Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canlarım ben temizlik adı altında spor yapmaya başlıyorum. Arada bir bakarım neler yapıyorsunuz diye.

kızlar dün giremedim temizlik yapmaya başladım yatak odasının halılarını dün yıkadım.bu günde sabayı çıkardım.bu haftaki sporun sanırım temizlik olacak.

dünkü menüm
sabah
2 dilim kepek ekmek
az peynir 4,5 zeytin
1 domates
öğlen
mercimek çorbası
1 tavuk baget fırında pişmiş
yoğurt
akşam
öğlen aynı
su 2 litre
spor sabah yaım saat koşu bandı
akşam halı yıkama

İyi gecelerr ..

Kızlar leslie ile 2 mil yürüdüm az da olsa spora başlamış oldum.
hadi hayırlısı sporla daha güzel sonuçlar alırsın canım
Birinci olmusuz cok katkim olmasada herkesi tebrik ederim ins bundan sonraki haftalar icin daha guzel bireysel sonuclar aliriz ..
inşallah canım
Canlarım ben temizlik adı altında spor yapmaya başlıyorum. Arada bir bakarım neler yapıyorsunuz diye.
koloy gelsin ebru

canım sen ığdırdamısın,ben ığdırlıyım.

selam kizlar,hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum

dün cok feci yoruldum.arkadasi evine biraktim annesi birakmadi gel illa bi cay ic girdim mecbur eve gelmem 7.30 u buldu.sabah kahvatimi yapmistim sonr bütün gün bisey yiyemedim karatay yaptigim icin cok önemli degil zaten 2 ögün yapabiliyosaniz yapin diyor ama aksam arkadasa caya girince yanina biseyler koydu annesi karataya uygun hic bisey yoktu mecbur azar azar aldim ama sükürki kilomu etkilemedi hatta 300 gr - ciktim bugün

hafta sonlarida sayim oluyormu?

Menu gayet guzel afiyet olsun elif cim..
Bende kosu bandi olsa ustunden inmezdim sanirim

Kayserili ama esinin gorevinden dolayi Igdir da kaliyor yanilmiyorsam ...

Yesen bi turlu yemesen bi turlu iskence bizimkisi ya
su hayatta yiyip yiyip kilo almak olmasa ne iyi olurdu

Evet bugun sayim yapiliyor mumu..

tesekür ederim canim,aynen öyle yemegince olmuyor ,hadi sadece arkadasim olsa atlatirim ama anneisne ayip oluyor kadin zaten misafir geldi 3 ay buraya kizinin hamilelegii icin ,ben yurt disinda kaliyorum da

menün güzel cnm evet ığdırdayım 3-4 ayımız kaldı

geçmiş olsun canım

tesekür ederim canim,aynen öyle yemegince olmuyor ,hadi sadece arkadasim olsa atlatirim ama anneisne ayip oluyor kadin zaten misafir geldi 3 ay buraya kizinin hamilelegii icin ,ben yurt disinda kaliyorum da

Haklisin cok iyi anliyorum seni ...

menün güzel cnm evet ığdırdayım 3-4 ayımız kaldı

geçmiş olsun canım

Tsk canim agri olunca agri kesici aliyorum bi sure kesiyor geri basliyor ama suan daha iyiyim ...

Son düzenleme:

Geçmiş olsun Gönül'cüm ..

Hu huu nerdesinizzzz kizlaaaar hadiiii uyanin artik aksam olduu DD kulaklari cinlasin annem oyle derdi bize

Annelerin klasik sözü

Sorma canım yaaaa ben yine yalan dünyayı seyrederken uyuyakalmışım.

Ben de bir şey izlerken uyumayı pek severim ama uykuyla çok uzağız bu sıralar.

Kolay gelsin Ebru'cum ..

Afiyet olsun Elif.

hadi hayırlısı sporla daha güzel sonuçlar alırsın canım

inşallah canım

koloy gelsin ebru

İnşallah bakalım Elif'cim ufak ufak olsa da yapmayı planlıyorum bu hafta.

Kilonu etkilemediyse çok güzel.
Cumartesi sayıyoruz pazar sayılmıyor.

Teşekkürler Hilal'cim. Son bir iki haftadır oluyor bu bana bizim salondaki üçlü koltuğa biz uyku koltuğu adını verdik kim oraya uzanırsa bi süre sonra uykusu geliyor. Haftaya cumaya başka koltuk deneyeceğim bakalım, koltukmu kabahatli yoksa ben mi?

Hadi bakalım çıksın suçlu ortaya

Yaaa kızlar yaaaa Melek'ten hala haber yok. Bu saate kalmaz çoktan gelirdi. Umarım kötü bişey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…