Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Anladım Sinemcim.
Spordan hemen sonra değil ertesi gün tartılıyordum ama 2 gün spor yok bakalım ne olacak.

Bu arada bu haftalık mı izinlisin sen?[/B]
Ya canım evde internetim yok bayram girdiği için araya bağlamadılar şebeke mi yokmuş neymiş,
Sen bayram dönüşüne kadar izinli göster beni,
Ama dediğim gibi ben her fırsatta gelirim dikkat ediyorum ama sporum öğünlerim çok düzensiz o yüzden dedim ben gitmem bir yere yanlış anlamayın...

Ayy benim de canım nasıl istediiii anneme de dedim ama yapma sen ben az yemeyle durmam çok yersem de olmaz diye
Sen izine ayrılıyormuşsun itiraz edecektim ama neyse hadi hayırlısı gel arada yine tamam mı?

Kızlar maşallah menüleriniz ne güzell yaa

günaydııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Günaydınnn...

Nasılsın turtii alıştın mı işine bitti mi taşınmanız burnun nasıll ???

burnum iyi canım saol iş olayı da iice strese sardı beni iş ortamı stresli yanüüüüü birde yöneticinin işlerini yaptırmak daha zor uzun uzun anlatırım bir ara sen nassınnnnn

burnum iyi canım saol iş olayı da iice strese sardı beni iş ortamı stresli yanüüüüü birde yöneticinin işlerini yaptırmak daha zor uzun uzun anlatırım bir ara sen nassınnnnn

Morluğu geçti mi ?

Aman ya yönetici ve müdür lafına çok sinir oluyorum

Ben de iyiyim diyim iyi olayım modundayım napıyım ot gibiyim gidip geliyorum hiç iş güç yapasım yok ya,

günaydınnnn canlarımmm nasılsınızzzzz

hilalimmmm msj sayma sırası bende ama yoğunluktan sayamadım inşş evde olunca sayıcammmmm

kaslar yağdan ağır geldiğinden dir hilalim ooo

dur kız hatırlatıp durmaaaa

canım benimmmm benceee takımdan yinede ayrılmaaa inan insan kendine hakim olamıyooo 2 haftadır izindeyimmmm şuan yiyorum doymuyorummm doyduğumu hissetmiyorum iyice cozuttummm anlican oyüzden takımda olunca en azındannn biraz kendine hakim olabiliyo insann....inte girmek istemeye bilirsin zaten şuan öğrencilerinle meşkul olman lazım seni anlıyabiliyorum...adapte olman lazımm ama senin burdada olman lazım bize karşı sorumlulukların var öğrencilerine karşı var kendine karşı var eşine karşı da sorumlulukların varr bu kadar sorumluluklar karşısında insanın kendine vakit ayırması biraz zor oluyoo...oyüzden evde olduğunda bile int girmek istememen normal ama sen izne ayrılma derim yinede izne ayrılırsan bile kendini fazla özletmeee canım benim olur muuuu karar seniinn

herkeseeeeeeeeeeeeee gönaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yavrum datlum nabersın napıosun varmı asansordekınden yenı hBERLER merak edıom kızımpP

o yonetıcılerı bana yollayın ben bılırde yaparım selam çak benden onap

kızlar bugun oruçluyum...
sahurda hıç bışı yemedım.zaten benım bebek uyumuo bırde ustune uyuyunca kalkıp yemek yemek ıçın harcayamam canım zamanlarımıp

kolaysa basına gelsınD

hanı rekklam varsa en sevmedıgınız ıs nedır ütü dıyorlar.benı oynatsalardı keske
aman gelmesinnnn başımaaa yawww
aynen bende pek sevmiyorum hele çift ütü falan oluyo ya tabi ben abartıp bazen çift gidiş çift gelişlide yapabiliyorummm.... abicim saolsun dalga geçiyo bizim kızı iktidara getirmek lazım sağlam çalışıyo diyooo
kızlar bugun oruçluyum...
sahurda hıç bışı yemedım.zaten benım bebek uyumuo bırde ustune uyuyunca kalkıp yemek yemek ıçın harcayamam canım zamanlarımıp
allah kabul etsin canımmm
yavrum datlum nabersın napıosun varmı asansordekınden yenı hBERLER merak edıom kızımpP

o yonetıcılerı bana yollayın ben bılırde yaparım selam çak benden onap

bende merak ediyoooorrum yawww

Günaydın kızlarr ..
Nasılsınız ?

Tamam canım o zaman izinli yazarız.
Bayramda kaçırmak yok ama bakk.

Günaydın kzılar

Ben bugün gene yokum denetim var dua edin bana şans dileyim bu son artıkın

Kolay gelsinnn ..

günaydınnnn canlarımmm nasılsınızzzzz

hilalimmmm msj sayma sırası bende ama yoğunluktan sayamadım inşş evde olunca sayıcammmmm

Seminecim senin için demedim.
Senin 1-2 kasımın sende olduğu belli de öncesini silmişim onun içindi o mesaj.

kaslar yağdan ağır geldiğinden dir hilalim ooo

dur kız hatırlatıp durmaaaa

Ayy ben de dün gece yine stresle bir sürü kaçamak yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…