Ya canım evde internetim yok bayram girdiği için araya bağlamadılar şebeke mi yokmuş neymiş,Anladım Sinemcim.
Spordan hemen sonra değil ertesi gün tartılıyordum ama 2 gün spor yok bakalım ne olacak.
Bu arada bu haftalık mı izinlisin sen?[/B]
Menümü de yazayım ..
1. Öğün :
- 2 yumurta ile sucuklu yumurta
- 6 zeytin
- Biraz fıstık
- Kabak çekirdeği
- Beyaz peynir
- 6 zeytin
- Marul- Maydanoz
2. Öğün :
- 1 kaşık dondurma
- Fırında Karnabahar
- Keten tohumlu yoğurt
Sıvı :
- 1.5 litre su
Spor :
- Yok.
selam kızlarrr.. naber. ben bugün ne yemişim bi yazayım
kahvaltı
1 kk peynir 1 domates
ara 2 bardak süt ve neskafe
öğle çeyrek ekmek ve ev yapımı köfte
ara 1 bardak süt
akşam 1 kase spagetti
uzun zamandır makarna ymemişim yaa tadı damağımda kaldı ama yeterli bu kadar.
Merhaba kizlaarr.. Bugun hic ugrayamadim ders amfi1deydi orda da wireless cekmiyooo.. Ne yedim ne ictiimm??
Sabah
1 bardak sut
ara
1 avuc badem
2-3 ceviz
ogle
1 kase ezogelin corbasi
aksam
5 firinda cinekop
2-3 kasik salata
ve yine 40 45 dk yuruyuss..
Ve dee gulcin beni yanlis anlamissin vcanim yahilal kiziyor ya kacamaklara, onsan onemli olan hilalin begenmesi dedim, senin begenmen de cok onemli tabii.. Insallah bugunku menumu herkese begendiririm
Gunaydin kizlaarr.. Herkese guzel bi gun diliyorumm:)
Günaydın kzılar
Ben bugün gene yokum denetim var dua edin bana şans dileyim bu son artıkın
herkeseeeeeeeeeeeeee gönaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnn...
Nasılsın turtii alıştın mı işine bitti mi taşınmanız burnun nasıll ???
burnum iyi canım saol iş olayı da iice strese sardı beni iş ortamı stresli yanüüüüü birde yöneticinin işlerini yaptırmak daha zoruzun uzun anlatırım bir ara sen nassınnnnn
kaslar yağdan ağır geldiğinden dir hilalim oooBen geldim nasılsınız kızlar.
Aralık umarım güzel sonuçlar alırsın.
Sinemcim nasıl istersen o zaman bu hafta izinli yazıyorum seni.
Gizem hayırdır ne oldu ?
Turtam hayatımı en berbat eden şeydi o regl dönemi ama ilaçlar saolsun.
BAna gelince bu hafta çok dikkatliydim.
Kaçamak yapmadım ama sanırım sporu fazla abarttım ve her gün daha fazla çıkıyorum.
Yalnız bugün baktım tartıda kas oranım baya artmış yağ oranım da azalmış.
Onunla alakası olabilir mi acaba ?
Kızlar bir kaç gündür mesaj sayımlarını göremiyorum.
Listenin öncesini de silmişim.
Kim yapacaktı ?
1 – 2 Kasım : ferdici _
3-4 Kasım : Balkaymak
11-12 Kasım : Elisya
14-15 Kasım : Triptofan
16-17 Kasım : Hulk
18-19 Kasım: Muteddeyyin
21-22 Kasım :bugungunlerdenaralik
23-24 Kasım : Elmaliturta
25-26 Kasım : ferdici_
selam kızlar bır yıgın utuden sıonra sızlerleyımmm
canım içim rahat etmiyor yaa bu takım nasıl sayfalarca akardı benimd epayım olurdu az çok şimdi herkes izinde . bende diyorum bari benim yerime başka yeni biri gelsin. sonra 1-2 ay sonra yer açılırsa geri gelirim.olmaz mı yaa. iyi olur gibi geldi. şölee yüksek kilolu hayata tuutnmaya ihtiyacı olan kilolarından çok çekmiş insanlar gelip tutunsa buralara ne güzel olur. tamam ben manken olmadım ama az çok öğrendim işin mantığını kaptım ve en önemlisi verebileceğime inandım. 1kilo bile veremeyeceğime inanmıştım ben oysa. geri dönmek üzere ayrıldı deyince 6 ay dolmadan gelebiliyoruz dimi.
kolayyy gelsinnn canım benimm
herkeseeeeeeeeeeeeee gönaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
burnum iyi canım saol iş olayı da iice strese sardı beni iş ortamı stresli yanüüüüü birde yöneticinin işlerini yaptırmak daha zoruzun uzun anlatırım bir ara sen nassınnnnn
aman gelmesinnnn başımaaa yawwwkolaysa basına gelsınD
hanı rekklam varsa en sevmedıgınız ıs nedır ütü dıyorlar.benı oynatsalardı keske
allah kabul etsin canımmmkızlar bugun oruçluyum...
sahurda hıç bışı yemedım.zaten benım bebek uyumuo bırde ustune uyuyunca kalkıp yemek yemek ıçın harcayamam canım zamanlarımıp
yavrum datlum nabersın napıosun varmı asansordekınden yenı hBERLER merak edıom kızımpP
o yonetıcılerı bana yollayın ben bılırde yaparımselam çak benden ona p
Ya canım evde internetim yok bayram girdiği için araya bağlamadılar şebeke mi yokmuş neymiş,
Sen bayram dönüşüne kadar izinli göster beni,
Ama dediğim gibi ben her fırsatta gelirim dikkat ediyorum ama sporum öğünlerim çok düzensiz o yüzden dedim ben gitmem bir yere yanlış anlamayın...
Ayy benim de canım nasıl istediiii anneme de dedim ama yapma sen ben az yemeyle durmam çok yersem de olmaz diye
Sen izine ayrılıyormuşsun itiraz edecektim ama neyse hadi hayırlısı gel arada yine tamam mı?
Kızlar maşallah menüleriniz ne güzell yaa
Günaydın kzılar
Ben bugün gene yokum denetim var dua edin bana şans dileyim bu son artıkın
günaydınnnn canlarımmm nasılsınızzzzz
hilalimmmm msj sayma sırası bende ama yoğunluktan sayamadım inşş evde olunca sayıcammmmm
kaslar yağdan ağır geldiğinden dir hilalim ooo
dur kız hatırlatıp durmaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?