aydancım ne hissettiğini anlamak için sık sık müfettiş geldiğini düşündüm. ve düşüncesi bile iğrenç Allah yardımcın olsun. kuzum avatarın çok karizmatik.gerçektede böyleysen süperrr.
kızlarr bugun ne olduu bu firma zuchex fuarıı düzenliyor ev esyaları züccaciye yaniiiii tüyapta ben bundan 2 seene önce zayıfkene tüyapta bu fuarda supervisorluk yaptım bu kapıda kayıt alan kızlar varya onlardan sorumluydum tüyabın müdürü fuardan sonra beni cok aradı gel sirketimde calıs satş bölümünde diye ben istemedimdi bugun o adamı gorunce hatırladım kadere bakın yaa simdi asistanlıgını yaptım adamada gıcık olmustum o zamalar bagırmıstı hatta dogru düzgün calıssın elemanlarına söle dyeama tabi sölemedim kimseye daha o zamanlar ne cok özenirdim bunlara simdi geldim o firmada calsııyorum şaka gibi resmen evren benle dalga geciyoorrrr
Kızlar geçmişi okuyorumda takıma ne olmuş
Herkes ipin ucunu kaçırmaya başlamış kaptan da dahil noluyor size toparlanın.
Bu aylara dikkat zaten kilo alma mevsimi kış için vucut otomatik olarak yağlanmaya geçiyor ona göre
kızlarr bugun ne olduu bu firma zuchex fuarıı düzenliyor ev esyaları züccaciye yaniiiii tüyapta ben bundan 2 seene önce zayıfkene tüyapta bu fuarda supervisorluk yaptım bu kapıda kayıt alan kızlar varya onlardan sorumluydum tüyabın müdürü fuardan sonra beni cok aradı gel sirketimde calıs satş bölümünde diye ben istemedimdi bugun o adamı gorunce hatırladım kadere bakın yaa simdi asistanlıgını yaptım adamada gıcık olmustum o zamalar bagırmıstı hatta dogru düzgün calıssın elemanlarına söle dyeama tabi sölemedim kimseye daha o zamanlar ne cok özenirdim bunlara simdi geldim o firmada calsııyorum şaka gibi resmen evren benle dalga geciyoorrrr
Valla kendim yapınca kimseyebunları da gösteremiyorum ki.
Senin kaçamak hakkın var sen 59 kilosun
Biz hepimiz tombuluz zaten ve zaten arada kaçamaklar yapyoruz sen göster şeytanlarını gene
balım kaymağım ben snein elbiseli fotonu hatırlıyorum orda daha zayıfmışsın giib gelmişti.a ya elbise kiloyu baesni filan kapatıyor ya kot daha çok belli ediyor. aklında olsun özel günlerde elbiseyi tercih et çıtır olana kadar ben öle yapıyom.senin nerende 75 var ki sadece göbiş mi var biraz 75 gibi görünmüyorsun şu an 70 derdim sorsan.tabi kilon dengeli benim alt tarafta daha çok kocamannnn değirmen taşı kadar şeyim var yaa 109 santim.kız sen saçınıda mı değiştirdin..
inş. cnmm yawwww
olsun sen de bsvurmaya basla yeni yerleree cnmmm nerden ne cıkcagı belli olmuyor
ayy cnmmm biz istoça tasınıyoruz 10 gün içinde ama gene gelirim kız ben sen geldiginde hbr ver mantıya asla hayır demem bakmasala sölemeyiz sölesek oda gelir yer zaten
herkese bi haller oluyoo bak cozurtma haftasıııHoşgeldin...
Ya korkma.. Ulaşamasan da, haftalık hedefler koy sende...
Yapacak bişi yok artık
Bu arada sevindim barısmanıza...
Ulen noluyo bu topiğe..
Ben normalde tutamam kendimi, bunlar hepten cozutmuş
Yoldan cıkarıyonuz beni bak haberiniz olsun...
ahhh sorma bizimki kendini bile ısıtamıyokiiiisıkma kendiniiii canımm zorlarsan daha kötü oluyor hiç veremiyorsun düşük hedefler koy en başta
bende üşüyorum burdaki klima anca kendini ısıtıyorr :S:S
oyum sana kuzummmmmmm
oy oyyyy fıstığım benim nekaaa güzel olmuşunnnkızlar bu arada hedefe ulaşamasamda ulaşmak uğruna yaptığım sporlar baya etki etti... toparlandı sanki vücudum...
Eki Görüntüle 274539 Eki Görüntüle 274540
koruyalımmm bakalımmmhayırlı olsun kuzum.
İnsanın morali nasıl da bozuluyor problem olunca.
Boşver bacım koruma haftası olsun bu da.
Harikasın Melekcim.
Senin haftan olsun bu hafta.
deryanın telefon numarası yok mu yaaa? nerelerde bu kız. seslenmeden takımdan çıkıverenler sıkıyı görünce kaçanlar çok olur ama derya öyle biri olmadığına sorumluluk sahibi oldduğuna göre bi aksilik olmuş olmasın. telefon numarası yok mu kimsede.soyadını filan bilen facebokkta görüşen yok muuu?
heeeytt savrulun bebebkler ben geldimmmmm
çoook yorgunum üşüyorum parmaklarım donuyorrr
yeni geldim eve nöbetteydim
birde kombi bozuldu soğukkk çokkk soğuuukkkk
selam canım. ben şölye anladım çok güzel diyet yemekler yedin ama sadece 9 da poğaça yedin kaçamka olrak. öyleyse sorun yok. dün kaçamak günün olsun cumaya kadar yapmazsın başka.
hayırdır cnm? amaa takma bence cunku hayatta hersey ıstedıgımız gıbı gıtmıyor.ayrıca erkeklerle kadınların yaratılışları farklı bu yuzden sorun çıkıo..zamana bırak herseyı ve de agırlıgını koy..unutma kaçan kovalanır
ınş yememışsındı:)
bısı kalmamış ztn 69 cnm.senın basaracagına emınım..
su ısvec dıyetı nasıl oluo?
Of havalar iyice sogudu ya.. donuyorum su an
9 da gelir o gelene kadar wc ye bile gitmicemFırsatı değerlendirdim desene
Afiyet olsun.
Kız hepsini aynı mesajda yazsana.
Bizim yanıyor.
Afiyetler olsun.
Sen o şeytancıkları gösterirsin de ben yapar mıyım hiç.
İçim gidiyor ama ı-ıh olmaz cıss .
Benim de benim de.
Temizlik de bakım da yapınca kendimi çok iyi hissediyorum.
Hoşgeldinn.
Eyvahh.
Sıcak su torbası varsa hemen doldur da al eline.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?