Önemli bişi değil kızlar...
Ne takıcam ya...
Öyle çok önemli olmadıkça bişeyi kafama takmam ben...
Ama işte, sinek küçük ama mide bulandırır olayı...
ben ne yapıyorum sorudğun saatte kızı okula gönderme çalışmalrı oğlana yemk hazırlama çalışmalrım vardı..o saatler tam stres benim için ..bugünde kızı yolladım tam nefes alıcam diye plan yaparken kız geri geldi öğretmenimiz hastalanmış..aman can sıkıntısı işte canım bişi olcagından değil sen ne yapıyorsun
bendede geçen sene işe yaramıştı..ilk böyle başlamak istedim..ayran corbası baya ıse yarıo bende ılk zamanlar yapmıştım ıyı oluor
biraz kaba olucak ama kocaman OHAAAAAAAAAA diyorum..öyle bir davranışa kız hala onunla birde konuşmaya oturmuş..yazık..Kızlar size ne anlatacağım.
Gece sanırım yan odadaki kızın erkek arkadaşı odada kalmış.
Oda arkadaşı da vardı, ona da takılmadım değil nasıl kıskanmadı diye ama neyse burası değil anlatmak istediğim kısım.
Sabah öyle bir sesle uyandım ki.
Nasıl korktum.
Çocuk kıza vurdu!!
Bana vurdun dedi kız.
İyi yaptım dedi çocuk.
Sonrasını anlayamadım.
Baya konuştular.
Sonra sesler daha normaldi bilmiyorum ne konuştular diye ama o kadar üzüldüm ki anlatamam size.
saol canım..
Donuyorum resmennn..
Afiyet olsun.
ne kadar kalacaksın..?meleğimmm bozma moralini kızzz geçr geçerrrrr depresyon moduna girme vallah yimeklere saldırıverüsün bacııımmmm
turtiiiiiiiii zengin bi koca bull bizide helikopterlen düğün salonunun tepesine indirttt
hulkkkk aynnen cnm bende donuyoruuummm mosmor olcam ya soğuktan çok tırsu,ıyomm :18:
bugün gittim biletimi aldım 45 dk yürüdümmmmm bu soğukta ama ısınamadımmmmmheee diceniz niye otobüse falan binmedinn ay ne bilim canım istemediiii telin şarjıda bittiydiii arayan arayanaa kaçsa mıydım neee perşembe günüüü semine yolcuuuuuuuu inş bi aksilik çıkmazzzz
günaydın.hayırdır ne oldu..Günaydın kızlar...
allah kabul etsin.slm kızlar gece hıç uyumadık bebegım saolsun..
su saate kdr analı oğullu uyukladık durduk su an sallıorum
2gıbı doktor randevumuz var
dunku iftaar menum
bıtmek bılmeyen yemek yapmışım ısrarla bıtmıo bozulmuorda:)) ee öle olunca atamıorumda
suzme mkercımek koca bı tabak(çok sukur bıttı)
1dılım ekmek
4-5 kasık fasulye
sonradanda kuçuk bı sallkım uzum
bugunde orucluyum.aslında 23 gun oruc borcum var ama bugun 8.gunum oluo.bı gun ara verme nıyetındeyım yanı yarın tutmıım dıorum.kahvaltıyı ozledım yahu:)) sahurada kalkmıom .. tam 15gunum gerıye kalıo..bı araada onları çıkarırım bıter
ayran corbasına bayılıyorum bende ayran aşıbeni bıraksalar bütün gün çorba içerim ya özellikle mercimek ayran aşı birde tarhana eger koyu olarsaa
ben ne yapıyorum sorudğun saatte kızı okula gönderme çalışmalrı oğlana yemk hazırlama çalışmalrım vardı..o saatler tam stres benim için ..bugünde kızı yolladım tam nefes alıcam diye plan yaparken kız geri geldi öğretmenimiz hastalanmış..
bendede geçen sene işe yaramıştı..ilk böyle başlamak istedim..
biraz kaba olucak ama kocaman OHAAAAAAAAAA diyorum..öyle bir davranışa kız hala onunla birde konuşmaya oturmuş..yazık..
saol canım..
ne kadar kalacaksın..?
günaydın.hayırdır ne oldu..
allah kabul etsin.
senin bebiş ne kadardı..
bende çok seviyorum..her an elimin altında olamsıda iyi oluyor..abur cubur yerine onu içiyorum..
Alışığız biz senin pozitif haline, pozitif olmak sana çok yakışıyor hep öyle ol lütfenn ..
Kızın onunla konuşmasına mı üzüleyim, erkeğim diye geçinip sevdiğini söylediği insana el kaldırmasına mı bilemedim.
İnsan sevdiğine nasıl kıyar ya var mı böyle bir şey.
Ay ne biliyim alışkın değilim ya tuhaf geldi
Sinem güldürdün beni
İnsan her zaman aynı modda olmuyor işte...
Eşime canım sıkkın biraz, yada ben mi abartıyorum bilemedim.. :26:
Aman neyse geçer bu ruh halim birazdan...
Alma öyle herşeyi üstüne sonradan altından kalkamıyorsun cicim sen de biliyorsun yanigünaydın canımmm
hepiniz gelceksiniz kızımm özel uçak kaldırtırıcam sizin içüün parayla değel mi
sorma ya simdiden iş yüklediler anacummmmmmm yandım ben ahahahhha
hayırdır kuzummmmm
Nereyeee ???meleğimmm bozma moralini kızzz geçr geçerrrrr depresyon moduna girme vallah yimeklere saldırıverüsün bacııımmmm
turtiiiiiiiii zengin bi koca bull bizide helikopterlen düğün salonunun tepesine indirttt
hulkkkk aynnen cnm bende donuyoruuummm mosmor olcam ya soğuktan çok tırsu,ıyomm :18:
bugün gittim biletimi aldım 45 dk yürüdümmmmm bu soğukta ama ısınamadımmmmmheee diceniz niye otobüse falan binmedinn ay ne bilim canım istemediiii telin şarjıda bittiydiii arayan arayanaa kaçsa mıydım neee perşembe günüüü semine yolcuuuuuuuu inş bi aksilik çıkmazzzz
Allah Allah,Kızlar size ne anlatacağım.
Oda arkadaşı da vardı, ona da takılmadım değil nasıl kıskanmadı diye ama neyse burası değil anlatmak istediğim kısım.
Nasıl korktum.
Çocuk kıza vurdu!!
Bana vurdun dedi kız.
İyi yaptım dedi çocuk.
Sonrasını anlayamadım.
Baya konuştular.
Sonra sesler daha normaldi bilmiyorum ne konuştular diye ama o kadar üzüldüm ki anlatamam size.
Yaa tabi pozitif olmalıyım... Eki Görüntüle 275334
Yok bişi canım..Evlilikte her zaman olan şeyler,bilirsin
Olabilir, bunda sasıracak bişi yok ki...
An geliyor, bizde en sevdiğimiz insanı tokatlamak istemiyor muyuz,oluyor bunlar...
Haa, tabi o bay icraate gecirip, tokat atmış..
Hayatta olamaz dediğimiz hersey oluyor malesef...
İnsan sevdiğine kıyamaz tabi...
Zaten onlarda birbirlerine kıyamayıp,sevmeye devam ettiklerinden konusmuslar...
Herkesin ilişkileri farklı boyutta sonuc olarak...
Alma öyle herşeyi üstüne sonradan altından kalkamıyorsun cicim sen de biliyorsun yani
Nereyeee ???
Allah Allah,
1.cisi yurda nasıl girmiş çok şaşırdım biz erkekle ya da erkek sinekle yurdun önünden geçemiyorduk
2.cisi bu nasıl bir sevgidir ya noluyo bu kızlara ben anlamıyorum...
Haklısın Melekçim herkes farklı yaşar sevgisini ama sence de mazoşistlik değil mi ?
Genç bir kızın üstünde hiç bir hakkı hukuku olmayan birinden tokat yemesi yazık bence gururuna kendine,
Allah öyle bir durumda bırakmasın ne diyim ...
ünye yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
saol tatlım benimŞİmdiden iyi yolculuklar Seminecim.
aynen cnmÖnemli bişi değil kızlar...
Ne takıcam ya...
niye vurduki acaba noldu neden ne içünnnnnKızlar size ne anlatacağım.
Nasıl korktum.
Çocuk kıza vurdu!!
Bana vurdun dedi kız.
İyi yaptım dedi çocuk.
Sonrasını anlayamadım.
Baya konuştular.
Alma öyle herşeyi üstüne sonradan altından kalkamıyorsun cicim sen de biliyorsun yani
Nereyeee ???
Allah Allah,
1.cisi yurda nasıl girmiş çok şaşırdım biz erkekle ya da erkek sinekle yurdun önünden geçemiyorduk
Haklısın Melekçim herkes farklı yaşar sevgisini ama sence de mazoşistlik değil mi ?
Genç bir kızın üstünde hiç bir hakkı hukuku olmayan birinden tokat yemesi yazık bence gururuna kendine,
saol tatlım benimŞİmdiden iyi yolculuklar Seminecim.
aynen cnmÖnemli bişi değil kızlar...
Ne takıcam ya...
niye vurduki acaba noldu neden ne içünnnnnKızlar size ne anlatacağım.
Nasıl korktum.
Çocuk kıza vurdu!!
Bana vurdun dedi kız.
İyi yaptım dedi çocuk.
Sonrasını anlayamadım.
Baya konuştular.
Nereyeee ???
Allah Allah,
saol tatlım benim
aynen cnm
niye vurduki acaba noldu neden ne içünnnnn
hayatta nefret ettiğim şeylerden biride kaba kuvvetttt sevmiyorum böyle insanları.... kaba kuvvetle nerye kadar çözebilirlerkiihadi vurdu sonra konuşuyo karşısındaki insan unuturmu o tokatı kişinin onurunu kırmaz mı kırılmaz mı ?
rabbimmmmmmmmm sen bizi böylelerinden koruu
günaydın canımmm
hepiniz gelceksiniz kızımm özel uçak kaldırtırıcam sizin içüün parayla değel mi
sorma ya simdiden iş yüklediler anacummmmmmm yandım ben ahahahhha
hayırdır kuzummmmm
Kızlar size ne anlatacağım.
Nasıl korktum.
Çocuk kıza vurdu!!
Bana vurdun dedi kız.
İyi yaptım dedi çocuk.
Sonrasını anlayamadım.
Baya konuştular.
ben ne yapıyorum sorudğun saatte kızı okula gönderme çalışmalrı oğlana yemk hazırlama çalışmalrım vardı..o saatler tam stres benim için ..bugünde kızı yolladım tam nefes alıcam diye plan yaparken kız geri geldi öğretmenimiz hastalanmış..
bendede geçen sene işe yaramıştı..ilk böyle başlamak istedim..
biraz kaba olucak ama kocaman OHAAAAAAAAAA diyorum..öyle bir davranışa kız hala onunla birde konuşmaya oturmuş..yazık..
saol canım..
ne kadar kalacaksın..?
allah kabul etsin.
senin bebiş ne kadardı..
bende çok seviyorum..her an elimin altında olamsıda iyi oluyor..abur cubur yerine onu içiyorum..
Yaa tabi pozitif olmalıyım... Eki Görüntüle 275334
Yok bişi canım..Evlilikte her zaman olan şeyler,bilirsin
Olabilir, bunda sasıracak bişi yok ki...
An geliyor, bizde en sevdiğimiz insanı tokatlamak istemiyor muyuz,oluyor bunlar...
Haa, tabi o bay icraate gecirip, tokat atmış..
Hayatta olamaz dediğimiz hersey oluyor malesef...
İnsan sevdiğine kıyamaz tabi...
Zaten onlarda birbirlerine kıyamayıp,sevmeye devam ettiklerinden konusmuslar...
Herkesin ilişkileri farklı boyutta sonuc olarak...
Nereyeee ???
Allah Allah,
saol tatlım benim
aynen cnm
niye vurduki acaba noldu neden ne içünnnnn
hayatta nefret ettiğim şeylerden biride kaba kuvvetttt sevmiyorum böyle insanları.... kaba kuvvetle nerye kadar çözebilirlerkiihadi vurdu sonra konuşuyo karşısındaki insan unuturmu o tokatı kişinin onurunu kırmaz mı kırılmaz mı ?
rabbimmmmmmmmm sen bizi böylelerinden koruu
Ay hala öğlen yemeği yemedim çok halsiz kaldım dolapta süt vardı kalktım yarım bardak onu içtim elim kolum titredi zaman bulup yiyemedim çekmecem de ne zamandır duran harby vardı onu yedimmÜff çok mu olur olmadı biliyorum ama çok kaçırmamışım değil mi ipin ucunu...
ben bunlarla aynı ucakta olmampP bana ayrı tut sekerım:))
o gun hersey yemek serbestmi:))
yazık ya .bu kızları anlamıorum ben..nasıl haketmış nasılbı zıhnıyet bu.bı zorunluluğun yok baglanmak ıçın...at hayatındsn onu..yazık
9aylık olduk cnm
Kızlar benim denetçiler gitti
Bulguyu yedik yedik oturduk .... üstüne.
Neyse gelelim yemek kısmına bugün kuru pasta vardı misafirlere.
Eeee bende koşturmaktan bitkin düşünce yidim birazcıkın ama yakmışımdır ondan yedim
Ahh bacım keşke yenildiği kadar kolay yakılsa ama yerken düşünülmüyor biliyorum.
Afiyet olsun.
Evet aynen öyle yakmışımdır bunları diye düşündüm. Hatırlattığın iyi oldu
Neyse yola devam
meleğimmm bozma moralini kızzz geçr geçerrrrr depresyon moduna girme vallah yimeklere saldırıverüsün bacııımmmm
Aman ben yapıyorum sen yapma sıkıntıdan turtam.
Bir de regl olacağım şiştim zaten.
Gayet iyi.
Yemeği orada mı yiyorsunuz?
Yaparsın sen yaparsın rahat ol ..
Ayy çok severim fal bakılmasını ama bakamam.
Bu arada alıntılayamadım ama midem kalktı nasıl obezliktir o.
Donuyorum resmennn..
Turtam ben benimkiyle ayrıyken falcıya gittim.
Ama inanmıyorum kesinlikle.
Sevdiğin birisi var mı dedi.
Yok dedim ( hani bilmiyor anlamıyor diyeceğim sözde )
Var diyor.
Yok diyorum.
Hayatında olmayabilir diyor.
Yok diyorum.
Sonra benimkinin ismini söyledi.
Peki bu kimmm ? dedi.
Belli işte x'i unutamamışsın dedi.
Ben kaldım öyle.
Merak etme onun da seni unuttuğu yok deyip gülmüştü.
Geldim kuzum geldim.
Derse gittim. Değişiklik olsun diye.
Afiyet olsun.
Kızlar size ne anlatacağım.
Nasıl korktum.
Çocuk kıza vurdu!!
Bana vurdun dedi kız.
İyi yaptım dedi çocuk.
Sonrasını anlayamadım.
Baya konuştular.
Nereyeee ???
Allah Allah,
ben bunlarla aynı ucakta olmampP bana ayrı tut sekerım:))
o gun hersey yemek serbestmi:))
yazık ya .bu kızları anlamıorum ben..nasıl haketmış nasılbı zıhnıyet bu.bı zorunluluğun yok baglanmak ıçın...at hayatındsn onu..yazık
9aylık olduk cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?