- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
saol canumseninki çok sosyete ismi amma ben benim gibi kıroooo isterem
Kızlar ya,yatak oda falan düzelttim bugün...
Ne kadar ıvır zırvır vrmış,takmadıgım kopan takıları,eskiyen makyaj malzemelerini hepsini attım.
Avondan bişiler sipariş ettim, yeni makyaj malzemeleri,parfümler ohh...
Ya simli maskara falan gördüm, hiç görmemiştim daha önce kullanan varmı? Alıcam da
ayy bende parfüm manyagıyımdırkullanma kız onları her yerin sim olur güzel değil onlar kullanışsızz
selam kızlar nasılsınızzz..ben bugün diyetime dikkat edemedim maalesef okula yeemke götüremediğim için tüm gün cozuttum.dengesiz oldu şimdide nar yiycem. ama su kesik canım sıkıldı yahuuu bulaşık yıkıycaktım.
Evet celebre alıcam birde bi tane daha vardı ama adını unuttum
Ya bayıldım maskaralara ama almayayım mı?
Çok güzeller ya... :44:
Artık bişi yeme o zaman..
Yarın telafi edersin, bol spor yap...
Ya bende akşama yemeğini yemedim, karnım ac değil ama ya acıkırsam ilerki saatlerde :26:
Kötü bişi olmamasına sevindim deryacım.Merak ettik seni baya
Oğlunda az değilmiş
Çıkıp çıkmama konusunda sen bilirsin,ama burdan ayrılınca almayacagım diyorsan,karar senin...
Kendi ince hallerini düşün,yeme su yemekleri
Geçmiş olsun canım deprem için,
Ayrıca bir problem olmamasına sevindim bekliyoruz senin dönmenii
Balkaymaakkk ya sen de benim gibisin istiyorsun ama icraata koyamıyorsun ,
Ama bak ben geçen hafta hiç kaçamak yapmadım bu haftada dukana başladım eğer sorun doğum gününse doğum günün bitene kadar izinli ol ama tek başına kaçamak yapmazmısın? 70 kilo ol tamam ama birlikte olalım canım
deryaaaaaaa nerdesin geruzekaluuuuuuuuuuuuu seni cok merakk ettik yani ama iyiysen sorun yokistanbul'a grlince bana da ugra bacummmmmmm vaktin olursaa gorusekk bu arada kan ilacı kilo yapmaz kızzzzzzzz ben de kullanıyorum şurupla igne kilo yapar ayrıca anemi kötü bişi bacum dikkat et kalbin durabilir bir anda ben de de var cunkum ordan biliyorum
ayy buda her kilo aldıgında ben cıkcam diyorbence de cok kacamak yapıyorsun bacum ona dikkat etmen lazım hadi dogum gunun vs neyse de bari yiyosan da bi sürrrrü şey yeme az ye bacum
Duymak isteyeceğine emin misin ?
Yediğim cipsleri, çikolatalı, brownileri mi söyleyeyim.
Gece gece yediğim sayısını bilmediğim çiğ köfte dürümleri mi ?
Şekerleri mi ?
Aklıma bile gelmeyen devamını mı Sinemcim ?
Evet celebre alıcam birde bi tane daha vardı ama adını unuttum
Ya bayıldım maskaralara ama almayayım mı?
Çok güzeller ya... :44:
kızlar baya kaynatmışınız maşallah.
ben geldimmmm kızlarrrrrrrrrrr
senin rüyalar da iyiymiş bacumm
olur olur zaten o gün geldi mi vücuda mücuda bakmazlar bence belki sonra bakarlar
hoşgeldin canummmmm
sorma yaa ne kaa utanmazlar gel de oku onca sayfayı
ben yanlış yazmışım..
varsa yoksa,o oda (yatak odası)= dicektim
Ay abdullahcım ismin çok güzelmiş
Bende Melih
Alıcam inş. en kısa zamanda, ben tam dukan yapamıyorum ama haftada 3 4 gün sırf protein hiç yoktan iyidir...
Korkma kız,ilk geceden
Korkulacak bişi değil merak etme
Holgeldiniz canlarım
Kızlar ya,yatak oda falan düzelttim bugün...
Ne kadar ıvır zırvır vrmış,takmadıgım kopan takıları,eskiyen makyaj malzemelerini hepsini attım.
Avondan bişiler sipariş ettim, yeni makyaj malzemeleri,parfümler ohh...
Ya simli maskara falan gördüm, hiç görmemiştim daha önce kullanan varmı? Alıcam da
selam kızlar nasılsınızzz..ben bugün diyetime dikkat edemedim maalesef okula yeemke götüremediğim için tüm gün cozuttum.dengesiz oldu şimdide nar yiycem. ama su kesik canım sıkıldı yahuuu bulaşık yıkıycaktım.
Aynen canım aynennn ben de <ynı durumdaydımm
Ya aslıdna ben de hep öyleydim.
Kimseye bakmazdım bile ..
Ama ne olduysa bizimki geldi aklımı başımdan aldı, kimseyi takmadım bir daha da..
Kork valla ben de korkuyorum
Yazık ne yapacak korkarsam yatacağız mecburen kardeş kardeş ama ben aşarım merak etme turtam
Ama vücudum tam düzgün olmalı o zamana
senin rüyalar da iyiymiş bacumm
olur olur zaten o gün geldi mi vücuda mücuda bakmazlar bence belki sonra bakarlar
hoşgeldin canummmmm
sorma yaa ne kaa utanmazlar gel de oku onca sayfayı
Hç yoktan iyidir ya melek hafta bir iki gün bile yeterliben yanlış yazmışım..
varsa yoksa,o oda (yatak odası)= dicektim
Ay abdullahcım ismin çok güzelmiş
Bende Melih
Alıcam inş. en kısa zamanda, ben tam dukan yapamıyorum ama haftada 3 4 gün sırf protein hiç yoktan iyidir...
Korkma kız,ilk geceden
Korkulacak bişi değil merak etme
Holgeldiniz canlarım
Ya ama neden öle yaptın hani yapmıcaktık Gülçinnnselam kızlar nasılsınızzz..ben bugün diyetime dikkat edemedim maalesef okula yeemke götüremediğim için tüm gün cozuttum.dengesiz oldu şimdide nar yiycem. ama su kesik canım sıkıldı yahuuu bulaşık yıkıycaktım.
Artık bişi yeme o zaman..
Yarın telafi edersin, bol spor yap...
Ya bende akşama yemeğini yemedim, karnım ac değil ama ya acıkırsam ilerki saatlerde :26:
kızlar o zaman listeden çıkmasam ama bu hafta kilo alırsamki öyle olucak gibiiii bana kkızmasanız... yani kilo almak için sadece bu haftalık izinli olsammmm,, sonra söz elimden geleni yapçam... bu hafta hemm şu d. günlerini atlatıyım hemde kendimi toparlıyım... cumartesi pazar da çanakkalee gidiyoruz eşimin iş yeriyle... pazarteesi herşeyi sıfırlayıp tekrar başlıyım... olur mu....
aayyyyy ben bu kadar yemedimmmmm....
Geçe bırakma ama yemeği Melekcim ..
Ya şimdi ye acıkmamak için ya da acıkırsan da dayanabileceğinden emin ol.
Yaa beterin beteri varmış değil mi Özlemcim ?
İddia atıyorum bu hafta ortaya ne kadar kilo alacağım ?
SABAH:
2 Yumuratadan yulaf kepekli omlet,
2 diliim lıght salam,
ÖĞLEN:
Yağsız tuzsuz, baharatlı tavuk sote,
125 gr lıght yoğurt,
AKŞAM:
Adana kebap gibi lıght köfte tarzı bişeyden 2 parça yedim,
1,5 bardak lıght kola (içmezdim ama midem bir bulanıyordu ki sabahtan beri bastırdı biraz ya)
3 lt su,
2 mil lesli yapcam hemen şimdikk
sende bi ne kadar vereceğini bi ne kadar alacağını iddaa ediyosunn....
ama bana cevapvermemişsizzzz
Ben bu Dukandan pek anlamıyorum ama genel olarak dukana uygun sanırım.
Ortasını bulamadım gitti
Olur olur, bu hafta kilo alma izni var o zaman sana ..
sanırım kilo verme gruplarında bir ilk yaşandı...
Biz ikimiz bence kilo alma yarışmasına terfi etmeliyiz ..
Melabaaa.. Ben geldim:)
beni de alin aranizaaavalla bu kullandigim hormon ilaci sayesinde oyle bi istahim acildi ki kendimi tutmama ragmen yine de neler neler yiyorum, yazmaya utaniyorum.. Bugun de menu paylasmicam ama su an form cayi iciyorum onu yazabilirim, ye ye form cayi ic
Biz ikimiz bence kilo alma yarışmasına terfi etmeliyiz ..
Ben de karışık bitki çayı içiyorum.
Onu söyleyeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?