tamam canım saol..Derya'cım hedef kilon 57 olarak kayıtlıymış.
58.6 kg ile mezun olabilirsin.
iki gündür dışarda yürüyorum..gerçekten çok özlemişimBurda hawa cok guzel gunesi ozlemistim cikip 1 saat yuruyus yapicaz,
aksama belki yogun olabilirim giremezsem opuldunuz
boşalttım..
Tamam canım ben de kaydedeyim.
Yalnız dün mü bugün mü bu ?
Derya'nın kutusu boşalınca mesaj atarım ben de..
not aldım canım ..ben artık çıkıyorum
bugünlük benden bu kadar
Derya nın mesaj kutusu dolu burdan bildireyimde
Hilalimde kayıtlasın kendine:):):)
mesaj sayım 33
öpüldünüz
sevgiyle kalın
iyi akşamlar
rabbim yardımcısı yardımcınız olsun..kızlar benim işlerim var toplanıyoruz birazdan çıkarız herkesi çok seviyorum sizi çok özlüycem
dualarınızı eksik etmeyin
geçmiş olsun..
Kardeşim yazacaktım nasıl yazdıysam artık
Kardeşim burnundan ameliyat oldu canım, sagol..
geçmiş olsun...
çok geçmiş olsun..kayınbabam rahatsızlanmış gecen yazın baypas olmuştu düşmüş bayılmış hafızası gidip geliyomuş hastanadae çıkartmamış doktorlar yeniden kalp krizi geçirmiş tekrar ederse ameliyatı yeniliyeceklermiş esim izin aldı toplanıyoruz.
15 gün yokum
sonra da belki annemgilde 15 gün kalırım 1-1.5 ay yokum yani
ordada girerim fakat aktif olamam izne ayrılmam lazım
evet emeğin çok kaptanımız..varya sırf burda başkalarına kötü örnek olmamak adına mezuniyet istiyorum..mecburen yani..menü paylaşımım az mesaj öyle durumum belli..listeden çıkıp arada geleceğim artıkın..
Ayy merak ettim valla
Beni de ekleyebilirsin o bakınıza ..
Sabahları bazen tatlı diye uyanıyorum resmen ..
Canım valla elimden geldiğince uğraşıyorum ama üzülüyorum paylaşımların düşmesine ..
Ne güzel etkilemesin tabi ya, havalar kapalıysa bizim içimiz açık aa ..
gülçin izinemi ayrıldı hayırdır..
ve evet mezuniyetimi istiyeceğim bu gün baskülde yüzüm yine güldü şu an mezun olmak için yeterli bir kilodayım..ama asıl yarın sabah önemli..:18:
kizlar gordunuz mu begen butonu cikmiiişşşşşşşşşşşşşş
canim beni mi izinli gostereceksin anlamadim
bu arada kar yağıyor kızlar ya şaka gibiben kışı severim gerçi karıda amma ilginç yani
Yerinde bi karar olur Hilalcim...
Beğen butonu gelmiş yine
Noluyo bu siteye anlamadım
Birde su yazı renklerine cözüm bulsalar cok ii olacak
tamam canım saol..
iki gündür dışarda yürüyorum..gerçekten çok özlemişim
boşalttım..
not aldım canım ..
rabbim yardımcısı yardımcınız olsun..
geçmiş olsun..
çok geçmiş olsun..
evet emeğin çok kaptanımız..varya sırf burda başkalarına kötü örnek olmamak adına mezuniyet istiyorum..mecburen yani..menü paylaşımım az mesaj öyle durumum belli..listeden çıkıp arada geleceğim artıkın..
kaysı kurusu dut kurusu çok işe yarıyor birde kuru incir hurma..tabi hepsi birden değil..bayılırım bittereeeeeeee
ben de o dönemde durduramıyorum kendimi
ortimo ben burdayım ya..moralim bozuldu kizlar kimse de yok zaten
iyi forumlar size
sen değil fileonu kastediyor..canim beni mi izinli gostereceksin anlamadim
nerdeniz orti burdada hava çok esiyor..yahu burada kar yagiyooooo
Selam canlarım ben geldim. Özlemişim sizi
bırakmam canım kurallara uyamadığım için mezun olucam yoksa burdayım..
Canım kayınpederi rahatsızlanmış oradan da annesine gidecekmiş o yüzden 1 - 1.5 ay yokmuş ..
Çook sevindim ya ..
Elif'cim biliyorsun uzun süredir uyarıyorum ve ben bu izinli gösterme konusunda kendimi çok kötü hissediyorum o yüzden biraz da arkadaşlardan yorum istedim .
Kuralımız belli ama ben bunu uygulama konusunda çok çekiniyorum ..
Burada yok bugün hayrett ..
LÜtfen kızlar fikir belirtin benim karar vermeme izin vermeyin bu konularda
Beğenelim bol bol yaşasın ..
Mesaj sayımı hemen atacağım canım ..
Bizi hiç yalnız bırakma Derya'cım hoş ben seni zaten bırakmam da
VE dün abimin bir oğlu daha oldu..bu gün onları ziyarete gittim..
bu bebekler gerçekten mucize..doğalı daha yarım gün oldu gözler feldir fecir beni takip ediyor ..kuzum ya ...
bırakmam canım kurallara uyamadığım için mezun olucam yoksa burdayım..
ve koyduğun kuralları uyugulamalısın..yoksa sen yıpranırasın..
bana müsade çocujklar doyurayım..akşamda yokum misafirliğe gideceğiz erken gelirsem mesajları yazarım..
evet canum
ahahaha inşaata daldıgı bölümde onun gibi olmak istedim bende valla ondaki çene bende olsa ohoooo
Yine kimsecikler yok geç giriyorum size şu bir kaç günde anladığım bir şeyi yazayım ki insanın en iyi dostu eşi ve anası babası kardeşi gerisi yalan... Sürekli her işine koşturduğum komşumun arkamdan dediklerini duydum ve bu gün dünyalar başıma yıkıldı. Evimi ihmal edip onun işlerine koştum oysa neden bu insanlar bu kadar nankör yaa anlam veremiyorum.
Ağladım bu gün üzüntümden iyilik için debelen dur arkandan etmedik laf bırakmasın hemde biri doğru olsa off off...
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)
semiha
sabah sabah geleniniz yok ama misafirlerimiz çoook
Kötü bi durum gercekten..
Demekki neymiş, kimseye asırı ilgi ve güven vermeyeceksin...
Bosver ve o kişiylede ilgini kes.
9 da kalktım bende.. nednese artık erken kalkıyorum
günaydın conem
Kilo vermeye yardımcı 10 yiyecek
Kilo mu vermek istiyorsunuz?Çok lezzetli yemekleri düşünmek yerine sağlıklı zayıflamanıza yardımcı olacak 10 lezzetli yiyecek.
1-SALATALIK:Vitamin A,C ve bir miktar lif içeren,salatalarımızda kullandığımız,yediğimizde kendimizi iyi hissettiren salatalık aynı zamanda düşük kalorili bir yiyecektir.Patates cipsi ve kraker yerine atıştırmalık olarak yiyebilirsiniz.
2-GREYFURT:Tatlı-ekşi tadı olan,kahvaltılarımızda veya salatalarımızda kullandığımız greyfurt lezzetli olduğu kadar besleyicidir.Yapılan araştırmalar günlük olarak alınan greyfurt ve greyfurt suyunun,insulin seviyesini düşürdüğünü,kilo kaybına yardımcı olduğunu göstermiştir.
3-MERCİMEK:Lif,folat ve mangezyum içeren,yağ içermeyen mercimek sağlıklı beslenme ve kilo vermek isteyenler için önemli bir yiyecektir.Değişik şekillerde hazırlayabilr, et yerine tüketebilirsiniz.
4-YULAF:Yulaf ve yulaf ezmesi,içerdiği yüksek oranda lif sayesinde uzun zaman tokluk hissi verir.Bununla birlikte tam tahıllı yiyecekler tüketmek,kilo vermeye yardımcı olur.En iyi faydayı sabah kahvaltılarında yediğiniz zaman alırsınız.Öğle yemeklerinizde de tatlandırıcı kullanarak veya şekersiz olanlarını tercih edebilirsiniz.
5-KABUKLU KURUYEMİŞLER:Kuruyemişlerden tuzsuz şamfıstığı,kabuklu ceviz,yerfıstığı,doğal kabuklarıyla hem tuzlu atıştırmalıklara olan özlemizi giderir hem de daha sağıklı beslenmiş olursunuz.
6-ELMAüşük kalorisiyle şeker isteğinizi gidermeye yardımcı olur.Öğleden sonra ara öğününüzde veya fırında pişirerek tatlı olarak yediğinizde hem kendinizi tok hissedecek,hem de zayıf kalacaksınız.
7-YUMURTA:Ortalama 72 kalori,6 gram protein,hemen hemen ihtiyacımız olan başlıca vitaminleri içeren yumurta,sağlıklı kilo verme diyetlerinde besleyici özelliğiyle yer alır.Haşlanmış yumurta taşıma kolaylığı açısından,rafadan yumurta ise doyurucu özellliğiyle kahvaltılarda tercih edilir.
8-BADEM:Bütün kabuklu kuruyemişler iyi kyağ içermesine ve diğer besleyici özellikler taşımasına rağmen badem bunların içinde kilo vermeye daha yardımcıdır.
9-BİTTER ÇİKOLATA:Yağ ve düşük kalorili olmamasına rağmen siyah çikolatanın(bitter) iki önemli özelliği vardır.Birincisi çok büyük miktar yenilememesi ikincisi de sağlığa faydalı yüksek oranda anti-oksidan içermesi.Küçük bir parça tatlı ihtiyacınızı giderir.
10-SEBZE ÇORBASI:Kilo verme diyetlerinde son trend düşük kalorili yiyecekleri bol miktarda tüketmek.Sebze çorbaları da, kremalı olanlar hariç, düşük kalorileri ve mideyi doldurarak açlık hissini hemen bastırdığı için,başlangıç olarak veya hafif bir yemek olarak tercih edilir.
menümüde yazayım
bi daha gelemeyebilirim
sabah
1 bardak sirkeli su
kahvaltı
1 dl kızarmış ekmek
peynir
sahanda yumurta
1 bardak şekersiz çay
öğle
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
1 dl ekmek
ara
1 avuç beyaz leblebi
akşam
fırında çipura
yeşillik
2 form çayı
1 yeşil çay
1 fincan nescafe
2 lt su
20 dk egzersiz
20 dk stepper
20 dk twist
bugünlük benden bu kadar
sevgiler saygılar...
Kahwalti:
1 haslanmis yumurta
Domates sosu
Bir parca b peynir
1 dilim cavdar ekmegi
Portakal suyu
Ara:
Kayisi ceviz
Oglen:
soya flizli+ton balikli yesil salata
Ara:
1 yesil elma
Aksam:
Yulafli yogurt
Su:3 olur
Yesil cay: 3 bardak
Yuruyus: 1 saat
Callanetics, 1 saat kond bisikleti
kayınbabam rahatsızlanmış gecen yazın baypas olmuştu düşmüş bayılmış hafızası gidip geliyomuş hastanadae çıkartmamış doktorlar yeniden kalp krizi geçirmiş tekrar ederse ameliyatı yeniliyeceklermiş esim izin aldı toplanıyoruz.
15 gün yokum
sonra da belki annemgilde 15 gün kalırım 1-1.5 ay yokum yani
ordada girerim fakat aktif olamam izne ayrılmam lazım
kızlar benim işlerim var toplanıyoruz birazdan çıkarız herkesi çok seviyorum sizi çok özlüycem
dualarınızı eksik etmeyin
Evet canım iyi su an...
Bu gecede hastahanede kalacak. yarın bakacaklar duruma göre bırakırlar..
Sağol Hilal...
VE dün abimin bir oğlu daha oldu..bu gün onları ziyarete gittim..
bu bebekler gerçekten mucize..doğalı daha yarım gün oldu gözler feldir fecir beni takip ediyor ..kuzum ya ...
Hoşgeldin Ebru'cumm
Canım kayınpederi rahatsızlanmış oradan da annesine gidecekmiş o yüzden 1 - 1.5 ay yokmuş ..
Çook sevindim ya ..
Elif'cim biliyorsun uzun süredir uyarıyorum ve ben bu izinli gösterme konusunda kendimi çok kötü hissediyorum o yüzden biraz da arkadaşlardan yorum istedim .
Kuralımız belli ama ben bunu uygulama konusunda çok çekiniyorum ..
Burada yok bugün hayrett ..
LÜtfen kızlar fikir belirtin benim karar vermeme izin vermeyin bu konularda
Beğenelim bol bol yaşasın ..
Mesaj sayımı hemen atacağım canım ..
Bizi hiç yalnız bırakma Derya'cım hoş ben seni zaten bırakmam da
Ben bayılırım bittere. O zaman arada bir küçük bir parça yiyebilirim. Süper oldu bu bilgi. Yalnız farkındaysanız herkes sadece bitteri görmüş.
Kaptan sensin ve kurallar belli. Ben dahi olsam kurallara uymayan kişi kuralları uygulamanı isterim.
Herşeyi istediğimiz gibi yorumlamaya bayılıyoruz çünkü
Ben gittim kaç tane bitter çikolata aldım
Keşke onlarla kalsaydım ama neyse kem küm
Haklısın Ebru'cum ..
Ayrıca bundan sonra cuma günleri 1 haftanın mesaj sayım listesini de ekleyeceğim ..
Sakın haaaa Hilal'cim. Yarın cuma. Lütfen kaçamak yapma.
Haftalık mesaj listeside süper olur. O zaman bütün paylaşımlar dökülür ortaya.
sagol derya..geçmiş olsun..
çok geçmiş olsun..
Allah analı babalı büyütsün...VE dün abimin bir oğlu daha oldu..bu gün onları ziyarete gittim..
Kıza bak yaaaa 9'a erken diyor. O zaman ben sabahın köründe kalkıyorum
Sanada geçmiş olsun Melek'cim.
Menümü yazayım ..
Sabah :
- Kaşarlı tost
Öğle :
- 3 kaşık bulgur pilavı ( perşembe için uygun olmadığını biliyorum ama yoksa kaçamak yapacaktım. =
- Biraz et kavurma
Akşam :
- 1 elma
- 5 köfte
- Yoğurt
- 1 tane ülker smart orman meyveli ..
Sıvı :
- Bol su
Spor :
- yok
Normal yoğurt yokmu canım sizin orda.
Afiyet olsun bu arada. Yarında az yap lütfen kaçamağı.
Normal yoğurt da var bak menüm de Ebru'cum ama çok sevdim bu orman meyveli olanı.
Bir de 35 gr küçücük bir şey o yüzden günde 1 taneden bir şey olmaz diyorum ..
Tamam söz yarın da az yapacağım ne yerim bilmiyorum ama kiloma göre bakarız ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?