Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bir kaç gündür mesaj sayımlarını göremiyorum.
Listenin öncesini de silmişim.
Kim yapacaktı ?

1 – 2 Kasım : ferdici _
3-4 Kasım : Balkaymak
11-12 Kasım : Elisya
14-15 Kasım : Triptofan
16-17 Kasım : Hulk
18-19 Kasım: Muteddeyyin
21-22 Kasım :bugungunlerdenaralik
23-24 Kasım : Elmaliturta
25-26 Kasım : ferdici_

Menümü de yazayım ..

1. Öğün :

- 2 yumurta ile sucuklu yumurta
- 6 zeytin
- Biraz fıstık
- Kabak çekirdeği
- Beyaz peynir
- 6 zeytin
- Marul- Maydanoz

2. Öğün :

- 1 kaşık dondurma
- Fırında Karnabahar
- Keten tohumlu yoğurt

Sıvı :

- 1.5 litre su

Spor :

- Yok.

selam kızlarrr.. naber. ben bugün ne yemişim bi yazayım

kahvaltı

1 kk peynir 1 domates

ara 2 bardak süt ve neskafe

öğle çeyrek ekmek ve ev yapımı köfte

ara 1 bardak süt

akşam 1 kase spagetti
uzun zamandır makarna ymemişim yaa tadı damağımda kaldı ama yeterli bu kadar.

Merhaba kizlaarr.. Bugun hic ugrayamadim ders amfi1deydi orda da wireless cekmiyooo.. Ne yedim ne ictiimm??

Sabah
1 bardak sut

ara
1 avuc badem
2-3 ceviz

ogle
1 kase ezogelin corbasi

aksam
5 firinda cinekop
2-3 kasik salata

ve yine 40 45 dk yuruyuss..

Ve dee gulcin beni yanlis anlamissin vcanim ya hilal kiziyor ya kacamaklara, onsan onemli olan hilalin begenmesi dedim, senin begenmen de cok onemli tabii.. Insallah bugunku menumu herkese begendiririm

Bence olması gerekenin tam tersi olmuş gülçin.
Sabah daha yoğun beslenip azaltmak gerekirken gittikçe ağırlaşmış yemekler.

Tebrik ettim.
Ama sabah sütün yanında baden fındık fıstık da atsan ağzına daha bir iyi olacakmış.

acelem vardi canim yoksa yerdim bi sut icip ciktim o yuzden:)

kızz menün bence beğenilmeycek gibi değil.sen bi diyet yapıyomusun sadece kaloriyi aşmamaya mı çalışıyorsun eğer karataysa ara olmasa iyiymiş.canım naz yapıyom sana işte anlasana çiçaaammm

kızz menün bence beğenilmeycek gibi değil.sen bi diyet yapıyomusun sadece kaloriyi aşmamaya mı çalışıyorsun eğer karataysa ara olmasa iyiymiş.canım naz yapıyom sana işte anlasana çiçaaammm

haha nazli yarim haber salmis yok canim herhangi bi diyet listesine bagli degilim, benimki özgür diyet

masalcım ben şimdiye kadar yılbaşından beri takımlardayım. hep muhabbetli hep devam listelerinde üst sıralarda oldum. ama bu aralar nedense internetle sıkı bağım kesildi pc başında durasım gelmiyor bi bunalımmı desem bi tuhaf haller. ama ben bu takıma gelirken neyneyseye söz verdim bol paylaşımda bulunacağıma dair. ve ben bu günlerde paylaşımda bulunamıyorum ve dışarda burdaki motivasyona ihtiyacı olan dinamik bol paylaşımcı insanların hakkını yiyormuşum gibi hissediyorum. belki pişman olurum ilerde ama ben rahat etmiyorum böyle. geçici bir bunalım halidir belki ama 1 yıl olmasına az kaldı sıkıldım diyet olayından sanırım. benim yerime bol muhabbetli birini al masalcım yaa. peki ben bu durumda yer olduğunda geri dönebilir miyim? belkide pişman olurum bilmiyorum..

haha nazli yarim haber salmis yok canim herhangi bi diyet listesine bagli degilim, benimki özgür diyet

bende özgür takılıyorum şu aralar. bilgi kirliliğinden hangi diyet ne nedir ne değildir kafam karıştı. uzmanların hepside farklı şeyler söylüyor. diyetisyen midir az ama sık mı az ama öz müü? soğuk mu sıcak mı spor mu değil mi her uzman farklı bişe diyor. amannn özgür takılalım bi süre bacım.kurbandan sonra içimizden geçen bir diyete gönülden bağlanalım ama bişeye bağlı olmadan olmiyyyy..

hayir ya 1 hafta 10 gun falan izin al bari, kafani dinle ama temelli gitme

hayir ya 1 hafta 10 gun falan izin al bari, kafani dinle ama temelli gitme

canım içim rahat etmiyor yaa bu takım nasıl sayfalarca akardı benimd epayım olurdu az çok şimdi herkes izinde . bende diyorum bari benim yerime başka yeni biri gelsin. sonra 1-2 ay sonra yer açılırsa geri gelirim.olmaz mı yaa. iyi olur gibi geldi. şölee yüksek kilolu hayata tuutnmaya ihtiyacı olan kilolarından çok çekmiş insanlar gelip tutunsa buralara ne güzel olur. tamam ben manken olmadım ama az çok öğrendim işin mantığını kaptım ve en önemlisi verebileceğime inandım. 1kilo bile veremeyeceğime inanmıştım ben oysa. geri dönmek üzere ayrıldı deyince 6 ay dolmadan gelebiliyoruz dimi.

ben de bilmiyorum ki canim, ama donersin galiba

Gülçincim ben seni çok seviyorum biliyorsun.
Burada olmanı da çok isterim ama sen nasıl istersen öyle olur tabiki.
Bir süre kafamı dinleyeyim dersen izinli gösteririz istersen, gelmek istediğin zaman listede problem olmazsa direk girersin yoksa 6 ay beklemen gerekiyor biliyorsun.
Ama buradan ayrılınca verdiğin kiloları geri almazsın umarım.

izinli olayım o zaman. yerimede bol paylaşımlı birini al olurmu. sonra mezun olan ilk kişidede çağırırsın gelirim. bilmiyorum yaa belkide bi süre kilo konusunda netleştirmem gerek kafamı. cuma stresiyle saçma sapan diyetlere meylediyorum bi anlayayım ne yapmam gerekiyor ne yapmamam gerekiyor kilo almam canım merak etme. belki iyetisyene giderim geçen sene burda gittiğim vardı bi.güzel vermiştim az da olsa yavaş yavaş olsun sağlam olsun diyerek.panikle ve aceleyle hatalar yapıyorum sağlıksız şeyler yapıyorum lapa mesela aklıma taktım kaç gün.herneyse canım kafam da dağınık düşüncelerimde sanırım. sen anladın durumu.

Tamam Gülçincim gir yine arada sırada bizi ziyaret et ama olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…