oyle evet ben grıp oldummu kılo verıorum ama bole dedım ya daha vermemP
ay cnm benım yaa...en azından spor oluoo oyle dusun
evet ben de öyle yapıyorum napimmen azından aksam spora gidemedim mi sabah yaptım derim
HAyırdır problem yok değil mi Sinemcim?
Azz kaldı bak Seminecim bol bol dinlenirsin sonra.
Ben yiyemiyorum canım ya hiç sorma eziyet gibi geliyor resmen...et miii ay her gün olsa hergün yerimmmmmm kız deme öyle aslında atakta kilo vermen lazım amaa bilemedimmm
yazdıklarını okuyosaaa boşaaa okumasın çok merak eyiiii değildirrr hehehee uzaktan bakmasın yaw gelsin oda katılsınnnnn bak nede güzel insanlaştırıyoz programları bilem
Ben de ya geçen yıl aylarca yaptım ben 11 kilo verdim oturdum onu düşünüyorum nasıl gitti diye ya,Ben de saf protein denemiştim hatırlıyorsan kendimi çok kötü hissediyordum ama gram oynamaması hiç normal değil Sinemcim.
Ayy dikkatli yaz Turtam.
Amanın ben de utandım şimdi dikkat edelim yazdıklarımıza.
Çok kötü ya.
Ben de bir kaç gündür iyi değilim de şiştim iyice.
Evet bence de ben de sporun etkisini çok gördüm ama maşallah 5 6 ayda sen bay hızlı vermişsin yavalla yanlıs hatırlamıyorsam canım toplamda 5,5 6 ayda falan verdim yemedim ama ben çok spor yaptım aşırı spor yaptım yanüüüüü
Sinemcim saf protein yapıp ta 100 gr dahi vermemen gerçekten imkansız. su atmış olsan bile gitmesi lazım. kesinlikle birşeyler yanlış. acaba köftelerde yağ yada ekmek galeta vs mi kullanıyorsun. yada kepeği fazla mı kullanıyorsun. yada yağlı ürünler mi kullanıyorsun.yada kabız mısın? geçmişi 3 gündür okuyamıyorum o yüzden menülerini göremedim ama bakıcam bugün özellikle.yani dukan atakta kilo veremeyen hiç duymadım bişey yanlış kuzu? peki annen ne durumda annen verdi mi?
Gülçincim anlatıyım sana yediklerimin içeriğini,tatlım sabah kepekli yumurta ile akşamki köftelerdeki yulaf 1.5 kaşığı geçmiyor değil mi?kız kabızsan kartdorun ligt diabet dondurması serbest onu yediğimde kabızlığım geçerdi benim hemen.onun dışında güzel menün. aktivia atakta bende yemiştim ama gitmişti kilocuklar.ben duraklayan kilomdan buraya dukan sayesinde geldim nasıl olur hayret ediyorum menün süper.kız ilaç kullanıyomusun?ilaçta su toplar. yada regl olmana az varsa 1,5 kilo filan su toplayabilirsin.normalde 500 toplasan dukanda reglden önce baya fazla topluyosun ama regl bittikten 2 gün sonra şak düşüyor inşallah öyledir. aslında sen tartıda güzel bişeler görsen bırakamazsın bu diyeti.benim bırakamadığım gibi.yiyorum bişeler ama vicdan azabıyla dukana yakın yapmaya çalışıyorum az meyve az karbonhidrat ekleyerek koruma gibi yapıyorum.
HAyırdır problem yok değil mi Sinemcim?
Azz kaldı bak Seminecim bol bol dinlenirsin sonra.
Ben yiyemiyorum canım ya hiç sorma eziyet gibi geliyor resmen...
Ben de ya geçen yıl aylarca yaptım ben 11 kilo verdim oturdum onu düşünüyorum nasıl gitti diye ya,
Hani hep diyyorum ya vücut uzun süre kaldığı kilodan aşağıya inmekte çok zorlanırmış acaba ondan mı ?
Evet bence de ben de sporun etkisini çok gördüm ama maşallah 5 6 ayda sen bay hızlı vermişsin ya
Gülçincim anlatıyım sana yediklerimin içeriğini,
Sabah yaptığım yumurtaların için 1,5 çorba kaşığı yulaf kepeği koyuyorum 1 çay kaşığı yağı tavaya döküp peçeteyle yayıyorum o şekilde tuzsuz pişiriyorum,
Köfteye kepek koyduğumda da anı miktarda koyup yumurtayı kaynatıp yiyorum,
Ekmek lokma koymadım ağzıma peynir desen bir gün yedim o da lıght zaten,
Türk kahvesi özellikle 4 gün ağzıma sürmedim,
2 lt suyumu mutlaka içtim,
Ama evet kabız oldum hala da öyleyim canım bir gr.oynamada yok
Yok canım ya taşınıyoruz ya telefon benim adıma kayıtlı nakil işlemi için dilekçe verip geldim,
Hem de kardeşimin okuluna uğramam gerekti uğrayıp geldim.
ben aynı kilonun etkisi olduğuna inanıyorum.
62-63 arasında çok zorlanmıştım ben.
Ama yine de saf protein yapıp hiç verememek hiç normal gelmiyor ki bana .
Günaydın kızlar..
Hemen cıkıcam..
Kilom 75.3
Özlem ve Meleğin bildirimleri kaldı.
Melek bir şey demiş miydi gelmezsem bunu yazın diye ?
Özlem umarım iyidir, canı çok sıkkındı en son.
Özlem ve Meleğin bildirimleri kaldı.
Melek bir şey demiş miydi gelmezsem bunu yazın diye ?
Özlem umarım iyidir, canı çok sıkkındı en son.
Regl olabilirim bir kaç güne,
Kabızım,
Ne biliyim vücut su mu tutuyor ellerim şişti çünkü ayy hepsini düşünüyorum ama bulamadım ki kendi haline bıraktım ne bulursam yemiyorum ama sıkmıyorum taşınma filan derken çok dikkatli olamam zaten ama tahlil yaptırcam ilk fırsatta bugün gidecektim kardeşimin okul işi çıkınca mecbur oraya gittim ama en yakın zamanda tahlil yaptırcam
Regl olabilirim bir kaç güne,
Kabızım,
Ne biliyim vücut su mu tutuyor ellerim şişti çünkü ayy hepsini düşünüyorum ama bulamadım ki kendi haline bıraktım ne bulursam yemiyorum ama sıkmıyorum taşınma filan derken çok dikkatli olamam zaten ama tahlil yaptırcam ilk fırsatta bugün gidecektim kardeşimin okul işi çıkınca mecbur oraya gittim ama en yakın zamanda tahlil yaptırcam
Burda canım meleğin bildirimi
ne ara geldin de gittin sensu an konuyu okuyanlar icinde yoksun da.. Melek bildirimde bulundu sanki, ben yanlis mi gordum biriyle mi karistirdim.. Ama sanki mutedeyyini gordum bi bakiym hemen.. Ozlem'i ben de merak ediyorum, insallah cozerler sorunlarini da bosanmazlar:S
Ben de merak ediyorum Özlemi naptılar acaba ya umarım düzelir çok üzüldüm
6436. Sayfada bildirim yapmis melek 75.3 kiloymus
Ayy dalgınlığımdan görmemişim kızın bildirimini.
Buralardayım Elisyacım.
Diğer konulara da bakınıyorum da burası boş olunca artık genelde.
..
Umarım onun için en iyisi olur ama canı çok sıkkındı.
hilalcim listemizi kontrol edermisin..2 kişi yaptık aynı ikiside ama yine de kontrol edersen iyi olur.
lütfen kayukayunun bölünme sayısına dikkat et..
5. Takım 229. Etap
seng 64,3/64/0,3/%0,47
maway 78,5/77,5/1/%1,27
alew2187 66,1/66,1/0,0/%0,00 bildirimde bulunmadı.
chosen1234 70,8/70,8/0,0/%0,00
sirine35 70,8/69,9/0,9/%1,27
hasretttt 73,8/72,7/1,1/%1,49
tdgd 68,9/68,4/0,5/%0,73
tarfil 75,8/75,5/0,3/%0,40
ay_27_ser 60,2/59,1/1,1/%1,83
kayukayu 83,5/83,4/0,03/%0,04 227. etapta ayrılmıştı geri döndü.
5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%0,75)
Amin ya hayırlısı olsun hakkında inş.
Sen nasılsın Hilalcim nasıl gidiyor sevdiceğinle evlilik durumları ne alemde ?
Elisyacım yeşil çay içerdim aslında da sallama içmek istemiyorum demleme de bitti almam lazım alamadım bir türlü içerim ama haklısın bir an önce,
Sen ne ilacı kullanıosun regl ile ilgili sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?