Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar size ne anlatacağım.
Gece sanırım yan odadaki kızın erkek arkadaşı odada kalmış.
Oda arkadaşı da vardı, ona da takılmadım değil nasıl kıskanmadı diye ama neyse burası değil anlatmak istediğim kısım.
Sabah öyle bir sesle uyandım ki.
Nasıl korktum.
Çocuk kıza vurdu!!
Bana vurdun dedi kız.
İyi yaptım dedi çocuk.
Sonrasını anlayamadım.
Baya konuştular.
Sonra sesler daha normaldi bilmiyorum ne konuştular diye ama o kadar üzüldüm ki anlatamam size.

aman can sıkıntısı işte canım bişi olcagından değil sen ne yapıyorsun
ben ne yapıyorum sorudğun saatte kızı okula gönderme çalışmalrı oğlana yemk hazırlama çalışmalrım vardı..o saatler tam stres benim için ..bugünde kızı yolladım tam nefes alıcam diye plan yaparken kız geri geldi öğretmenimiz hastalanmış..
ayran corbası baya ıse yarıo bende ılk zamanlar yapmıştım ıyı oluor
bendede geçen sene işe yaramıştı..ilk böyle başlamak istedim..
biraz kaba olucak ama kocaman OHAAAAAAAAAA diyorum..öyle bir davranışa kız hala onunla birde konuşmaya oturmuş..yazık..

Donuyorum resmennn..

Afiyet olsun.
saol canım..
ne kadar kalacaksın..?
Günaydın kızlar...
günaydın.hayırdır ne oldu..
allah kabul etsin.
senin bebiş ne kadardı..
ayran corbasına bayılıyorum bende ayran aşı beni bıraksalar bütün gün çorba içerim ya özellikle mercimek ayran aşı birde tarhana eger koyu olarsaa

bende çok seviyorum..her an elimin altında olamsıda iyi oluyor..abur cubur yerine onu içiyorum..

Kızın onunla konuşmasına mı üzüleyim, erkeğim diye geçinip sevdiğini söylediği insana el kaldırmasına mı bilemedim.
İnsan sevdiğine nasıl kıyar ya var mı böyle bir şey.

Alışığız biz senin pozitif haline, pozitif olmak sana çok yakışıyor hep öyle ol lütfenn ..

Yaa tabi pozitif olmalıyım...
günaydın.hayırdır ne oldu..

Yok bişi canım..Evlilikte her zaman olan şeyler,bilirsin
Kızın onunla konuşmasına mı üzüleyim, erkeğim diye geçinip sevdiğini söylediği insana el kaldırmasına mı bilemedim.
İnsan sevdiğine nasıl kıyar ya var mı böyle bir şey.

Olabilir, bunda sasıracak bişi yok ki...
An geliyor, bizde en sevdiğimiz insanı tokatlamak istemiyor muyuz,oluyor bunlar...

Haa, tabi o bay icraate gecirip, tokat atmış..
Hayatta olamaz dediğimiz hersey oluyor malesef...

İnsan sevdiğine kıyamaz tabi...
Zaten onlarda birbirlerine kıyamayıp,sevmeye devam ettiklerinden konusmuslar...
Herkesin ilişkileri farklı boyutta sonuc olarak...

Sinem güldürdün beni

İnsan her zaman aynı modda olmuyor işte...
Eşime canım sıkkın biraz, yada ben mi abartıyorum bilemedim.. :26:

Aman neyse geçer bu ruh halim birazdan...
Ay ne biliyim alışkın değilim ya tuhaf geldi
Alma öyle herşeyi üstüne sonradan altından kalkamıyorsun cicim sen de biliyorsun yani
Nereyeee ???
Allah Allah,
1.cisi yurda nasıl girmiş çok şaşırdım biz erkekle ya da erkek sinekle yurdun önünden geçemiyorduk
2.cisi bu nasıl bir sevgidir ya noluyo bu kızlara ben anlamıyorum...

Haklısın Melekçim herkes farklı yaşar sevgisini ama sence de mazoşistlik değil mi ?

Genç bir kızın üstünde hiç bir hakkı hukuku olmayan birinden tokat yemesi yazık bence gururuna kendine,

Allah öyle bir durumda bırakmasın ne diyim ...

ünye yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

perşembe gidicem pazartesiii dönücemmmmmmmmmmmm yani cuma ordayım pazar günüde binicem pazartesi burdayımm inşşş

Son düzenleme:
Şİmdiden iyi yolculuklar Seminecim.
saol tatlım benim
Önemli bişi değil kızlar...

Ne takıcam ya...
Öyle çok önemli olmadıkça bişeyi kafama takmam ben...

Ama işte, sinek küçük ama mide bulandırır olayı...
aynen cnm
niye vurduki acaba noldu neden ne içünnnnn

hayatta nefret ettiğim şeylerden biride kaba kuvvetttt sevmiyorum böyle insanları.... kaba kuvvetle nerye kadar çözebilirlerkiihadi vurdu sonra konuşuyo karşısındaki insan unuturmu o tokatı kişinin onurunu kırmaz mı kırılmaz mı ?
rabbimmmmmmmmm sen bizi böylelerinden koruu

Şİmdiden iyi yolculuklar Seminecim.
saol tatlım benim
Önemli bişi değil kızlar...

Ne takıcam ya...
Öyle çok önemli olmadıkça bişeyi kafama takmam ben...

Ama işte, sinek küçük ama mide bulandırır olayı...
aynen cnm
niye vurduki acaba noldu neden ne içünnnnn

hayatta nefret ettiğim şeylerden biride kaba kuvvetttt sevmiyorum böyle insanları.... kaba kuvvetle nerye kadar çözebilirlerkiihadi vurdu sonra konuşuyo karşısındaki insan unuturmu o tokatı kişinin onurunu kırmaz mı kırılmaz mı ?
rabbimmmmmmmmm sen bizi böylelerinden koruu

Aminnnnnnnnnnnnnnn

Hayır evli kadınları anlıyorum evli yani küsse ne kadar küsebilir bir yerden sonra mecbur kalıp konuşuyorlar hoş bana göre onlarda kesin tavrını koymalı görüyoruz duyuyoruz tv'de her gün,
Ama daha evlenmemişsin annenin babanın gözünden sakındığı kızısın elin iki kuruşluk adamı sana el kaldırıyor git sor annesi daha el kalldırmamıştırr...
Ay Allahım vermesin öylesini hayırlısını saygılısını versin hepimize, herkese

Ay hala öğlen yemeği yemedim çok halsiz kaldım dolapta süt vardı kalktım yarım bardak onu içtim elim kolum titredi zaman bulup yiyemedim çekmecem de ne zamandır duran harby vardı onu yedimmÜff çok mu olur olmadı biliyorum ama çok kaçırmamışım değil mi ipin ucunu...

ben bunlarla aynı ucakta olmampP bana ayrı tut sekerım:))
o gun hersey yemek serbestmi:))

yazık ya .bu kızları anlamıorum ben..nasıl haketmış nasılbı zıhnıyet bu.bı zorunluluğun yok baglanmak ıçın...at hayatındsn onu..yazık

9aylık olduk cnm

Kızlar benim denetçiler gitti

Bulguyu yedik yedik oturduk .... üstüne.

Neyse gelelim yemek kısmına bugün kuru pasta vardı misafirlere.

Eeee bende koşturmaktan bitkin düşünce yidim birazcıkın ama yakmışımdır ondan yedim

Herkesin sevgileri farklıdır haklısın ama saygı mı kalır şiddet girince işin içine.
Ve sonuçta fiziksel olarak kendinden güçsüz olan birine.
Çok kızdım çook.

Ben hastayken benimkide girmişti kaçamk 3 gün bana bakmıştı ama kimse yoktu odada diye.
Devam ediyor muı ilişki anlayamadım açıkçası pek de dinlemek istemedim özelleri diye.

Nedeni ne olursa olsun vurulur mu ya ?
Ben de yeni uyanmıştım tam anlayamadım ama niye uyandırmadın geç kaldım gibi bir şey duydum gibi ama uyduruyor olabilirim ben uyku semesinde orasını.

Yok yok çok olmamış merak etme.

Valla çocuk çıksaydı bir anda odadan kızı hiç görmedim bile ama kalkıp gidecektim yanına ..
Ama baya bir sesleri geldi.

Menüm geliyorr ..

1. öğün :

- 2 yumurtadan omlet
- 4-5 ceviz
- 7-8 badem
- 1 dilim peynir
- 2 kuru kayısı

2. öğün :

- bol yeşillik
- keten tohumlu yoğurt

Sıvı :

- Yeşil çay

Spor :

- Leslie ile 5 mil.​

Ahh bacım keşke yenildiği kadar kolay yakılsa ama yerken düşünülmüyor biliyorum.
Afiyet olsun.

özel yatımla aldiricigim siziiii armatör bulucam kizimmm olmadı gazeteye ilan bile veririm

Aman ben yapıyorum sen yapma sıkıntıdan turtam.
Bir de regl olacağım şiştim zaten.

Gayet iyi.
Yemeği orada mı yiyorsunuz?

yok canum ya bişi yiyemiyorum kii artık hiç yiyesim gelmiyor

evet burda bir abla var o yapıyor yemegi ev yemekleri yapıyor iyi oluyor yani

Yaparsın sen yaparsın rahat ol ..

Ayy çok severim fal bakılmasını ama bakamam.
Bu arada alıntılayamadım ama midem kalktı nasıl obezliktir o.

ben arada bakarım gelirler bana öyle

ayy sen benim fal maceralarımı bilsen kızz üc harfliler mi dersib yüzüne bakıp söyleyenler mi en son birisine gittim o bana ey demisti sen cok yakında kendi alanınla ilgili bir işe giriceksin bende amma salladın demiştim hanii hiç aklımda yoktu 3 gün sonra burası oldu işte

ayy laçka olmustur onların ilişkisi benim de vardı öyle arklarım cok cirkin

iş veriyolar kuzum genel müdür verince yapamam diyemiyorsun ayy bizde alıyorduk yurda erkek ama bizimki zaten okudugm yerde yurt yoktu oteller kız erkek pansiyonu falan yapıyordu sorun olmuyordu

tamam sana serbest canumm senin içinde estetisyen bulicigim dügünde aldıgın kiloları operasyonla verdirsin diye 7 kocalı hürmüz olucam bu gidişle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…