yediklerimi yazayım..
sabah 1 kupa kahve 1 poğaça
öğle
1 kare çikolata kadar peynirr (benzetmeye bak)
1 yumurta
2 havuç
çay
akşam
2 geryfurt
1 yumurta
1 kase yoğurt
neleri reddettim.aydanın reddettim listesinden esinlendim.. sigara böreğiii,revaniii,bolero,,lahmacunn.
öğretmenler odasına bir gidiyorum diyette olduğumu bilen daha çok ısrar ediyor.. üfffff.
diyetteyken bu kadar neden ısrar ederki insanlar ye ye diye
birde reddettiklerimiz oof offff
Merhaba kizlar, ben geldiimm.. Nasilsiniz?
iyidir güzel kız. senden naber? geçmişi okuyamıycam gözlerim ve boğazım ağrıyor çocukalra toplama anlatmaktan patladımm..
Bugunku menum;
sabah
3 tane tofitaa (vaktim yoktu sabah yine, yolda kan sekerim dusmesin diye yedim, kacamak sayilmaz)
ogle
1 tabak pirasa yemegi
aksam
cevizli az yagli salata
hahaha bende zaten fotoları var bacummmmm benden kaçarfmı face ve twitter üstünden coktan saldırdım hatta fake profilime kardeşini ekledim vs dur gösterticem sana
evet yawwwwww bende dinleyeyim şu kadını bir ara
saol cnm antibiyotik aldım ama gecmezse her yolu denicem artık
gayet az yemişsin. benim gibi bi diyete bağlı değilsen çok az ama sağlıklı gibi acaba canın mı istemiyor miden mi küçük? yoksa yememek için tutuyor musun kendini. merak ettiğim zayıfladıkça yeme isteği, iştah da azalacak mı. 50 lere gelince yani nolcamm onu merak ettim şimdi..
Ahhh ahh...Allah şehitlerimize rahmet eylesin. nur içinde yatsınlar. ne desek boş onlar şehitlik mertebesine ulaştı her insanın yaşayamayacağı bir şans aslında ama geride kalanlar???? yozgattaki anneyi gördünüz mü askerler daha bişey demeden anladı oğlunun şehit olduğunu belkide hissediyordu.çok zor ama kudurdu bu köpeklerr.ne zaman ülkemiz biraz gelişecek olsa hemen bunlar olumsuza çeviiriyor durumu.Allah kendi silahlarını kendilerine çevirsin. bu kadar teknoılojiyle de 3-5 çapulcuyu kazıyamayan askeriyeye sızan pkk lıları da rabbim defetsin biran önce bence kesinlikle sızma ve bile bile istihbarat vermeme durumu var. . gerçek Türk askeri eminim bu kadar uzatmazdı ama bişeler yanlış. karakollar sadece dağ başında bir duvar. kurşun geçirmeyen barınaklar yapmaya güç yetmiyor mu? askeriyeye kesilen vergiler,orduevlerine dökülen paralar neden karakollara gitmiyor. ölsün diye gönderiyoalr resmen..teröristlerin internette leşlerinin görüntüsü var hepsi zapzayıf çelimsiz silahları beş para etmez eski. buna rağmen güç yetmemesi imkansızz geliyor. neden ???
Ayy bende 2-3 hafta sonraa 69u görcemmm...düşünce gücüyle kuantum filan diyolar işte bişeyi olacak dersen olmasına yardımcı olurmuşsun. hatta biyerlere yazmak gerçekleşmesini sağlarmış. ben de buraya yazayımm...
cuma günü 70 i görücemmm.
cuma 70 olucamm... bayramda da 69 olucamm enn fazlaa. ama elbise meselesini napıcam ya 1 beden filan küçük gelecek giysilerim. olsun bayramda köye gidecez çok dar sevmezler zaten oralarda. bla blaa. hayaller , hedefler,,, kehanetler,, kuantumlarr,, ve olacakkk inşallah...
İyi geceler canımmm...fıstıklaaar ben yatıyorummm...bu sene tavuk gibi erkenden tünemeye başladım.Allah hem çalışan çocuklu annelere yardım etsin.
yok canim maalesef yeme istegim falan az degil, yemek istiyorum ama yiyecek diyetime uygun sey bulamiyorum.. Bugun arkadaslarim hamburger falan yedi ben okulda kaldim yemekhanede pirasa yedim.. Aksam eve geldim annem patatesli manti yapmis.. Salata yaptim ben de kendime.. Kendimi de biliyorum o mantinin tadina bakmaya kalksam devami kesin gelecek, o yuzden kendimi frenliyorum ve az yiyorum.. Yoksa benim midem kuculse de gayet esnek oldugundan hic sorun yasamam aninda geri buyur
yenı gelen arkadaslar hosgeldi...
bugun oruclu deıldım
normal bı kahvaltı
oğlen bı pudıng
aksam yemegı
kuçuk bıı ekmek arası kasar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?