- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
Hoşgeldin...
Ya korkma.. Ulaşamasan da, haftalık hedefler koy sende...
Yapacak bişi yok artık
Bu arada sevindim barısmanıza...
Ulen noluyo bu topiğe..
Ben normalde tutamam kendimi, bunlar hepten cozutmuş
Yoldan cıkarıyonuz beni bak haberiniz olsun...
selam kızlar ben geldim...
berbat bi haftasonu geçirdim ama sonu güzel oldu çok şükür... barıştık yani....ara sıra lazım galiba kavga etmek... barışınca daha bi güzel oluyo... ama çooookkk düzensiz beslendim h. sonu.... herkeslerde benim d. günüme hedef koydu... bi ben ulaşamcam çoookkk utanıyorum...
günaydınnnnn canlarımmm men geldim çok üşüyorummmm ya cumartesi ve pazar beslenmem tam bi fiyaskooooosporda yokkk :26:
Günaydınlar kızlar...
Ynasır inş. meraklanma sen ...
Günaydın turtam.. ya panpiş deyip durma, hilal cebecinin g...ü, memesi aklıma geliyo hep
Günaydın...
Tipik anne sendromu
Klasik laflarıda pek meşhurdur
Kolay gelsin...
Merhaba yeni gün !!!
Merhaba 13. takımın çıtır adayları !!!
Merhaba Güzel insanlar !!!
Siyasetçiler gibi konuştum sabah sabah
Off 2 gündür tartıya sinir olmuştum ama bugün barıştık
Hedefim yinede 73. ü görmek bu hafta, inş. bi aksilik çıkmaz...
oyum sana kuzummmmmmm
saol cnm hafta sonu çok büyük ket vuruyo galiba düzenimize... ben en iyisi her cuma bir önceki cumadan daha az olmayı hedef koyım....
Eki Görüntüle 274438
Bendeki yerın anayasanın ilk üç maddesine benzer..
Değiştirilmez Değistirılemez Degiştirılmesi teklif bile edilemeeez... ♥ ♥ ♥
Eki Görüntüle 274439
tamam kızlar öyle yapıcam saolun... bende ne diyeti yapıyım diye düşünüyordum sabah sabah... karatayı devamlı yapamıyorum ekmek yok diye galiba... isveç diyetine baktım aman diyim o ne .... onda hiç bişey yok.. .ayrıca kalıcı tansiyon, böbrek fonk. da bozukluk, rititim bozukluğu, psikolojik rahatsızlıklar yapabilir yazıyor.. bence sizde yapmayın kızlar zayıflıcaz diye bide sağlığımızdan olmayalım...
günaydın..
bu sabah itibariyle düzenli beslenmeye (diyete ) başladım..ama hafta sonu biraz kaçırdım..62.1 le diyete başlamış oldum..mezuramı bulamıyorum çocuklar kaybetmiş ölçülerimi alamdım...(
günaydın..
bu sabah itibariyle düzenli beslenmeye (diyete ) başladım..ama hafta sonu biraz kaçırdım..62.1 le diyete başlamış oldum..mezuramı bulamıyorum çocuklar kaybetmiş ölçülerimi alamdım...(
tamam kızlar öyle yapıcam saolun... bende ne diyeti yapıyım diye düşünüyordum sabah sabah... karatayı devamlı yapamıyorum ekmek yok diye galiba... isveç diyetine baktım aman diyim o ne .... onda hiç bişey yok.. .ayrıca kalıcı tansiyon, böbrek fonk. da bozukluk, rititim bozukluğu, psikolojik rahatsızlıklar yapabilir yazıyor.. bence sizde yapmayın kızlar zayıflıcaz diye bide sağlığımızdan olmayalım...
:26:anlamdım.....Eki Görüntüle 274438
Bendeki yerın anayasanın ilk üç maddesine benzer..
Değiştirilmez Değistirılemez Degiştirılmesi teklif bile edilemeeez... ♥ ♥ ♥
Eki Görüntüle 274439
sanada günaydın..Merhaba yeni gün !!!
Merhaba 13. takımın çıtır adayları !!!
Merhaba Güzel insanlar !!!
Siyasetçiler gibi konuştum sabah sabah
Off 2 gündür tartıya sinir olmuştum ama bugün barıştık
Hedefim yinede 73. ü görmek bu hafta, inş. bi aksilik çıkmaz...
günaydın..bu hafta sonu hepimiz cozutmuşuz..günaydınnnnn canlarımmm men geldim çok üşüyorummmm ya cumartesi ve pazar beslenmem tam bi fiyaskooooosporda yokkk :26:
kolay gelsin..Kızlar bizim denetçi geldi ben kaçıyorum ara ara gelirim yine
günaydın..........
Günaydınnn ..
Turtam kalkmış işe gitmiş de nete girermiş.
NAsıl memnun musun işinden ?
İnşallah inşallah güzel kilolar veririz.
Ayy inşallah hedef belirlicem kendime hemen oturup 69,9 için
Yap yap.
Bir alt basamağa düşmek harika hissettiriyor.
İnan 69.9 olsan bile çok zayıfsın gibi gelecek.
Valla pek başaramıyorum erken yatmayı ama istiyorum.
Etsin etsin
Off bizimki hala yatmadı onu bekliyorum, biraz daha mı uyusam ki.
Hadi inş.yansır canım...Günaydın kızlar
Nasılsınız?
Kaçakamsız bir haftasonu oldu bir de bol yürüyüşlü
Bakalım tartıya yansıyacak mı?
ya zaten birini seviyorsan dünyanın en çirkin insanı da olsa sana güzel gibi gözükür demek ki onun aklı başka birşeydeymiş
hakkaten yaa totom hep açık hep açık kazak falan da giyemiyorum malesef huyum kurusun
Ayy işe bak ben de karşımda suratsız bir hatuna bakıyorumayy çok şükür şimdilik iyi gibii hilalimm daha kimse yok ortada herkes relax takılıyor burda ya 9 30 dan sonra geliyorlar iyi yani gec kaldım derdim yokama akşama çok gec cıkmasak barii spora gidemem yoksam bu arada masam galata kulesine bakıyor
sen napıyorsun bakiimm
Verirsin verirsin ne kavga ediyosunuz ya Allah Allah herkes de kavga ediyor sıraylaselam kızlar ben geldim...
berbat bi haftasonu geçirdim ama sonu güzel oldu çok şükür... barıştık yani....ara sıra lazım galiba kavga etmek... barışınca daha bi güzel oluyo... ama çooookkk düzensiz beslendim h. sonu.... herkeslerde benim d. günüme hedef koydu... bi ben ulaşamcam çoookkk utanıyorum...
birazdan dışarı çıkıcam alırım..ölçmezsem olmaz..
Günayın canım..
Dert etme, yarın alırsın bi tane..
Bi günde ölçülerin değişecek değil ya
haftada bir ölçüyorum..her hafta ölçme kendini zatenn canımm 2 haftada bir falan ölç hem moralin bozulmaz hemde bir haftada deli gibi spor yapmadıgın sürece ölçülerin degismez zaten
bencede canımm yaa en iyisi düzenli beslenme ve spor öle diyetlere gerek yok bence zaten diyet yaptıgımız için vitaminsiz kaldıgından vücut direncimiz iice düşüyor :S
Valla bende dukan+müsli+kalori sayımı karışık bişiler yapıyorum
Adıda karışık diyet olsun
Kendime iyi geldiğini hissettiğim şeyleri yapıyorum.Bakalım nasıl etki edecek
kızlar bu arada hedefe ulaşamasamda ulaşmak uğruna yaptığım sporlar baya etki etti... toparlandı sanki vücudum...
Eki Görüntüle 274539 Eki Görüntüle 274540
Ayy inşallah hedef belirlicem kendime hemen oturup 69,9 için
Hadi inş.yansır canım...
Ayy işe bak ben de karşımda suratsız bir hatuna bakıyorum
Verirsin verirsin ne kavga ediyosunuz ya Allah Allah herkes de kavga ediyor sırayla
TURTİ yeni işin iyiymiş senin adına sevindim..tekrar hayılrı olsun.
ben acil çıkıyorum oğlumun bezi bitmiş kızımıda okula götüreceğim..şimidlik by by..
kızlar bu arada hedefe ulaşamasamda ulaşmak uğruna yaptığım sporlar baya etki etti... toparlandı sanki vücudum...
Eki Görüntüle 274539 Eki Görüntüle 274540
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?