haha evet en azindan ictigimiz caylari yazalim
ular idaresinden gelmiler suyu kesmişler. internetten ödüyoruz sanıyorduk ama olmuyomuş. susuz kaldım.offf yarın bide onla uğraşicimm hemde zaten bu ay sıkışıktım bide bu borçlar birikmiş 150 olmuş.oyy oyyy
ama masalcım 1 günden bişe olmaz değil mi?:18::18:
Ama yarından itibaren yok bana kaçamakk
Ayy aksilik işte ya ..
Susuzluk da zor olur ki ..
Biz ikimiz bence kilo alma yarışmasına terfi etmeliyiz ..
Melabaaa.. Ben geldim:)
beni de alin aranizaaavalla bu kullandigim hormon ilaci sayesinde oyle bi istahim acildi ki kendimi tutmama ragmen yine de neler neler yiyorum, yazmaya utaniyorum.. Bugun de menu paylasmicam ama su an form cayi iciyorum onu yazabilirim, ye ye form cayi ic
Ben de karışık bitki çayı içiyorum.
Onu söyleyeyim bari
bugün yediklerimi yazamiycam maalesef utandığım ve iştahınızı artırmak istemediğim için ama regl olucam 3-4 güne ve acayip canım tatlı
bişeler istemişti.ama yarın ve cumaya kadar böyle olmayacak sporumla yediklerimle telafi edicem..
selam kızlar
bugun çok kaçamak yaptım bana bısı oldu tutamıorumm kendımı yaaaaaaaaaaaaaa
ama reglım y aklasıo oondan sebep olabılır herhalde
kızlar bence diğer takımlar bize birşeyyy yaptııı... iştah açıcı büyü falan mı yaptılar acabaa..... bu ne böleeee....
hahaha aynen yaama bu bahane degil artik tutucaz bogazimizii
bana da yok
selam kızlar
bugun çok kaçamak yaptım bana bısı oldu tutamıorumm kendımı yaaaaaaaaaaaaaa
ama reglım y aklasıo oondan sebep olabılır herhalde
kızlar bence diğer takımlar bize birşeyyy yaptııı... iştah açıcı büyü falan mı yaptılar acabaa..... bu ne böleeee....
Günaydınnn kızlarr,
24.10.2011 Mesaj sayımları:
Hulk: 38
Maviyeşil :2
bugüngünlerdenaralık: 8
Elmalıturta: 31
Mütedeyyin: 40
Balkaymak: 10
Eskibirmasal:72
ysfmir: 1
ferdici:1
triptofan:3
elisya: 6
ırras: 1
Aceleyle yazdım kızlar yoğunlaşmadan hepsi bitsin diye k.bkmayın yanlış varsa eğer...
günaydın canlarum ayy kızlar dün gece acaip igrenc rüyalar gördüm size de anlaticigimmmmmmm önce uzun zamandır almak istediğim bir palto var maaş zamanını bekliyorum onu yaslı bir kadın giyiyordu aynısını nasıl güzel olmus mu dyordu bana da tam yaslı isi diyordu ay bayılazaaaaaktım yaneeee
sonacıma ikincisi falcı bir arkim var benim bana fal bakıyor benimki için diyoki hayatında baska biri var sen bunla olmıcan kızda mavi gözlü bu arada benimde gözlerim mavi vb şeler diyo ben krize giriyorum tabiiiii
ayy acaba iki gündür kafayı o paltoya ve asansör aşkumun ne halt ettiğine çok taktım da ondan mı gördüm böle abuk subuk şeler diyorum
günaydın canlarum ayy kızlar dün gece acaip igrenc rüyalar gördüm size de anlaticigimmmmmmm önce uzun zamandır almak istediğim bir palto var maaş zamanını bekliyorum onu yaslı bir kadın giyiyordu aynısını nasıl güzel olmus mu dyordu bana da tam yaslı isi diyordu ay bayılazaaaaaktım yaneeee
sonacıma ikincisi falcı bir arkim var benim bana fal bakıyor benimki için diyoki hayatında baska biri var sen bunla olmıcan kızda mavi gözlü bu arada benimde gözlerim mavi vb şeler diyo ben krize giriyorum tabiiiii
ayy acaba iki gündür kafayı o paltoya ve asansör aşkumun ne halt ettiğine çok taktım da ondan mı gördüm böle abuk subuk şeler diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?