Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben de merak ettim şimcük ya belki interneti falan yoktur bingöl nasıl bir yer bilmiyorum da ordaydı sanırsam :S:S

ben de dün yediklerimi yazayım sizeeeeeee

sabah mercimek corbası 1 dilim ekmek
ara : nescafe
öğlen az pilav yanına da az taze fasulye
ara : nescafe
aksam : 1 küçük sandviç
az fındık

spor olarak da salona gidemedim 25 dk yürüyüş + sopa cevirdim o kaaaa

Ayyy senin verdiğin kilonun darısı da benim başımaaa
Harikasın Sinemcim.
Böyle devam edersen süper bir sonuç gelecek cumaya.
İnşallaaaahhh,
Bu sabah spor yapmadım ama akşama kesin yaparım...

Ayy çok güldğm sündürün dediğine yaaa...
hülülülüülülülüüüüüüüüüüüü kimse yokmudurrrrrr
Günaydınn canım ben varım olar mı ?

m.milliyet.com.tr

ayyyyy şunu da okuyun kızlar faydalı olabilüürr araştırmacı gazeteci turtii sunar

hulkcumcummm günaydın canım napan bu arada adın neydi kız senin

Sinem canım,

Napıyım ayy hava çok soğuk yaa donuyorum kimse de yok ortalarda ben de öyle aylak aylak takılıyorum fırsattan istifade,

Sen napıyosun nasıl geçiyo yeni işyerinde günlerin ?

Sinem canım,

Napıyım ayy hava çok soğuk yaa donuyorum kimse de yok ortalarda ben de öyle aylak aylak takılıyorum fırsattan istifade,

Sen napıyosun nasıl geçiyo yeni işyerinde günlerin ?

bende donuyorum klimalar bozuk napim ilk günlerim diye bana fazla yüklenmiyorlar ben de verdikleri işleri yapmaya calısıyorum ama donuyorum yaa

kızlaaaar cok sıkılıyorumm sıkıldıkca sıkılıyorum yeni baslamak bi ise cok sıkıcı herkes sana stajyer muamelemesi yapıyor ya benden sesimi çıkartıcam bundan sonra valla kimse kusura bakmasın kimseylede muhatab olmicam en güzeli iş iş yerinde kalmalı kanımca hostesliğide bir daha deniceeeem olana kdr denicem acil falım geldi fal bakabilen var mııııııııııııı

günaydın..
dün bir daha giripte birşey yazamadım..çok yoğundum..
dünkü menü.
sabah
bir yumurta
1 el ayası beyaz peynir
5 zeytin
1 bardak yy ayğlı süt..
3 ceviz..
ondan sonrası hep aynı 2 saat arayla ayran çorbası..içine nane pul biber..katarak içtim..
2.5 litre su
sporum
ikikere dıaşrı çıktım 15 dk hızlı tempolu yürüyüş yaptım sayılır..
bugünde ayran çorbasına devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…