yazık ah mazi yazıkkk bir yalnızlık bir vuegun sen benden vazgeçince ben vuruldum
Tabi kaba kuvvete hayır yani
Neyse vurmuş gitmiş,konuyu kapatalım
Hem bu yurda erkek nasıl giriyo ya :44:
afiyet olsun...
off hep öyle oluyor.Gecen hafta bende iyi kilo verdim diye bu hafta 2 gün biraz abarttım tık yok ya...
Ama cok fazla bişide yemedim :26:
Aman fal olaylarına hiç girmeyin...
Dini olarakda yanlış hem... Gaybı Allahtan başka kim bilebilir ki?
Boşverin siz o işleri...
Turtii sende falcıya falan gidim deme sakın, döverim ha
Eki Görüntüle 275631
Bugünkü Menüm:
İftar:
* 3 tavuk baget
* 6 köfte
* Cacık ve acı biber turşusu
1.5 lt. bitki çayı + 2 lt. su
1 saat kemer...
Eki Görüntüle 275631
kızlar bu araa ben açlık krizimi telefonla konuşarak aştım yemek saatim de geçince artık canım bişey istemiyor. bol suu içtim bastırdım açlığı..şimdide spora başlıcam koşu abndımlaa 50 dk yürücem.sonrada duş çamaşır ütü yarına hazırlık derken baya zaman alır bu işler. belki gelemem şimdiden iyi geceler çıtırlaaarr.
ne kdr vefalı arkadas çıktın yahu sen:))) ınsanın parası olunca bbole oluo demek..bana baksana kızz sana zahmet hastane benım ayagıma gelsın estetıklı kameralara yakalanmıim evımde olsun mup
Selam kizlaarr.. Bugun gelemedim hastane okul, yeniden hastane, ev tekrar hastane.. Baya kosturmacali bigundu benim icin.. Butun gun yedigim tek sey yarim kase tarhana corbasi, 1 dilim ekmek.. Moralim bozuktu valla hic istahim yoktu.. Anneme haftalardir regl olamiyorum diyorum diyorum kadinin umrunda degil, bana da oluyor, halalarinin da oyle, onlara cekmissin, ben bi kez 4 ay olamadim, tamam gideriz, yarin gideriz, misafir gelcek ertesi gun gideriz, gideriz, gideriz, kendin git, kendin git.. Sonunda arkadasimla gideyim dedim kiz da beni satti, en tirstigim doktor jinekolog ve tek basimayiimmyok sirada kavga cikar "ben muayene olmucam, recete yazdircam" "ben de muayene olmucam sonuclari gostericem" bilmemne.. Doktor 82liymis, erkekmis, icerde ultrason yokmus.. Ultrason yok muymus??? Kafayi yediimm.. Sonunda bana sira geldi ve iceri girdim adam yuzume bakarak teshisi koydu "polikistikover! Ama sen git bi kan tahlili yaptir" kan aldirdim kadin kucucuk pamugu verdi elime.. Ne yara bandi, ne bi sey.. Pat diye ceketim yere dustu onu kaldirirken pamugu tutamadim kolum kan revan, yara bandi var mi diyorum "var ama vermem haha.. Saka saka cocuklara veriyorum sadece.. Pamugu tutma bi de bant iste.. Git yika ne yapayim" delirdiiimmm.. Neyse okula gittim, 2 ders sonra ciktim sonuclari aldim yuzume bakarak koydugu teshisi yineledi doktor bozuntusu "polikistikover! Kilo alacaksin! Kıllanma yasayacaksin!" ee dunyam yikildi tabii, bu hastaligi yasayan tum tanidiklarim baya kilolu cunku.. Ve gercekten tuylenme sorunlari da var.. Git ultrason icin ayrica randevu al, taa kasimin 14une versinler, danismadan doktoruna laborantindan veznedekine hepsi nasil ukala nasil ters.. Zaten moralim bozuk, bi de paso azar yiyorum, kimligimi de dusurmusum.. Bunu da eve gelince fark ettim.. Geldim agladim agladim kilo alicam, killarim cikacak diye annem sonunda acidi mi ne ozele gittik, "birak poliskiti tek bir kist yok" dedi, bisuru aciklama yapti doktor icimi rahatlatti.. Simdi söktürücü icicem ve regl olunca 3. Ya da 4. Gun tekrar doktora gidicem o zaman koyacak teshisii.. Bi de doktor "1-2 kilo al dedi" o ne alaka anlamadim ama dinlemicem tabii, kilo vermeye devaam ayy Allah devlet hastanesindekilerin eline dusurmesin diyorum ve hukuk bana gore degil bu meslegi yapmicam falan diyodum ama bugunden sonra kesinlikle saglik hukukcusu olmaya karar verdim, bu alana yonelicem mezun olunca.. Yanlis teshis koyan, yanlis mudahalede bulunan, hastaya kotu muamele eden tum doktor bozuntulari ve saglik gorevlilerinin hakkindan gelicem.. Pislikleeerrr!!!! Ay ne uzun yazdim ya, bu msjim 5 msj sayilsin lutfenn
cok feci üşütmüşüm kızlar yaa iş yerinde klimalar bozuk buzz gibi benim burnum da bizim evin bozuk musluklarına döndü resmeeeeeeennnnn totom donuyorr portakal suyu içip mandalina yemekten gına geldi artık midem bulanıyor
Günaydın kızlar.
Ağlayarak uyandım gibi bir şey oldu.
Hakkaride 24 şehit varmış.
Ve ben kaç geceden beri sürekli korku dolu rüyalar görüyorum.
Allah'ım sen koru ne olur.
Çok korkuyorum.
saol cnm sanada geçmiş olsun...günaydın canumm avatarın çok iyi ya
Günaydın kızlar.
Çok korkuyorum.
günaydın canım ayy aklına kötü şeyler getirme yaa sen korktugundan öyle rüyalar görmen normal takılma onlara Allah'ın izniyle hiçbişi olmaz dua et bol bol oda arar seni fırsat bulunca merak ettiğini bilirr.
Arıyor zaten aramasında hiç bir problem yok saolsun elinden gelenin fazlasını yapıyor benim için.
Orada bulunan bir insan için çok fazla.
Gece de sürekli uyumadan önce korkuyorum ben demiştim ki haberlere falan bakmıyorum artık korkudan bilmiyordum durumu.
Şimdi uyanmamla aradım o söyledi.
İçim hopladı.
Tamam hep bir korku vardı ama bu sefer ki direk ona bir şey olacak hissi.
SABAH HABERLERİ DUYUNCA İÇİM YANDI ..AKLIMA SEN GELDİN HEMEN ŞÜKÜR KÖTÜ BİRŞEY YOK..
ama içimiz yandı yanıyor 5 polis şehidimizde var..
Günaydın kızlar.
Çok korkuyorum.
RABBİM HEPSİNİ KORUSUN ..
sabah uynaınca tv yi açtım..akşamdA eşimle bozuşmuştuk..sabahta erken gidiyor .HİÇ KONUŞAMADAN GİTTİ YANİ.akşam o saçamaladı ama haberleri duyar duymaz sesini duymak için aradım..hoş çok soğuk konuştu hatta konuşmadı gibi birşey..hem öyle moralim bozuk hemde olaylara canım sıkkın
BİZ TÜRK DEVLETİYİZ DEVLET KOCA BİR DEVLET..İSTESELER BU TERÖR İŞİ BİTİREBİLİRLER..
saol cnm sanada geçmiş olsun...
duyar duymaz aklıma ilk sen geldin cnm dünde içim sıkılıyor diyip duruyordun... konuşabildin mi? bide aynı bölgede miydi seninkide... yazık o askerlerin annelerine babalarına ne haldeler şimdi... Allah bi daha göstermesin dicem ama malesef kimsenin inancı kalmadı buna...
günaydın..ağlıyorum olurmu..herkeseeeeeee günaydınnnnnnnnnn napıyorsunuz bakeeeeem 13. dakumun fistuklariii
çok geçmiş olsun..cok feci üşütmüşüm kızlar yaa iş yerinde klimalar bozuk buzz gibi benim burnum da bizim evin bozuk musluklarına döndü resmeeeeeeennnnn totom donuyorr portakal suyu içip mandalina yemekten gına geldi artık midem bulanıyor
Günaydıınnn 13.takımın fıstıklarıııı
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?