Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

belli bir listeye bağlı kalmak daha zor olmuyor mu Özlemcim?

Ayy bilmiyorum neden ama çok açıldı.
Neyse artık dikkat etmeye çalışacağım.

aslında oluyor ama işte verene kadar listeden gideyim verdikten sonra az az takılırım diye düşünüyorum... bide bi kaç gündür hep böyle gidiyorum tartı gram oynamıyor... deli olcam...

aslında oluyor ama işte verene kadar listeden gideyim verdikten sonra az az takılırım diye düşünüyorum... bide bi kaç gündür hep böyle gidiyorum tartı gram oynamıyor... deli olcam...

aman iyice sinir oldum ben de.
Artık düşeyim istediğim kiloya.
Kalayım öyle.

Selam kizlaarr.. Bugun gelemedim hastane okul, yeniden hastane, ev tekrar hastane.. Baya kosturmacali bigundu benim icin.. Butun gun yedigim tek sey yarim kase tarhana corbasi, 1 dilim ekmek.. Moralim bozuktu valla hic istahim yoktu.. Anneme haftalardir regl olamiyorum diyorum diyorum kadinin umrunda degil, bana da oluyor, halalarinin da oyle, onlara cekmissin, ben bi kez 4 ay olamadim, tamam gideriz, yarin gideriz, misafir gelcek ertesi gun gideriz, gideriz, gideriz, kendin git, kendin git.. Sonunda arkadasimla gideyim dedim kiz da beni satti, en tirstigim doktor jinekolog ve tek basimayiimm yok sirada kavga cikar "ben muayene olmucam, recete yazdircam" "ben de muayene olmucam sonuclari gostericem" bilmemne.. Doktor 82liymis, erkekmis, icerde ultrason yokmus.. Ultrason yok muymus??? Kafayi yediimm.. Sonunda bana sira geldi ve iceri girdim adam yuzume bakarak teshisi koydu "polikistikover! Ama sen git bi kan tahlili yaptir" kan aldirdim kadin kucucuk pamugu verdi elime.. Ne yara bandi, ne bi sey.. Pat diye ceketim yere dustu onu kaldirirken pamugu tutamadim kolum kan revan, yara bandi var mi diyorum "var ama vermem haha.. Saka saka cocuklara veriyorum sadece.. Pamugu tutma bi de bant iste.. Git yika ne yapayim" delirdiiimmm.. Neyse okula gittim, 2 ders sonra ciktim sonuclari aldim yuzume bakarak koydugu teshisi yineledi doktor bozuntusu "polikistikover! Kilo alacaksin! Kıllanma yasayacaksin!" ee dunyam yikildi tabii, bu hastaligi yasayan tum tanidiklarim baya kilolu cunku.. Ve gercekten tuylenme sorunlari da var.. Git ultrason icin ayrica randevu al, taa kasimin 14une versinler, danismadan doktoruna laborantindan veznedekine hepsi nasil ukala nasil ters.. Zaten moralim bozuk, bi de paso azar yiyorum, kimligimi de dusurmusum.. Bunu da eve gelince fark ettim.. Geldim agladim agladim kilo alicam, killarim cikacak diye annem sonunda acidi mi ne ozele gittik, "birak poliskiti tek bir kist yok" dedi, bisuru aciklama yapti doktor icimi rahatlatti.. Simdi söktürücü icicem ve regl olunca 3. Ya da 4. Gun tekrar doktora gidicem o zaman koyacak teshisii.. Bi de doktor "1-2 kilo al dedi" o ne alaka anlamadim ama dinlemicem tabii, kilo vermeye devaam ayy Allah devlet hastanesindekilerin eline dusurmesin diyorum ve hukuk bana gore degil bu meslegi yapmicam falan diyodum ama bugunden sonra kesinlikle saglik hukukcusu olmaya karar verdim, bu alana yonelicem mezun olunca.. Yanlis teshis koyan, yanlis mudahalede bulunan, hastaya kotu muamele eden tum doktor bozuntulari ve saglik gorevlilerinin hakkindan gelicem.. Pislikleeerrr!!!! Ay ne uzun yazdim ya, bu msjim 5 msj sayilsin lutfenn

kızlar iyi geceler bilgisayarım tamamen bozuldu serviste 20 gün civarı kadar olmayacak o yüzden beni izinli göstermenizi istiyorum özellikle hilalcim sana söylüyorum beni izinli yapıp yapmadığını bilmiyorum ama yine de söyleyeyim cumaları bildirim yapmama gerek olacak mı izinliyken bunu da öğreneyim ona göre girmeye çalışırım bildirim için

zor bi gün geçirmişsin canım... inş sonuçların iyi çıkar... banada troidlerin böyleyken kilo alırsın dediler dediler... verdiğim kiloları geri aldırdılar yanee..... inanma onlara... valla doktora gitmeden önce zayıflıyodum ne güzel...

kızlar benim uykum geldi yatıyım artık... yarınıbol spor bol temizlik bol ders ve düzenli bi beslenmeyle geçirmek istiyorum inş... herkese iyi geceler...

masalcım bu arada için,i sıkan neyse aç pencerene bi kaç derin nefes al sonrada gönder gitsin dışarı.... güzel şeyleri düşün... önündeki güzel günleri... ne olduğunu söylememe bilmem gerek var mı...

tesekkur ederim canimm:)
ben de yatiyorum kizlar, sabahlari zor uyaniyorum daa hadi iyi geceler herkesee

Ayy iyi ki özele gitmişsin ya,
Devlet hastaneleri yani hep aynı cidden küfür eder gibi iş yapıyolar cidden,
Kafalarına geçiresim geliyor kaç kere gittim ben o hastanelere dayadılar antibiyotik bana da gitmiyorum artık ben de,
Sen de dikkat et bakalım doktorun verdiği ilaç iyi gelecek mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…