Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

saol cnm...

bende çok merak ediyorum yaaa bide son mesajında rahatsızdı... inş iyidir soyadı yok galiba...

kızlar deyaya özel mesaj yolladım..mail adresine gider özel mesaj geldi diye belki görür...

Fıstıklaaarrrr ay çok enercikimmmm

4 mil leslie'yi kendimden hoplama ve zıplama kataraktan bir seferde yaptım 1,5 milde sabah ettiii 5,5 millll

Yediklerime geleliiimmmm;

Sabah:

1 tane kaynamış yumurta yarım bardak sütttt,

Öğlen :

4 tane nuget 1 bardak ayran 1 dilim çavdar ekmek

Akşam:

Bol salata 3 kaşık bulgur pilavı 3 tane kornişonnn

soda içicemm, suyum da 2 lt olur yatana kadar

Ay su gibi oldum çok zıpladım sevdiğim müzkleri de açtımm çok eylendiimmm

Bundan sonra hep yapcam babam da gelmiş arkadan izliyo gülüyooo

İnternete girse derya mutlaka haber verirdi ama yine de iyi olmuş Özlemcim.
Deryaya değil de acaba kayınvalidesi eşi ya da annesinde mi problem var diyorum.
inş ters giden bişeyler yokturr yoksa derya habersiz bırakcak biri değilll
maşallah canımm darısı başımaaaaaa :)
ferdici kızzz güncellesene tickerını.80 gündür değişmedim deyooo.hem görürüz ne kaa vermişinn

yaaa biliyorum cnm değişmediğimi değişmem gerektiğiniiiiiiiii ama vaktim olmdı bi türlü şimdi değişeyimmmm

Harikasın Sinemcim.
Böyle devam edersen süper bir sonuç gelecek cumaya.

masalcım sanırım sanada bana olan oldu...azcık kilo veriyim nedense vücudum almak için elinden geleni yapıyor.... ne yap biliyormusun... 2 günde bir öğlen saatinde kaçamak canın ne istiyorsa ye... ama 2 günde bir yapki depo edemesin vücut... aklına birşey gelirse yarın öğlen yiycem diye avut kendini.... belki yarın canın istemez bile...
bu arada bende kaçamk yaptım... ama eşim en sevdiğim tatlıyı almış gelmiş nasıl yemiyeyim... dedim bir daha alma 65 olunca ödül olarak al dedim... yarın öğlende babamla bir yemeğe gidicez... üfffff bi düzenli beslenmeyibeceremiyorum... ama sporumu aksatmıyorum şu ara ona şükür...

Tamamen sıkıntıdan yiyorum Özlem, gözüm hiç bir şey görmüyor.
Ne zayıflama ne başka bir şey.
Ama deneyeceğim yarından itibaren.
Off ne olacak bu halimiz.

Günaydızn hanımlar

Dünkü menüm

Sabah

Mercimek çorba ve bir dilim ekmek

Öğle

Et şişin yalnızca etleri ve salatası patatesleri yemedim

Akşam

Bir kase çorba ve pırasa yemeği

Spor frlan yok

sabah akşam yürüyüşlerim sadece

2-3 litre arası su

şekersiz çay

Kızlar bugün fırında kaşarlı mantar yaptım, harika oldu.
Denemenizi tavsiye ederim.

evrene pozitif mesaj gönderiyim derkene sen esprik avrat olduğun için sana böle geri dönmüşş. aynı denklemde sen acabaa şu asansör aşkına da mı gıcık olsannn.. belkim bir esprik oluveriii

hahahaha ona da gıcık olmustum en basta hatta ters bir bakış atıverdimdi ama cok etkilemedi sanırsam

Ne zamanmış kii ??
Fuarr ben gelmek istiyorum canım

canım bir dene var nisan ayının basında daha baya var yani

tşk ederim canım sana da kolay gelsinn

eee taşınırsanız asansör aşkın nolcaakkkkk

kız iş yeri tasınıyor asansör aşkum bizim oturdugumuz sitede gerci adam yerinde durmuyor o ülke senin bu ülke benim geziyor yüzünü gördüğüm yok ama neyse ben daha cok anasıyla babasıyla mutabıkım

bendeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…