Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ular idaresinden gelmiler suyu kesmişler. internetten ödüyoruz sanıyorduk ama olmuyomuş. susuz kaldım.offf yarın bide onla uğraşicimm hemde zaten bu ay sıkışıktım bide bu borçlar birikmiş 150 olmuş.oyy oyyy

bugün yediklerimi yazamiycam maalesef utandığım ve iştahınızı artırmak istemediğim için ama regl olucam 3-4 güne ve acayip canım tatlı bişeler istemişti.ama yarın ve cumaya kadar böyle olmayacak sporumla yediklerimle telafi edicem..

haha evet en azindan ictigimiz caylari yazalim

Ama yarından itibaren yok bana kaçamakk

Ayy aksilik işte ya ..
Susuzluk da zor olur ki ..

selam kızlar
bugun çok kaçamak yaptım bana bısı oldu tutamıorumm kendımı yaaaaaaaaaaaaaa

ama reglım y aklasıo oondan sebep olabılır herhalde

Biz ikimiz bence kilo alma yarışmasına terfi etmeliyiz ..

Ben de karışık bitki çayı içiyorum.
Onu söyleyeyim bari

selam kızlar

kızlar bence diğer takımlar bize birşeyyy yaptııı... iştah açıcı büyü falan mı yaptılar acabaa..... bu ne böleeee....

Aferin bizee ..

selam kızlar

Yok artık birileri de ben kaçamak yapmadım diye gelsinn ..

kızlar bence diğer takımlar bize birşeyyy yaptııı... iştah açıcı büyü falan mı yaptılar acabaa..... bu ne böleeee....

Halimize bak ya şaka gibiyiz resmenn ..

ben geldim çokk yorgunum eksik tamamlıyorum ne kadar tamamlanıyor denebilirse tabi ama olmuyor bitmiyor...
çok yoruldum üff yaa

Günaydınnn kızlarr,

24.10.2011 Mesaj sayımları:

Hulk: 38

Maviyeşil :2

bugüngünlerdenaralık: 8

Elmalıturta: 31

Mütedeyyin: 40

Balkaymak: 10

Eskibirmasal:72

ysfmir: 1

ferdici:1

triptofan:3

elisya: 6

ırras: 1

Aceleyle yazdım kızlar yoğunlaşmadan hepsi bitsin diye k.bkmayın yanlış varsa eğer...

Günaydın

Dünkü menüm

Sabah

Yumurta-Domates-Peynir-1 dilim ekmek

11:de keşkül

Ölğle

Kızartma tavuk-pırasa

Akşam

Patates yemeğinin birkaç patatesi-yoğurt-çorba

Dğn spor yapamadım 2 saat ütü yaptım malum dün ütü günümdü.

gün içinde2-3 litrre arası suşekerzi çay-kahve ve yeşil çay içtim

günaydın canlarum ayy kızlar dün gece acaip igrenc rüyalar gördüm size de anlaticigimmmmmmm önce uzun zamandır almak istediğim bir palto var maaş zamanını bekliyorum onu yaslı bir kadın giyiyordu aynısını nasıl güzel olmus mu dyordu bana da tam yaslı isi diyordu ay bayılazaaaaaktım yaneeee

sonacıma ikincisi falcı bir arkim var benim bana fal bakıyor benimki için diyoki hayatında baska biri var sen bunla olmıcan kızda mavi gözlü bu arada benimde gözlerim mavi vb şeler diyo ben krize giriyorum tabiiiii

ayy acaba iki gündür kafayı o paltoya ve asansör aşkumun ne halt ettiğine çok taktım da ondan mı gördüm böle abuk subuk şeler diyorum

eline sağlık canum ben aşmışım kendimii maşallah bana

Allah hayırlaar çevirsin canım ne diyim

Benim de gözümün kaldığı bir palto var ama kilo verip alcam dedim kendime ödül koydum bekliyorum kış biter ama neyse

Gunaydin kizlaarr.. Kacamak yapmiyoruz bugün dimi, bogazimizi tutuyoruzz dünü telafi etmemiz laziimm

bence bilincaltinla ilgili canim anlam yuklemene gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…