Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın canlarımmmm öyle yorgunum ki ya dün istanbula gelir gelmez eve gittim üstümü değişip yatıcaktımki işyerinden aradılar nerdesin gelmiyomusun diyeeeee çıldırdımmm zaten 3 gündür 7 saatlik uykuyla duruyodumm düğün falan derkennn baya yoruldummm gezdim dolaştımmm bol bolll oynadımmm
yediklerime gelince ahhh ahhhh heç sormayın baya bi cozuttummmm kilo aldım ama kaç kilo oldum bilmiyorummkorkudan tartıya çıkamıyorummm vücudum şiş onu biliyorum ama çünkü ayakkabı falan olmuyooo

halada uykum var sabahta geç geldim uyuya kaLMIŞIMMM patron diyoo müdürüm hoşgeldinizzz bende dedim dün çağırmasaydınız dinleneydimmmm aynı saatimde gelirdimm biliyosunuz salı günü gelcem ne diye arıyosunuz ki dedimmm sustuu :neyse olan olduuuu şimdi eski düzenime dönmem lazımmmmmm

Yok pahalı değildi, 15 lira falandı..

cnm ben elite in 6 kat uzun gösteren maskarasını kullanıyorum... inanılmaz güzel yapıyor... benim kirpiklerim çok sık ve uzun değil ama bu maskarayı sürünce çok güzel duruyor...

arastırayım bi ...

Hç yoktan iyidir ya melek hafta bir iki gün bile yeterli

Ya ama neden öle yaptın hani yapmıcaktık Gülçinnn

Bencede hiç yoktan iyidir...

Ya ben normalde 7 de bitiriyorum yemeği ama bugün ne yapacagımı bilemediğim için kaldı işte...

Biz ikimiz bence kilo alma yarışmasına terfi etmeliyiz ..

oh oh... zayıflama grubumu burası yoksa kilo alma grubumu

Yediniz bari söylemeyin, zaten zor tutuyorum kendimi.Sizi görünce iyice cozutucam

Kızlar bu yeme olayı sanırım mevsimsel

Kışa girdiğimiz için vücut yağlanmak istiyor kendini korumaya alıyor.Tutun kendinizi.

Benimde canım hep yemek istiyor ama zor zaptediyorum

kızlar bence diğer takımlar bize birşeyyy yaptııı... iştah açıcı büyü falan mı yaptılar acabaa..... bu ne böleeee....

Allah Allah takimcana cozuttuk iyi mi hepimiz kacamak yapmisiz

Aferin bizee ..

Yok artık birileri de ben kaçamak yapmadım diye gelsinn ..

Halimize bak ya şaka gibiyiz resmenn ..

Ben kaçamk yapmadım mesela..

Arkadaşlar herşeyden önemlisi takım için mi zayıflıyoruz ya, kendimiz için yapıyoruz bunu...

Takıma bişi oldugu yok..Herkes kaçamak yaptım deyince, bizde kızmayınca durum bu oldu.Herkes birbirinden göre göre, nede olsa bişi denmiyor diye,aldı başını gitti.

Azıcık tutun su bogazınıza da istediğimiz kiloya inenlim...

KIzmayın bana acı gercekleri yazdıgım için

Bende yapmadım

Ben de yapmadımmm...

Dün gece karnım tuhaf tuhaf sesler çıkardı valla aç da değildim ama midem boş gibi ses çıkıyorduu,

Ama yemedim hiç bir şey tam gaz devammm...

Allah hayırlaar çevirsin canım ne diyim

Benim de gözümün kaldığı bir palto var ama kilo verip alcam dedim kendime ödül koydum bekliyorum kış biter ama neyse

ben de su basenlerim azıcık zayıflasa nassı pantalonlar alcam da işte

Gunaydin kizlaarr.. Kacamak yapmiyoruz bugün dimi, bogazimizi tutuyoruzz dünü telafi etmemiz laziimm

bence bilincaltinla ilgili canim anlam yuklemene gerek yok

bence de canım bu aralar zatü kafam cok karışık çok özeniyorum valla hiçbir şeyi takmayan herşeyi oluruna bırakan insanlara ben yapamıyorum kafamın için 40 tilki 41. yer açmaya calısıyorum.

Günaydın kızlarr ..

günaydın hilaliiiiiiiiimmmm

Kızlar bu yeme olayı sanırım mevsimsel

Kışa girdiğimiz için vücut yağlanmak istiyor kendini korumaya alıyor.Tutun kendinizi.

Benimde canım hep yemek istiyor ama zor zaptediyorum

evet bence de mevsimsel zaten kışın hep kilo alınır yaa vücut ısısını korumak vs içüün yağlanmak isteor terbiyesizzzzzz

Onun için napicizzzzz

Yemicizzzzz

Ya evet verelim de ciciler biciler alalım yaaa çok güzel kıyafetler varrr

Ben de yapmadımmm...

Dün gece karnım tuhaf tuhaf sesler çıkardı valla aç da değildim ama midem boş gibi ses çıkıyorduu,

Ama yemedim hiç bir şey tam gaz devammm...

ben dün yarım ekmek balık mideye indirdim sölemesi ayıptır ama balık isteordu canım çok feci ya iyi geldi

Ayyy evet ya balkaymak canım benim kaç gündür diyorsun doğum günüm diye de turta yazmasa hiç jeton düşmeyecekti bende

Canım benim doğum günün kutlu olsun nice yaşlara erişmen dileğiyle canımm, yeni yaşında hedef kilon ulaşman dileğiyle hemideee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…