Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba arkadaşlar araniza biraz once katildim.oyle bir kaderki dogumdan sonra kilolarimi 13.takimla verirken pc bozuldu vse 2 sene sonra tekrar 13.gruptayim. inşallah bu sefer sizlerle basaracagim.

Merhaba arkadaşlar araniza biraz once katildim.oyle bir kaderki dogumdan sonra kilolarimi 13.takimla verirken pc bozuldu vse 2 sene sonra tekrar 13.gruptayim. inşallah bu sefer sizlerle basaracagim.

aranıza nasıl katılacağım bana yardımcı olurmusun

Arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza.
Bazı kurallarımız var öncelikle ben size onlardan bahsedeyim.
Paylaşım çok önemli.
Günde 5 mesaj kuralımız var, hepimizin en az 5 mesaj yazması gerekiyor.
Mazaretler olur arada bu durumlarda önceden haber verirseniz iyi olur.
1 hafta deneme süreniz var.
Bu 1 hafta sonunda yeterli paylaşım yaparsanız takımda yer alıyorsunuz.
Yeterli paylaşım olmazsa isteğiniz dahilinde 1 hafta daha deneme süresi verilebiliyor.
Kendi menülerinizi, sporlarınızı her şeyi paylaşabilirsiniz.
Onun haricinde diğer arkadaşların da yazdıklarına yorumlar yapmalısınız.
Önemli olan motivasyon çünkü.
Sırayla herkes mesaj sayımlarını yapıyor 2 gün.
Ayda 1 sıra ancak geliyor zaten.
Cuma günleri de 11.30'a kadar bildirim yapılması gerekiyor.

Eğer kuralları okuduysanız ve kabul ediyorsanız, okudum kabul ediyorum diye belirtin lütfen.
Sonrasında da kendinizi tanıtırsanız seviniriz.

Son düzenleme:
ben 164 boyunda 90.400kg dayım hedefim ideal kiloma ulaşmak ama onun öncesinde en azından 70 olmak
kilo alma maceram ise nasıl oldu anlamadım 90 kiloyum arasındakiler hep kilo verme mücadelesindeydim

ben 164 boyunda 90.400kg dayım hedefim ideal kiloma ulaşmak ama onun öncesinde en azından 70 olmak
kilo alma maceram ise nasıl oldu anlamadım 90 kiloyum arasındakiler hep kilo verme mücadelesindeydim

Umarım hep beraber bir an önce kilolarımızı veririz.
Biraz kendinden bahseder misin bize?
Hangi şehirdesin?
Kaç yaşındasın?
Evli misin?
vs ..

inşalllahh
evliyim 11 yaiında bi oğlum var ıspartadayım 32 yaşındayım ikinci bebeği düşünüyorumm kiloları verip öyle diye ama ne yazıkkı vermek şöyle alıyorum üzerine

O dönemde de çok yeme ama sinemcim.
Kilo verememek bozmasın sakın motiveni.

Bu arada isteyen varsa ben yapayım çizelge.

Haha turtam harikasın ya.
Kim attı imzaaa

Ya aslına bakarsan önüme geleni yedim ama gece yemedim ekmek yemedim baklava sevmem zaten,

Düzensiz bir şekilde abuk subuk şeyler yedim ne yediğimi bile hatırlamadığım gibi canım birşey de istemiyor,

Ya bu arada ben bir hastane buldum diyetisyen yorumları okudum forumlardan diyetisyen önerilerinden aylık 70 tl 15 gün de bir kontrol bana uzak ve de işyerinden izin alma sıkıntım var yoksa hemen gideceğim ya ama yine de bir formül düşünüyorum nasıl gidebilirim 15 günde bir kontrole diye yakında olsa öğle saatinde gider gelirim ama uzak napsam k
i

inşalllahh
evliyim 11 yaiında bi oğlum var ıspartadayım 32 yaşındayım ikinci bebeği düşünüyorumm kiloları verip öyle diye ama ne yazıkkı vermek şöyle alıyorum üzerine

Tek başımayken ben de aynıydım ama burada bir motivasyon ve buraya, birbirimize karşı duyduğumuz sorumluluk ile veriliyor merak etme sen de vereceksin kilolarını.
Yeter ki iste.
Nasıl bir düzen düşünüyorsun ?
Başladın mı dikkat etmeye yoksa başlayacak mısın_?

inş
diyetisyene gidiyordum 2 hafta oldu bıraktım karatay diyetine başlamayı düşündüm ama kararsız kaldım doğru yol olup olmadığı konusunda
en doğrusu herhalde herşeyden ölçülü yemek galiba

Ben Karatayı uyguluyorum.
Ama artık biraz esnetme kararı aldım.
Esnek karatay.
Yine de bence kesinlikle doğru yol.

O dönemde de çok yeme ama sinemcim.
Kilo verememek bozmasın sakın motiveni.

Bu arada isteyen varsa ben yapayım çizelge.

Haha turtam harikasın ya.
Kim attı imzaaa

ayy asıl komedi burda zaten o dersin hocası imza kagıtlarını verirken diger haftalarınkini falan hepsini verirdi hazır olurdu onda zaten dosyada bende geçen haftadan derse girmezsem diye imza atmısım gelecek haftaya ama unutunca kim attı diye carladım bir de baktım ki benim imzam sonra ayy boşmuş kimse atmamış imza diye çevirdim lafı tabe

sen neden bıraktın diyetisyeni işe yaramadı mı :26::26:

Turtii ermeni hastanesi sana yakın mı ya z.burnundaymış galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…