Ay bende öyle iç çamasır hastasıyım..Evlendigimde hep giyerdim ama şimdi giyemiyorum tabi
Bi erkekten bişi istiyorsan,yatak odasını iyi tutacaksın
olsun yaa bir laf vardır ben bunu hep söyler uygularım ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye hakkaten de öyle artık kıyafete harcadıgım paraya acımıyorum valla alayım adam gibi kullanayım
sende gene şort varmış ben kırmızı külot giymiştim
bu arada kızlarrrrrr aşk olsun yanüüüüü iki dk işe bakayım dedim 3 sayfa kaynatmışsınızz insan bizi de düşünür demüü nasıl okucam uleeeeynn iş yerinde onca sayfayı
Ayy hele evlenince giymek ne güzel olur
İşin sırrı diyorsun yani, bir şey olmayınca da oraya yansıtmak lazım sanırım ufaktan..
ay kusura bakma turtii, seni düşünemedik
Ya senin adın ne, turti deyip duruyrum
Aynen ... barsa yoksa o oda
Kızlar ben cıkıyorum.. Az işim kalmıştı,onları bitireyim.
Eşimde gelecekmiş, yemekdir,çaydır derken...
Velhasıl akşama ugrarım yine
ay kusura bakma turtii, seni düşünemedik
Ya senin adın ne, turti deyip duruyrum
Aynen ... barsa yoksa o oda
ismim Abdullah bacımdüşünsenize aylardır aranızdayım erkek çıkıyormuşum falan funda canım adım
Bence de al yumurtayla süper oluyor bence hem de çok doyurucuuBiliyorum acayip ödem yapıyor ama kısmaya calısıyorum yavas yavas işte.
Yumrytabın kokusu bayıyo bi saatten sonra gercekten
Çocuk olmaz olurmu hiç? deli deli konuşma, cocuk çiftleri bir birine baglayan en güzel sebeptir.
Ben oğlumu iyikide doğurmuşum
Ya edecektim ama baktım verecegim kargo parasına 1 paket daha alırım.
Çarsıya cıkcam aktarlara bakmaya ama cocuklu olunca cıkılmıyor bi yere işte.. arkadasıma söyledim haber bekliyorum..
Kepek olsa ekmek yapıcam iyi olur
Ben de öyle düşünüyorum bazen bazen de isterim heral de diyorum bilmiyorum karmaşık birşeyy
Bilmiyorum ya hiç çok isteyeceğimi düşünmüyorum.
Çocukları severim aslında ama uzaktan.
Hayatımın çoğunu kaplayacak bir çocuk istemem evimizde..
Ay bende öyle iç çamasır hastasıyım..Evlendigimde hep giyerdim ama şimdi giyemiyorum tabi
Bi erkekten bişi istiyorsan,yatak odasını iyi tutacaksın
Ayy hele evlenince giymek ne güzel olur
İşin sırrı diyorsun yani, bir şey olmayınca da oraya yansıtmak lazım sanırım ufaktan..
ismim Abdullah bacımdüşünsenize aylardır aranızdayım erkek çıkıyormuşum falan funda canım adım
Bence de al yumurtayla süper oluyor bence hem de çok doyurucuu
Ben de öyle düşünüyorum bazen bazen de isterim heral de diyorum bilmiyorum karmaşık birşeyy
Ben çok tırsıyoooorumm ilk gece ve bu yata odası mevzularından benim adam beni semeyecekkkkk
Neyse zamanın çok düşünrsün daha çocuk işini.
Ya ben de düşününce çok rahat olamıyorum ama korkum da hiç yok.
Olmadı ne var yatarız kardiş kardiş
Bizimki keser sonra seni haberin olsun
İlahii Abdullahcım çok güldürüyorsun beni deli diyecekler banaa
Neyse zamanın çok düşünrsün daha çocuk işini.
Ya ben de düşününce çok rahat olamıyorum ama korkum da hiç yok.
Olmadı ne var yatarız kardiş kardiş
korkarım aşkımın hiddereeetinden öyle bir şarkı vardı yaa o geldi aklımabombalar beni
olsun gülmek iyidirr canumm
hee adam da seni beklerdi zaten onca sene beklemiş kardeş kardeş yatarsınbekle sen hoş benim annem de kaçmış babamdan 20 gün onunki de büyük başarı kitap yazsa ilk gece korkum diye yok satar yani ben çocuk düşünmüyorum vücüüüüdum bozulur
Ya Hilalcim ben de biraz manyaklık var daha doğrusu acayip soğuğum sevgilimle
Okuldayken aman okumaya gitti sevgili buldu muhabbeti yapar millet diye zaten çocuğu 1 sene süründürdüm sonrasında da yan yana yürürken bile biri görecek diye ödüm koptu vs derken genel de de rahat değilim bu konuları düşününce ben ne halt yicem diye düşünmekten kendimi alamıyorum kızlar da dalga geçiyor benle hemen rengin atıyor senin diye ama dediğin gibi uyuruz ya en güzeli biz
korkarım aşkımın hiddereeetinden öyle bir şarkı vardı yaa o geldi aklımabombalar beni
hee adam da seni beklerdi zaten onca sene beklemiş kardeş kardeş yatarsınbekle sen hoş benim annem de kaçmış babamdan 20 gün onunki de büyük başarı kitap yazsa ilk gece korkum diye yok satar yani ben çocuk düşünmüyorum vücüüüüdum bozulur
Kızzz 20 gün müAyy napsın ya ben de hep rüyamda kaçıyorum düğünden filan
Ya aslıdna ben de hep öyleydim.
Kimseye bakmazdım bile ..
Ama ne olduysa bizimki geldi aklımı başımdan aldı, kimseyi takmadım bir daha da..
Kork valla ben de korkuyorum
Yazık ne yapacak korkarsam yatacağız mecburen kardeş kardeş ama ben aşarım merak etme turtam
Ama vücudum tam düzgün olmalı o zamana
ben geldimmmm kızlarrrrrrrrrrr
kızlar baya kaynatmışınız maşallah.
Tercüme edemedim ben ama yaa :26:
Bence de al yumurtayla süper oluyor bence hem de çok doyurucuu
Ben çok tırsıyoooorumm ilk gece ve bu yata odası mevzularından benim adam beni semeyecekkkkk
kızlar baya kaynatmışınız maşallah.
ben geldimmmm kızlarrrrrrrrrrr
ben yanlış yazmışım..
varsa yoksa,o oda (yatak odası)= dicektim
Ay abdullahcım ismin çok güzelmiş
Bende Melih
Alıcam inş. en kısa zamanda, ben tam dukan yapamıyorum ama haftada 3 4 gün sırf protein hiç yoktan iyidir...
Korkma kız,ilk geceden
Korkulacak bişi değil merak etme
Holgeldiniz canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?