sende eksiklik öyle bişeyle alakası yok dedi defalarca özür de diledi bi daha olmucak dedi... ama ben kabul etmedikçe böyle demeye başladıç.. dediğiniz gibi bencede beni korkutmaya çalışıyor... annesi yengeme oturmaya gelcekti öğlen... ara söyle boşanıyoruz gelme de dedim... bakalım arıcak mı?
Ya ne oldu bizim takıma hayret birşey kimsecikler uğramaz oldu ama yaa
hakkaten nerdesinizzzzzzz uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Gittikçe sakinleşiyoruz ben de bakıyorum kimse yok ee bakıp çıkıyorum.
Ben de aynısını yapıyorum valla yoksa sakin geçiyo günler ama muhabbet etcek kimse olmuyor kii
Hakikaten nazar dedi bize kimse gelmiyor artık
Benim denetim bitti
Hemen dünkü menümü yazayım
Dün sabah:
Sıcak sıcak bir kase çorba ve bir dilim ekmek
Öğle
Çorba-Cacık-Rosto köfte-Püre-İncirli Muhallebi-Fırın Makarna
Bendeniz
Yoğun karbonhidratlı bu menüden
Rosto köfte 2 adet-Cacık ve hakkımı fırın makarnadan yana kullandım diğerlerini yemedim
Akşamda
Bir kaç köfte yedim
Sporu yapamadım uyuyakalmışım
[SUB][/SUB]
Kimse girmiyor.
Kaçamaklar havada uçuşuyor ne olduk anlayamadım valla ..
Afiyet olsun ..
problemli bir şey yok.
Kabızlık problemin vardı sanırım halledebildin mi ?
bizde yeni ofise gectik beni grafik odasına attılar ya simdilik dediler ama nasıl olcak ki ben genel koordinatorun asistanıyım sürekli yanında olmam lazım sonucta dk bası adam bisi söleor bisi yap deor habire yanına mı gitcem el mi açıcam burda da inter koruması vara caip şu an yazdıklarımı okuyor bile olbilirler ahhahahahaha
[SUB][/SUB]
Kimse girmiyor.
Kaçamaklar havada uçuşuyor ne olduk anlayamadım valla ..
Afiyet olsun ..
problemli bir şey yok.
Kabızlık problemin vardı sanırım halledebildin mi ?
et miii ay her gün olsa hergün yerimmmmmm kız deme öyle aslında atakta kilo vermen lazım amaa bilemedimmmHilal ya benim bugün atak son ama devam etmeyi düşünmüyorum ama kaçamak yok tabi ki ama ne biliyim ben böyle hasta gibi oluyorum et yiyemiyorum midem bulandı valla ya üf kendime işkence ettim 4 gündür bir gr.oynamadı üstelik
bizde yeni ofise gectik beni grafik odasına attılar ya simdilik dediler ama nasıl olcak ki ben genel koordinatorun asistanıyım sürekli yanında olmam lazım sonucta dk bası adam bisi söleor bisi yap deor habire yanına mı gitcem el mi açıcam burda da inter koruması vara caip şu an yazdıklarımı okuyor bile olbilirler ahhahahahaha
Hilal ya benim bugün atak son ama devam etmeyi düşünmüyorum ama kaçamak yok tabi ki ama ne biliyim ben böyle hasta gibi oluyorum et yiyemiyorum midem bulandı valla ya üf kendime işkence ettim 4 gündür bir gr.oynamadı üstelik
Yok yemedim zaten
Aaa kabızlık olmazmı maalesef aynı sabah giydiğim pantolon sıkmaya başladı şişkinlikte var
Ben kendimi bildim bileli böyleyim alıştım artık
Turti ya sen baya kilo vermişsin nasıl verdin ? Neler yaptın ne kadar zaman da verdin ?
Ben de saf protein denemiştim hatırlıyorsan kendimi çok kötü hissediyordum ama gram oynamaması hiç normal değil Sinemcim.
Ayy dikkatli yaz Turtam.
Amanın ben de utandım şimdi dikkat edelim yazdıklarımıza.
Çok kötü ya.
Ben de bir kaç gündür iyi değilim de şiştim iyice.
et miii ay her gün olsa hergün yerimmmmmm kız deme öyle aslında atakta kilo vermen lazım amaa bilemedimmm
yazdıklarını okuyosaaa boşaaa okumasın çok merak eyiiii değildirrr hehehee uzaktan bakmasın yaw gelsin oda katılsınnnnn bak nede güzel insanlaştırıyoz programları bilem
Ben de saf protein denemiştim hatırlıyorsan kendimi çok kötü hissediyordum ama gram oynamaması hiç normal değil Sinemcim.
Ayy dikkatli yaz Turtam.
Amanın ben de utandım şimdi dikkat edelim yazdıklarımıza.
Çok kötü ya.
Ben de bir kaç gündür iyi değilim de şiştim iyice.
ergenekon olayı gibim bütün sırlamız açığa çıkarmış benim yüzümden
dimii yaa bence de
Çok utanırım ya erkekler okusa şurada konuştuklarımızı ..
Neler konuşmuyoruz ki :26::26:
Ya bu arada ben kilo almışım ama inceliyorum hızla.
Yalnız bir sorun var nedenini çözemedim.
3 hafta önce cuma günü 99 cm olan basenim dün akşam 95-95.5 arası çıktı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?