Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok almamaışsın cnm verirsin sen ben eminim... o da gelsin artık ne zamandır bekliyorsun... bende yatyım artık yarın dersanem var... iyi geceler...

iyi geceler kızlar ,sizi unutmadım bak eski bir masal ,canım sen daimisin ,bekle beni gelicem inşallah 2 ay sonra aranızda olucam
şuan da 70 kg oldum ,daha 1.5 ay var bakalım kaça çıkıcam

çok almamaışsın cnm verirsin sen ben eminim... o da gelsin artık ne zamandır bekliyorsun... bende yatyım artık yarın dersanem var... iyi geceler...

Valla bekle bekle ağaç oldum.
ama olsun onu beklemek de güzel, ya hiç olmasaydı

iyi geceler kızlar ,sizi unutmadım bak eski bir masal ,canım sen daimisin ,bekle beni gelicem inşallah 2 ay sonra aranızda olucam

Ayyıldızımm nasılsın?
Ne durumdasınız bebekle ?
En fazla 5 kg ile bitirirsin bence sonra emerken zaten kolay verirsin kilolarını.
Yeterki o tatlı şeyi kucağına al.
Bu arada cinsiyeti ne?

şükür iyiyiz canım ,kızımız olucak inşallah ,2 aya kadar 3 kg daha alırsam 73 ile bitirirsem süper olucak ,eneste 70 ile doğuma girmiştim kızımda şimdi bu durumdayım ne
olucak halim bilmiyorum da ,sağlıcakla doğsun inşallah veririm sizlerle ,sen nasılsın canım ,

Günaydın kızlarr,

Nasılsınız ?

Ben de iyiyim bir hafta daha bitiyor ben hala yerimde sayıyorum ne ders çalışabiliyorum ne de kilo verebiliyorum kendime bir yabancıymış gibi müdahale edemez oldum ya ilginç canım sıkkın biraz

günaydınnn herkeseeee
günaydınnn cnm
toplamda kaç kilo almış oluyosunn zaten bebişş doğduktan sonra kolay verebilceni düşünüyorum ilk 3-4 ay vücut kendini anca toplar sonrasında verdiklerinle şekle girerrr ayyy çok heycan yaptım yaaa minicik bi bebişşş yiriiimmm onu bennn
evet resmen içimi bi burukluk sardı sanki sevgilimden ayrılıyom...

hoşgeldinnnn ablacım nasılsınnn hamişlik nasıl gidiyooo

hoşgeldinnn canımm bi gittin pirrr gittinnn nasılsın bakalımmm en yakın zamanda bekliyoruz tatlım seniii bizden ayrılanı kurt kapıyooo bakkk ayrılmaaabende dahilll

Sevgili internetim gece yine oyun oynadı bana.
Bağlantım gitti.
Şimdi kilo konularına hiç yorma kafanı sen tadını çıkar hamileliğin, yapabildiğin tüm nazları da yap
Çocuk düşüncesi değil de hamilelik düşüncesi kendim için çok hoşuma gidiyor.

günaydınnn herkeseeee

Tünaydınn.

Sinemcim bence ikisinin de nedeni stres.
Canını sıkıp stres yaptıkça ne kilo verebiliyorsun ne ders çalışabiliyorsun.

günaydınnnnnn fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

TÜnaydınnnn..

Merhabalar kızlar.. Nasılsınız bakalım?

iyiyim melek sen nasılsınn?

Haftanın üyesi nedir Ececim ?
Ben uğramayalı yeni şeyler çıktı desene ..
Senin de geçmiş bayramın kutlu olsun.
Kilo açısından mı başka açıdan mı problem vardı bayramda?

haftanın üyesi takıma olabildiğince katkı sağlayan kişi canım :) daha yeni başladık.bayram haftasında en çok takımı ziyaret eden birşeyler yazmadan çıkmamaya çalışan tdgdydi benim de aklıma böyle bir fikir geldi hemde motivasyona etkisi olur diye düşündüm
her ikiside canım yaa özellikle yaprak sarmasına zaafım vardır annemin yaptığına..geçen bayram yapmamıştı rahattım ama bu bayram yaptı durmadan tırtıkladım :)

Ee yeni uygulamanız hayırlı olsun o zaman Ececim ..
Olsun bayram bitti artık güzelce telafi edersin.
Boşuna mı koyuldu telafi haftası

iyiyim melek sen nasılsınn?

İyiyim bende orucumu actım, geldim.Bakayım ne yapıyorsunuz diye...

Ayy ne güzel bi yöntemmiş, bizdemi yapsak ki hilal

Menüm;

Sahur:

-YOK-

İftar:

1 bardak süt
Az lor peyniri

30 dk. sonra

1 koca kase yogurt corbası
Yagsız tavuk sote
2 haşlanmış yumurta
Az turşu ve zero

1 lt. bitki çayı + 2 lt. su
1 saat kemer + 100 mekik

Son düzenleme:
Menümü yazayım ..

1. öğün :

- Sucuklu yumurta
- Biraz beyaz peynir
- 6 zeytin
- 2 kuru kayısı
- Badem, ceviz

2. Öğün :

- Mercimek çorbası
- Fırında karnabahar
- Keten tohumlu yoğurt

Sıvı :

- 2 litre su
- Yeşil çay

Spor :

- Leslie ile 2 mil.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…