Masaall.. Buldum mesaji evet 52.0misim.. hic iyi beslenmedim bu hafta ama cok yurudum, dun okula gitmememe ragmen yine ciktim yurudum belki ondandir.. Insallah ondandir da kas falan degildir o 400 gr:/ gerci ilaclar odem yapiyor diye gunde 3 kez yesilcay ictim, su kaybi da olabilir.. Ama bence yag üff
Kabızlık konusundaki tavsiyelerine uyucam.
Birde akşamları geö yiyiyorum 8 buçuğu buluyor yemeğin bitmesi
Onu kesicem akşamları sadece salataya dönücem
AKşam böyle bir karar aldım.
poffff kızlar bascegizim cok agriyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiburası bizim eve cok uzak ya yarım saat yürüdüm bugün bu sogukta mide 2 aatte geldim işe
Kabızlık konusundaki tavsiyelerine uyucam.
Birde akşamları geö yiyiyorum 8 buçuğu buluyor yemeğin bitmesi
Onu kesicem akşamları sadece salataya dönücem
AKşam böyle bir karar aldım.
Saatin geç olması çok kötü.
Bir de yemekten sonra hiç bir şey koyma ağzına meyve dahil.
Aslında öğlen ve sabah güzel yersen akşam yemesen bile oluyor ayran süt içebilirsin.
aksam derken aksam yemeginden sonra bir sey yeme bence.. Dayanamiyosan erkenden yatmaya calis.. Kabizlik icin de sabah daha kahvalti bile yapmadan bi kupa cay, bitki cayi, sut, kahve birini ic bence.. Sicak icecekler iyi geliyor..
poffff kızlar bascegizim cok agriyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiburası bizim eve cok uzak ya yarım saat yürüdüm bugün bu sogukta mide 2 aatte geldim işe
kızlar 64.1 cıktım
Eşime eşilkik etmek istiyorum sofrada tek bırakmak istemiyorum ondan yiyiyordum ama artık yok
Sadece salata
Birde öğlen 12:30 da yemek yiyiyorum haliyle acıkıyorum ama şöyle düşündüm bizde akşam üstü kepekli sandviç veriyorlar 5 te yarısını yerim sonra yürüyorum zaten
19:30 gibide salatamı yerim dedim nasıl?
Tebrik ederimm .
Eşine eşlik etme konusunda anlıyorum.
Salata bağırsaklarını da çalıştırabilir hem.
Tamamen senin acıkma ve kahvaltı durumuna bağlı bu olay.
Ama denemeye değer.
saol yavrrum yaa..hastayım kılo verıorum:)) acaıp bı grıp oldum kafamı kaldırAMIORUM.
ndn yurudun işe anlamadım
Bildirim yapamadım anlatcam kızlar ama kilom 76 hala
tünaydınnn canlarımm çok berbat bigünnnn pazar günüü gelsede dinlensem yaaaaaaaaa
Hastalıktan ve moral bozukluğundan gitmesin diyorum kilolar ama en iyi giden dönem de onlar ki.
ay cnm benım yaa...en azından spor oluoo oyle dusunyol çok uzun bacum otobüsten diger otobüse yada evime yol var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?