Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Masal cook saol tatlim vermisin listemizi paylasima

bu arada ise alindim :)

Tebrik ederimm
İnan çok sevindim.
Hangi sektör ?
Umarım çok mutlu olursun işinde.

Liste için rica ederim de şöyle bir yorum vardı paylaşım alanınca.
Ben mazun olan arkadaş bildirim yapmadığından kişi sayısına almadım onu.
Daha önceden 5. takımda da bu şekilde yapmıştık.
Ama kişi sayısına dahil etmemiz gerektiğini yazmış bir arkadaş paylaşım alanında.

cok saol cnm bende cok sevindim.
Hemsireyim ben :) isim var ama is degistirmem gerekiyordu, nihayet icime sinen güzel bi yer bulabildim.

Valla onu bilmiyorum tatlim, püsküüt bilir. bencede dahil edilmemesi gerekiyor, ben hesaplasam bende dahil etmezdim.
neyse sonucumuz muhtesem zaten bisey fark etmez :)))

Her şey gönlünce olsun
Çok mutlu olursun yeni işyerinde inşallah ..

Cidden harikasınız .
Bizim bütün toplam sanırım sizin ortalamanız kadar etmiyor

Her şey gönlünce olsun
Çok mutlu olursun yeni işyerinde inşallah ..

Cidden harikasınız .
Bizim bütün toplam sanırım sizin ortalamanız kadar etmiyor

takimima azim geldi bu hafta, herkeste bi detokslar, elma diyetleri...
bayram yaklasiyor ya herkes memlekete citi piti gitmek istiyor :))

datlum ya sen 80 denmı dustun bu kıloya helall olsunnnnnnnnnnnnn

hayır aslında 86'dan düştüm ama buraya başladığımda 80 kiloydum :18::18:

Evet bence de ben de sporun etkisini çok gördüm ama maşallah 5 6 ayda sen bay hızlı vermişsin ya

[/B]

evet saol canum birde yerleşmemişti cogu kilom ondan hızlı gitti ama şimdi yerleşen uzun senelerdir bende olan kiloları veremiyorum 2 ayda ancak 2 kilo verdim yani

Bize de ne odluysa başta ben olmak üzere toplu yemek katliamları yapıyoruz.
Yok yok düzelecek bu iş artık, böyle olmaz ..

insallah cnm...
ama kaptan hanim hic yakisiyor mu :) örnek olman lazimm.
saka maka bende gecen hafta baya bi cozuttum moral bozukluguyla
ama 2 gün ayran detoksuyla toparladim hatta eksiye düstüm.

insallah cnm...
ama kaptan hanim hic yakisiyor mu :) örnek olman lazimm.
saka maka bende gecen hafta baya bi cozuttum moral bozukluguyla
ama 2 gün ayran detoksuyla toparladim hatta eksiye düstüm.

Valla aylardır hiç kaçamak yapmıyordum.
Tabi kaçamak yapmayınca gönül rahatlığı ile kaçamak yapanlara bunları gösteriyordum.
Eee şimdi kendim yapınca bir şey de diyemiyorum.
Benim de aynen öyle moral bozukluğu ile resmen ne yediğimi bilmeden yiyorum ama toparlanma zamanı geldi.
Ayran detoksu nasıll ?

slm kızlar ben geldim... neler oldu dün neler anlatçaklarım var size...biraz geçmişe bakıym...

Son düzenleme:
kızlar ya çok özür dilerim... dünden beri anca kendime geldim yataktan bile yeni kalktım diyebilirim.... geç kaldım sanırım ama dün sabah 75.9 dum bu sabah tartılamadım...

cnm baslik var sitede orda detayli yazili hersey
sabahlari 1 dilim kepek ekmek, bi yumurta bolca domates ve salata
sonra her 2 saatte bi soguk ayran corbasi ( 4 kasik nohut, 4 kasik bulgur, 4 kasik yesil mercimegoi hasliyorsun, 2 tane salataligi rendeliyorsun, yogurda karistirip diledigin kdr su atiyorsun icine)

Konuşuyoruz şu an Sinemcim ama gelince belli olur net.
Ben bu sıralarda pek iyi değilim.
Onun da etkisiyle ciddi şeyler konuşmamaya çalışıyoruz pek.

Siz ne durumdasınız iyi misiniz ?

İyiyiz ya biz de olağan bir küs bir barışık geçiyor zaman olağanüstü bir durum yok,

Ama ben de artık zamanın gittikçe yaklaştığının farkındayım kilo vermem lazım benim o yüzden kilo ver sporunu yap vücut o askerden gelene kadar anca kendine gelir zaten bu hızla anca veririm

Sen neden iyi değilsin bakıyım ?

selam kızlaarrr....ne var ne yok. ben bugün neler yedim bi yaziymmm

sabah 1 kupa kahve

2 dilim ekmek 1 köfte

aaa bu kadarmış yaa başka bişe yemedim miii. yedimde hatırlamıyor olabilir miyimmm. vallaha yememeişim. hemen yemek yemeye gideruuummm

masalcım melek mesaj attı daha yeni. internet bağlantısı gitti demiş. hallolmazsa haber göndercek haftaya cumaya kadar.bildirim yapmış mıydı bugün?

Son düzenleme:
kızlar dün annesine haber vermemiş öncelikle annesi geldi... ben anlattım böyle böyle küsüm senin oğlunla boşanmayı düşünüyoruz hatta diye ben anlattım... benim kayınvalidem iyidir saolsun arkadaş gibiyiz...o güldü anlattıklarıma falan son ra akşam bize gelin dedi... benimde çok canım sıkkındı olur dedim neyse akşam oraya gittik.. bu arada annesine o siteleri gösterdim bak ne kadar iğrenç şeyler falan dedim... haklısın kızmakta ama bu yüzden boşanılmaz falan dedi oda.. inttende araştırdım biraz erkeklerin yorumlarını falan okudum...hepsi bütün erkekler bakar onlara falan diyor... hatta bi yerde 2 tip erkek vardır diyor... 1 bu sitelere bakanlar 2 baktığını inkar edenler gibi...
neyse akşam oraya gittik orda konuşmuyorum onla pek...orda iş arkadaşları arada odadan...bekar 2 tane çocuk... konuşurken çocuk telefonu birine verdi kız sesi...
bende dikkat kesildim tabi... bizimkinni hiç kız arkadaşı yok normalde... kıza inş başka sefere başka bi organizasyon yaparız hep beraber falan dedi... sonra hemen ben bi törehanla konuşuyum dedi eşim diğer çocuğu istedi kızdan... oda dikkatimi çekti kızla konuşmayı uzatmadı... neyse telefonu kapattı annesi babası kardeşi falan da yanımızda... ben dedim sen 2 . kimle konuştun dedim... filiz diye bir kız dedi.. işyerinden onlar bugün yemeğe gittiler bölümce dedi... senide çağırdılar heralde dedim... hı evet falan ama ne gitçem dedi... bende sen git git bende annemlere gidiyorum artık dedim... zaten tutamadım kendimi ağğlamaya başladım... babası bu sefer ne var onda arkadaşı olabilir normal bişiy dedi bende bi tek o değil dedi ama ağlıyorum... çıktım kapıy gidiyorum diye... herkes dur falan diyo... ayakkabı giydimtam gidicem eşim aaldı kucağına geri içeri soktu... babası aldı beni mutfağa gitti bilmediğim ne var söyle banad dedi.. bende anlattım herşeyi...bu seferde haklısın ama konuşma yolun bu olmasın falan dedi..bahadırın senden başka hiç kız arkadaşı olmadı dedi.. bi seni sevdi senlede evlendidedi...gerçi bunları biliyorum zaten... neyse sakinleştik biraz çıktık eşimle eve gidiyoruz... yolda o çocukları aradı... niye beni arayaıp o salak karıya veriyosunuz yengenizle aramı bozuyosunuz akşam akşam dedi...o salak karıya demesi zaten o kızı benim için orda bitirdi... çocukdaözür dilemiş düşünemedik özlem ablayla biz konuşalım falan demiş.. kızla normalde dalga geçiyolARMIŞ HEP SALAK BU FALAAN DİYOLARMIŞ BİLMİYORUM ARTIK...
eve geldik başladı bu bavul toplamaya... bende dedm hem suçlusun hem güçlü... oturdum ağlıyorum.. geldi booşansan daah mı mutlu olcan ananın babanın evinde burda daha mutlu değilmisin filan dedi.. oda ağladı... sonra sarılldı bana... bende sarıldım... niye bavul topluyosun dedim... çok yıprsandım artık dedi.. intihar etçem nnerdeyse falan dedi... böle işte... şimdi boşanmak istemiyorum çünkü daha çok sevceğim hatta sevilceğim birini böyle bulamam... artı bütün erkeklerin baktığına bende inanıyorum... ama bu kadar olaydan sponra o bakarken 2 kere düşünür artık sanırım.. o da çok ağladı...

balkaymaamm bakarlar yaa bakmışlardır yada bakacaklardır. erkeklerin nefsi bizden 9 kat daha fazla. ve bunu tv de 1 uzman da söyledi cnn de. dini açıdan da öyle . erkeğin hormonları farklı çalışıyor.çağımızın şeytanı internet elinin altında ulaşması kolay ve biranlık hata işte meraktandır.seni sevmediğinden değil. senin güven duygun zedelendi artık onu pc başında gördükçe cinlerin tepene çıkacak. ama sevgisine güveniyorsan doğru olan bu. bence bu zmaanda kaçış yok bu sitelerden aman gerçekğini yapmasında aldatmasında izlesin napalım yaa.bide sen bu huyundan vazgeçene kadar belki yine yakalarsın ses çıkarma izlediğini görsende madem boşanmayacaksın bundan sonra yasak koyupta gizli gizli izlemesine ve yasağın cazibesine kapılmasına izin verme. bi süre sonra midesi bulanıp izlemeyecektir. bide bu bence birkaç kere daha izleyebilir sen bunu önlemek için bende izleycem bakalım neler yapıyolarmış. telde koınuştuğunda napıyosun dediğinde izliyorum de filan kıskanır senin ne hissettiğini anlar diye düşünüyorum. biraz dağınık yazdım ama ben bizimkine sigaraya başlıyordu bu taktikle bıraktırdım da belki işe yarar diidm. ne desek boş sizin aranızda ve daha iyi tanırsın eşini ne yapacağını en iyi sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…