özel yatımla aldiricigim siziiii armatör bulucam kizimmm olmadı gazeteye ilan bile veririm
yok canum ya bişi yiyemiyorum kii artık hiç yiyesim gelmiyor
evet burda bir abla var o yapıyor yemegi ev yemekleri yapıyor iyi oluyor yani
ben arada bakarım gelirler bana öyle
ayy sen benim fal maceralarımı bilsen kızz üc harfliler mi dersib yüzüne bakıp söyleyenler mi en son birisine gittim o bana ey demisti sen cok yakında kendi alanınla ilgili bir işe giriceksin bende amma salladın demiştim hanii hiç aklımda yoktu 3 gün sonra burası oldu işte
selam kızlar geçmişi okduum geldim..
hepinize kocaman öpücükler konduraraktan başlıyorum yediklerimi yazmaya
sabah: 2 dilim ekmek 1 dilim kaşar
çay
teneffüste kahve 1 kupa
1 tanecik benimo
öğle salata bol yeşil
2 haşlanmış yumurta
saat 15 gibi 3 çubukçuk çubuk kraker
az öncede ıspanağın salatasını yaptum çiğ ıspanak taze nane yeşillikler nar ekşisi peynir karıştırıyosun ve güzel bir salata.
1 tanede muz yedim
ama ben çok açım bugün kaçamak ta yapmama rağmen acayip açım.isveç diyetine göre 1 dilim ekmek ve çay fazla 1 benimo ve 3 tanede olsa çubuk kraker fazlaydı. 2 gündür kaçamaksız yapıyordum tartı güzel şeyler yapınca şımardım hemen yaa tartılmıycam cumaya kadarr
bennn geldim çoook yorgunummmm etkinlik arıyorum şuan yemeğimi yiyip yatıcam hemen yaaa
şu 1 saati atlatırsam canım sonra bişe istemiyor. dün de böyle oldu 8 gibi bişey yiyesim kalmadı..hatta 2 gündür 45 dk sporumuda yapıyorum halsizlik olmuyor ama işte bu sattlerde oyalanacak bişeyler bulmalıyımm. yada zarrsız bi atıştırma kemirecek bişey. tarçın mı kemirsem zararı olur mu acebaa.
ne etkinliği kız elişi mi? biz yarın pul yapıştırarark bayrak yapıcazz.
Ya mümkün değildi bizim yurtta dediğim gibi yurt caddeye bakıyor zaten,
Herkesin sevgileri farklıdır haklısın ama saygı mı kalır şiddet girince işin içine.
Ve sonuçta fiziksel olarak kendinden güçsüz olan birine.
Çok kızdım çook.
Ben hastayken benimkide girmişti kaçamk 3 gün bana bakmıştı ama kimse yoktu odada diye.
Devam ediyor muı ilişki anlayamadım açıkçası pek de dinlemek istemedim özelleri diye.
Nedeni ne olursa olsun vurulur mu ya ?
Ben de yeni uyanmıştım tam anlayamadım ama niye uyandırmadın geç kaldım gibi bir şey duydum gibi ama uyduruyor olabilirim ben uyku semesinde orasını.
Yok yok çok olmamış merak etme.
Valla çocuk çıksaydı bir anda odadan kızı hiç görmedim bile ama kalkıp gidecektim yanına ..
Ama baya bir sesleri geldi.
özel yatımla aldiricigim siziiii armatör bulucam kizimmm olmadı gazeteye ilan bile veririm
yok canum ya bişi yiyemiyorum kii artık hiç yiyesim gelmiyor
evet burda bir abla var o yapıyor yemegi ev yemekleri yapıyor iyi oluyor yani
ben arada bakarım gelirler bana öyle
ayy sen benim fal maceralarımı bilsen kızz üc harfliler mi dersib yüzüne bakıp söyleyenler mi en son birisine gittim o bana ey demisti sen cok yakında kendi alanınla ilgili bir işe giriceksin bende amma salladın demiştim hanii hiç aklımda yoktu 3 gün sonra burası oldu işte
ayy laçka olmustur onların ilişkisi benim de vardı öyle arklarım cok cirkin
iş veriyolar kuzum genel müdür verince yapamam diyemiyorsunayy bizde alıyorduk yurda erkek ama bizimki zaten okudugm yerde yurt yoktu oteller kız erkek pansiyonu falan yapıyordu sorun olmuyordu
tamam sana serbest canumm senin içinde estetisyen bulicigim dügünde aldıgın kiloları operasyonla verdirsin diye 7 kocalı hürmüz olucam bu gidişle
Ay ne biliyim alışkın değilim ya tuhaf geldi
Haklısın Melekçim herkes farklı yaşar sevgisini ama sence de mazoşistlik değil mi ?
Genç bir kızın üstünde hiç bir hakkı hukuku olmayan birinden tokat yemesi yazık bence gururuna kendine,
Allah öyle bir durumda bırakmasın ne diyim ...
Herkesin sevgileri farklıdır haklısın ama saygı mı kalır şiddet girince işin içine.
Ve sonuçta fiziksel olarak kendinden güçsüz olan birine.
Çok kızdım çook.
Valla çocuk çıksaydı bir anda odadan kızı hiç görmedim bile ama kalkıp gidecektim yanına ..
Ama baya bir sesleri geldi.
Menüm geliyorr ..
1. öğün :
- 2 yumurtadan omlet
- 4-5 ceviz
- 7-8 badem
- 1 dilim peynir
- 2 kuru kayısı
2. öğün :
- bol yeşillik
- keten tohumlu yoğurt
Sıvı :
- Yeşil çay
Spor :
- Leslie ile 5 mil.
selam kızlar geçmişi okduum geldim..
hepinize kocaman öpücükler konduraraktan başlıyorum yediklerimi yazmaya
sabah: 2 dilim ekmek 1 dilim kaşar
çay
teneffüste kahve 1 kupa
1 tanecik benimo
öğle salata bol yeşil
2 haşlanmış yumurta
saat 15 gibi 3 çubukçuk çubuk kraker
az öncede ıspanağın salatasını yaptum çiğ ıspanak taze nane yeşillikler nar ekşisi peynir karıştırıyosun ve güzel bir salata.
1 tanede muz yedim
ama ben çok açım bugün kaçamak ta yapmama rağmen acayip açım.isveç diyetine göre 1 dilim ekmek ve çay fazla 1 benimo ve 3 tanede olsa çubuk kraker fazlaydı. 2 gündür kaçamaksız yapıyordum tartı güzel şeyler yapınca şımardım hemen yaa tartılmıycam cumaya kadarr
Ama ev yemeği olması cidden çok iyi.
İnanmam aslında ama severim fal oalyını.
Yine de artık dışarıda baktıracağımı zannetmiyorum.
bn yeemeğe gidiom
Menümm:
Sabah:
1 tane kaynamış yumurta,
1 dilim peynir,yarım domates
Ara: Türk kahvesi
Öğlen : yok
16:00 (Yarım bardak süt ve harby)
Akşam:
1 kase çorba bol salata 3 yk taze fasulye z.yağlı
Spor yapcam şimdideee
Ohh afiyet olsun...
Ben spor yapamıyorum ya... Pc ni oldugu oda soguk, ogllumda cıkmak istiyo
E hasta olacak sonra.. bide onla ugras :44: zaten hasta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?