Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bosver sen cok yememissin zaten sonra yaparsin sporu:)

evet gerci dün asırı spor yaptım iki gün kapalı deyüü ama içim rahat etmiyor işte ben birazdan sopa ceviririm gene : bu arada kosu bandında yokusa alma sakın bacakları kalınlastırıyormus ben hep yokus cıkıyordum cabuk incelir diye gecen gün hoca gördüm tam aksi kalınlasır sakın yokus cıkma dedi

Off kizlar ya su an catliyorum yemekten, benim de spor yapmam lazim ama acayip de agirlik coktu ustume ya dogal olarak

Aaa bayramda kaçamak yok demedik mi ?
Çatlayanları mı ararsın bittercilerimi

evet de senin nickin nie aşağıda gözükmüyor masalım sorma ya şu açlık hissi çok kötü ben artık baş edemiyorum yaa napcazz bilmiyorumm

Ayy turtam bakınıyordum öyle, bir taraftan umutsuz ev kadınlarını izliyorum.
Elimi sürmüyorum hiç bir şeye.
Yersem devamı geliyor çünkü.
Aç aç oturuyorum.

Aaa bayramda kaçamak yok demedik mi ?
Çatlayanları mı ararsın bittercilerimi

ay ayy yarin yiceklerimi de bugun yedim diyebilirim,keske cikolatayla kalaydim 600 kalori yaktim bakalim yuruyus yaparak da, bi 400 500 zarardayimdir ama yine de, neyse onu hallederiz, bogazimi tutayim da ben

Ayy turtam bakınıyordum öyle, bir taraftan umutsuz ev kadınlarını izliyorum.
Elimi sürmüyorum hiç bir şeye.
Yersem devamı geliyor çünkü.
Aç aç oturuyorum.

ben de çok sıkıldım valla tv de sıktı benüüüüüüüüüüüü uykum da yok amannnn oyun falan mı oynasam ne yapsam ama mousem da calısmıyor laptop mouseylada oyun oynanmıyor kiiiii

ay ayy yarin yiceklerimi de bugun yedim diyebilirim,keske cikolatayla kalaydim 600 kalori yaktim bakalim yuruyus yaparak da, bi 400 500 zarardayimdir ama yine de, neyse onu hallederiz, bogazimi tutayim da ben

Bence de boğazını tutarsan 400-500 kalori halledilir am devamı gelirse kilo olarak da artılara çıkarsın.

ben de çok sıkıldım valla tv de sıktı benüüüüüüüüüüüü uykum da yok amannnn oyun falan mı oynasam ne yapsam ama mousem da calısmıyor laptop mouseylada oyun oynanmıyor kiiiii

Ayy ben de tam tersi normal mouse kullanamıyorum laptopa o kadar alışmışım ki ..
Yabancı dizilere sararsan baya devam ediyor.

ya hep izledigim bir dizi vardı yabancı supernatural diye yeni sezon bölümlerini izlemek istiyorum izleyemiyorum facebook izin vermiyo gibi bişi diyor ne demek o ya

İstemeyecek o can istemeyecek değil miii ?

bakariz yok ya, istese de tutucam bogazimi, ya da abartmadan yicem, insallah

Valla şeytanlar çıktı ortaya yemeden düşün bence ..

ya hep izledigim bir dizi vardı yabancı supernatural diye yeni sezon bölümlerini izlemek istiyorum izleyemiyorum facebook izin vermiyo gibi bişi diyor ne demek o ya

Diziporttan baktın mı ?
Genelde yabancı dizilerin çoğu düzgün yükleniyor oraya?
Bu arada konusu nasıl güzel mi?

kirpiklerime hint yagı sürdüm simdi bulanık görüyorum ya

Ayy bir de yakıyor hint yağı.
Kakao yağı ile karıştırıyorum ben bazen.

Bu da günün fıkrası olsunn ..

erkek dilenci:
-şu garibana bir sadaka be güzel ablam.
kadın:
-güzel ablam mı?
erkek dilenci:
-güzelsin tabi be abla.
kadın:
-kim bilir daha once kaç kadına soylemissindir bunu.
erkek dilenci:
-söyledim tabi be abla işim bu benim.
kadın:
-siz erkekler hepiniz aynısınız.
erkek dilenci:
-vercen mi para abla?
kadın:
-tabiii ki hayır.
erkek dilenci:
-ulan üç kuruş para istedik, sanki evlenme teklif ettik kadına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…