fiyatları ne kadar ki çok pahalı değilse al dene o zaman ama pahalıysa alma derim ben ayrıca akşam yemegini de simdi yiyebilirsin çok gec bir saat değil sonra çok acıkırsın o daha kötü olur yada yemek yemek istemiyorsan salata yap şimcük fındık ceviz falan öle bişiler atıştır
cnm ben elite in 6 kat uzun gösteren maskarasını kullanıyorum... inanılmaz güzel yapıyor... benim kirpiklerim çok sık ve uzun değil ama bu maskarayı sürünce çok güzel duruyor...
Hç yoktan iyidir ya melek hafta bir iki gün bile yeterli
Ya ama neden öle yaptın hani yapmıcaktık Gülçinnn
Geçe bırakma ama yemeği Melekcim ..
Ya şimdi ye acıkmamak için ya da acıkırsan da dayanabileceğinden emin ol.
Yaa beterin beteri varmış değil mi Özlemcim ?
İddia atıyorum bu hafta ortaya ne kadar kilo alacağım ?
Biz ikimiz bence kilo alma yarışmasına terfi etmeliyiz ..
kızlar bence diğer takımlar bize birşeyyy yaptııı... iştah açıcı büyü falan mı yaptılar acabaa..... bu ne böleeee....
Allah Allah takimcana cozuttuk iyi mihepimiz kacamak yapmisiz
Aferin bizee ..
Yok artık birileri de ben kaçamak yapmadım diye gelsinn ..
Halimize bak ya şaka gibiyiz resmenn ..
Ben kaçamk yapmadım mesela..
Arkadaşlar herşeyden önemlisi takım için mi zayıflıyoruz ya, kendimiz için yapıyoruz bunu...
Takıma bişi oldugu yok..Herkes kaçamak yaptım deyince, bizde kızmayınca durum bu oldu.Herkes birbirinden göre göre, nede olsa bişi denmiyor diye,aldı başını gitti.
Azıcık tutun su bogazınıza da istediğimiz kiloya inenlim...
KIzmayın bana acı gercekleri yazdıgım için
semine hoşgeldin canım..
Aralık sende hoşgeldin
Allah hayırlaar çevirsin canım ne diyim
Benim de gözümün kaldığı bir palto var ama kilo verip alcam dedim kendime ödül koydum bekliyorum kış biter ama neyse
Gunaydin kizlaarr.. Kacamak yapmiyoruz bugün dimi, bogazimizi tutuyoruzzdünü telafi etmemiz laziimm
bence bilincaltinla ilgili canim anlam yuklemene gerek yok
Günaydın kızlarr ..
Kızlar bu yeme olayı sanırım mevsimsel
Kışa girdiğimiz için vücut yağlanmak istiyor kendini korumaya alıyor.Tutun kendinizi.
Benimde canım hep yemek istiyor ama zor zaptediyorum
ben de su basenlerim azıcık zayıflasa nassı pantalonlar alcam da işte
bence de canım bu aralar zatü kafam cok karışık çok özeniyorum valla hiçbir şeyi takmayan herşeyi oluruna bırakan insanlara ben yapamıyorum kafamın için 40 tilki 41. yer açmaya calısıyorum.
günaydın hilaliiiiiiiiimmmm
evet bence de mevsimsel zaten kışın hep kilo alınır yaa vücut ısısını korumak vs içüün yağlanmak isteor terbiyesizzzzzz
ben de su basenlerim azıcık zayıflasa nassı pantalonlar alcam da işte
bence de canım bu aralar zatü kafam cok karışık çok özeniyorum valla hiçbir şeyi takmayan herşeyi oluruna bırakan insanlara ben yapamıyorum kafamın için 40 tilki 41. yer açmaya calısıyorum.
günaydın hilaliiiiiiiiimmmm
evet bence de mevsimsel zaten kışın hep kilo alınır yaa vücut ısısını korumak vs içüün yağlanmak isteor terbiyesizzzzzz
Ben de yapmadımmm...
Dün gece karnım tuhaf tuhaf sesler çıkardı valla aç da değildim ama midem boş gibi ses çıkıyorduu,
Ama yemedim hiç bir şey tam gaz devammm...
ben dün yarım ekmek balık mideye indirdim sölemesi ayıptırama balık isteordu canım çok feci ya iyi geldi
Onun için napicizzzzz
Yemicizzzzz
Ya evet verelim de ciciler biciler alalım yaaa çok güzel kıyafetler varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?