- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
Olmaz mı hiç Melek olmaz mı ?
Neleri var içinde.
Etrafları çevriliyor dur çekil emri veren kimler ?
Hayırdır diyeyim hayır olsun o zaman rüya.
Olur Melekcim olur tabi.
Ya bi ülkede terör hiç mi bitmez arkadaş?
Yine azıttılar pislikler...
Ya bunların derdi kürt davası falan değil...Kendi kürt vatandaşlarını bile öldürüyorlar...
O zamanki devletin içindeki baz birimler diyeyim artık, bu apo itini bunlara lider yaptı?
Apo kim ki peki?
Akıllı,allame-i cihan bi adam bile değil,köylünü teki ya..
O kadar kürtlerin davasını güttüğünü zanneden adam, kürt bile değil, ERMENİ !!!
Ay sinirlendim sabah sabah..
Neyse kapatayım konuyu...
Rüyaya sen nasıl yorum yapacaktın ki?
İlk yorumu ben yaptım tehlike kalktı
sende yap bakem...
Sagol canım..
Çok rahatsızım,boğazlarım falan şiş durumda...
Müsait bi zamanda sayacagım inş.
benim cidden yorum yapacak gücüm yok artık bu konuya fazlasıyla.
O nedenden bu nedenden.
Sonuç belli.
Allahım sadece sabır ver.
Benimkisi çok kötüydü.
Ölüm düşündüm direk hani eşin evde yoktu falan ya.
Ölüm gibi bir şey düşündüm.
Cenazeye gitmiş gibi.
Saçmalamışım.
Allah korusun...
Kafan orda oldugu için , böyle şeyler düşünmüşsün canım
neysee canlarummmmm daha fazla konusup moralimizi bozmayalım bence biz ne kadar kendimizi yırtsak da malesef sonuc degismiyor onları basımıza getiren de biziz buda trajikomik yanee yapcak bişi yokkbenimde patronlar yok bugün nerdeler heç bilmirem takılıyorum sabahtan beri boş boş arada kendi çapımda bir iki iş yapyorum işteeeee neyse iyi de oldu zaten hastayım
Doğru kendimizi yırtsak da boş.
Biz 2-3 gün üzüleceğiz belki ağlayacağız olan o ailelere olacak.
Her ülke kendine layık olanı yaşarmış, biz yaptık sonuçta doğru.
Burada da işsizlik var sanırım diğer taraf yoğundu turtam.
Geçmiş olsun bol c vitamini al.
saol canım diğer tarafa oranla hiç yogun değil burası çünkü fuar bitmiş fuara yaklaşan zamanlarda yogunluk oluyormuş saat 12 lere kdr calıstıkları oluyomus fuar da nisanda yani şubat sonu gibi baslar yogunluk ben de o arada mac de fuar standlarının yerini degistirmeyi falan ögreniyorum plan üzerinde oynamalar yapmayı öğreniyorum genel müdür öyle istedüü koordinator olmadıgında sen yapacaksun dedibasın halkla ilişkileri de verdi bana yani baya bişi ögrenicem burda da zamanla bakalım 15 gün rahatsın dedi zaten ondan sonra görücem seni dedi nanayı yedin diyor bana kısaca ama ne paralar dönüyor kızlar varya sirketler bir stand icin 150 milyarı bir anda cıkartıyo kasadan falan
Çok güzel oldu valla çok seviniyorum senin için.
Bir anda nasıl da oldu.
İstediğin gibi bir yerdesin, önün açık.
Hep daha güzeli olsun.
tsk ederim canımdemek ki herşeyin bir zamanı varmış kısmet işte ya birşeyleri elde etmek için zorluk çekmek gerekiyormuş demek kii burda da çok çalışmam lazım çooook :26::26: birde asansör aşkuma kavuşsam ona fazla sabrım kalmadıı
Hayatındaki her şey yavaş yavaş yoluna girecek.
Bilmem artık asansör aşkın mı olur başkası mı ama çok mutlu olursun umarım turtam.
mümkünse asansördeki olsunsaol cnmm sende öylee mutlu ol hep valla şu sevdücegün de bir an önce bitirsin ordaki görevini de kavusun
bu arada kızlar ben şu rocconun şekersiz şekerlerinden yiyorum arada sırada bir zararı olur mu ya aspartam var gerçi içinde oda zararlı ama bir kutuyu bir günde bitirmiyorum sonucta en fazla 3 dene oda agzım kokmasın vs diye nanelisinden yiyorum
meraba canlarım nasılsınızzz bugün daha yeni oturuyorum yarın gidicem diyee bütün işleriii halletmeye çalıştım ayyy yoruldum yaaa sabah 1 simit yedimmmm :26: akşamlarıda soğuk diye spoorumu yapamıyorummmmoooffff offff yarın gidiyorum bakalım düğünde oynayam azcıkkk neler kaynattınız bakem ben yokkkennnn
Bitirsin şuraya bir gelsin de artık kavuşalım bence de.
8 ay kalmış.
2 ayı izin kullanacak.
Ama bakalım ..
Biz canan hocaya sormuştuk.
malum ara öğünler leptin salgılanmasını engelliyor ve bu tarz sakız ve şekerlerin de etkisi aynıymış.
O yüzden tüketmiyorum, pek severim aslında.
Kolay gelsin bacım.
Bol bol oyna düğünde de at kiloları.
Kilonu yarın bildirecek misin izinli mi yazacağız?
ay cok cahal kalmışım leptin neydi kiiiiiiii :26::26:
bu arada ferdici canum sana iyi eglenceler iyi yolculuklarr
yarın bildirim yapıcam canım öyle düşünüyorum ama yarın işte olmicamm işlerim var onları halledicem gidiş saatime kadar dışardayım yani eve geldiğimde bildirim yaparım şayet yapamazsam izinli yazarsın tmm mı tatlımm
Bitirsin şuraya bir gelsin de artık kavuşalım bence de.
8 ay kalmış.
2 ayı izin kullanacak.
Ama bakalım ..
Biz canan hocaya sormuştuk.
malum ara öğünler leptin salgılanmasını engelliyor ve bu tarz sakız ve şekerlerin de etkisi aynıymış.
O yüzden tüketmiyorum, pek severim aslında.
Kolay gelsin bacım.
Bol bol oyna düğünde de at kiloları.
Kilonu yarın bildirecek misin izinli mi yazacağız?
ay cok cahal kalmışım leptin neydi kiiiiiiii :26::26:
bu arada ferdici canum sana iyi eglenceler iyi yolculuklarr
yarın bildirim yapıcam canım öyle düşünüyorum ama yarın işte olmicamm işlerim var onları halledicem gidiş saatime kadar dışardayım yani eve geldiğimde bildirim yaparım şayet yapamazsam izinli yazarsın tmm mı tatlımm
saol canım benimmm bu soğuktaaa ne eğlence dimiiii
mümkünse asansördeki olsunsaol cnmm sende öylee mutlu ol hep valla şu sevdücegün de bir an önce bitirsin ordaki görevini de kavusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?