Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Allah şehitlerimize rahmet eylesin. nur içinde yatsınlar. ne desek boş onlar şehitlik mertebesine ulaştı her insanın yaşayamayacağı bir şans aslında ama geride kalanlar???? yozgattaki anneyi gördünüz mü askerler daha bişey demeden anladı oğlunun şehit olduğunu belkide hissediyordu.çok zor ama kudurdu bu köpeklerr.ne zaman ülkemiz biraz gelişecek olsa hemen bunlar olumsuza çeviiriyor durumu.Allah kendi silahlarını kendilerine çevirsin. bu kadar teknoılojiyle de 3-5 çapulcuyu kazıyamayan askeriyeye sızan pkk lıları da rabbim defetsin biran önce bence kesinlikle sızma ve bile bile istihbarat vermeme durumu var. . gerçek Türk askeri eminim bu kadar uzatmazdı ama bişeler yanlış. karakollar sadece dağ başında bir duvar. kurşun geçirmeyen barınaklar yapmaya güç yetmiyor mu? askeriyeye kesilen vergiler,orduevlerine dökülen paralar neden karakollara gitmiyor. ölsün diye gönderiyoalr resmen..teröristlerin internette leşlerinin görüntüsü var hepsi zapzayıf çelimsiz silahları beş para etmez eski. buna rağmen güç yetmemesi imkansızz geliyor. neden ???

yediklerimi yazayım..

sabah 1 kupa kahve 1 poğaça

öğle
1 kare çikolata kadar peynirr (benzetmeye bak)
1 yumurta
2 havuç
çay

akşam

2 geryfurt
1 yumurta
1 kase yoğurt

neleri reddettim.aydanın reddettim listesinden esinlendim.. sigara böreğiii,revaniii,bolero,,lahmacunn.

öğretmenler odasına bir gidiyorum diyette olduğumu bilen daha çok ısrar ediyor.. üfffff.

diyetteyken bu kadar neden ısrar ederki insanlar ye ye diye

birde reddettiklerimiz oof offff

2011-10-19 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Greyfurt 2 ADET 120
[2] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[3] havuç 2 adet 52
[4] Beyaz Peynir 100 GRAM 250
[5] yumurta 2 adet 160
[6] Poğaça (sade) 1 ADET 180
Toplam : 830 kal.

diyetteyken bu kadar neden ısrar ederki insanlar ye ye diye

birde reddettiklerimiz oof offff

evet canım nedense öyle yapıyorlar. hatta sanki inadına gibi geliyor bana. daha çok arttı hamurişi getirenler filan..canım sne takıma girmek istiyorsun snaırım. ama takımda yer yok diye biliyorum izne ayrılan yoksa eğer. ben bu takımlar sayesinde 10 kilodan fazla verdim tek başıma olsam pes ederdim mutlaka.o yüzden inşallah sende gönlüne göre bir takım bulursun burası veya başka bir yer.eğer bizim takımda yer yoksa 1. ve 7. takımları tavsiye ederim canım.. 5. takımda bizim kardeş takımımız orayada gidebilirsin. ama umutsuz ve motivasyonu düşük bir takıma gitme canım mutlaka araştır. zamanla insan birbirine baka baka kilo vermeye heveslenmeli öyle bir yer bak canım. kaç kilosun az bahsetsene daha önce diyet yaptın mı?

Bugunku menum;

sabah
3 tane tofitaa (vaktim yoktu sabah yine, yolda kan sekerim dusmesin diye yedim, kacamak sayilmaz )

ogle
1 tabak pirasa yemegi

aksam
cevizli az yagli salata

.............................................................................

Son düzenleme:
iyidir güzel kız. senden naber? geçmişi okuyamıycam gözlerim ve boğazım ağrıyor çocukalra toplama anlatmaktan patladımm..

ben de iyiyim güzel ögretmeen:) cok zor sizin is ya, ben kardesime ders calistiriyorum bogazim patliyo konusmaktan, Allah kolaylik versin valla.. Caktirma gecmisi ben de hic okumuyorum

Bugunku menum;

sabah
3 tane tofitaa (vaktim yoktu sabah yine, yolda kan sekerim dusmesin diye yedim, kacamak sayilmaz )

ogle
1 tabak pirasa yemegi

aksam
cevizli az yagli salata

gayet az yemişsin. benim gibi bi diyete bağlı değilsen çok az ama sağlıklı gibi acaba canın mı istemiyor miden mi küçük? yoksa yememek için tutuyor musun kendini. merak ettiğim zayıfladıkça yeme isteği, iştah da azalacak mı. 50 lere gelince yani nolcamm onu merak ettim şimdi..

düşünce gücüyle kuantum filan diyolar işte bişeyi olacak dersen olmasına yardımcı olurmuşsun. hatta biyerlere yazmak gerçekleşmesini sağlarmış. ben de buraya yazayımm...

cuma günü 70 i görücemmm.

cuma 70 olucamm... bayramda da 69 olucamm enn fazlaa. ama elbise meselesini napıcam ya 1 beden filan küçük gelecek giysilerim. olsun bayramda köye gidecez çok dar sevmezler zaten oralarda. bla blaa. hayaller , hedefler,,, kehanetler,, kuantumlarr,, ve olacakkk inşallah...

yenı gelen arkadaslar hosgeldi...

bugun oruclu deıldım

normal bı kahvaltı
oğlen bı pudıng
aksam yemegı
kuçuk bıı ekmek arası kasar

fıstıklaaar ben yatıyorummm...bu sene tavuk gibi erkenden tünemeye başladım.Allah hem çalışan çocuklu annelere yardım etsin.

yok canim maalesef yeme istegim falan az degil, yemek istiyorum ama yiyecek diyetime uygun sey bulamiyorum.. Bugun arkadaslarim hamburger falan yedi ben okulda kaldim yemekhanede pirasa yedim.. Aksam eve geldim annem patatesli manti yapmis.. Salata yaptim ben de kendime.. Kendimi de biliyorum o mantinin tadina bakmaya kalksam devami kesin gelecek, o yuzden kendimi frenliyorum ve az yiyorum.. Yoksa benim midem kuculse de gayet esnek oldugundan hic sorun yasamam aninda geri buyur

Ahhh ahh...
Neler söylüyorum içimdennn neler geçiyor içimdden de ah işte,
Söylediklerine sonuna kadar katılıyorum,
Askeriyeye çok güvenirdim en güvendiğim kurumdu ama neler sızdı neler...

Ayy bende 2-3 hafta sonraa 69u görcemmm...
fıstıklaaar ben yatıyorummm...bu sene tavuk gibi erkenden tünemeye başladım.Allah hem çalışan çocuklu annelere yardım etsin.
İyi geceler canımmm...

kızz annen sık yapıyor mantı. sana komplo mu kuruyor. ama napsın akdın sen dişyettesin diye brokoli mi pişirsin. haftasonu canım mantı çekmişti patatesli bol soslu ama hem tek başına tadı olmuyor hemde yassaaagg

MENÜMMM​

SABAH:

1 Kaynamış yumurta, yarım domates, 1 dilim peynir, 10-15 adet badem

ÖĞLEN:

Bol salata ve 4 adet nuget

AKŞAM:

4 Kaşık makarna, bol salata 1 bardak ayran
Yarım çay bardağı leblebi 5- 6 adet bademm

4 mil leslie
2 lt su
1 türk kahvesi
1 soda

yenı gelen arkadaslar hosgeldi...

bugun oruclu deıldım

normal bı kahvaltı
oğlen bı pudıng
aksam yemegı
kuçuk bıı ekmek arası kasar

normal kahvaltı derken ? kahvaltı yapmayı özledim kocam gelsede kahvaltı yapsakk.canım kalori az sanırım kilo verdirir ama keşke kaşar yerine yumurta yeseydin yada normal peynirr. yada puding yediğin için akşam ekmek yemeyip dengeleseydin nasıl olurdu? salta tarifi denedim dün ıspanaklı çiğ ıspanak taze nane nar ekşisi, hatta nar taneleri, ceviz,, eline ne geçerse kat süpe roluyorr ben nar katmamıştım ama daha önce yemiştim. peynir de kat mesela.. üff istediğin kadar ye.zaten doyurucu oluyor tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…