selam kızlarrr.. naber. ben bugün ne yemişim bi yazayım
kahvaltı
1 kk peynir 1 domates
ara 2 bardak süt ve neskafe
öğle çeyrek ekmek ve ev yapımı köfte
ara 1 bardak süt
akşam 1 kase spagetti
uzun zamandır makarna ymemişim yaa tadı damağımda kaldı ama yeterli bu kadar.
Merhaba kizlaarr.. Bugun hic ugrayamadim ders amfi1deydi orda da wireless cekmiyooo.. Ne yedim ne ictiimm??
Sabah
1 bardak sut
ara
1 avuc badem
2-3 ceviz
ogle
1 kase ezogelin corbasi
aksam
5 firinda cinekop
2-3 kasik salata
ve yine 40 45 dk yuruyuss..
Ve dee gulcin beni yanlis anlamissin vcanim yahilal kiziyor ya kacamaklara, onsan onemli olan hilalin begenmesi dedim, senin begenmen de cok onemli tabii.. Insallah bugunku menumu herkese begendiririm
Bence olması gerekenin tam tersi olmuş gülçin.
Sabah daha yoğun beslenip azaltmak gerekirken gittikçe ağırlaşmış yemekler.
Tebrik ettim.
Ama sabah sütün yanında baden fındık fıstık da atsan ağzına daha bir iyi olacakmış.
Merhaba kizlaarr.. Bugun hic ugrayamadim ders amfi1deydi orda da wireless cekmiyooo.. Ne yedim ne ictiimm??
Sabah
1 bardak sut
ara
1 avuc badem
2-3 ceviz
ogle
1 kase ezogelin corbasi
aksam
5 firinda cinekop
2-3 kasik salata
ve yine 40 45 dk yuruyuss..
Ve dee gulcin beni yanlis anlamissin vcanim yahilal kiziyor ya kacamaklara, onsan onemli olan hilalin begenmesi dedim, senin begenmen de cok onemli tabii.. Insallah bugunku menumu herkese begendiririm
kızz menün bence beğenilmeycek gibi değil.sen bi diyet yapıyomusun sadece kaloriyi aşmamaya mı çalışıyorsun eğer karataysa ara olmasa iyiymiş.canım naz yapıyom sana işte anlasana çiçaaammm
hahanazli yarim haber salmis yok canim herhangi bi diyet listesine bagli degilim, benimki özgür diyet
masalcım ben şimdiye kadar yılbaşından beri takımlardayım. hep muhabbetli hep devam listelerinde üst sıralarda oldum. ama bu aralar nedense internetle sıkı bağım kesildi pc başında durasım gelmiyor bi bunalımmı desem bi tuhaf haller. ama ben bu takıma gelirken neyneyseye söz verdim bol paylaşımda bulunacağıma dair. ve ben bu günlerde paylaşımda bulunamıyorum ve dışarda burdaki motivasyona ihtiyacı olan dinamik bol paylaşımcı insanların hakkını yiyormuşum gibi hissediyorum. belki pişman olurum ilerde ama ben rahat etmiyorum böyle. geçici bir bunalım halidir belki ama 1 yıl olmasına az kaldı sıkıldım diyet olayından sanırım. benim yerime bol muhabbetli birini al masalcım yaa. peki ben bu durumda yer olduğunda geri dönebilir miyim? belkide pişman olurum bilmiyorum..
hayir ya1 hafta 10 gun falan izin al bari, kafani dinle ama temelli gitme
canım içim rahat etmiyor yaa bu takım nasıl sayfalarca akardı benimd epayım olurdu az çok şimdi herkes izinde . bende diyorum bari benim yerime başka yeni biri gelsin. sonra 1-2 ay sonra yer açılırsa geri gelirim.olmaz mı yaa. iyi olur gibi geldi. şölee yüksek kilolu hayata tuutnmaya ihtiyacı olan kilolarından çok çekmiş insanlar gelip tutunsa buralara ne güzel olur. tamam ben manken olmadım ama az çok öğrendim işin mantığını kaptım ve en önemlisi verebileceğime inandım. 1kilo bile veremeyeceğime inanmıştım ben oysa. geri dönmek üzere ayrıldı deyince 6 ay dolmadan gelebiliyoruz dimi.
masalcım ben şimdiye kadar yılbaşından beri takımlardayım. hep muhabbetli hep devam listelerinde üst sıralarda oldum. ama bu aralar nedense internetle sıkı bağım kesildi pc başında durasım gelmiyor bi bunalımmı desem bi tuhaf haller. ama ben bu takıma gelirken neyneyseye söz verdim bol paylaşımda bulunacağıma dair. ve ben bu günlerde paylaşımda bulunamıyorum ve dışarda burdaki motivasyona ihtiyacı olan dinamik bol paylaşımcı insanların hakkını yiyormuşum gibi hissediyorum. belki pişman olurum ilerde ama ben rahat etmiyorum böyle. geçici bir bunalım halidir belki ama 1 yıl olmasına az kaldı sıkıldım diyet olayından sanırım. benim yerime bol muhabbetli birini al masalcım yaa. peki ben bu durumda yer olduğunda geri dönebilir miyim? belkide pişman olurum bilmiyorum..
Gülçincim ben seni çok seviyorum biliyorsun.
Burada olmanı da çok isterim ama sen nasıl istersen öyle olur tabiki.
Bir süre kafamı dinleyeyim dersen izinli gösteririz istersen, gelmek istediğin zaman listede problem olmazsa direk girersin yoksa 6 ay beklemen gerekiyor biliyorsun.
Ama buradan ayrılınca verdiğin kiloları geri almazsın umarım.
izinli olayım o zaman. yerimede bol paylaşımlı birini al olurmu. sonra mezun olan ilk kişidede çağırırsın gelirim. bilmiyorum yaa belkide bi süre kilo konusunda netleştirmem gerek kafamı. cuma stresiyle saçma sapan diyetlere meylediyorum bi anlayayım ne yapmam gerekiyor ne yapmamam gerekiyor kilo almam canım merak etme. belki iyetisyene giderim geçen sene burda gittiğim vardı bi.güzel vermiştim az da olsa yavaş yavaş olsun sağlam olsun diyerek.panikle ve aceleyle hatalar yapıyorum sağlıksız şeyler yapıyorum lapa mesela aklıma taktım kaç gün.herneyse canım kafam da dağınık düşüncelerimde sanırım. sen anladın durumu.
Tamam Gülçincim gir yine arada sırada bizi ziyaret et ama olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?