berbat bir sancı ya karnım şişti birde ayy patlıcak gibi hissediyrum kendimi
evet kaslandıkça vücut ağırlığı artıyooooor canum
Buscopan kullanırdım ben ayrıca anason çayı da rahatlatıyor turtam.
Ama cumartesi 58.2ydim dün 58.8 bugün 59 moralim bozuldu.
yok cnm normaldir o ben de spora basladıktan sonra kilo vermem durdu çünkü kaslanıyorsun versende kasa gidiyor kilolar. bir de benim eski spor hocam kadın 68 kiloydu şaka gibi dime ve incecikti fizigi çünkü sırf kastı kadın bende 68 kiloydum kadının 2 katıydım o zamanlar
evde otur otur canım sıkıldı yaa gezmek istiyorum ama imkansız sanırım
sims oynuyorum 6 tane çocucğum oldu ilk kızım .. 2.ci doğumumda ikiz erkeklerim oldu .. sora yaşlanıyordu bunlar dedim hadi yaşlanmadan bi tanecik yapeem ayy yapmz olaydım ..
kadının doğum sancıları tuttu hastaneye gittik işte isim verme ekranı geldi önüme taaaam 3 tane bütün moralim bozuldu yaaa6 çocuğum var
Ayy Gizem güldürdün beni.
ne yapacaksın şimdi bakalım 6 çocukla.
Okulları var yemek yapamıyorlar senin bakman lazım hep uykusuz kalacaksın
ya üff sorma ya verem olcam hee bi yatıramıyorum kadını uykuya ne zaman yatsa ya karnı açıkıo ya altlarını kirletiyolar
en iyisi alim bavulumu çocukları babasına bıakayım 6 çocukla kalakalsın
Günaydın kızlar
Nasılsınız?
Dünkü menüm
Kaşarlı Tost
Öğle menüsü
Ezogelin çorba-patlıcan musakka-cacık-pilav-keşkül
ben
çorba ve cacık
akşam 5
kepek ekmekli sandviç
dün yorgun olduğum için spor yapamadım
ama bugün başlarım zaten toplamda 40 dakikalık yürüyüşüm var
Şimdi sormak istediğim birşey var
akşam 5 ten sonra yemek yemeyi kestim 5 te iştyerinde kepekli sandviç çıkıyor onu yesem nasıl? yoksa ölüyorum açlıktan ? ne dersiniz?
evde de yemek yemem 8'i buluyırdu şimdi onu bıraktım onun yerine o satte domates suyu içiyorum
Sonrasında şekersi çay ıhlamur veya türk kahvesi ne dersiniz?
Kızlar önümüzdeki hafta bildirim yapılması konusunda fikriniz nedir ?
Bayram sonrası hafta yapılmalı mı ?
En güzeli valla.
Arada eşine sinirlendikçe oyunda tokat at falan.
Acayip stres attırır
Kızlar hiçbiriniz benim sorularıma cevam vermedi????
Bence bildirim yapalım MAsal
Bildirim yapacağız deyim yerken baskı altında hissederiz kendimizi.
şimdi noluyor biliyormusun yatakta kadının yanına sokuluyor kadın tekme atıyor hayır diyor
Off turtam haklısın da ne biliyim ya.
Bakalım 2 gün spor yapmama kararı aldım.
Off turtam haklısın da ne biliyim ya.
Bakalım 2 gün spor yapmama kararı aldım.
evde otur otur canım sıkıldı yaa gezmek istiyorum ama imkansız sanırım
sims oynuyorum 6 tane çocucğum oldu ilk kızım .. 2.ci doğumumda ikiz erkeklerim oldu .. sora yaşlanıyordu bunlar dedim hadi yaşlanmadan bi tanecik yapeem ayy yapmz olaydım ..
kadının doğum sancıları tuttu hastaneye gittik işte isim verme ekranı geldi önüme taaaam 3 tane bütün moralim bozuldu yaaa6 çocuğum var
kızlar bugün çok yoğunum ya tam bişiler yazmaya baslıyorummm küttt bişi oluyooo uffffff
Evet en son öğle yemeği yemiş oluyorum onda da karbonhidrtalı şeylerden uzak duruorum ondan sandwiç yiyeyim diyorum
saat 5 te değil aslında 4 te felan yiyiyorum bilmem farkedermi saat
sandviç şöyle: kepek sandviç ekmeği-içinde peynir domates-biber
bu arada ben kahvaltı 7 de yapıyorum
öğle yemeği 12:30-13:00 arası yiyorumm
ve çokk acıkıyorum.
tartıda az gözükücem diye sporunda olma kızz önemli olan incelmek sonucta bliyorsun sporla kilo vermesende inceliyorsun
bende bir ara baya sarmıştım şimdi nerden oynuyorsun cdsi falan mi var yoksa internette oynanılan siteler var mi ya bende oynamak istiyorum
bu arada bence de bildirim yapalım hilalim hem cok yemeyizzzzz
kızlar bugün çok yoğunum ya tam bişiler yazmaya baslıyorummm küttt bişi oluyooo uffffff
Hilalcim geçen yıl sporla ilgili aynı sorunları bir ara ben de yaşamıştım kas şişmesi büyük ihtimalle seninki de spor hocası söylemişti spordan sonra hemen tartılmayın fazla çıkarsınız diye sen de her gün yapıyorsun ya ondan oldu büyük ihtimal canım.
Bu arada ben çıkıyorum izinli olsam da gelirim ben ama ay sonu malum kapatıyoruz ayı yoğunum biraz sık uğrayamıyorum kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?