ben kosu bandiydayim su an, alt komsu da yok rahatim
ohh ne güzel yaa ben de bisiklete binmek istiyorum ama hava cok soguk yaww :S
bosver sen cok yememissin zaten sonra yaparsin sporu:)
Off kizlar ya su an catliyorum yemekten, benim de spor yapmam lazimama acayip de agirlik coktu ustume ya dogal olarak
evettmm cnm sana kolay gelsin
ben cok yemedim de ben de cikolata yedim gerçi bitter yedim ama olsun o yüzden benim de spor yapmam lazım ya salon kapalı 2 gün neyseki çok yemedim bir de sabah bacak hareketleri yaptım az öncede 7 kat merdiven indim çıktım
Aaa bayramda kaçamak yok demedik mi ?
Çatlayanları mı ararsın bittercilerimi
ay anacum açlıktan ölüyorum valla ben şu anda amma yiyemicemm heeçç
Yeme yeme saat geç oldu.
Yieceklerini de ölene kadar ye erisinler akşama
salatalıkla yagsız peynir yedim ama öncesinde spor yaptımayy kimse yok yaa nerde bu devlet nerde bu milletttttt
Başbaşa kalmışız yine turtamm ..
Ayy ben de nasıl açım anlatamam ama yemiyorumm.
evet de senin nickin nie aşağıda gözükmüyor masalımsorma ya şu açlık hissi çok kötü ben artık baş edemiyorum yaa napcazz bilmiyorumm
Aaa bayramda kaçamak yok demedik mi ?
Çatlayanları mı ararsın bittercilerimi
Ayy turtam bakınıyordum öyle, bir taraftan umutsuz ev kadınlarını izliyorum.
Elimi sürmüyorum hiç bir şeye.
Yersem devamı geliyor çünkü.
Aç aç oturuyorum.
ay ayy yarin yiceklerimi de bugun yedim diyebilirim,keske cikolatayla kalaydim600 kalori yaktim bakalim yuruyus yaparak da, bi 400 500 zarardayimdir ama yine de, neyse onu hallederiz, bogazimi tutayim da ben
ben de çok sıkıldım valla tv de sıktı benüüüüüüüüüüüü uykum da yok amannnn oyun falan mı oynasam ne yapsam ama mousem da calısmıyor laptop mouseylada oyun oynanmıyor kiiiii
ay ayy yarin yiceklerimi de bugun yedim diyebilirim,keske cikolatayla kalaydim600 kalori yaktim bakalim yuruyus yaparak da, bi 400 500 zarardayimdir ama yine de, neyse onu hallederiz, bogazimi tutayim da ben
yarın da canın yemek isterse ne olceeeeeeeeeeeek
İstemeyecek o can istemeyecek değil miii ?
Bence de boğazını tutarsan 400-500 kalori halledilir am devamı gelirse kilo olarak da artılara çıkarsın.
Ayy ben de tam tersi normal mouse kullanamıyorum laptopa o kadar alışmışım ki ..
Yabancı dizilere sararsan baya devam ediyor.
İstemeyecek o can istemeyecek değil miii ?
bakarizyok ya, istese de tutucam bogazimi, ya da abartmadan yicem, insallah
ya hep izledigim bir dizi vardı yabancı supernatural diye yeni sezon bölümlerini izlemek istiyorum izleyemiyorum facebook izin vermiyo gibi bişi diyor ne demek o ya
kirpiklerime hint yagı sürdüm simdi bulanık görüyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?