Merhaba arkadaşlar araniza biraz once katildim.oyle bir kaderki dogumdan sonra kilolarimi 13.takimla verirken pc bozuldu vse 2 sene sonra tekrar 13.gruptayim. inşallah bu sefer sizlerle basaracagim.
aranıza nasıl katılacağım bana yardımcı olurmusun
Boyum 155
Kilom 65.2
Yaşım 26 ve 3 yaşında bi oğlum vr
ben 164 boyunda 90.400kg dayım hedefim ideal kiloma ulaşmak ama onun öncesinde en azından 70 olmak
kilo alma maceram ise nasıl oldu anlamadım 90 kiloyum arasındakiler hep kilo verme mücadelesindeydim
O dönemde de çok yeme ama sinemcim.
Kilo verememek bozmasın sakın motiveni.
Bu arada isteyen varsa ben yapayım çizelge.
Haha turtam harikasın ya.
Kim attı imzaaa
inşalllahh
evliyim 11 yaiında bi oğlum var ıspartadayım 32 yaşındayım ikinci bebeği düşünüyorumm kiloları verip öyle diye ama ne yazıkkı vermek şöyle alıyorum üzerine
inşalllahh
evliyim 11 yaiında bi oğlum var ıspartadayım 32 yaşındayım ikinci bebeği düşünüyorumm kiloları verip öyle diye ama ne yazıkkı vermek şöyle alıyorum üzerine
inş
diyetisyene gidiyordum 2 hafta oldu bıraktım karatay diyetine başlamayı düşündüm ama kararsız kaldım doğru yol olup olmadığı konusunda
en doğrusu herhalde herşeyden ölçülü yemek galiba
O dönemde de çok yeme ama sinemcim.
Kilo verememek bozmasın sakın motiveni.
Bu arada isteyen varsa ben yapayım çizelge.
Haha turtam harikasın ya.
Kim attı imzaaa
inş
diyetisyene gidiyordum 2 hafta oldu bıraktım karatay diyetine başlamayı düşündüm ama kararsız kaldım doğru yol olup olmadığı konusunda
en doğrusu herhalde herşeyden ölçülü yemek galiba
ayy asıl komedi burda zaten o dersin hocası imza kagıtlarını verirken diger haftalarınkini falan hepsini verirdi hazır olurdu onda zaten dosyada bende geçen haftadan derse girmezsem diye imza atmısım gelecek haftaya ama unutunca kim attı diye carladım bir de baktım ki benim imzam sonra ayy boşmuş kimse atmamış imza diye çevirdim lafı tabe
sen neden bıraktın diyetisyeni işe yaramadı mı :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?