Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok yok o kadar spora değildir umarım.
Sporla verilen kilo en güzeli.

Kabızlık konusundaki tavsiyelerine uyucam.

Birde akşamları geö yiyiyorum 8 buçuğu buluyor yemeğin bitmesi

Onu kesicem akşamları sadece salataya dönücem

AKşam böyle bir karar aldım.

Saatin geç olması çok kötü.
Bir de yemekten sonra hiç bir şey koyma ağzına meyve dahil.
Aslında öğlen ve sabah güzel yersen akşam yemesen bile oluyor ayran süt içebilirsin.

poffff kızlar bascegizim cok agriyiiiiiiiiiiiiiiiiiii burası bizim eve cok uzak ya yarım saat yürüdüm bugün bu sogukta mide 2 aatte geldim işe

Kabızlık konusundaki tavsiyelerine uyucam.

Birde akşamları geö yiyiyorum 8 buçuğu buluyor yemeğin bitmesi

Onu kesicem akşamları sadece salataya dönücem

AKşam böyle bir karar aldım.

aksam derken aksam yemeginden sonra bir sey yeme bence.. Dayanamiyosan erkenden yatmaya calis.. Kabizlik icin de sabah daha kahvalti bile yapmadan bi kupa cay, bitki cayi, sut, kahve birini ic bence.. Sicak icecekler iyi geliyor..

Saatin geç olması çok kötü.
Bir de yemekten sonra hiç bir şey koyma ağzına meyve dahil.
Aslında öğlen ve sabah güzel yersen akşam yemesen bile oluyor ayran süt içebilirsin.

Eşime eşilkik etmek istiyorum sofrada tek bırakmak istemiyorum ondan yiyiyordum ama artık yok

Sadece salata

Birde öğlen 12:30 da yemek yiyiyorum haliyle acıkıyorum ama şöyle düşündüm bizde akşam üstü kepekli sandviç veriyorlar 5 te yarısını yerim sonra yürüyorum zaten

19:30 gibide salatamı yerim dedim nasıl?

aksam derken aksam yemeginden sonra bir sey yeme bence.. Dayanamiyosan erkenden yatmaya calis.. Kabizlik icin de sabah daha kahvalti bile yapmadan bi kupa cay, bitki cayi, sut, kahve birini ic bence.. Sicak icecekler iyi geliyor..

Akşam yemeğini kesicem Elisyacım

Yoksa olmuyor.

Kabılzlık için neler denedim içbirşey fayda etmedi. Şimdi form çayı içmeye başladım tabii bir süre sonra oda etkisin yitiriyor.

kızlar 64.1 cıktım

Tebrik ederimm .

Eşine eşlik etme konusunda anlıyorum.
Salata bağırsaklarını da çalıştırabilir hem.

Tamamen senin acıkma ve kahvaltı durumuna bağlı bu olay.
Ama denemeye değer.

kızlar bu hafta ben kaçamak yaptım ..dogum gunumdu oncekı gun..pasta fln yedım..gunduz arkadaslar suprız yaptılar.aksam esım...ıkısındende yemek zorunda kaldım..ama ınsan dogum gununde yemıcekte ne zmn yıcek dımıpP

yaslandıgım ıçın moralım bozulup yedım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…