben multivitamin içiyorunm..iştah açtığı için gece yatmadnan içiyorum..

Valla bende dukan+müsli+kalori sayımı karışık bişiler yapıyorum

Adıda karışık diyet olsun

Kendime iyi geldiğini hissettiğim şeyleri yapıyorum.Bakalım nasıl etki edecek

benim diyetin adıda ..DUKAN+KARATAY=DUKANATAY..
sabah kahvaltısı karataya uygun diğer öğünleride dukana uyarladım..bu hafta menü paylaşımındada bulnucam inşşşşaaaaallah..

TURTİ yeni işin iyiymiş senin adına sevindim..tekrar hayılrı olsun.
ben acil çıkıyorum oğlumun bezi bitmiş kızımıda okula götüreceğim..şimidlik by by..

kızlar bu arada hedefe ulaşamasamda ulaşmak uğruna yaptığım sporlar baya etki etti... toparlandı sanki vücudum...

Hilal ben bugün annemler gidicem.Akşama gelirim ama gelemezsem kalmışım demektir
Haberin ola...

benim eski iş yerimi görmen lazımdı sen gene suratsız kadına bakıyorsun ben hergün tonlarca ayıyla ugrasıyodum hepsi yedek parçacıydı sabrın sonu selametmiş dimekki sabret sende canımm

TURTİ yeni işin iyiymiş senin adına sevindim..tekrar hayılrı olsun.
ben acil çıkıyorum oğlumun bezi bitmiş kızımıda okula götüreceğim..şimidlik by by..

tşk ederim canumm iyi basladık bakalım umarım iyi de devam eder

kızlar bu arada hedefe ulaşamasamda ulaşmak uğruna yaptığım sporlar baya etki etti... toparlandı sanki vücudum...
Eki Görüntüle 274539 Eki Görüntüle 274540

evet özloşum bence de toparlanma var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…