Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar bu araa ben açlık krizimi telefonla konuşarak aştım yemek saatim de geçince artık canım bişey istemiyor. bol suu içtim bastırdım açlığı..şimdide spora başlıcam koşu abndımlaa 50 dk yürücem.sonrada duş çamaşır ütü yarına hazırlık derken baya zaman alır bu işler. belki gelemem şimdiden iyi geceler çıtırlaaarr.

Mekik filan çek sen de canım,

Bisiklet filan yap bacaklarınla

Artık öyle olacak sinemcim...
Kemer falan takıyorum işte
mütecim sen dukana mı başladın. kaç gün atak yapıyosun.

Gülçin niyetim dukana baslamak ama olmuyor.Evde olsam yapıcam ama annemlere gidiyorum.E ordada et süt ye, kardeşlerim var, ayıp oluyor.

Şimdide dogum yapan kardeşim gelecek, hiç yapamıcam... Bari bende evdeyken protein yiyim diyorum napim.. :44:

ne kdr vefalı arkadas çıktın yahu sen:))) ınsanın parası olunca bbole oluo demek..bana baksana kızz sana zahmet hastane benım ayagıma gelsın estetıklı kameralara yakalanmıim evımde olsun mup

Anamm
Cidden rahibe yurdu gibiymiş kız.
Etrafına bile yaklaştırmıyorlarmış.

Kaçak maçak giriyorlar öyle arada işte Melekcim.

Afiyet olsunn.

Bu hafta çok iyi görüyorum seni.

Ayy cidden telefonla konuşmak geciktiriyor o isteği.
Bak ne aklıma geldi, günlerdir benimki çok yoğun.
Sürekli bir olaylar.
Ben ondan mı kaçamak yaptım ki

17 - 18 Ekim : Mutedeyyin
19 - 20 Ekim : Triptofan
21 – 22 Ekim : mcrgozde
24 – 25 Ekim : Hulk
26 – 27 Ekim : bugungunlerdenaralik
28 – 29 Ekim : Elmaliturta
1 – 2 Kasım : ferdici _

slm kızlar bugün bi türlü nete girmek nasip olmadı... sabah dışardaydım öğleden sonra geldim ama bilgisayar nete girmedi... sonrada abimlere gittik... şimdi geldim internet düzelmiş şükür... siz neler yaptınız...

maşşallah canım bugün kaçamaklarına dur demişsin... bende yarın farklı bi diyete başlıcam inş...

kızlar yaın iclal adının diyetine başlıcam... üff son zamanlarda kilo vermez oldum hiç yaa... gerçi 3 gün diyet yapıp 2 gün bozunca bi ileri 2 geri oluyorum tabi... yeter artık ben de zayıflamak istiyorummmm....

Hoşgeldinn..

maşşallah canım bugün kaçamaklarına dur demişsin... bende yarın farklı bi diyete başlıcam inş...

dedim bugün Özlemcim.
Dedim sonunda.
Başka türlü olmuyordu.
Allahtan o kadar kaçamağa tartı da oynama olmadı.
Bir de regl olacağım şişliği var ama spor telafi etti sanırım.

Hoşgeldinn..

dedim bugün Özlemcim.
Dedim sonunda.
Başka türlü olmuyordu.
Allahtan o kadar kaçamağa tartı da oynama olmadı.
Bir de regl olacağım şişliği var ama spor telafi etti sanırım.

o yüzden iştahın çok açlmış olabilir... ama o dönemde ne yesen tatrı pek oynamaz metabolizma baya hızlanıyor çünkü...

belli bir listeye bağlı kalmak daha zor olmuyor mu Özlemcim?

o yüzden iştahın çok açlmış olabilir... ama o dönemde ne yesen tatrı pek oynamaz metabolizma baya hızlanıyor çünkü...

Ayy bilmiyorum neden ama çok açıldı.
Neyse artık dikkat etmeye çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…