Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

[

afiyet olsun cnm güzel menün

canım afiyet olsun

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 7-8 çiğköfte
- BOl marull

Akşam :

- 1 Elma
- Minicik helve

Sıvı :

- BOl su
- 1 tane form çayı

spor :

- 1000 mekikikk

hilacim az değil mi yediklerin vucudun bu tip beslenmeye vucudun alışırsa hem kg vermen zorlaşır hemde normal düzene geçtiğinde kg alırsın canım biraz daha ye bence :)

tebrik ederim kızlar 1. olmuşuz
azrasılam güldenim seni de ayrıca tebrik ederim harika kg vermişsin yeni resimlerini merakla bekliyorum

Canım bugün çok yedim gibi gelmişti ama bana mı öyle gelmiş ?

Belimizin ölçüsü sağlığımız için önemli bir göstergedir.İdeal bel ölçüsü hesaplanması için basit bir formül vardır.Bel ölçüsü ortalama olarak boyumuzun yarısı kadar olmalıdır.Örnek vermek gerekirse 180 cm boyunda olan bir erkeğin bel ölçüsü 90 cm’yi geçmemelidir.Kadınlarda da aynı hesap geçerlidir.Erkeklerde bel ölçüsü 100 cm’yi, kadınlarda ise 92 cm’yi geçmemelidir.Aksi takdirde obesite yönünden tehlike çanları çalacaktır.
anladım canım benımde belde 63 cok guzel benım oyle olsa ohh derdım herlade.84 cm düştüm ama dahada inmem lazım.yanı 54 olsam 80 nın altında olmam gerek .yanı kılo verıp vermemmende bazen kararsızım.benım sorunum ıncelmek olmalı dıye dusunuyorum .kılo vermekten zıyade incelmek.bilmiyorum bazen artık bukadar kılo verdım.dr gıdıp artık daha napmalıyım gb soru sormak ıstıyorum.bazen karın germe amelıyatı dusunuyorum.etım ınan yumusak bundan cok rahatsızım esımın karsısında .naparsan yap o etın yumusaması normal oğlumuz var dıyor.ama o nederse desın utanıyorum yaaa

menüm

sabah
2 yumurtadan yeşil soğanlı omlet
biraz peynir
2 ceviz,1 incir

öğlen
1 portakal
biraz fıstık

akşam 5 gibi

yağsız pişmiş bahratlı tavuk
yoğurt

ara 7 gibi
1 bardak ayran
5 tane fındık

Canım sonuçta ben doğum yapmadım benim için normal o yüzden, hamilelik sonrasında belinin kalınlaşması normal.
Eşinden niye utanıyorsun ona bir çocuk verdin sen ama kilodan çok spor bence de.
Mekik çek bol bol.
Twister ile çalış.
Bir de şu ebru şallının karın hareketleri çok iyi deniliyor ama hiç bakmadım.

canım ebru sallının karın savar dvd aldım zaten.bı ara yaptım evet cok gzuel oluyor.ama bırakınca hoopppppppp yıne aynı bıktım artık spordan ınan bazen karın gerdırme yapıp kurtulmak.esınden ınsan utanmazmı yanı utanmaktan zıyade ben aynaya bakınca ıgrenıyorum karın derımden yanı ben cok takıyorum ama gercekte olanda o yanı.ınan etın okadar yumusakkı sporla olcak iş değil gb.cunku ben bıldım bılelı aldım verdım aldım verdım et sarktı artı yumusak anladınmı.valla masada rısk yaamıcagımı bılsem yarın olurum ama dr görusecem ya gercekten ben dayanamıyorum.dr.gıtsem oda oyle dıcegını tahmın edıyorum cunku verıp almaktan cooooooooookkkkkkk yumusadı yaa

diyet yapmak sana kolay o zaman canım ne güzel

Yemek konusunda güzel de Ayşe'cim benim de abur cubura karşı zaafım var işte ..

Canım eşin daha iyi bilir bu konuları sağlık sektöründe sonuçta, öyle bir imkanın varsa problem de yaratmayacaksa neden olmasın.
Benim öyle bir imkanım olsa şöyle kalçalarımdan 5 kg yağ aldırmak isterdim.

benim basenlerimden 5 kg alınsa süper olur valla
benimde tek sorunum basenim, belim 70 cm basenim 102
evlenirken bel 58 basen 90 cm di.
belim hemen inceliyo zaten kg verdiğimde hedefime ulaştığımda belim 60-62 arasında olur ama basenimi bilemiyorum 94 olsa yeter

Ayy ne güzelmiş ölçülerin öyle evlenmekten bu yüzden korkuyoruz sizin sayenizde

Çok sinir bir şey değil mi Ayşe'cim belin incecik kalıyor ama basenler siniri bozuyor.
Ben de 90 olsa diyorum basenim 88 de olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…