Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yarın kız arkadaşlayım akşama kaadar

Biraz keyfin yerine gelsin.
Bu sıkıntılardan da kilo vermek zorlaşır.

bir şey sorucam karatayda neler sertbest

Ekmek tahıl ürünleri pirinç makarna hazır gıdalar patates çikolata şeker gibi şeyler yasak.
Onun haricinde doğal olan hemen hemen her şey serbest.

evet artık daha umursamaz olucam gezip tozucam ..
karatayı inceleyeceğim olmazsa ona başlıyayım

evet artık daha umursamaz olucam gezip tozucam ..
karatayı inceleyeceğim olmazsa ona başlıyayım

İncele bence de, çok rahat edersin karatayla.
Hele biraz kilo verince iyice rahatlaşıyor bazı şeyleri esnetebiliyorsun.
Bildiğin krep yaptım bugün esneterek, normalde diyette olmasam bile yemem

İncele bence de, çok rahat edersin karatayla.
Hele biraz kilo verince iyice rahatlaşıyor bazı şeyleri esnetebiliyorsun.
Bildiğin krep yaptım bugün esneterek, normalde diyette olmasam bile yemem

afiyet olsun kız ...
ya aslında sorun değilde okul aklıma takıloyor genelde yemekte makarna pilav oluyor çocuklar yesin diye ..
ne yapıcam ya

afiyet olsun kız ...
ya aslında sorun değilde okul aklıma takıloyor genelde yemekte makarna pilav oluyor çocuklar yesin diye ..
ne yapıcam ya

Yeter ki iste,istedikten sonra her şeye çözüm bulunuyor Gizem.
Sabah kahvaltını güzel yaparsan akşama kadar acıkmazsın.
Acıkırsan da kuru yemiş ve kuru meyve tüketebilirsin.
Ben sıkıldım artık aynı kilolarda dolanmaktan sen sıkılmadın mı ?
Kendimizi sıksak kimbilir nasıl gidecek kilolar.

peki sınır varmı mesela dukanda sınır yoktu ...
örnek menü yazsana bana neler yiyoyrsun bi günde

peki sınır varmı mesela dukanda sınır yoktu ...
örnek menü yazsana bana neler yiyoyrsun bi günde

Doyana kadar diyor ama abartmamak lazım tabi.
Yalnız öğünler arası en az 4 saat olacak.

Mesela şöyle yapılabilir.

Sabah :

- 2 yumurtadan omlet
- 7-8 zeytin
- badem ceviz
- kuru kayısı
- peynir
- yeşillik

Kahvaltı kuvvetli ise öğlene gerek yok.
Ama acıkırsam kuru yemiş, süt, kuru meyve vs.

Akşam :

- Tavuk, köfte, balık, sebze, baklagil vs

JOLIE'NİN SARMISAK ÇAYI İLE 3 HAFTADA 11 KİLO
Dünyanın en güzel kadınlarından biri olan Angelina Jolie, doğum sonrası fit görünümüyle şaşırttı. Güzel yıldızın sırrı zencefille hazırlanan sarmısak çayı

Biri dünyanın en güzel kadınlarından... Diğeri ise en güzel erkeklerinden... Hollywood’un en popüler çifti Angelina Jolie- Brad Pitt’ten bahsediyoruz. Dünya basınının adım adım takip ettiği çift, geçtiğimiz günlerde ilk bebeklerinin doğumunun ardından basın önüne çıkınca herkes çok şaşırdı! Çünkü hamileliğ i sırasında bir hayli kilo alan Angelina Jolie’nin üç hafta içinde eski formuna geri dönmesi ilginçti. Bebeğini emzirdiğini söyleyen Jolie, bası- na küçük sırrını da açıkladı: Sarımsak çayı! Bebeğini en iyi şekilde besleyebilmek için yemekten kısmadığı nı söyleyen güzel yıldız, zayışamak için Afrika gezisi sırasında yerlilerden öğrendiği bir yöntemi uyguluyor. Bağırsakları çalıştırma özelliği olan çay, yağları yakmada da etkili. Sadece bu çayı içerek, emzirerek ve yoga yaparak üç hafta içinde 11 kilo verdiğini söyleyen güzel yıldız,zayıflamak için Afrika gezisi sırasında yerlilerden öğrendiği bir yöntemi uyguluyor. Bağırsakları çalıştırma özelliği olan çay, yağları yakmada da etkili. Sadece bu çayı içerek, emzirerek ve yoga yaparak üç hafta içinde 11 kilo verdiğini söyleyen güzel yıldız, çayın nasıl hazırlandığını da anlattı.

İŞTE SARMISAKLI ÇAYIN TARİFİ

KÜÇÜK bir taze zencefili soyun ve 2 fincan suyla kaynatın. 6 dakika kaynadıktan sonra içine 2 diş ezilmiş sarmısak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu ekleyin ve iyice karıştırın. Çayın soğumasını bekledikten sonra süzün ve soğuk için.

tamam saol incelicem bi

Özlemcim listeden konuşuyorduk o yüzden ayrıldı dedim.
Yanlış anlama sakın.
Liste için yani.
tamam canım bi an kötü oldum, baksana daha bi aktifim ayrılcam dediğimden beri ...

canım hoşgeldin kız nasıl özlemişm valla... geçen aklımdan geçtin hatta... secret kesinlikle işliyor...

ben de geldiiim iade-i ziyarete :)

haftanın üyesini belirledim şimdi koştum geldim bakıyım dedim kardeş takımımızda durumlar neler :)

bu arada 5. takım ve kendi adıma geçmiş bayramınız mübarek olsun canlarım.kusuruma bakmayın gecikti.valla bu bayram pek iyi gelmedi ne yapıcağımı şaşırdım.ama neyseki yoluna koyuyorum herşeyi yavaş yavaş..

Haftanın üyesi nedir Ececim ?
Ben uğramayalı yeni şeyler çıktı desene ..
Senin de geçmiş bayramın kutlu olsun.
Kilo açısından mı başka açıdan mı problem vardı bayramda?

senin menününü gördüm bugün çok güzeldi... sen baya karalısın bu aralar... kasımda aşk başkamıdır yoksa...

Özlem artık karar verdim.
Ben 25 ekimden önce 59 kiloydum.
Bu sabah 59.6 çıktım.
Silkelendim şöyle bir yoksa tekrar 60ları göreceğim.
Hem aralıkta sevdiceğim gelebilir, o geldiğinde 55 kg olmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…