Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gülçin burdasınnn ya benim menüye bişi demedin olmuş mu ?
Dünki yediklerim

canım gördüm dün pek keyfim yoktu o yüzden yazamadım. kız dün zaten adamakıllı tek menü senindi. hepimiz dökülmüştük kaçamaktan. bugün nasıl ne var akşam menüde.

canım gördüm dün pek keyfim yoktu o yüzden yazamadım. kız dün zaten adamakıllı tek menü senindi. hepimiz dökülmüştük kaçamaktan. bugün nasıl ne var akşam menüde.

Bugün sabah aynı ,

Öğlen hazır hindi döneri ısıtıp attım çantaya lıght küçük kutu yoğurrt

Akşam da ya döner yerim ya da köfte yaparım

3 lt de su olur heral de iyi mi ?

siz de aynı evin içinde oturup iki ayrı bilgisayardan birbirine sanki çok uzaklarmış gibi birbirlerinden aşk şiirleri vs yazan çiftlerdenmisiniz yoksaa sanal facia yahuu

yok canım biz ayrı şehirlerde böyleyizz...yanyana olunca bilgisayarın yüzüne kim bakarr. off off 3 hafta oldu özledim kocamı yaa regl olmama da az kaldı inşallah olmam pazartesiden önce.

Bugün sabah aynı ,

Öğlen hazır hindi döneri ısıtıp attım çantaya lıght küçük kutu yoğurrt

Akşam da ya döner yerim ya da köfte yaparım

3 lt de su olur heral de iyi mi ?

süper canım tabi köfte hazır değilse. hazır köfte bende yediğim olmuştu ama içinde bazılarının ekmek patates nişastası galeta vs oluyor.annen yaptıysa o güzel olur ama.

yok canım biz ayrı şehirlerde böyleyizz...yanyana olunca bilgisayarın yüzüne kim bakarr. off off 3 hafta oldu özledim kocamı yaa regl olmama da az kaldı inşallah olmam pazartesiden önce.

o zaman normal canım kimisi var abartıyor da facede görüyorum aynı evdeler karsılıklı oturup yok kocamı cok seviyorum yok karıma ölüyorum o kadar seviyorsan adam dibinde nette ne isin var

Hilal ne oldu yine size ya? Acaba bu üzüntü tek taraflı mı? Ben seninde enişteyi kızdırdıgını düşünmeye başladım

Hem orda onun psikolojisi ne halde bilemeyiz ki.. Birşeyleri isteyerek yapmıyordur,eminim..

ayyyyy bayılazaim kızlar bildigini öküz gibi yedim bugün akşam sporada gidemicem szice evde ne gibi sporlar yapıp eriteblirim yada sitede yürüyüş mü yapsam yarım saat falan olabilür evet spor yaocam diye güvendim yedim ama işim çıktı akşama yapamıcam ay bayılazaimmmmmmmm yarından sonraaa deli gibi bir rejime baslıyorum her aksam menü paylascigimmmmmmmmmmm görüceksinizzzzzzzzzzzzzzzzzz hıhhhhh

Görelim bakalım

Görelim bakalım

göriiiciksinizzzz donusum muhtesem olacakk neyseki saat erken evmiz 7. katta asansör kullanmam mesela sonra hatta 14. kata kadar cıkar inerim 2 defa evet mantıklı tabi ya blok 14 katlı 14. kata kadar cıkıp inicigm sonra da evde sopa hareketleri yapiiiiiiciiiiiiiigiiiiiiiiiiimmmm

Son düzenleme:

Ayy bitmeyecek gibi geliyor artık.
Belki çok abartmıyoruz ama ben çok kolay kırılıyorum fazla hassasım sonra geçmiyor hemencecik.

Ohh ohh ..
Ne güzel bir akşam olacak desene.

hilalim sana noldu dha elma şekerlerin yeni geldiydi.....

Özlemcim nazar mı değdi ne oldu.
Ben regl dönemimimdeyim onları oralar stresli derken hiç bir şey yoktu sabah bir anda tartışarak uyandık.
Baya da uzun sürdü, sonuç olumlu ama ben yorgunum ..

Neyiniz var fıstık ?

Ne oldu ki ?

Fazla iyidik bu sıralarda bulduk hemen bir şey.
Baya uzun sürdü ama ..

eşimle face de çetleşiyorum.. he heee bi heyecan olsun didimm..

Ne güzel işte heyecan katmışsınız ..

Bu sıralarda ben de okuyorum ama her şeye yorum yazamıyorum.

Tabiki tek taraflı değil Melekcim.
Hiç bir zaman tamamen onu suçlamıyorum zaten, ikimizin de mutlaka var hatalı olduğu konular.
Ben üzülünce ne kadar üzüldüğünü de görüyorum ama ben de çok hassasım son günlerde ve uzafık şeyleri bile kaldıramıyorum ki.
Hep uzaklık işte, artık sürekli birbirimize patlıyoruz.
3 Ayı geçmiş görüşmedik ..

Leslie ile takılabilirsin.
Tae bo da güzel gider.
Paylaş paylaş.
Ben de düzene giriyorum bugünden itibaren.

Eğer evde spor imkanın yoksa,bu söylediklerin mantıklı yap bencede

Uzaklık işte...
Bizde böyleydik, birbirmizi görünce hemen yumuşardık..

Aman takma sende, boşveeeer

Eğer evde spor imkanın yoksa,bu söylediklerin mantıklı yap bencede

Uzaklık işte...
Bizde böyleydik, birbirmizi görünce hemen yumuşardık..

Aman takma sende, boşveeeer

Biliyorum görünce bir şey kalmıyor ama bu şekilde bir yerde kopabilir Melek.
Nereye kadar ki ..
Neyse bakalım bu sefer de geçti, benim üstümde acayip bir yorgunlukla ..

Kızlar ben cıkıyorum.Spor yapıp,dersin başına gecicem hemen...

Üşüttüm herhalde bide, dikişlerim falan cok agrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…