ah canım yaa... oluyor bazen böyle insan zamana bırak geçer nasılsa...
link açılmıyor cnm konu yok diyor...
tam ne zamandır kimse karikatür paylaşmıyor dicektim... hatta karikatürü bilgisayarıma bile kaydettim seninkini gördüm...kalbimiz birmiş...
Eki Görüntüle 282630
selam kızlar naberr.. bende bugünde dünki gibi düzensiz bir menü var. akşama kadar yemiyorum akşamda eve gelince ekmek arası zeytin peynir vs kahvaltılık şeyler yiyorum evdeki stoğu tüketmek adına. bayrama gitmeden evdeki stoğu tüketmem lazım. zaten sebze filan var greyfurt var. buu durup durup 1 öğün yeme olayına ne diyorsunuz oruç tutar gibi yani. kilo vermeyi olumsuz mu etkiler.yoksa kalori az olunca verdirir mi?
bugun bende hıç kaçamak yapmadım:)
eşinin yeri ayrı ailenin yeri ayrı oluyor ki hilal ya .. :26:
bu arada çok canım sıkıldı benim ya ne yağıcam böyle
ah canım yaa... oluyor bazen böyle insan zamana bırak geçer nasılsa...
link açılmıyor cnm konu yok diyor...
tam ne zamandır kimse karikatür paylaşmıyor dicektim... hatta karikatürü bilgisayarıma bile kaydettim seninkini gördüm...kalbimiz birmiş...
Eki Görüntüle 282630
elisyacım ben 23 yaşında o tehditleri aldım kııızzz. hemde nişanlımla buluştum diye ağzıma şetti.anneler yapaarr. sende yapacaksın kızına.
menün gayet iyi kalorisi fazla değil herşeyden az az yemişsin.
ben 40 dk yürüyüşe gidiyorum..
Merhaba kizlar sinirlerim acayip bozuk ya, 20 yasindayim ve annem tarafindan dayak yemekle tehdit ediliyorum.. Sucum da eve 20.30da gelmek.. Babam sesini cikarmiyo, bu kadin kendini parcaliyo deliricem ya.. Su an sinirimden dudagimin kabuklarini yiyorumbu kacamak sayilmaz umarim neyse bugunku menum
sabah
1 dilim visne recelli ekmek
1 yesilcay
ögle
1 bardak süt
1 avuc badem
aksam
tavuk gogsu, cok az salata ve 1-2 tane elma dilim patates..
Spor yapmadim bugun, yapamam da sanirim.. Yarin insallah
ben 40 dk yürüyüşe gidiyorum..
23 mü? Evlenmeden kurtulus yok yanievet bugünkü menüm bence de iyi, ama önemli olan hilalin begenmesi
hadi kolay gelsin o zaman:)
23 mü? Evlenmeden kurtulus yok yanievet bugünkü menüm bence de iyi, ama önemli olan hilalin begenmesi
)
elisyacım ben 23 yaşında o tehditleri aldım kııızzz. hemde nişanlımla buluştum diye ağzıma şetti.anneler yapaarr. sende yapacaksın kızına.
menün gayet iyi kalorisi fazla değil herşeyden az az yemişsin.
Ben geldim nasılsınız kızlar.
Aralık umarım güzel sonuçlar alırsın.
Sinemcim nasıl istersen o zaman bu hafta izinli yazıyorum seni.
Gizem hayırdır ne oldu ?
Turtam hayatımı en berbat eden şeydi o regl dönemi ama ilaçlar saolsun.
BAna gelince bu hafta çok dikkatliydim.
Kaçamak yapmadım ama sanırım sporu fazla abarttım ve her gün daha fazla çıkıyorum.
Yalnız bugün baktım tartıda kas oranım baya artmış yağ oranım da azalmış.
Onunla alakası olabilir mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?