saolun canlarumm ne bileyim ben de kac yasına geldim artık kaldıramıyorum bazı seyleri o da anlamak istemiyor öyle zaten önceden de anlaşamazdık bir ünideyken ben şehir dışındaydım o zaman iyiydik geldim gene aynı şeyler durmadanneysee ayy hilalim cocugun adı da asansör kaldı bugün gene gördüm ama ben spora gidiyordum oda geliyordu tras falan olmus kapıyı acar acmaz göz göze geldik oda saskın saskın baktı zatüü acaip yani herhalde benim kadar kimseyi görmemistir o asansörde
ayyyyyy kimsecükler de yokkkkkkk bayram gelmiss neyimee
Kesinlikle haklısın.
Kaç yaşındasın bir süre sonra sen de sıkıntılanıyorsun ama işte kaç yaşına gelsen de sen daha küçücüksün gözünde.
Aman aman asansör kalsın sen de öyle de bence, ben benimkinin adında birinden bahseden olunca güzel bir şekilde çok kıskanıyorum
Off psikopat bir kıskanç oldum çıktım ..
Hmm fit hatun spora gidiyor diye düşünmüştür, o nereden geliyordu ki ?
Bayramm ?
O neydi ki ne
alışverişten sanırım elinde poşetler vardı çok da dikkat edemedim çünkü asansör bekleyen baskalarıda vardı yöneticide yanındaydı durmadan konusuyordu ondan iyi aksamlar bile diyemedim cenesinden adamın duyulmuyordu hiçbişiiiiii
sen gitmiyor musun ailenin yanına
Hmm çaktırmıyoruz yanii
Aa bayramda gitsene ziyaretlerine.
Yok turtam malum konuşmuyoruz biz..
ayy evde yoklardı bugün arabaları yoktu etrafta çünküü onların aile bagları güçlü anladıgım kadarıyla ondan bir yerlerde toplasmıslardır ayy doğru ya unutmusum aman bosver en şyşsş hayatta kendini düşünücen ya en ufak birşeyde ailen bile yanında olmuyor sen nasıl mutlu oluyorsan dogru neyse senin için onu yap hilalim salla gerisiiniii
bu arada herkese iyi bayramlaaaaaarr
Hmm çaktırmıyoruz yanii
Aa bayramda gitsene ziyaretlerine.
Yok turtam malum konuşmuyoruz biz..
slm arkadaşlar iyi bayramlarr!
Ee yarın o zaman
Bayramın sonuna kadar pes etme.
Bayramda yok değil mi iş son gün falan ?
turtam ne bileyim ya bugün pek bir garipti ama sanırım en iyisi tek başına da bir şeylerin üstesinden gelebilmek.
Bazen yoruluyorum ama yine de pes etmiyorum.
İyi bayramlar turtacım.
Kaçamaksız bayramlar.
yok canum çalışmıyorum perşembeye kadar zaten çarşamba dogum günüm bakarsın evren bana bir süpriiiiiiiiz yapar asansör aşkımla konusurumbazen insan ailesi yanında oldugu halde destek görmüyor boşver en güzeli kendin ayakta duracaksın. sonucta sen kötü birşey yapmadın kii
3 ay önce sigarayı bıraktım ve 10 kilo aldım dübden beri diyete girdim tavsiyelerinizi bekliyorum
Ayy doğum günün mü ?
Ne güzel olur doğum gününde olsa gelişmeler.
Heyecan verici.
Turtam en azından artık kararlarımı verirken kimseyi düşünmeyeceğim.
Sürekli başkalarını düşünmek zorunda değilim.
Turtam ben biraz gideyim spor falan yapayım gelirim yine.
Off kizlar ya su an catliyorum yemekten, benim de spor yapmam lazimama acayip de agirlik coktu ustume ya dogal olarak
evettmm cnm sana kolay gelsin
ben cok yemedim de ben de cikolata yedim gerçi bitter yedim ama olsun o yüzden benim de spor yapmam lazım ya salon kapalı 2 gün neyseki çok yemedim bir de sabah bacak hareketleri yaptım az öncede 7 kat merdiven indim çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?