Haftanın üyesi nedir Ececim ?
Ben uğramayalı yeni şeyler çıktı desene ..
Senin de geçmiş bayramın kutlu olsun.
Kilo açısından mı başka açıdan mı problem vardı bayramda?
Özlem artık karar verdim.
Ben 25 ekimden önce 59 kiloydum.
Bu sabah 59.6 çıktım.
Silkelendim şöyle bir yoksa tekrar 60ları göreceğim.
Hem aralıkta sevdiceğim gelebilir, o geldiğinde 55 kg olmak istiyorum.
çok almamaışsın cnm verirsin sen ben eminim... o da gelsin artık ne zamandır bekliyorsun... bende yatyım artık yarın dersanem var... iyi geceler...
iyi geceler kızlar ,sizi unutmadım bak eski bir masal ,canım sen daimisin ,bekle beni gelicem inşallah 2 ay sonra aranızda olucam
şuan da 70 kg oldum ,daha 1.5 ay var bakalım kaça çıkıcam
şükür iyiyiz canım ,kızımız olucak inşallah ,2 aya kadar 3 kg daha alırsam 73 ile bitirirsem süper olucak ,eneste 70 ile doğuma girmiştim kızımda şimdi bu durumdayım
Valla bekle bekle ağaç oldum.
ama olsun onu beklemek de güzel, ya hiç olmasaydı
Ayyıldızımm nasılsın?
Ne durumdasınız bebekle ?
En fazla 5 kg ile bitirirsin bence sonra emerken zaten kolay verirsin kilolarını.
Yeterki o tatlı şeyi kucağına al.
Bu arada cinsiyeti ne?
Günaydın kızlarr,
Nasılsınız ?
Ben de iyiyim bir hafta daha bitiyor ben hala yerimde sayıyorum ne ders çalışabiliyorum ne de kilo verebiliyorum kendime bir yabancıymış gibi müdahale edemez oldum ya ilginç canım sıkkın biraz
günaydınnn cnmgünaydınnn herkeseeee
toplamda kaç kilo almış oluyosunn zaten bebişş doğduktan sonra kolay verebilceni düşünüyorum ilk 3-4 ay vücut kendini anca toplar sonrasında verdiklerinle şekle girerrr ayyy çok heycan yaptım yaaa minicik bi bebişşş yiriiimmm onu bennnşükür iyiyiz canım ,kızımız olucak inşallah ,2 aya kadar 3 kg daha alırsam 73 ile bitirirsem süper olucak ,eneste 70 ile doğuma girmiştim kızımda şimdi bu durumdayımne
olucak halim bilmiyorum da ,sağlıcakla doğsun inşallah veririm sizlerle ,sen nasılsın canım ,
evet resmen içimi bi burukluk sardı sanki sevgilimden ayrılıyom...
iyi geceler kızlar ,sizi unutmadım bak eski bir masal ,canım sen daimisin ,bekle beni gelicem inşallah 2 ay sonra aranızda olucam
şuan da 70 kg oldum ,daha 1.5 ay var bakalım kaça çıkıcam
aynı durumdayızz canım
Selamlaaarrrr;
Pek çoğunuz eminim nerden geldi ki bu diyeceksiniz,hatta ben de bi çoğu arkadaşı yeni görmüş olacağım..Malumunuz yaz başı bi ayrıldım burdan pir ayrıldım..Eve döndükten sonra gelirim demiştim..Yaz sonu eylül gibi uğrarım demiştim kasım bitiyor..Bunda çeşitli sebepler var da( Ev taşımamız,Ttnetin 2 aydır net problemi çıkarması etc.) en büyük sebep Kilo almış olmam..Hanımlar bıraktığımda 73 felandım heralde şimdi 78 yim..Türk yemekleri çok fenaydı..Cabası bi ara 82 oldum...Sonra toparladım tatlı yemedim felan 1 ayda anca düştüm..Şimdi bayanlar Selam ederim Hepinize..Rabia ablama,Özlem ablama,ferdiciye hatırlamadığım ama çooook sevdiğim çok şey paylaştığım canlarıma iyi akşamlar artık sık sık bakacağım.Ne de olsa Ttnet düzeltti internetimiziiii :)))
şükür iyiyiz canım ,kızımız olucak inşallah ,2 aya kadar 3 kg daha alırsam 73 ile bitirirsem süper olucak ,eneste 70 ile doğuma girmiştim kızımda şimdi bu durumdayımne
olucak halim bilmiyorum da ,sağlıcakla doğsun inşallah veririm sizlerle ,sen nasılsın canım ,
günaydınnn herkeseeee
Günaydın kızlarr,
Nasılsınız ?
Ben de iyiyim bir hafta daha bitiyor ben hala yerimde sayıyorum ne ders çalışabiliyorum ne de kilo verebiliyorum kendime bir yabancıymış gibi müdahale edemez oldum ya ilginç canım sıkkın biraz
günaydınnnnnn fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Merhabalar kızlar.. Nasılsınız bakalım?
Haftanın üyesi nedir Ececim ?
Ben uğramayalı yeni şeyler çıktı desene ..
Senin de geçmiş bayramın kutlu olsun.
Kilo açısından mı başka açıdan mı problem vardı bayramda?
haftanın üyesi takıma olabildiğince katkı sağlayan kişi canım :) daha yeni başladık.bayram haftasında en çok takımı ziyaret eden birşeyler yazmadan çıkmamaya çalışan tdgdydi benim de aklıma böyle bir fikir geldi hemde motivasyona etkisi olur diye düşündüm
her ikiside canım yaa özellikle yaprak sarmasına zaafım vardır annemin yaptığına..geçen bayram yapmamıştı rahattım ama bu bayram yaptı durmadan tırtıkladım :)
iyiyim melek sen nasılsınn?
haftanın üyesi takıma olabildiğince katkı sağlayan kişi canım :) daha yeni başladık.bayram haftasında en çok takımı ziyaret eden birşeyler yazmadan çıkmamaya çalışan tdgdydi benim de aklıma böyle bir fikir geldi hemde motivasyona etkisi olur diye düşündüm
her ikiside canım yaa özellikle yaprak sarmasına zaafım vardır annemin yaptığına..geçen bayram yapmamıştı rahattım ama bu bayram yaptı durmadan tırtıkladım :)
Eki Görüntüle 287402
Menüm;
Sahur:
-YOK-
İftar:
1 bardak süt
Az lor peyniri
30 dk. sonra
1 koca kase yogurt corbası
Yagsız tavuk sote
2 haşlanmış yumurta
Az turşu ve zero
1 lt. bitki çayı + 2 lt. su
1 saat kemer + 100 mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?